2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bence degerin gizel canim..
Beni degerim114 ten 137 ye cikmisti doktor kimyasal gebelik dedi.
Ama olmadi cok sukur.degerim birdn firladi
Seni de oyle olacsk.illede 2 kat artacak diye birsey yok onemli olan artis olmasi oda olmus zatrn.

teşekkürler arkadaşlar... inşallah dediğiniz gibi olur içime su serptiniz...aynı yerde yaptırdım testi... uçuk için krem sürmedim... bilmiyordum kremin de sürülmemesi gerektiğini iyi oldu söylediğin sağol :)

Son düzenleme:
kızlar şimdi her zamandan çık ihtiyaxım var dualarınıza cunku eve dönüyorum. mormalde 4 gun sonra dönecektim ama doktor gideceksen bugun git yoksa 20 gun kalmalısın dedi. 10 gun kalamayacagım için bugun uçakla donuyorum. terslikler üst üste geldi ama sonu hayırlı olur inşallah. dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun. dualarınızı esirgemeyin benden

allah yardımcın olsun canım...

dualarımız seninle kendine çok dikkat et dinlen canım

Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah 11 inde mutlu haberi alirsin hemen arkandan da ben gelirim 12 si de benim test günüm ilkin de 9. gün leke gelmeye başladi demisin sonucu pozitif miydi adet başlangıcı mı:44: bugün ben de ayni adet öncesi hissettiklerimi hissediyorum bu kadar da aynı olmaz diye düşünüp endişe ediyorum :18:

selam kızlar bugün trasferim vardı bebişimi aldım geldimm cok tuhaf hisler içindeyim rabbim ayırmasın benden onu... onun içimde olduğuna şimdiden alıştım elim karnımda off cok tuhaf alllah herkese nasip etsin bu duyguyu

kızlar hepinizden Alşah razı olsun. Allahım bu yolda emek beren bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın, elimizi boş çevirmesin inşallah. benim dualarım da hep sizinle....

Hayirli olsun Canim inşallah 9 ay annelerine sıkı sıkı tutunurlar bize embriyolarin fotosunu verdiler, ben arada fotoları öpüyorum resmen iyi geceler demeden yatmiyorum, sabah da elim göbisim de günaydin diyorum bu his bile güzel inşallah Rabbim bir de önce pozitif sonuç sonra da kucağimiza almayi nasip etsin

İlkinde maalesef negatifti hatta sonucum 0 di ( o yüzden endiseliyim bugün epey adet belirtim var...ama hamile olan arkadaşlarda da olmuş aynı belirtiler. Cok takmamaya çalışalım....

Allah yardımcın olsun tatlım...

bana da bir emriyo transfer edildi ve ben tüm işlemi izledim, çok değişik bi şey.... sonra doktor hadi tanışın dedi ekranı öylece bıraktı bi süre kalkmamak gerektiğinden ekranla öyle kalakaldık. küçücük bi ışık noktası.....

inşallah bebeklerimiz bizlere tutunur. çok değişik bir hismiş, varlığını biliyorum benimle bunu biliyorum inşallah tutunurlar bizlere :)

hayırlısı olsun canım kendine çok dikkat et özellikle 3 gün dinlen oldukça

Arkadaslar rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsin ins bana akil verin tup bebek tedavisine basliycam ne gibi asamalardan geciyoruz adryliknmi gidiyoruz ilk once sonraki surecler ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…