- 23 Ekim 2009
- 270
- 5
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.101
Bence degerin gizel canim..
Beni degerim114 ten 137 ye cikmisti doktor kimyasal gebelik dedi.
Ama olmadi cok sukur.degerim birdn firladi
Seni de oyle olacsk.illede 2 kat artacak diye birsey yok onemli olan artis olmasi oda olmus zatrn.
Canim içini ferah tut Allah'in izni ile hiç biseycik olmaz annesi, aysunay'in da dediği gibi burada yükselişler de bu tarzda şeyler çok duyuyoruz. Ayni yerde yaptin değil mi tahlilini? Buarada dudağına krem vs kullanma sakın krem olunca sanki kullanilabilir diye düşünülebiliyor da söyleyim dedim Canim...
kızlar şimdi her zamandan çık ihtiyaxım var dualarınıza cunku eve dönüyorum. mormalde 4 gun sonra dönecektim ama doktor gideceksen bugun git yoksa 20 gun kalmalısın dedi. 10 gun kalamayacagım için bugun uçakla donuyorum. terslikler üst üste geldi ama sonu hayırlı olur inşallah. dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun. dualarınızı esirgemeyin benden
cnm hayirli olsn dua et rabbim insallh nasip edecek bnimde 1 tane transfer edildi suan hamileyim cnm rabbim cok buyuk
cnm hayirli olsn dua et rabbim insallh nasip edecek bnimde 1 tane transfer edildi suan hamileyim cnm rabbim cok buyuk
allah yardımcın olsun canım...
allah yardımcın olsun canım...
kızlar şimdi her zamandan çık ihtiyaxım var dualarınıza cunku eve dönüyorum. mormalde 4 gun sonra dönecektim ama doktor gideceksen bugun git yoksa 20 gun kalmalısın dedi. 10 gun kalamayacagım için bugun uçakla donuyorum. terslikler üst üste geldi ama sonu hayırlı olur inşallah. dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun. dualarınızı esirgemeyin benden
Benimde test gunüm 11 Eylül! Dün cok şiddetli bir ağrı girdi sag tarafıma. Ufak tefek adet ağrılarım ayrıca cok fazla şeffaf akıntım var. Birde dudaklarım bembeyaz ve gözlerimin altı cukurlasti. İnsan bunların hepsi belirti olabilir mı diye düşünüyor...ilk tüp bebek denememde 9. gun leke gelmeye başlamıştı. Su anda bende cok heyecanlıyım...biraz korku ve merak var...inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı gebelik haberlerimizi veririz birbirimize...
selam kızlar bugün trasferim vardı bebişimi aldım geldimm cok tuhaf hisler içindeyim rabbim ayırmasın benden onu... onun içimde olduğuna şimdiden alıştım elim karnımda off cok tuhaf alllah herkese nasip etsin bu duyguyu
Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah 11 inde mutlu haberi alirsin hemen arkandan da ben gelirim 12 si de benim test günümilkin de 9. gün leke gelmeye başladi demisin sonucu pozitif miydi adet başlangıcı mı:44: bugün ben de ayni adet öncesi hissettiklerimi hissediyorum bu kadar da aynı olmaz diye düşünüp endişe ediyorum :18:
Allah yardımcın olsun tatlım...kızlar şimdi her zamandan çık ihtiyaxım var dualarınıza cunku eve dönüyorum. mormalde 4 gun sonra dönecektim ama doktor gideceksen bugun git yoksa 20 gun kalmalısın dedi. 10 gun kalamayacagım için bugun uçakla donuyorum. terslikler üst üste geldi ama sonu hayırlı olur inşallah. dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun. dualarınızı esirgemeyin benden
Kizlar Merhaba bugün transderde 2. Günüm regl olacak gibi cok agrim var dunde vardı gecede cok rahatsiz etti normal mi bu
selam kızlar bugün trasferim vardı bebişimi aldım geldimm cok tuhaf hisler içindeyim rabbim ayırmasın benden onu... onun içimde olduğuna şimdiden alıştım elim karnımda off cok tuhaf alllah herkese nasip etsin bu duyguyu
Hayirli olsun benimde yarin test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?