- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.121
Arkadaslar rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsin ins bana akil verin tup bebek tedavisine basliycam ne gibi asamalardan geciyoruz adryliknmi gidiyoruz ilk once sonraki surecler ne oluyo
Bebişini almış gelmişin Canim, inşallah sıkı sıkı tutunur annesineAllah yardımcın olsun tatlım...
bana da bir emriyo transfer edildi ve ben tüm işlemi izledim, çok değişik bi şey.... sonra doktor hadi tanışın dedi ekranı öylece bıraktı bi süre kalkmamak gerektiğinden ekranla öyle kalakaldık. küçücük bi ışık noktası.....
inşallah bebeklerimiz bizlere tutunur. çok değişik bir hismiş, varlığını biliyorum benimle bunu biliyoruminşallah tutunurlar bizlere :)
Hayirli olsun benimde yarin test gunum
kızlar şimdi her zamandan çık ihtiyaxım var dualarınıza cunku eve dönüyorum. mormalde 4 gun sonra dönecektim ama doktor gideceksen bugun git yoksa 20 gun kalmalısın dedi. 10 gun kalamayacagım için bugun uçakla donuyorum. terslikler üst üste geldi ama sonu hayırlı olur inşallah. dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun. dualarınızı esirgemeyin benden
selam kızlar bugün trasferim vardı bebişimi aldım geldimm cok tuhaf hisler içindeyim rabbim ayırmasın benden onu... onun içimde olduğuna şimdiden alıştım elim karnımda off cok tuhaf alllah herkese nasip etsin bu duyguyu
canim oncesinde bi testvfelan isteniyomu hormon testi spem testi felan bende bnlar mevcut disarda basaka hastaede yaptirsam gityimgim hastane kabul edermi qcabacanım yaklaşık tedavi bir ay kadar sürüyor önce yumurta geliştiricei iğne veriyorlar adetinin 3.günü gidiyorsun kontrollerin başlıyor sonra rutin olarak yumutraların gelişim sürecine bakıyorlar belirli bir olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun ve yumurta topla işlemi oluyor genel anesteziyle çok kolay bir işlen korkma daha sonra yumurtaları döllendiyorlar ve gelişimine göre transfer tarihine karar veriyorlar 5 dk bir sürede de bebeğin sana transfer ediliyor asıl ondan sonra test tarihine kadar bekleme süresi zor işte sabır gerekiyor ama sonuç pozitif olunca inan herşeyi unutuyorsun ben kısaca anlattım eğer sormak istediğin bir şey varsa sorabilrsin
Hayirli olsun Canim inşallah 9 ay annelerine sıkı sıkı tutunurlarbize embriyolarin fotosunu verdiler, ben arada fotoları öpüyorum resmen iyi geceler demeden yatmiyorum, sabah da elim göbisim de günaydin diyorum bu his bile güzel inşallah Rabbim bir de önce pozitif sonuç sonra da kucağimiza almayi nasip etsin
hayırlısı olsun canım kendine çok dikkat et özellikle 3 gün dinlen oldukça
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ...
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar, bende sürekli acaip gaz var. Şu an karnım patlayacak gibi. Uyuyamadım şişkinlikten. Sabaha kadar çıkarıyorum sanırım, sabah kalktığımda biraz inmiş oluyor. Sonra yemek yer yemezz başlıyor. Ayyyy, hele evelsi gün. Tuvalete bir girdim, utandım valla. Korkarım bütün apartman duymuştur sesleri. Nasıl çekindim ama yapacak bir şey yok. Ne yapayım. Bütün gece tuvalette ortalığı ayağa kaldırdım.
Ama bugün çıkaramadım da. Patlayacağım nerdeyse. 2 gündür zeytinyağlı incirimi yemiyorum. Normalde gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz 2 tane yağlı incir yiyordum ve çok rahat tuvalete çıkıyordum. Bugün hiç çıkamadım, gaz da çıkaramadım. Sabaha kadar karnım yarılmasa bari. Bu durumu yaşayanınız var mı hiç? Çözümü nedir acaba?
herkesin günü aydın olur inşallah hayırlı haberler hayırlı işaretlerle geçer bugun de umarım ugun transferde 10.gunum kaldı 2 heyecandan midem bulanmaya başladı gaz var berbat şekilde ağlamak falan geliyor içimden korku endişe heyecan bu ıkı gun nasıl geçer haydı geçti pzt testi verdıkten sonra sure nasıl geçer doğrsu bılmıyorum annem dalga geçiyor 2 çocuk doğurdum demıyeceğim dıyor sayemde 1 tane de daha doğuruyor gibi:) arkadaşlar dualarım sizlerle sizlerde benden bizden dualarınızı eksık etmeyın inşallahh pzt güzel haberler alayım Rabbım yar ve yardımcımız olsun..
herkesin günü aydın olur inşallah hayırlı haberler hayırlı işaretlerle geçer bugun de umarım ugun transferde 10.gunum kaldı 2 heyecandan midem bulanmaya başladı gaz var berbat şekilde ağlamak falan geliyor içimden korku endişe heyecan bu ıkı gun nasıl geçer haydı geçti pzt testi verdıkten sonra sure nasıl geçer doğrsu bılmıyorum annem dalga geçiyor 2 çocuk doğurdum demıyeceğim dıyor sayemde 1 tane de daha doğuruyor gibi:) arkadaşlar dualarım sizlerle sizlerde benden bizden dualarınızı eksık etmeyın inşallahh pzt güzel haberler alayım Rabbım yar ve yardımcımız olsun..
Allah yardımcın olsun tatlım...
bana da bir emriyo transfer edildi ve ben tüm işlemi izledim, çok değişik bi şey.... sonra doktor hadi tanışın dedi ekranı öylece bıraktı bi süre kalkmamak gerektiğinden ekranla öyle kalakaldık. küçücük bi ışık noktası.....
inşallah bebeklerimiz bizlere tutunur. çok değişik bir hismiş, varlığını biliyorum benimle bunu biliyoruminşallah tutunurlar bizlere :)
cok tesekurler kızlarr allah heminizden razı olsun hepimizin tedavisi hayırlı olsun bebeğimle ilk sabaha uyandım henüz hissetmiyorum ama onun benimle olduğunu biliyorum ve şimdiden onunla konuşuyorum lütfen annene güven ve onu sakın bırakma diyeee
Canım benim hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunur sana umarım.Sevindim adına. Size garip gelebilir ama bebeğinin dollendiğini ve sana tutundugunuda gordun cok guzel bişey. En bastan cıktınız maceraya. Sonu hayırlı gelir umarım. Artık hamile olduguna göre daha cok dikkat etmen lazım kendine:)
canim oncesinde bi testvfelan isteniyomu hormon testi spem testi felan bende bnlar mevcut disarda basaka hastaede yaptirsam gityimgim hastane kabul edermi qcaba
seni çok iyi anlıyorum,benimde test günüm çarşamba.stresten çatlıcam.hiç bir belirti yok.test sonucunu kim almalı diye plan yapıyorum şimdiden.Allahım yardımcımız olsun.sabır versin sonunda da tabi mutluluk versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?