2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsin ins bana akil verin tup bebek tedavisine basliycam ne gibi asamalardan geciyoruz adryliknmi gidiyoruz ilk once sonraki surecler ne oluyo

Arkadaslar rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsin ins bana akil verin tup bebek tedavisine basliycam ne gibi asamalardan geciyoruz adryliknmi gidiyoruz ilk once sonraki surecler ne oluyo

canım yaklaşık tedavi bir ay kadar sürüyor önce yumurta geliştiricei iğne veriyorlar adetinin 3.günü gidiyorsun kontrollerin başlıyor sonra rutin olarak yumutraların gelişim sürecine bakıyorlar belirli bir olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun ve yumurta topla işlemi oluyor genel anesteziyle çok kolay bir işlen korkma daha sonra yumurtaları döllendiyorlar ve gelişimine göre transfer tarihine karar veriyorlar 5 dk bir sürede de bebeğin sana transfer ediliyor asıl ondan sonra test tarihine kadar bekleme süresi zor işte sabır gerekiyor ama sonuç pozitif olunca inan herşeyi unutuyorsun ben kısaca anlattım eğer sormak istediğin bir şey varsa sorabilrsin

Bebişini almış gelmişin Canim, inşallah sıkı sıkı tutunur annesine
Hayirli olsun benimde yarin test gunum

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz Canim Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar, bende sürekli acaip gaz var. Şu an karnım patlayacak gibi. Uyuyamadım şişkinlikten. Sabaha kadar çıkarıyorum sanırım, sabah kalktığımda biraz inmiş oluyor. Sonra yemek yer yemezz başlıyor. Ayyyy, hele evelsi gün. Tuvalete bir girdim, utandım valla. Korkarım bütün apartman duymuştur sesleri. Nasıl çekindim ama yapacak bir şey yok. Ne yapayım. Bütün gece tuvalette ortalığı ayağa kaldırdım.
Ama bugün çıkaramadım da. Patlayacağım nerdeyse. 2 gündür zeytinyağlı incirimi yemiyorum. Normalde gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz 2 tane yağlı incir yiyordum ve çok rahat tuvalete çıkıyordum. Bugün hiç çıkamadım, gaz da çıkaramadım. Sabaha kadar karnım yarılmasa bari. Bu durumu yaşayanınız var mı hiç? Çözümü nedir acaba?

canim oncesinde bi testvfelan isteniyomu hormon testi spem testi felan bende bnlar mevcut disarda basaka hastaede yaptirsam gityimgim hastane kabul edermi qcaba

hayırlısı olsun canım kendine çok dikkat et özellikle 3 gün dinlen oldukça

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle ...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

cok tesekurler kızlarr allah heminizden razı olsun hepimizin tedavisi hayırlı olsun bebeğimle ilk sabaha uyandım henüz hissetmiyorum ama onun benimle olduğunu biliyorum ve şimdiden onunla konuşuyorum lütfen annene güven ve onu sakın bırakma diyeee

günaydın demeyii unutmuşum günaydınnnn güzel anne adaylarıııııı

Her SABAH ve yatarken bir bardak suyls beraber kuru kayısı ve incir.BIRDE hergun bir tabak salata Ye.ben transferden sonra hep salata et tavuk yedim.hergun tuvalete ciktim.hamuridi kuru seyler kabiz yapiyor.gunde en az ikibuçuk lt şu ictim.bunlar transferden sonra sorumlu hemşirenin dedikleri.BIRDE kabiz olma durumunda bir sürüp yazdılar ama ben kabiz olmadim ve ilacı almadim

herkesin günü aydın olur inşallah hayırlı haberler hayırlı işaretlerle geçer bugun de umarım ugun transferde 10.gunum kaldı 2 heyecandan midem bulanmaya başladı gaz var berbat şekilde ağlamak falan geliyor içimden korku endişe heyecan bu ıkı gun nasıl geçer haydı geçti pzt testi verdıkten sonra sure nasıl geçer doğrsu bılmıyorum annem dalga geçiyor 2 çocuk doğurdum demıyeceğim dıyor sayemde 1 tane de daha doğuruyor gibi:) arkadaşlar dualarım sizlerle sizlerde benden bizden dualarınızı eksık etmeyın inşallahh pzt güzel haberler alayım Rabbım yar ve yardımcımız olsun..

Günaydiiinnn canım çok az kalmis hafta sonunu güzel geçirmeye calis dışarı çık temiz hava al sevdiklerinle buluş inşallah ptesi müjdeli haberi verirsin, Allah yardimcin olsun hayirli saglikli akilli evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum,benimde test günüm çarşamba.stresten çatlıcam.hiç bir belirti yok.test sonucunu kim almalı diye plan yapıyorum şimdiden.Allahım yardımcımız olsun.sabır versin sonunda da tabi mutluluk versin hepimize

Günaydın kızlar benim içinde dua edin sonucun 5 çıkmıştı ya benim pzrtesi tekrar test yapılacak bu arada acayip ateş basiyo beni bilmiyorum artik sizcevdegerim artsrmi sonuç bekkleyenler insallah hayırlı haberler alırsınız sevgiyle kalın

Canım benim hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunur sana umarım.Sevindim adına. Size garip gelebilir ama bebeğinin dollendiğini ve sana tutundugunuda gordun cok guzel bişey. En bastan cıktınız maceraya. Sonu hayırlı gelir umarım. Artık hamile olduguna göre daha cok dikkat etmen lazım kendine:)

canım benim hayırlı olsun. bana da dün transfer oldu, bende aynen senin gibiyim. akşam eşim de güldü halime, transferden hemen sonra ekranı bana çevirdi doktor hanım ve hadi siz kaynaşın biz çıkıyoruz dedi, bir süre ekranla öyle başbaşa kaldım. çok enteresan ve çok güzeldi. akşam da eşime dedim, hadi sizde tanışın diye :)

Allah'ım inşallah önce pozitif haberini alır ardından da sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde bebişlerimiz dünyaya gelir. isteyen herkes tadar inşallah annelik-babalık duygusunu

inşallah 2 hafta sonra hamileyim diyebilirim. çok sağol canımmmmm

selam kızlarrrr ben geldim kıbrıs dönüşü memelekete gitmek zorunda kaldım nasılsınız sayfa ilerlemiş baya okuyamadım bir zamanlar listemiz vardı dewam eden oldumu yeni hamişleri tebrik ederim
hamişlarimizde iyidir umarımmmm darıısı olmayanlara
4 yumurtamdan biri döllendi 3.gün embriyosu olarak dondurdular şimdi ilaçlara yine başlıycammm

inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım.... Rabbim yar ve yardımcın olsun

canim oncesinde bi testvfelan isteniyomu hormon testi spem testi felan bende bnlar mevcut disarda basaka hastaede yaptirsam gityimgim hastane kabul edermi qcaba

merhaba;

evet hormon testi ve sperm testi isteniyor. ben fsh yüksekliği sebebiyle gitmiştim merkezime, ve yaklaşık 1-2 saat önce ilgili testi yaptırmıştım, zaten sonucuna göre tüp bebeğe karar verilmişti. ama merkez tüm testleri yeniledi.

teşekkür ederim belirti aramaktan vazgeçmek gerekıyor sanırım:) o olayı işkenceye çeviriyor ama zor işte yapamıyoruz inşallah guzelhaberler paylaşırız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…