2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ya işin kötüsü içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor heyecandan :) amin inşallah hayırlısını sağlıklısını verir Rabbimn:)

Canım hoşgeldiiinnn henüz topiğe başlamadan önce takip ettiğimle taniyorum seni hatta haber gelmeyince merak etmiştim, biz senle çikolata kardeşiz hem de bende 5,5 cm falan benim geçtiğimiz hafta ctesi transferim oldu çok şükür gün sayiyoruz.... Yumurtani dondurmakla iyi yapmışın, şimdi ilaçlara tepkini biliyorlar inşallah çok daha iyi sonuç alirsin daha öncekinde kaç doz ne kullanmistin? Bu arada senle birlikte liste de gitti bi ara denedim beceremedim tablo yapmayi, keşke olsa böyle havada kaliyo...

Hepimiz ya tedavi aşamasında ya transfer sonrası bekleyişte :18: yada yeni hamişiz Bizler elimizden geleni yaptık yapıyoruz, gerisi Rabbimin bir "ol" demesine bakar... Ayrı ayri dualar ediyoruz ama birlikte çok daha güçlü olur etkisi diye düşünüyorum, belki aramızda duası daha makbul olanlar vardır, onların duasını mevlam bize de vesile kılar... Liste yapıp 41 Meryem yada 41 Yasin (önce birini bitirir sonra diğerine geçeriz olmadı) okuyalım mı? Niyetimiz önemli arapçasını bilmeyen arkadaşlar bence türkçe yazılı arapçasını da okuyabilir... Ne dersiniz ben tamamsa hemen bir liste tutarım, Yasin mi Meryem süresiyle mi başlayalım? Hamiş arkadaşlar sizlerinde özellikle katılımını bekliyorum, eee hamilelerin duası kabul olur derler

canım merhaba opu arkadaşım benım
sen benden ıkı gun once rabbımın ıznıyle alacaksın ınsallah o güzel haberı zaman gecmıyor degıl mı offf benım daha bır hafta var
Ben ozellıkle perşembe gunu ve gecesı cuma gunlerı yasını okumadan gecırmıyorum ama sıze de katılmak cok ısterım ve seve seve okurum.Ben arapcasını bılmıyorum ama türkcesını okurum sonuçta nıyet onemlı.Ben bırde kenzul ars suresını okumaya cok dıkkat edıyorum oda olabılrı bak ama kenzul arş okunmadan ıkı rekat namaz kılınması gerekiyor Meryem suresıde oyle .Sanırım en kolayı bızım için yasın olur ama ben hepsine uyarım
Bu arada nasıl gecıyor gunlerın canım

Ben ilaca başladığımdan beri hergun yasin ve tüm dualari okuyorum.HALA devam ediyorum beni cok rahatlatıyor transfere girmeden önce okumuştum.BIRDE kardeşimin arkadaşı amasyanin bir koyunden bir edenin degahindan okunmuş iki tane yazma oranın toprağını getirdi transfere girmeden iki yazmayı belime bağladım.kardeşimin bes mer tup deneyen arkadaşı buraya gittikten sonra tutmuş.allah razi olsun benimde ilk denemede tuttu.ben duanin gücüne inaniyorum hersabah tüm bebek hasretiyle yanan başkasının bebeğine ağlayarak bakan kadınların kucağını boş birakma yarabbim ve evladimi bana bagisla

Selam kizlar bende varim. Beni de yazin bence once meryem suresi okuyalim. Bi tanidigim demişti bana. Hem konu ile de alakali:)

Kizlar 2 tane transfer edilmisti bana 5 tanesini bugune kadar bekletmislerdi. Olmamislar. Doktor dondurulmayacak dedi. 13 toplanan yumurtanan 2 si benimle sadece. Allahim bana yerlesen bebeklerimi de bana bagislasin

canım hayırlı uğurlu olsun bebegın rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın
Ben allah ınancı kuvvetlı bırı olduğumu dusunurdum ama bu tedavı surecı benı Allaha daha da yakınlaştırdı rabbım nasıp etmezse bıle bebegımı herseyde bır hayır vardır dıyorum bes vakıt namazıma başladım tesbıhsız duasız gun gecırmez oldum şükürler olsun bu aşk içimizden hıc gıtmesın ınsallah.Ben de her gun tum evlat ısteyenlere bağışlıyorum tum namazlarımı dualarımı rabbım kabul eder ınsallah.Meryem suresını tabıkı ben de okumak ısterım ama tam olarak bılmıyorum sımdı yanlış aktarmayayım ama bılmem kaçıncı ayetınde Meryem suresının kalkıp namaz kılınması gerekiyor bunu da belırteyım o yüzden yasın suresı dedım ben.Amöa tabı çoğunluk ne derse uyarım ben

kizlar jel kullananlar demin bnde cok koyu kahve jeller geldi normal mi bu

canım endıselenme hemen o kadar cok kullandık ki jelı ıcerde bırıkmıs olması normal.Ama koyu gelmesı ıcın bı doktorunu arasan nasıl olur.onun ıcın yanlış bılgılendırmeyelım senı.Ama sakın ol bebısıne yazık

deli olucam hastanenin telinde sorun var galiba caliyor sonra mesgule dusuyor cnm

kızlar bugün gonal f ile birlikte ilk defa centrotide yaptım.ve yaptığım bölgede kızarıklık ve hafif kaşıntı oldu bu normal mi?yoksa alerji falan mı yaptı bana?

canim oncesinde bi testvfelan isteniyomu hormon testi spem testi felan bende bnlar mevcut disarda basaka hastaede yaptirsam gityimgim hastane kabul edermi qcaba

canım bana rahim kanseri testi için smear deniliyor sanırım onu yapmışlardı oda isteğini bağlı ben yaptırmıştım önemli diye sonra zaten iğnelere başladıktan sonra nerdeyse iki günde bir e2 kan değerlerine bakıyorlar başka birşey bakmadılar bana

kızlar bugün gonal f ile birlikte ilk defa centrotide yaptım.ve yaptığım bölgede kızarıklık ve hafif kaşıntı oldu bu normal mi?yoksa alerji falan mı yaptı bana?

Cetrotide kızartıyor ve kaşındırıyor. Yarım saat sora geçiyor ama. Bekle bakalım. Çok kabarırsa merkezine danışırsın anım.

bende varım benide katın....

teşekkür ederim verdiğin moral için.yumurtalar gelişmiyor bir türlü.ösrojen yükselmiyor.önceleri ilaçlarla,yiyeceklerle ösrojeni istediğim seviyeye getiriyordum şimdi ilaçta alsam yükseleceğine düşüyor iyice.anlamadım bende.dediğin ilacı ben kullanıyorum.nerdeyse 1 sene olacak.biosteron dhea ismi,günde 3 defa alıyorum.ama yumurta toplanmıyor ki ilaç etkili olmuş mu olmamış mı anlayamıyorum.uzun ince bir yol.ne zaman bitecek bu çile bilemiyorum ki.

öyle umutsuz olma eminim vardır bir yolu ne kadar zor şartlarda hamile kalanlar var allahtan umut kesilmez daha zamanı var demekki öyle düşün canım ve vazgeçme

teşekkür ederim iyi dileklerin için.yoruluyorum,bıkıyorum ama çocuk isteğinden vazgeçemiyorum bir türlü.devam edeceğim artık yumurta bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…