- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.161
Hepimiz ya tedavi aşamasındaya transfer sonrası bekleyişte :18: yada yeni hamişiz Bizler elimizden geleni yaptık yapıyoruz, gerisi Rabbimin bir "ol" demesine bakar... Ayrı ayri dualar ediyoruz ama birlikte çok daha güçlü olur etkisi diye düşünüyorum, belki aramızda duası daha makbul olanlar vardır, onların duasını mevlam bize de vesile kılar... Liste yapıp 41 Meryem yada 41 Yasin (önce birini bitirir sonra diğerine geçeriz olmadı) okuyalım mı? Niyetimiz önemli arapçasını bilmeyen arkadaşlar bence türkçe yazılı arapçasını da okuyabilir... Ne dersiniz ben tamamsa hemen bir liste tutarım, Yasin mi Meryem süresiyle mi başlayalım? Hamiş arkadaşlar sizlerinde özellikle katılımını bekliyorum, eee hamilelerin duası kabul olur derler
teşekkür ederim iyi dileklerin için.yoruluyorum,bıkıyorum ama çocuk isteğinden vazgeçemiyorum bir türlü.devam edeceğim artık yumurta bitene kadar.
İnşallah Canim opu arkadaşımcanım merhaba opu arkadaşım benım
sen benden ıkı gun once rabbımın ıznıyle alacaksın ınsallah o güzel haberı zaman gecmıyor degıl mı offf benım daha bır hafta var
Ben ozellıkle perşembe gunu ve gecesı cuma gunlerı yasını okumadan gecırmıyorum ama sıze de katılmak cok ısterım ve seve seve okurum.Ben arapcasını bılmıyorum ama türkcesını okurum sonuçta nıyet onemlı.Ben bırde kenzul ars suresını okumaya cok dıkkat edıyorum oda olabılrı bak ama kenzul arş okunmadan ıkı rekat namaz kılınması gerekiyor Meryem suresıde oyle .Sanırım en kolayı bızım için yasın olur ama ben hepsine uyarım
Bu arada nasıl gecıyor gunlerın canım
Evet Meryem süresi daha konumuza uygunSelam kizlar bende varim. Beni de yazin bence once meryem suresi okuyalim. Bi tanidigim demişti bana. Hem konu ile de alakali:)
Süpersin Canim Allah razi olsunbende varım benide katın....
Ben transferden sonra her gun 1 Yasin ve 1 Meryem süresi okuyorum. Toplu halde okunacak olursa bende okuyabilirim.
Meryem süresinde secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapılıyor yani namaz kılmaya gerek yok sadece secde yapılıyor. Hemen ardından yapmaya gerek yok sonra da yapılabiliyor.
İnşallah Canim opu arkadaşımbu arada bana verilen kâğıtta 3. Gün embriyosu 12 gün 5. Gün embriyosu 10 gün sonra test yaziyordu, sana 12. Gün mu dediler Canim.... Benim dünden beri adet olacağım hissi var karnimda pis bi burukluk her adet öncesi olan ama hayirlisi zaman zaman umutsuzluk olsa da iyi düşünmeye çalisiyorum... Canim ben meryem süresinde namazi bilmiyordum, bi arkadaş da secde demiş? İlk aşamada yasin daha kolay olabilir dediğin gibi sonra meryem de okuruz inşallah
Evet Meryem süresi daha konumuza uygunama niyetimiz dileğimiz belli Allah kabul etsin de...
Süpersin Canim Allah razi olsun
Canim secde nasil oluyor? İlk yasinle başlayalim mi hem herkesin daha elinin altinda vardir. transferden hemen sonra secde yapma konusunda tereddüt edenler olabilir:26:
Hepimiz ya tedavi aşamasındaya transfer sonrası bekleyişte :18: yada yeni hamişiz Bizler elimizden geleni yaptık yapıyoruz, gerisi Rabbimin bir "ol" demesine bakar... Ayrı ayri dualar ediyoruz ama birlikte çok daha güçlü olur etkisi diye düşünüyorum, belki aramızda duası daha makbul olanlar vardır, onların duasını mevlam bize de vesile kılar... Liste yapıp 41 Meryem yada 41 Yasin (önce birini bitirir sonra diğerine geçeriz olmadı) okuyalım mı? Niyetimiz önemli arapçasını bilmeyen arkadaşlar bence türkçe yazılı arapçasını da okuyabilir... Ne dersiniz ben tamamsa hemen bir liste tutarım, Yasin mi Meryem süresiyle mi başlayalım? Hamiş arkadaşlar sizlerinde özellikle katılımını bekliyorum, eee hamilelerin duası kabul olur derler
kızlar bugün gonal f ile birlikte ilk defa centrotide yaptım.ve yaptığım bölgede kızarıklık ve hafif kaşıntı oldu bu normal mi?yoksa alerji falan mı yaptı bana?
slm arkadaşlar iyisiniz inşallah,bugün yumurta toplama işlemim yapıldı benimde 18 yumurta,iyimi kötümü bilemiyorum bakalım yarın arayıp haber verecekler transfer gününüzor bir süreç ama inşallah hepimiz güzel haberler alırız,bu arada dua listesine benide eklemeyi unutmayın..
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz )
Aksu81---------------1 Yasin aldi
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Polaman------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz )
Polaman------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
hayırlı olsun arkadaşım baya yumurtan toplanmış ınsallah kalıtelı kalıtelı dollenıp bölünüp annecıgıne tutunurlar
sağol cnmm inşallah,sonuna doğru insan biraz daha heyecanlanıyoo,seninde test gününe az kalmış,inşallah bebeşlerimiz sırasıyla ben geliyorummmm der
Ayakta allahuekber deyip direk secdeye varip suphane rabbiyel ala diyoruz 3 defa ve ayağa kalkıp semigna ve edagna gufragneke ve verabbul mela iketi verruh diyoruz. Biliyorsunuzdur Kur'an'da 14 tane secde ayeti olan yer var Meryem süreside bunlardan biri ama dediğim gibi anında yapmamıza gerek yok. Sonuclarımız belli olduktan sonrada yapabiliriz.
Eğer herkes Yasin konusunda hemfikir ise Yasin süresi okuyalım ama.
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )
Paloman------------- 1 Yasin aldi
Elanor---------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin...
Öğrendiğim iyi oldu Canim ben bilmiyordum, bi niyet falan edecek miyiz başlarken birşey diyecek miyiz? Ben namazda da bu süreçte önüme masa koyuyorum ona secde ediyorum çok egilmemek için ama 1 hafta oldu artik normal kılsam olur çok içime sinmiyor böyle....
Ben ilaca başladığımdan beri hergun yasin ve tüm dualari okuyorum.HALA devam ediyorum beni cok rahatlatıyor transfere girmeden önce okumuştum.BIRDE kardeşimin arkadaşı amasyanin bir koyunden bir edenin degahindan okunmuş iki tane yazma oranın toprağını getirdi transfere girmeden iki yazmayı belime bağladım.kardeşimin bes mer tup deneyen arkadaşı buraya gittikten sonra tutmuş.allah razi olsun benimde ilk denemede tuttu.ben duanin gücüne inaniyorum hersabah tüm bebek hasretiyle yanan başkasının bebeğine ağlayarak bakan kadınların kucağını boş birakma yarabbim ve evladimi bana bagisla
hıc su kadar yumurtam toplandı yok az mı cok mu dıye kendıne endıse etme onemlı olan kalıtesı bı tane olsun benım olsun demıstım ben doktoruma transfer de çok gülmüştük sanki futbol maçındayız.Kac tane transfer edılcek bılmıyorum canım sana ama ınsallah hersey gönlünce olur.Daha dur transferde daha cok heyecan yapacaksın ben opuda hıc heyecanlanmamıştım transferde altıma kaçıracaktım heyecandansonu hayırlı olsun canım hepımız için 1 hafta var benım teste doktorum 5. gun embrıyosu olmasına rağmen 12.gun ıstedı testı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?