2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim jelden k.rengi geliyo korkma hic.

Kirmizi ve pembe kan gelirse o onemli istr.ama k.rengiden korkma

salı günü son kez kontrole gideceğim doktora.ilacı kesti yücel bey,yumurta gelişmedi.bende şimdi medicana süha beye gittim.salı gün gel dedi kontrole.bazen yumurtalar tedaviye geç yanıt verebiliyormuş.umarım gelişen yumurta olur vede kaliteli.

Ben transferden sonra her gun 1 Yasin ve 1 Meryem süresi okuyorum. Toplu halde okunacak olursa bende okuyabilirim.
Meryem süresinde secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapılıyor yani namaz kılmaya gerek yok sadece secde yapılıyor. Hemen ardından yapmaya gerek yok sonra da yapılabiliyor.

teşekkür ederim iyi dileklerin için.yoruluyorum,bıkıyorum ama çocuk isteğinden vazgeçemiyorum bir türlü.devam edeceğim artık yumurta bitene kadar.

çok zor bir durum dayanması ama iyi düşün ki rabbim umudumuzu kırmasın onun bir bildiği doğru kıldığı zamanda bebeğin gelicektir sana inşallah

İnşallah Canim opu arkadaşım bu arada bana verilen kâğıtta 3. Gün embriyosu 12 gün 5. Gün embriyosu 10 gün sonra test yaziyordu, sana 12. Gün mu dediler Canim.... Benim dünden beri adet olacağım hissi var karnimda pis bi burukluk her adet öncesi olan ama hayirlisi zaman zaman umutsuzluk olsa da iyi düşünmeye çalisiyorum... Canim ben meryem süresinde namazi bilmiyordum, bi arkadaş da secde demiş? İlk aşamada yasin daha kolay olabilir dediğin gibi sonra meryem de okuruz inşallah
Selam kizlar bende varim. Beni de yazin bence once meryem suresi okuyalim. Bi tanidigim demişti bana. Hem konu ile de alakali:)
Evet Meryem süresi daha konumuza uygun ama niyetimiz dileğimiz belli Allah kabul etsin de...
bende varım benide katın....
Süpersin Canim Allah razi olsun

Canim secde nasil oluyor? İlk yasinle başlayalim mi hem herkesin daha elinin altinda vardir. transferden hemen sonra secde yapma konusunda tereddüt edenler olabilir:26:

Ayakta allahuekber deyip direk secdeye varip suphane rabbiyel ala diyoruz 3 defa ve ayağa kalkıp semigna ve edagna gufragneke ve verabbul mela iketi verruh diyoruz. Biliyorsunuzdur Kur'an'da 14 tane secde ayeti olan yer var Meryem süreside bunlardan biri ama dediğim gibi anında yapmamıza gerek yok. Sonuclarımız belli olduktan sonrada yapabiliriz.
Eğer herkes Yasin konusunda hemfikir ise Yasin süresi okuyalım ama.

Merhaba arkadaşlar!!! Sure okuma listesine beni de yazın, Hangi sureyle başlayacağımız benim için fark etmez.

slm arkadaşlar iyisiniz inşallah,bugün yumurta toplama işlemim yapıldı benimde 18 yumurta,iyimi kötümü bilemiyorum bakalım yarın arayıp haber verecekler transfer gününüzor bir süreç ama inşallah hepimiz güzel haberler alırız,bu arada dua listesine benide eklemeyi unutmayın..

kızlar bugün gonal f ile birlikte ilk defa centrotide yaptım.ve yaptığım bölgede kızarıklık ve hafif kaşıntı oldu bu normal mi?yoksa alerji falan mı yaptı bana?

bana hemsıre centrotideyı saat ıkıde vurmanızı ıstıyoruz demıstı bende gonal fyı 1 de onu ıkıde vuruyordum.ılk vurduğum gun sıstı kızardı kaşındı ama gectı hatta morartı bıle olabılır bır gun sonra baktığında ben transferımın 5. gunundeyım morarıklık yenı gectı dıyebılırım.bunlar olağan seyler canım endişe etme hepımız yasadık.Allah kalıtelı yumurtalar toplanıp dollenıp transfer edılmesıne yardım etsın ınsallah.

Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )

Aksu81---------------1 Yasin aldi

oske55--------------- 1 Yasin aldi

Küçük mucize---------1 Yasin aldı

Melisderin------------1 Yasin adli

Almina---------------1 Yasin adli

Paloman------------- 1 Yasin aldi

(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim ) Allah kabul etsin....

Son düzenleme:

hayırlı olsun arkadaşım baya yumurtan toplanmış ınsallah kalıtelı kalıtelı dollenıp bölünüp annecıgıne tutunurlar

bendee alıyorummm

Eline sağlık arkadaşım
Rabbım kabul etsın ınsallah dualarımızı

hayırlı olsun arkadaşım baya yumurtan toplanmış ınsallah kalıtelı kalıtelı dollenıp bölünüp annecıgıne tutunurlar

sağol cnmm inşallah,sonuna doğru insan biraz daha heyecanlanıyoo,seninde test gününe az kalmış,inşallah bebeşlerimiz sırasıyla ben geliyorummmm der

sağol cnmm inşallah,sonuna doğru insan biraz daha heyecanlanıyoo,seninde test gününe az kalmış,inşallah bebeşlerimiz sırasıyla ben geliyorummmm der

hıc su kadar yumurtam toplandı yok az mı cok mu dıye kendıne endıse etme onemlı olan kalıtesı bı tane olsun benım olsun demıstım ben doktoruma transfer de çok gülmüştük sanki futbol maçındayız.Kac tane transfer edılcek bılmıyorum canım sana ama ınsallah hersey gönlünce olur.Daha dur transferde daha cok heyecan yapacaksın ben opuda hıc heyecanlanmamıştım transferde altıma kaçıracaktım heyecandansonu hayırlı olsun canım hepımız için 1 hafta var benım teste doktorum 5. gun embrıyosu olmasına rağmen 12.gun ıstedı testı bakalım

Öğrendiğim iyi oldu Canim ben bilmiyordum, bi niyet falan edecek miyiz başlarken birşey diyecek miyiz? Ben namazda da bu süreçte önüme masa koyuyorum ona secde ediyorum çok egilmemek için ama 1 hafta oldu artik normal kılsam olur çok içime sinmiyor böyle....

ben 1/2 arkadaşla konuşmuştum canım pozıtıf sonuç alan ıkısıde hıc oturarak kılmamış hep normal kılmışlar ben zaten oturarak namaz kılarken daha cok kasılıyorum.ben ıkıncı gun başladım normal kılmaya hem içim rahat etmıyordu hemde kasılıyordum dıger turlu senın transferın benden daha once oldu artık normal kılabılırsın canım

Güzel hamiş seni de ekleyelim mi o zaman listeye

benzetme süper olmuş futbol maçı ha,benim drum konuşmayı sevmeyen bi adam kaç tane transfer edilicik bilmiyorum ki,kendi dünyasında hesaplayıp banada uyguluyorinşallah cnm ya bu uğraşlarımız sonuç verir,merakla bekliyorum sonucunu,Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…