- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.181
ben 1/2 arkadaşla konuşmuştum canım pozıtıf sonuç alan ıkısıde hıc oturarak kılmamış hep normal kılmışlar ben zaten oturarak namaz kılarken daha cok kasılıyorum.ben ıkıncı gun başladım normal kılmaya hem içim rahat etmıyordu hemde kasılıyordum dıger turlu senın transferın benden daha once oldu artık normal kılabılırsın canım
benzetme süper olmuş futbol maçı ha,benim drum konuşmayı sevmeyen bi adam kaç tane transfer edilicik bilmiyorum ki,kendi dünyasında hesaplayıp banada uyguluyor inşallah cnm ya bu uğraşlarımız sonuç verir,merakla bekliyorum sonucunu,Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Karnımda ilk günler çok gerginlik vardi aslinda normal bence de kılınabilir hele benimki zaten tutunduysa tutmuştur, bugün normal kılayım... Bende direk oturarak değilde masanin önüne sandalye koymuştum ayakta olunacak kisimlar ayakta oturulacak zaman sandalye de secde masaya.... Allah kabul etsin affetsin muhtemelen gereksiz endişeyle bu şekilde kıldim.
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )
Aksu81---------------1 Yasin aldi
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
benım doktorumda prof,Profları bılırsın gülerken bıle bı dık duruşları vardır benımkıde oyleydı.Ama ben yınede cok sevıyorum onu.Hep yesıl doktor kıyafetiyle geldı kontrollerime opuma transferime.Eşimle cok geyık yaptık ben anesteziden çıkınca fıstığım naber demıyım doktora sakın ayılmanın etkısıyle dıye gülüşürdükNeyse demeden sağ salim geldık bugune Transfer gunu esım tutturdu ıkı tane ısteyelım doktordan dıye ama katı kurallı bu konuda bızım merkez ılk denemem ve yasım nedeniyle bana 1 tane konuldu.genelde 2. yada 3.denemelerde 2 tane konuluyor bazı ıstısnaı durumlar farklı tabı.Ama ben her zaman kalıtelı olanın konulmasından yanayım rabbım olcaksa bı taneyede can verır 3 taneyede o herseyın en ıyısını bılır.sen hıc takılma bunlara
canım benımkı 5. gun embrıyosu oldu ya transferden once embrıyolojı labaratuarı direktörüyle bır gorusmemız oldu.Bize bu akşam %60/70 tutunma olacaktır dedı.yanı 5. gun akşamı rahıme tutunma gercekleşıyormus.senınkı yada senınkıler rabbımın ıznıyle pzt akşamı yerleşmıslerdır canım o yüzden rahat ol.ne kadar rahat olursak bızım için o kadar ıyı.İlk basta 12.gun nıye test yapıyorum dedım 10.gunde çıkar dıye duşundum ama sonra bı duşundum ki perşembe yapıcam değer bıraz dusuk cıkıcak doktor bana ıkı gun sonra yenıel testı diyecek o 2 gun gecmıcek beım ıcın acabalarla o yüzden gec olsun temız olsun.Ne güzel kendımı telkin edıyorum di mi
beni de ekle tatlımmmmm :)))) Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )
Aksu81---------------1 Yasin aldi
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
tüm sözlerine sonuna kadar katılıyorum. benim ilk denemem olmasına rağmen ben iki transfer edilmesini de istedim, daha yumurtalar toplanmadan. sonra doktor hem işin kanunundan hemde benim miyomumdan bahsetti, iki tane transfer ettik diyelim ama miyomun birinin gelişimine izin vermedi o zaman başka operasyon onun alınması, sağlıklının zedelenme ihtimali.... dedi ben de tamam işinize karışmanın tabi ki bi mantığı yok dedim. opu da sadece 3 yumurta toplandı, iki tanesi döllendi 2. kalite.... hemen ertesi gün transfer işlemim gerçekleşti. ve biri artık benimle. 2. kalite ve 2. gün emriyosu... ama dediğin gibi Rabbim olacaksa can verir ve herşeyin en iyisini bizden çok daha iyi bilir.
Evet Canim 5. yada 6. Gün tutunuyomuş, oyyyy annesi yesin onları inşallah sıkı sıkı tutunurlar hepimizin ki de, ben ilk 5 günden sonra dışari falan cikiyorum yemek yapiyorum daha rahat davranmaya çalisiyorumDoktorun 12 gün dediyse en doğrusu beklemek doğru diyorsun Canim. Bekleyelim tek sonu güzel olsun da burada kaç tane 5. Güne kaldi dondurulmuşun var mı?
Öğrendiğim iyi oldu Canim ben bilmiyordum, bi niyet falan edecek miyiz başlarken birşey diyecek miyiz? Ben namazda da bu süreçte önüme masa koyuyorum ona secde ediyorum çok egilmemek için ama 1 hafta oldu artik normal kılsam olur çok içime sinmiyor böyle....
Niyet ettim Allah rızası için surede gecen secde ayetine diyoruz.
Bende namazlarımı oturarak kılıyorum 3 haftadır. Histeroskopi olmuştum tedaviden hemen önce kendimi iyi hissetmedigim için oturarak kılmaya başladım hala oturarak kılıyorum. Bence ayakta kılma sonucumuza az kaldı öğrenelim hayırlısıyla sonrasında duruma göre ayakta kılarız
kızlar transferden sonra ben doğru düzgün bi banyo yapamadım.5.günü korkarak girdim abdestlenmek istedim.ama ılık su vucuduma değer değmez belimde yumuşuma hissettim korktum,köpüklü çıktım nerdeyse.o yüzden kendi kendime dua ediyorum.kuran okumuyorum yada namaz kılamıyorum.
evet canım sende mağdurdun şimdide farklı ilaç kulanıyorum meriomal ve femara inş.bu sefer iyi gelir transferin hayırlı olsun inş.bebeğin tutunur hç bırakmaz seni kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllendi hangi ilaçları kullanmıştın bilgi verirmiisinCanım hoşgeldiiinnnhenüz topiğe başlamadan önce takip ettiğimle taniyorum seni hatta haber gelmeyince merak etmiştim, biz senle çikolata kardeşiz hem de bende 5,5 cm falan benim geçtiğimiz hafta ctesi transferim oldu çok şükür gün sayiyoruz.... Yumurtani dondurmakla iyi yapmışın, şimdi ilaçlara tepkini biliyorlar inşallah çok daha iyi sonuç alirsin daha öncekinde kaç doz ne kullanmistin? Bu arada senle birlikte liste de gitti bi ara denedim beceremedim tablo yapmayi, keşke olsa böyle havada kaliyo...
evet canım sende mağdurdun şimdide farklı ilaç kulanıyorum meriomal ve femara inş.bu sefer iyi gelir transferin hayırlı olsun inş.bebeğin tutunur hç bırakmaz seni kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllendi hangi ilaçları kullanmıştın bilgi verirmiisin
bu arada liste kaçıncı sayfadayı havada nasıl kalıyor kız aşağı indirek alıntı yaptıığında isim sil çıkar öyle ortada kalır
kızlar transferden sonra ben doğru düzgün bi banyo yapamadım.5.günü korkarak girdim abdestlenmek istedim.ama ılık su vucuduma değer değmez belimde yumuşuma hissettim korktum,köpüklü çıktım nerdeyse.o yüzden kendi kendime dua ediyorum.kuran okumuyorum yada namaz kılamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?