2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Karnımda ilk günler çok gerginlik vardi aslinda normal bence de kılınabilir hele benimki zaten tutunduysa tutmuştur, bugün normal kılayım... Bende direk oturarak değilde masanin önüne sandalye koymuştum ayakta olunacak kisimlar ayakta oturulacak zaman sandalye de secde masaya.... Allah kabul etsin affetsin muhtemelen gereksiz endişeyle bu şekilde kıldim.

benım doktorumda prof,Profları bılırsın gülerken bıle bı dık duruşları vardır benımkıde oyleydı.Ama ben yınede cok sevıyorum onu.Hep yesıl doktor kıyafetiyle geldı kontrollerime opuma transferime.Eşimle cok geyık yaptık ben anesteziden çıkınca fıstığım naber demıyım doktora sakın ayılmanın etkısıyle dıye gülüşürdükNeyse demeden sağ salim geldık buguneTransfer gunu esım tutturdu ıkı tane ısteyelım doktordan dıye ama katı kurallı bu konuda bızım merkez ılk denemem ve yasım nedeniyle bana 1 tane konuldu.genelde 2. yada 3.denemelerde 2 tane konuluyor bazı ıstısnaı durumlar farklı tabı.Ama ben her zaman kalıtelı olanın konulmasından yanayım rabbım olcaksa bı taneyede can verır 3 taneyede o herseyın en ıyısını bılır.sen hıc takılma bunlara

canım benımkı 5. gun embrıyosu oldu ya transferden once embrıyolojı labaratuarı direktörüyle bır gorusmemız oldu.Bize bu akşam %60/70 tutunma olacaktır dedı.yanı 5. gun akşamı rahıme tutunma gercekleşıyormus.senınkı yada senınkıler rabbımın ıznıyle pzt akşamı yerleşmıslerdır canım o yüzden rahat ol.ne kadar rahat olursak bızım için o kadar ıyı.İlk basta 12.gun nıye test yapıyorum dedım 10.gunde çıkar dıye duşundum ama sonra bı duşundum ki perşembe yapıcam değer bıraz dusuk cıkıcak doktor bana ıkı gun sonra yenıel testı diyecek o 2 gun gecmıcek beım ıcın acabalarla o yüzden gec olsun temız olsun.Ne güzel kendımı telkin edıyorum di mi

beni de ekle tatlımmmmm :)))) Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

tüm sözlerine sonuna kadar katılıyorum. benim ilk denemem olmasına rağmen ben iki transfer edilmesini de istedim, daha yumurtalar toplanmadan. sonra doktor hem işin kanunundan hemde benim miyomumdan bahsetti, iki tane transfer ettik diyelim ama miyomun birinin gelişimine izin vermedi o zaman başka operasyon onun alınması, sağlıklının zedelenme ihtimali.... dedi ben de tamam işinize karışmanın tabi ki bi mantığı yok dedim. opu da sadece 3 yumurta toplandı, iki tanesi döllendi 2. kalite.... hemen ertesi gün transfer işlemim gerçekleşti. ve biri artık benimle. 2. kalite ve 2. gün emriyosu... ama dediğin gibi Rabbim olacaksa can verir ve herşeyin en iyisini bizden çok daha iyi bilir.

Evet Canim 5. yada 6. Gün tutunuyomuş, oyyyy annesi yesin onları inşallah sıkı sıkı tutunurlar hepimizin ki de, ben ilk 5 günden sonra dışari falan cikiyorum yemek yapiyorum daha rahat davranmaya çalisiyorum Doktorun 12 gün dediyse en doğrusu beklemek doğru diyorsun Canim. Bekleyelim tek sonu güzel olsun da burada kaç tane 5. Güne kaldi dondurulmuşun var mı?

beni de ekle tatlımmmmm :)))) Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar yasin için beni de yazın.hamiş değilim ama inşallah olurum:) moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. nedenleri biliyosunuz. bir de bende acayip şişlik var.meryem suresini de okumak isterim ama secdeye varmam ne mümkün 20 derecelik açı bile yapamıyorum.şişmiş balon gibi hissediyorum.istediğimiz bi zaman mı okuyalım nasıl yapalım?

Amaya canım arkadaşım sen rabbine güven gerısı teferruat onun ol demesıne bağlıyız hepımız sonumuz hepımızın hayırlı olsun arkadaşım.
5 tane de dondurulmuşum var tatlım onlarda blast aşamasında donduruldular.Transferde de embrıyolojı uzmanına soyledım ınsallah o bebıslerımı de kardeş yapmak ıcın transfer etmek nasıp olur

Niyet ettim Allah rızası için surede gecen secde ayetine diyoruz.
Bende namazlarımı oturarak kılıyorum 3 haftadır. Histeroskopi olmuştum tedaviden hemen önce kendimi iyi hissetmedigim için oturarak kılmaya başladım hala oturarak kılıyorum. Bence ayakta kılma sonucumuza az kaldı öğrenelim hayırlısıyla sonrasında duruma göre ayakta kılarız

kızlar transferden sonra ben doğru düzgün bi banyo yapamadım.5.günü korkarak girdim abdestlenmek istedim.ama ılık su vucuduma değer değmez belimde yumuşuma hissettim korktum,köpüklü çıktım nerdeyse.o yüzden kendi kendime dua ediyorum.kuran okumuyorum yada namaz kılamıyorum.

Nasılsınız kızlar bizim transferden sonraki 5. Günümüz 14 eylül test günümüz. Yasin okurum bende ekleyebilirsiniz

Öğlen namazını ayakta kıldım bile Canim 1 hafta oldu transferim olali, zorlanmadım ama hiç o yüzden Allah'in izni ile birşey olacağını sanmıyorum...

Canım diyanetin bu konuda fetvası var ki bizi de bu bağlar muayene ve tedavi amaçlı vajinal işlem fitil vs gusül bozmuyor, yani abdest tazelemene gerek yok normal namaz abdestini zaten alirsin... İçin rahat olsun

evet canım sende mağdurdun şimdide farklı ilaç kulanıyorum meriomal ve femara inş.bu sefer iyi gelir transferin hayırlı olsun inş.bebeğin tutunur hç bırakmaz seni kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllendi hangi ilaçları kullanmıştın bilgi verirmiisin
bu arada liste kaçıncı sayfadayı havada nasıl kalıyor kız aşağı indirek alıntı yaptıığında isim sil çıkar öyle ortada kalır

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi

Küçük mucize---------1 Yasin aldı

Melisderin------------1 Yasin adli

Almina---------------1 Yasin adli

Paloman------------- 1 Yasin aldi

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi

Cathee---------------1 Yasin adli

Fatos5353----------- 1 Yasin aldi

(Allah kabul etsin ilk Yasin'imizi okudum, 2 aldi yaptim böylece karismaz diye düşündüm, sizler de okuyunca haber verirseniz ve yenisini alacak mısınız belirtirseniz süper olur hem iyice motive eder bizi hızlı ilerleriz)

Hava da kaliyor derken kim ne durumda karışıyor demek istedim senin son mesajlardan baktım taaa 247. Sayfada ondan sonra baya kalabaliklastik

Canim ben 187,5 gonalf ve 75 menegon kullandim, senin dozların neydi? Çok şükür 9 yumurta toplandı, 9u da döllendi 3. Gün en kaliteli 2 si konuldu 3 üdonduruldu. Güzel dileklerin için çok sağol Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür...

kızlar acaba ben çok mu rahat davrandım transferimin ertesi günü duşumu aldım namazlarımı 2. gününden beri normal şekilde kılmaya devam ettim hergün 1 saat dışarda yürüyüş yaptım şimdi sizleri okuyunca iice gerildim. diğer 2 denemelerimde de hep yattıydım yine olmadıydı Rabbim sen güç kuvvet ver bu gün de 7. günüm sabaH 06 DA kaltım sanki arkamdan biri koşturuyo hemen gittim banyoya test yaptım koskoca bi negatiff sabah 6 dan beri ağlamaktan telef oldum eşim evi aynı ölü evine çevirdin die çıktı gitti kafayı yicvem BLAST 2 TAZE embriyo konulmuştu olsaydı çıkmazmıydı idrarda hayali çizgi bile göremedim blast olanların çoğu 5. günde çıkarken benim 7. günde negatif kafayı yicem RABBİM e sonsuz güveniyorum ol derse ne mucizeler yaşanırr....Artık bende anne olmak istiyorum bu 3. denemde bari şu pozitifi göreyim yarabbim kızlar ne yasini okuyorsanız 1 tanede ben alıyorum bana dua edin pazartesi HCG ye baktırıcam 9. günde kanda çıkar nasılsa RABbim kimsenin kucağını boşbırakmasın...

tatlım korkma banyo yapabilirsin birşey olmaz iyi ama çok sıcak yapma sadece namaz kılmak istersen oturarak kılabilirsin ben çok fazla zorlamamak için öyle kılıyorum önemli olan niyet rabbim içimizi biliyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…