- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.201
kızlar acaba ben çok mu rahat davrandım transferimin ertesi günü duşumu aldım namazlarımı 2. gününden beri normal şekilde kılmaya devam ettim hergün 1 saat dışarda yürüyüş yaptım şimdi sizleri okuyunca iice gerildim. diğer 2 denemelerimde de hep yattıydım yine olmadıydı Rabbim sen güç kuvvet ver bu gün de 7. günüm sabaH 06 DA kaltım sanki arkamdan biri koşturuyo hemen gittim banyoya test yaptım koskoca bi negatiff sabah 6 dan beri ağlamaktan telef oldum eşim evi aynı ölü evine çevirdin die çıktı gitti kafayı yicvem BLAST 2 TAZE embriyo konulmuştu olsaydı çıkmazmıydı idrarda hayali çizgi bile göremedim blast olanların çoğu 5. günde çıkarken benim 7. günde negatif kafayı yicem RABBİM e sonsuz güveniyorum ol derse ne mucizeler yaşanırr....Artık bende anne olmak istiyorum bu 3. denemde bari şu pozitifi göreyim yarabbim kızlar ne yasini okuyorsanız 1 tanede ben alıyorum bana dua edin pazartesi HCG ye baktırıcam 9. günde kanda çıkar nasılsa RABbim kimsenin kucağını boşbırakmasın...
bende bu ay olacagım inşallah çok heyecanlıyım olumsuz olmasından korkuyorm bir yerde okudum nar ve ananas suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş bildiginiz başka birşey varmı
Nar suyu dusuk yapar .gebelere nar maydonox ve taze yeni kesilmiş et yemeyin denir.
Arkadaşlar mevlutten geldim üç tane yasin okudum.tüm duaları takip edip icimden okudum. Ben her SABAH zaten bir tane yasin okuyorum.ben hergun bir tane okurumBismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi
Cathee---------------1 Yasin adli
Fatos5353----------- 1 Yasin aldi
(Allah kabul etsin ilk Yasin'imizi okudum, 2 aldi yaptim böylece karismaz diye düşündüm, sizler de okuyunca haber verirseniz ve yenisini alacak mısınız belirtirseniz süper olurhem iyice motive eder bizi hızlı ilerleriz)
transfere kadar diye söylediler evet hamile kalınca düşük yapıyormş adaçayıda aranızda dondurulmuş deneyen varmı
Kaliteli yumurta icin bal corek otu ogutulmus olacak BIRDE tarçın karidtirilip opuya kadar her SABAH aç karnına yenilir.ayrıca ılık süte polen karisgirilip içilir.BIRDE ari sutu.ben doktoruna sormuştum zararı olur mu hayir aksine faydalı.corekitu herşeyde deva.ari sutu poleni herkesin kullanmadı gerek tüm vitaminler var dedi.yumurtalar büyüyünce o bile sasimisti.
Hepimiz ya tedavi aşamasındaya transfer sonrası bekleyişte :18: yada yeni hamişiz Bizler elimizden geleni yaptık yapıyoruz, gerisi Rabbimin bir "ol" demesine bakar... Ayrı ayri dualar ediyoruz ama birlikte çok daha güçlü olur etkisi diye düşünüyorum, belki aramızda duası daha makbul olanlar vardır, onların duasını mevlam bize de vesile kılar... Liste yapıp 41 Meryem yada 41 Yasin (önce birini bitirir sonra diğerine geçeriz olmadı) okuyalım mı? Niyetimiz önemli arapçasını bilmeyen arkadaşlar bence türkçe yazılı arapçasını da okuyabilir... Ne dersiniz ben tamamsa hemen bir liste tutarım, Yasin mi Meryem süresiyle mi başlayalım? Hamiş arkadaşlar sizlerinde özellikle katılımını bekliyorum, eee hamilelerin duası kabul olur derler
Cetrotide kızartıyor ve kaşındırıyor. Yarım saat sora geçiyor ama. Bekle bakalım. Çok kabarırsa merkezine danışırsın anım.
bana hemsıre centrotideyı saat ıkıde vurmanızı ıstıyoruz demıstı bende gonal fyı 1 de onu ıkıde vuruyordum.ılk vurduğum gun sıstı kızardı kaşındı ama gectı hatta morartı bıle olabılır bır gun sonra baktığında ben transferımın 5. gunundeyım morarıklık yenı gectı dıyebılırım.bunlar olağan seyler canım endişe etme hepımız yasadık.Allah kalıtelı yumurtalar toplanıp dollenıp transfer edılmesıne yardım etsın ınsallah.
Canım diyanetin bu konuda fetvası var ki bizi de bu bağlar muayene ve tedavi amaçlı vajinal işlem fitil vs gusül bozmuyor, yani abdest tazelemene gerek yok normal namaz abdestini zaten alirsin... İçin rahat olsun
Yasi-i şerifi okudum kızlar. İnşallah dualarımız kabul olur.
Canım sen iyisini yapmışın biz pimpirikliliğimizden yoksa doktorumda normal hayatına dön dedi, bana 1 saat yürüyüş fazla geldi sadece onu biraz kısalt istersen... Bir daha da idrar testi yapıp bebişini üzme annesi daha erken hem de bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Canim 41 Yasin okuyoruz Allah'in izni ile sağlıkla hayırlı evlatlara kavuşalım diyekızlar acaba ben çok mu rahat davrandım transferimin ertesi günü duşumu aldım namazlarımı 2. gününden beri normal şekilde kılmaya devam ettim hergün 1 saat dışarda yürüyüş yaptım şimdi sizleri okuyunca iice gerildim. diğer 2 denemelerimde de hep yattıydım yine olmadıydı Rabbim sen güç kuvvet ver bu gün de 7. günüm sabaH 06 DA kaltım sanki arkamdan biri koşturuyo hemen gittim banyoya test yaptım koskoca bi negatiff sabah 6 dan beri ağlamaktan telef oldum eşim evi aynı ölü evine çevirdin die çıktı gitti kafayı yicvem BLAST 2 TAZE embriyo konulmuştu olsaydı çıkmazmıydı idrarda hayali çizgi bile göremedim blast olanların çoğu 5. günde çıkarken benim 7. günde negatif kafayı yicem RABBİM e sonsuz güveniyorum ol derse ne mucizeler yaşanırr....Artık bende anne olmak istiyorum bu 3. denemde bari şu pozitifi göreyim yarabbim kızlar ne yasini okuyorsanız 1 tanede ben alıyorum bana dua edin pazartesi HCG ye baktırıcam 9. günde kanda çıkar nasılsa RABbim kimsenin kucağını boşbırakmasın...
Çok iyi olur Canim şimdi seni 3 okudu kabul edeyim mi yarın okuduklarınla mı başlıycaz? :26: sen günlük okudukça da haber ver olur mu ona göre güncelleyeyim... Allah kabul etsin...Arkadaşlar mevlutten geldim üç tane yasin okudum.tüm duaları takip edip icimden okudum. Ben her SABAH zaten bir tane yasin okuyorum.ben hergun bir tane okurum
Hayirli olsun benimde yarin test gunum
kızlar acaba ben çok mu rahat davrandım transferimin ertesi günü duşumu aldım namazlarımı 2. gününden beri normal şekilde kılmaya devam ettim hergün 1 saat dışarda yürüyüş yaptım şimdi sizleri okuyunca iice gerildim. diğer 2 denemelerimde de hep yattıydım yine olmadıydı Rabbim sen güç kuvvet ver bu gün de 7. günüm sabaH 06 DA kaltım sanki arkamdan biri koşturuyo hemen gittim banyoya test yaptım koskoca bi negatiff sabah 6 dan beri ağlamaktan telef oldum eşim evi aynı ölü evine çevirdin die çıktı gitti kafayı yicvem BLAST 2 TAZE embriyo konulmuştu olsaydı çıkmazmıydı idrarda hayali çizgi bile göremedim blast olanların çoğu 5. günde çıkarken benim 7. günde negatif kafayı yicem RABBİM e sonsuz güveniyorum ol derse ne mucizeler yaşanırr....Artık bende anne olmak istiyorum bu 3. denemde bari şu pozitifi göreyim yarabbim kızlar ne yasini okuyorsanız 1 tanede ben alıyorum bana dua edin pazartesi HCG ye baktırıcam 9. günde kanda çıkar nasılsa RABbim kimsenin kucağını boşbırakmasın...
bende bu ay olacagım inşallah çok heyecanlıyım olumsuz olmasından korkuyorm bir yerde okudum nar ve ananas suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş bildiginiz başka birşey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?