2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim moralinin bozma daha erken benimde blast tarnsferi oldu daha anca yerleşiyor bebiş bu günlerde kendini fazla yorma ben 9.günde yaptım öyle çıktı herkesin hormanları aynı değil vücuda yayılma durumu farklı olur o yüzden günün gelmeden böyle testler yapma bence

bende bu ay olacagım inşallah çok heyecanlıyım olumsuz olmasından korkuyorm bir yerde okudum nar ve ananas suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş bildiginiz başka birşey varmı

bende bu ay olacagım inşallah çok heyecanlıyım olumsuz olmasından korkuyorm bir yerde okudum nar ve ananas suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş bildiginiz başka birşey varmı

Nar suyu dusuk yapar .gebelere nar maydonox ve taze yeni kesilmiş et yemeyin denir.

Arkadaşlar mevlutten geldim üç tane yasin okudum.tüm duaları takip edip icimden okudum. Ben her SABAH zaten bir tane yasin okuyorum.ben hergun bir tane okurum

transfere kadar diye söylediler evet hamile kalınca düşük yapıyormş adaçayıda aranızda dondurulmuş deneyen varmı

Kaliteli yumurta icin bal corek otu ogutulmus olacak BIRDE tarçın karidtirilip opuya kadar her SABAH aç karnına yenilir.ayrıca ılık süte polen karisgirilip içilir.BIRDE ari sutu.ben doktoruna sormuştum zararı olur mu hayir aksine faydalı.corekitu herşeyde deva.ari sutu poleni herkesin kullanmadı gerek tüm vitaminler var dedi.yumurtalar büyüyünce o bile sasimisti.

ama bnm yumoşlarım hazır sadece transfer yapılacak onun için rahm bellı bır kalılıga ulaşması lazmmış bn onu soruyorm

çok iyi düşünmüşşün canım bende varım listeye eklersen sevinirim.

sağol canım birden panikledim alerji yaptım sandım önden hiç bilgi vermemişlerdi.birde bugün saat 12de yaptım.yarın 9 da randevum var sabah 8 de yapıp evden çıkıcam bir sorun olmaz değil mi saat farkı?

ist. yeşilköy internatıonal tüp bebek için: ismail çepni hakkında yeni bilgilere sahip olan birileri var mı?
kk da eski yazılanlar hiiiç hoş degil acıbadem hast. ınternatıonali bunyesine katmış belki düzelmiştir diyom ne dersiniz?

ben bugune kadar hiç bir işlem yapmadım. ilk defa 1 aşılama ardından tutmazsa tüpe gececegiz. prolaktin sorunum var.
bumyem de cok hassas ve alerjik (ilaç alerjilerim var degişik değişik örnenisilin gibi ) tüp bebek ilaçları yan etki, alerji yapmaz dedi bülnet tıraş. ama senin bunyende ne olur, ne cıkar karşımıza bilemeyiz dedi ? bana da cok inandırıcı gelmedi
ilaçlar ile ilgili de deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim =)

ve ist. gecekten hangi doktr. gidip tüp yaptırmalıyım veya antalya - izmir ??

Son düzenleme:
Canım sen iyisini yapmışın biz pimpirikliliğimizden yoksa doktorumda normal hayatına dön dedi, bana 1 saat yürüyüş fazla geldi sadece onu biraz kısalt istersen... Bir daha da idrar testi yapıp bebişini üzme annesi daha erken hem de bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Canim 41 Yasin okuyoruz Allah'in izni ile sağlıkla hayırlı evlatlara kavuşalım diye seni de listeye ekliyorum okuyunca haber ver olur mu
Arkadaşlar mevlutten geldim üç tane yasin okudum.tüm duaları takip edip icimden okudum. Ben her SABAH zaten bir tane yasin okuyorum.ben hergun bir tane okurum
Çok iyi olur Canim şimdi seni 3 okudu kabul edeyim mi yarın okuduklarınla mı başlıycaz? :26: sen günlük okudukça da haber ver olur mu ona göre güncelleyeyim... Allah kabul etsin...

bende test yaptım sabah,negatif çıktı ama üzülmedim.çünkü idrarda geç çıkıyor biliyorum.o yüzden üzme kendini.kan testinide dr hangi gün dediyse o gün yaptır.onlarında bi bildiği var ki gün veriyorlar.yoksa hepsi 3.gün kan testi yaptırdırdı.

ben varımcanım ben daha dün oldum transferimi iyi kaliteydi 1 tane yerleştirdiler şimdi yatıyorum kasmıyorum fazla sakınan göze cöp batarmış hassas davranıyor ama devamlıda yatmıyorum sigara içiyodum içmiyorum iki gündür hersey allahtannn varsa nasibi gelicek bebeğim onagüveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…