- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.221
Aksucum yeniden okuyacaksak belirtmemizi istemişsin, ben onu görmemişim. tekrar okuyacağım, yaz beni canım.
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli---------1 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 2 Yasin aldi--------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi
Cathee---------------1 Yasin adli
Fatos5353----------- 1 Yasin aldi---------1 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı
Scl1983------------- 1 Yasin aldi
Belemir34-----------1 Yasin aldi
4343---------------- 1 Yasin adli
Allah kabul etsin...
bende varım benide katın....
sağol canım birden panikledim alerji yaptım sandım önden hiç bilgi vermemişlerdi.birde bugün saat 12de yaptım.yarın 9 da randevum var sabah 8 de yapıp evden çıkıcam bir sorun olmaz değil mi saat farkı?
Ben transferden sonra her gun 1 Yasin ve 1 Meryem süresi okuyorum. Toplu halde okunacak olursa bende okuyabilirim.
Meryem süresinde secde ayeti olduğu için tilavet secdesi yapılıyor yani namaz kılmaya gerek yok sadece secde yapılıyor. Hemen ardından yapmaya gerek yok sonra da yapılabiliyor.
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )
Aksu81---------------1 Yasin aldi
Melisderin------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
merhaba,
Listeye beni de eklayebilirsiniz.
Canim saatleri önemli, hani yarim saatten falan birşey olmaz ama 8-12 dört saat farkli hep ayni saat yapmaya çalış, benim lucrin iğnem bazen muayene saatine geliyordu (senin cetrotit türevi bir iğne bildiğim) şırıngaya çekip Eczanelerin verdiği buz kalibina bantlayip yanimda taşiyordum saati gelince vuruyordum. Şimdi havalarda serinledi belki kaliba bile gerek olmaz...
Benidee yazın kızlar 1 tane Allah kabul etsin hepimisinkini inşallah hayırlı haberlerle
bendee alıyorummm
Canim düzeltme yaparak ekledim. Okuyunca haber verirsin. Ne yaptin asıl testi tekrarliycaktin bugün cikti mi sonuç?
Canim sen kabul et cunku ben her hazine başlarken tüm bebek hasretiyle yanan kadınların kucağını boş bırakma yarabbim diye başlıyorum.ben hergun bebisim icin okuyorum hergun bir yasin de size soz vrryorum.benden günlük iki diyebilirsin cnm.ben hic aksatmiyorum.ignelere başladığımdan beri okurum.cok rahatliyorum.cunku ben anneme bile söylemedim sadece allahima siginiyorum.ben ağHustos ayında tup bebek yaptim o yüzden burdaki arkadaşlarım önemli benim icin.bugün üç okudum.yarından itibaren iki tane .Canım sen iyisini yapmışın biz pimpirikliliğimizden yoksa doktorumda normal hayatına dön dedi, bana 1 saat yürüyüş fazla geldi sadece onu biraz kısalt istersen... Bir daha da idrar testi yapıp bebişini üzme annesi daha erken hem de bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Canim 41 Yasin okuyoruz Allah'in izni ile sağlıkla hayırlı evlatlara kavuşalım diyeseni de listeye ekliyorum okuyunca haber ver olur mu
Çok iyi olur Canim şimdi seni 3 okudu kabul edeyim mi yarın okuduklarınla mı başlıycaz? :26: sen günlük okudukça da haber ver olur mu ona göre güncelleyeyim... Allah kabul etsin...
Allah kabul etsin canımCanim sen kabul et cunku ben her hazine başlarken tüm bebek hasretiyle yanan kadınların kucağını boş bırakma yarabbim diye başlıyorum.ben hergun bebisim icin okuyorum hergun bir yasin de size soz vrryorum.benden günlük iki diyebilirsin cnm.ben hic aksatmiyorum.ignelere başladığımdan beri okurum.cok rahatliyorum.cunku ben anneme bile söylemedim sadece allahima siginiyorum.ben ağHustos ayında tup bebek yaptim o yüzden burdaki arkadaşlarım önemli benim icin.bugün üç okudum.yarından itibaren iki tane .
Canim sen kabul et cunku ben her hazine başlarken tüm bebek hasretiyle yanan kadınların kucağını boş bırakma yarabbim diye başlıyorum.ben hergun bebisim icin okuyorum hergun bir yasin de size soz vrryorum.benden günlük iki diyebilirsin cnm.ben hic aksatmiyorum.ignelere başladığımdan beri okurum.cok rahatliyorum.cunku ben anneme bile söylemedim sadece allahima siginiyorum.ben ağHustos ayında tup bebek yaptim o yüzden burdaki arkadaşlarım önemli benim icin.bugün üç okudum.yarından itibaren iki tane .
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli---------1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi--------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi
Cathee---------------1 Yasin adli
Fatos5353----------- 1 Yasin aldi---------1 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı
Scl1983------------- 1 Yasin aldi
Belemir34-----------1 Yasin aldi
4343---------------- 1 Yasin aldi
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi
Sta82--------------- 5 Yasin aldi----------- 3 Okudu
Allah kabul etsin...
AKSUCUM ben 2 tane daha okudum allahın izniyle. Yani bugün 3 tane okumuş oldum.rabbim dualarimiz kabul etsin inşallah.Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine haber verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim
Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine haber verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?