2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Aksucum yeniden okuyacaksak belirtmemizi istemişsin, ben onu görmemişim. tekrar okuyacağım, yaz beni canım.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin arkadaşlar listemiz çoğaliyor, okumuş olan arkadaşlar tekrar okumayi düşünüyorsa haber versin olur mu sayı karışmasın, ne kadar okunacağını, eksiğimizi bilelim

sağol canım birden panikledim alerji yaptım sandım önden hiç bilgi vermemişlerdi.birde bugün saat 12de yaptım.yarın 9 da randevum var sabah 8 de yapıp evden çıkıcam bir sorun olmaz değil mi saat farkı?

Canim saatleri önemli, hani yarim saatten falan birşey olmaz ama 8-12 dört saat farkli hep ayni saat yapmaya çalış, benim lucrin iğnem bazen muayene saatine geliyordu (senin cetrotit türevi bir iğne bildiğim) şırıngaya çekip Eczanelerin verdiği buz kalibina bantlayip yanimda taşiyordum saati gelince vuruyordum. Şimdi havalarda serinledi belki kaliba bile gerek olmaz...

Ne güzel Allah kabul etsin inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun kaçıncı gundesin canim

bende okuyabilirim beni de ekleyebilirsiniz.

Benidee yazın kızlar 1 tane Allah kabul etsin hepimisinkini inşallah hayırlı haberlerle

doğru diyosun canım bende öyle yapıyım.yarın erken saatte muayenem var.olmadı eve gelince yaparım.

Canim düzeltme yaparak ekledim. Okuyunca haber verirsin. Ne yaptin asıl testi tekrarliycaktin bugün cikti mi sonuç?

Pazartesi kuzum hayırlısıyla bilmiyorum artik insallahvdualarimiz Allah katında kabul olur kucaklarimiz evlatsiz kalmaz sevgiler

Canim sen kabul et cunku ben her hazine başlarken tüm bebek hasretiyle yanan kadınların kucağını boş bırakma yarabbim diye başlıyorum.ben hergun bebisim icin okuyorum hergun bir yasin de size soz vrryorum.benden günlük iki diyebilirsin cnm.ben hic aksatmiyorum.ignelere başladığımdan beri okurum.cok rahatliyorum.cunku ben anneme bile söylemedim sadece allahima siginiyorum.ben ağHustos ayında tup bebek yaptim o yüzden burdaki arkadaşlarım önemli benim icin.bugün üç okudum.yarından itibaren iki tane .

Allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine haber verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim

Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine haber verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim
AKSUCUM ben 2 tane daha okudum allahın izniyle. Yani bugün 3 tane okumuş oldum.rabbim dualarimiz kabul etsin inşallah.

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi

Küçük mucize---------1 Yasin aldı

Melisderin------------1 Yasin adli---------1 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli

Paloman------------- 2 Yasin aldi--------1 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi

Cathee---------------1 Yasin adli

Fatos5353----------- 3 Yasin aldi---------3 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı

Scl1983------------- 1 Yasin aldi

Belemir34-----------1 Yasin aldi

4343---------------- 1 Yasin aldi

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi

Sta82--------------- 5 Yasin aldi----------- 3 Okudu

Allah kabul etsin...

Selam kızlaarrr
Birkaç gündür bakamadım yarın opum vaarrr çok heyecanlıyım biliyorsunuz pkodan ötürü fazla yumurta olmuştu çok şükür şuana kadar ohss olmadım inşallah ta olmam yarın için bana dua edin olur muu?:26:
İnş kaliteli yumoşlarım olmuş olsun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…