- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.241
bendee alıyorummm
Allah yardimcin olsun CanimSelam kızlaarrr
Birkaç gündür bakamadım yarın opum vaarrr çok heyecanlıyım biliyorsunuz pkodan ötürü fazla yumurta olmuştu çok şükür şuana kadar ohss olmadım inşallah ta olmam yarın için bana dua edin olur muu?:26:
İnş kaliteli yumoşlarım olmuş olsun :26:
bnde 1 tane aliyorum:)
allah yardmcın olsun cnm bnde bu ay transferm olck inşAllah yardimcin olsun Caniminşallah çok rahat bir opu ve kaliteli yumoşların olur
Canim son listede varsin söyleyince eklemiştim, okuyunca da haber ver olur mu
Ne güzel Allah kabul etsin inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun kaçıncı gundesin canim
Geçen hafta ctesi transfer günümde kayinvalidemin babasi (eşimin dedesi) rahatsizlandi, kalp krizi geçirdi durumu da baya agir doktorlarin söylediğine göre (yaşli da olduğu için 84 yaşinda) cihazlarla yaşıyor, Rabbim şifa versin, ben yeni transfer olduğum ve kimse bilmediği için sırtım tutulmuş kalkamiyomus gibi yaptim mecburartik daha iyi oldum diyorum biliyolar dışari falan cikinca karsilasirsak diye. Yarin yine hastaneye gidecekler dede yoğun bakimda artik bende gitmesem ayip oluyo ama bana verilen kâğıtta enfeksiyonu olan kişilerden uzak durun diyor. Eşim hastane çok riskli sona yaklaştik mümkün olduğunca erteleyelim diyor. Yoğun bakimdan içeri girmem ama kapisina kadar gelicem mecbur riskli mi olur sizce :26: çok uzattim kusura bakmayin görüşlerinizi bekliyorum...
Hepimiz ya tedavi aşamasındaya transfer sonrası bekleyişte :18: yada yeni hamişiz Bizler elimizden geleni yaptık yapıyoruz, gerisi Rabbimin bir "ol" demesine bakar... Ayrı ayri dualar ediyoruz ama birlikte çok daha güçlü olur etkisi diye düşünüyorum, belki aramızda duası daha makbul olanlar vardır, onların duasını mevlam bize de vesile kılar... Liste yapıp 41 Meryem yada 41 Yasin (önce birini bitirir sonra diğerine geçeriz olmadı) okuyalım mı? Niyetimiz önemli arapçasını bilmeyen arkadaşlar bence türkçe yazılı arapçasını da okuyabilir... Ne dersiniz ben tamamsa hemen bir liste tutarım, Yasin mi Meryem süresiyle mi başlayalım? Hamiş arkadaşlar sizlerinde özellikle katılımını bekliyorum, eee hamilelerin duası kabul olur derler
günaydın güzell anne adaylarıııbizim transferimizin üçüncü günü daha bi alıştım onaaa artık orda olduğunu hissediyorum sanki
Bugün 8. gündü! Az kaldı heyecan korku arttı!sen tedavi döneminde mısın?
Bismillahirrahmanirrahim... (Kizlar Meryem secde yada namazdan dolayi bilgi farklılıklarindan dolay vakit kaybetmeden başlayalim diye Yasin dedim ama yine de fikirlerinize göre degistiririz, yada Yasin'i okuduktan sonra Meryem süresinde ne yapilmasi gerekiyor tam öğrenip onu da okuruz inşallah )
Aksu81---------------1 Yasin aldi
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
(Şimdilik 1 dedim okudukça eklerim, listede unuttuğum arkadaşlar ve yeni katilacaklar alıntı yaparak yazarlarsa görürüm, gördükçe güncellerim) Allah kabul etsin....
Kizlar cevap verin lutfen 4. Gunu olup hala agrisi devam eden var mi iyiye isaret mi bu
Çok ağrın varsa dr unu ara. Bu herhangi bir şekilde bir işaret değil. Yumurta toplamadan kaynaklanıyor olabilir. Ayrca ağrın çok fazlaysa merkezinle görüş canım. Allah korusun ohss falan olursun bir de.
Kızlar bugun nasılsınız canim inşallah tedavin hayirliisiyla sonuçlanır bebisin sana sımsıkı tutunur hayirlisiylada kucağına almayı nasip eder canim benim isim biraz karışık normalde 5 eyluldeydi kan tahlilim yaptırdım değerin cok düşük çıktı 5 gibi doktorumuz aradim doktor biz 5 hamilelik olarak kabul ediyoruz dedi ilaçları kesme devam et dedi bazi hamileliklerde değer yavaş cikiyomus sende öyle olabilirsin pazartesi testi tekrarla dedi sevinsemmi uzulsemmmi bilemedim Allahim insallah yarin cooook sevinirim Allahım evlat hasretiyle yakmasin gönlümüzü kucaklarimizi boş bırakmasın Allahım dualarimizi yasinlerımızı kabul buyursun yüzümüzü guldursun
Kizlar cevap verin lutfen 4. Gunu olup hala agrisi devam eden var mi iyiye isaret mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?