2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Allah yardimcin olsun Canim inşallah çok rahat bir opu ve kaliteli yumoşların olur
bnde 1 tane aliyorum:)

Canim son listede varsin söyleyince eklemiştim, okuyunca da haber ver olur mu

Geçen hafta ctesi transfer günümde kayinvalidemin babasi (eşimin dedesi) rahatsizlandi, kalp krizi geçirdi durumu da baya agir doktorlarin söylediğine göre (yaşli da olduğu için 84 yaşinda) cihazlarla yaşıyor, Rabbim şifa versin, ben yeni transfer olduğum ve kimse bilmediği için sırtım tutulmuş kalkamiyomus gibi yaptim mecbur artik daha iyi oldum diyorum biliyolar dışari falan cikinca karsilasirsak diye. Yarin yine hastaneye gidecekler dede yoğun bakimda artik bende gitmesem ayip oluyo ama bana verilen kâğıtta enfeksiyonu olan kişilerden uzak durun diyor. Eşim hastane çok riskli sona yaklaştik mümkün olduğunca erteleyelim diyor. Yoğun bakimdan içeri girmem ama kapisina kadar gelicem mecbur riskli mi olur sizce :26: çok uzattim kusura bakmayin görüşlerinizi bekliyorum...

Oncellikle gecmis olsun... rabbim sifa versin...Bence gitmenin bi sakincasi yok... ben transferden sonra kac kere gittim hastaneye... hem baskalari icin hem kendim icin... hatta acilde bile yattim... etrafim her turlu hasta doluydu... ama rabbim bebislerimi korudu... sende git ama cok endiseliyorsan orda gecirecegin zamani minimuze et ve hastalarla arandaki mesafeyi korumaya calis... allah yardimcin olsun... bende senin gibi akrabalardan gizli tuttum tedaviyi... gercektenn biseyleri belli etmemeye calismak cok zor... allah yardimcin olsun.

Benide ekleyin lütfen bugün 7 Yasin okuyacağım inşallah

günaydın güzell anne adaylarııı bizim transferimizin üçüncü günü daha bi alıştım onaaa artık orda olduğunu hissediyorum sanki

Bugün 8. gündü! Az kaldı heyecan korku arttı!sen tedavi döneminde mısın?

Kızlar bugun nasılsınız canim inşallah tedavin hayirliisiyla sonuçlanır bebisin sana sımsıkı tutunur hayirlisiylada kucağına almayı nasip eder canim benim isim biraz karışık normalde 5 eyluldeydi kan tahlilim yaptırdım değerin cok düşük çıktı 5 gibi doktorumuz aradim doktor biz 5 hamilelik olarak kabul ediyoruz dedi ilaçları kesme devam et dedi bazi hamileliklerde değer yavaş cikiyomus sende öyle olabilirsin pazartesi testi tekrarla dedi sevinsemmi uzulsemmmi bilemedim Allahim insallah yarin cooook sevinirim Allahım evlat hasretiyle yakmasin gönlümüzü kucaklarimizi boş bırakmasın Allahım dualarimizi yasinlerımızı kabul buyursun yüzümüzü guldursun

Akşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.

Kizlar cevap verin lutfen 4. Gunu olup hala agrisi devam eden var mi iyiye isaret mi bu

Çok ağrın varsa dr unu ara. Bu herhangi bir şekilde bir işaret değil. Yumurta toplamadan kaynaklanıyor olabilir. Ayrca ağrın çok fazlaysa merkezinle görüş canım. Allah korusun ohss falan olursun bir de.

İnsallah hayırlısıyla guzel haberleri alırsın yarın! Cok stresli bir süreç maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…