- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.261
Akşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.
Kizlar cevap verin lutfen 4. Gunu olup hala agrisi devam eden var mi iyiye isaret mi bu
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- 1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi
Küçük mucize---------1 Yasin aldı
Melisderin------------1 Yasin adli
Almina---------------1 Yasin adli
Paloman------------- 1 Yasin aldi
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi
Cathee---------------1 Yasin adli
Fatos5353----------- 1 Yasin aldi
(Allah kabul etsin ilk Yasin'imizi okudum, 2 aldi yaptim böylece karismaz diye düşündüm, sizler de okuyunca haber verirseniz ve yenisini alacak mısınız belirtirseniz süper olurhem iyice motive eder bizi hızlı ilerleriz)
canım benim dondurulmuş emriyo oldugundan yumurta toplamadan kalan bir ağrı yok bugün bel ağrısı ve arada kasık ağrısı yasıyorum ama geçiyor hemen ağrı bile sayılmaz sen doktorunla görüş ama çok morelini bozma umarım haberler güzel olucakMerhaba benimde 4.gunum benim agrilarim gecmedi hâlâ bugun daha cok agriyo normal mi acaba. Sizin nasıl
kızlar bugün dünden daha iyiyim. OHSS belirtilerim birazcık hafifledi.gerçi hala patlayacak balon gibiyim amadün dayanamadım doktoru aradım. normal dedi. hamile kalırsan biraz daha şiddetlenir dedi. ama benim azalıyo sanırım dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı bi bebeğe hamilelik nasip etsin inşallah(hepimize)
Melisderin------------1 Yasin adli---------1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi--------1 Okudu
Fatos5353----------- 1 Yasin aldi---------1 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı
Scl1983------------- 1 Yasin aldi
Belemir34-----------1 Yasin aldi
4343---------------- 1 Yasin aldi
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi
Sta82--------------- 5 Yasin aldi----------- 3 Okudu
Allah kabul etsin...
Bende okudum 1 tane. Eğer tamamlayamazsak daha fazla okuyabilirim.
canım belki göremezsin diye alıntıladım. 3 tane okudum Rabbimin izniyle.Allahım dualarımızı kabul etsin.bizi sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah
Sağol Canim yardimin için bence de birşey olmaz ama eşim aklıma giriyorOncellikle gecmis olsun... rabbim sifa versin...Bence gitmenin bi sakincasi yok... ben transferden sonra kac kere gittim hastaneye... hem baskalari icin hem kendim icin... hatta acilde bile yattim... etrafim her turlu hasta doluydu... ama rabbim bebislerimi korudu... sende git ama cok endiseliyorsan orda gecirecegin zamani minimuze et ve hastalarla arandaki mesafeyi korumaya calis... allah yardimcin olsun... bende senin gibi akrabalardan gizli tuttum tedaviyi... gercektenn biseyleri belli etmemeye calismak cok zor... allah yardimcin olsun.
kızlar hergün 1 yasinmi okuyacaz,ben bugün okuyamadım banyo yapmam gerek.
Akşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine har verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim
kızlar bugün dünden daha iyiyim. OHSS belirtilerim birazcık hafifledi.gerçi hala patlayacak balon gibiyim amadün dayanamadım doktoru aradım. normal dedi. hamile kalırsan biraz daha şiddetlenir dedi. ama benim azalıyo sanırım dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı bi bebeğe hamilelik nasip etsin inşallah(hepimize)
Çok ağrın varsa dr unu ara. Bu herhangi bir şekilde bir işaret değil. Yumurta toplamadan kaynaklanıyor olabilir. Ayrca ağrın çok fazlaysa merkezinle görüş canım. Allah korusun ohss falan olursun bir de.
Sağol Canim yardimin için bence de birşey olmaz ama eşim aklıma giriyorOncellikle gecmis olsun... rabbim sifa versin...Bence gitmenin bi sakincasi yok... ben transferden sonra kac kere gittim hastaneye... hem baskalari icin hem kendim icin... hatta acilde bile yattim... etrafim her turlu hasta doluydu... ama rabbim bebislerimi korudu... sende git ama cok endiseliyorsan orda gecirecegin zamani minimuze et ve hastalarla arandaki mesafeyi korumaya calis... allah yardimcin olsun... bende senin gibi akrabalardan gizli tuttum tedaviyi... gercektenn biseyleri belli etmemeye calismak cok zor... allah yardimcin olsun.
her gün okuycaksin diye birşey yok Canim seni 1 tane adli yazdim okuyunca haber verirsin okudu yaparim.kızlar hergün 1 yasinmi okuyacaz,ben bugün okuyamadım banyo yapmam gerek.
Evet Canim 41 e tamamlayalim diyoruz sonra inşallah 2. 41e de başlarizAkşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.
Allah yardimcin olsun Caniminşallah çok rahat bir opu ve kaliteli yumoşların olur
Canim son listede varsin söyleyince eklemiştim, okuyunca da haber ver olur mu[/
1 tane okudum :)
4343---------------- 1 Yasin Aldi
Yazmistim ama Kislar niye yaziyim dedim okundu Allahin izniyle Rabbim Kabul eylesin
4343---------------- 1 Yasin Aldi
Yazmistim ama Kislar niye yaziyim dedim okundu Allahin izniyle Rabbim Kabul eylesin
Canim ben 1 okudum 1 tane de yarin okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?