2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bende okudum tatlım yasini.... ama bugün biraz ağrım var, yenisini okuyamayacağım.

canım belki göremezsin diye alıntıladım. 3 tane okudum Rabbimin izniyle.Allahım dualarımızı kabul etsin.bizi sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah

kızlar bugün dünden daha iyiyim. OHSS belirtilerim birazcık hafifledi.gerçi hala patlayacak balon gibiyim ama dün dayanamadım doktoru aradım. normal dedi. hamile kalırsan biraz daha şiddetlenir dedi. ama benim azalıyo sanırım dualarınızı bekliyorum. Rabbim sağlıklı bi bebeğe hamilelik nasip etsin inşallah(hepimize)

Merhaba benimde 4.gunum benim agrilarim gecmedi hâlâ bugun daha cok agriyo normal mi acaba. Sizin nasıl
canım benim dondurulmuş emriyo oldugundan yumurta toplamadan kalan bir ağrı yok bugün bel ağrısı ve arada kasık ağrısı yasıyorum ama geçiyor hemen ağrı bile sayılmaz sen doktorunla görüş ama çok morelini bozma umarım haberler güzel olucak

amin cnm bence hiç kendini sıkmadan doktorun dediğine güven ve sabret inşallah allah hepimizin yüzünü güldürecek

Sağol Canim yardimin için bence de birşey olmaz ama eşim aklıma giriyor bebişlerimiz Allah',a emanet...
kızlar hergün 1 yasinmi okuyacaz,ben bugün okuyamadım banyo yapmam gerek.

Akşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.

Allah kabul etsin Canim, aynen benim de annem dahi bilmiyor... O zaman sana 5 yaziyorum 3 okundu diyorum sen okudukça yine har verirmisin bi manin çıkar falan bilelim Canim okudukça eklerim

canim ben şimdi 1 tane daha okudum . Allah kabul etsin inşallah

Cathee ciğim nedir tam belirtileri ohss nin? Şişkinlik diyor ama bende aşırı bir gaz şişkinliği var, tuvalet sorunum yok ama daha sabahtan davul gibiyim. Şu halimi görenler, 6 aylık hamile sanacak o derece yani. Ama öyle sancı bulantı falan yok. Kasık yanmalarım ve hafif batmalar var.

Çok ağrın varsa dr unu ara. Bu herhangi bir şekilde bir işaret değil. Yumurta toplamadan kaynaklanıyor olabilir. Ayrca ağrın çok fazlaysa merkezinle görüş canım. Allah korusun ohss falan olursun bir de.

Canim doktorla dun konusmustum 5 yumurtam vardi dondurulcak iyi olmadiklari icin dondurulmadilar tabi.neyse o zaman konusmustum doktorla normal dedi. Progeston yspiyomus. Hani boyle olup da hamile olan var mi diye merak rttim aslinda:)

Sağol Canim yardimin için bence de birşey olmaz ama eşim aklıma giriyor bebişlerimiz Allah',a emanet...
kızlar hergün 1 yasinmi okuyacaz,ben bugün okuyamadım banyo yapmam gerek.
her gün okuycaksin diye birşey yok Canim seni 1 tane adli yazdim okuyunca haber verirsin okudu yaparim.

Akşam 1 tane de ben okudum canım. 41 e mi tamamlayacaksınız? Daha okursam haber veririm gene. Şimdiden Allah kabul etsin.
Evet Canim 41 e tamamlayalim diyoruz sonra inşallah 2. 41e de başlariz

Sonucum negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Hayal kırıklığına uğramak çok zor bir durum. Şimdiye kadar germemeye çalıştım kendimi. Germediğimi sanıyordum. Hergün bir yerlere gezmelere gidiyor, sevdiklerimle birlikte olmaya çalışıyordum.
Zaman yaklaştıkça strese giriyorum iyice. Hüngür hüngür ağlayasım geliyor bazen ama ağlayamıyorum da. Çok tuhaf bir duygu ya. Heyecandan mıdır nedir bilmiyor bir aptallık var üzerimde. Zihnim bulanıyor sanki. Aptal aptal gezinirken buluyorum kendimi ortalıkta. Resmen salaklaştım sanki. Her tarafımı kontrol ediyorum. Milletin göğüs ucu kararırmış benimkiler daha beyazladı sanki. Evet göğüslerde acı var hafif, dolgunluk vr ama eee, adet zamanı yaklaşıyor. Adet olacağımda da şişer zaten benimkiler bomba gibi.
Yalnız çişim geldiğinde çok sıkıştırıyor aniden geldiğini hissediyorum ve hemen tuvalete koşuyorum. Birden sıkıştırıyor. Bu gün kasıklarımda yanmalar hissediyorum. ama bu da normal. Sonuçta progesteron kullanıyoruz, sonra normal adet gnüm aslında bugün Tam 29. gün. Daha adet olmadım tabi. Rahim şişmiş mesaneye baskı yapıyor da olabilir. Üfff ya ne bileyim, ümit etmeyi hemistiyorum, hem istemiyorum. Allah hayırlısını versin artık ne diyeyim. Taa 15. güne verdiler testi, Ayşenihalle aynı gün olmuuz aslında ama o rın öğrenecek. Ben de yarın yapsam çıkar mı acaba? Yarın idrar testi yapsam mı? Yarın 12. günü olacak transferin.

Kizlar ben bisey soracagim calisan arkadaslar ne zaman ise basladi benim yarin 5. Gunum ise başlayacağım ama endiseliyim. Bide doktorunuz ne zaman bebegin yerletigini soyledi bana 2 gun dedi onceden de 2 3 gun demisti bazi yerlerde 5. 6. Gun yerlestini okudum bu dogru mu sizce hangisi dogru

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu

Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu

Melisderin------------1 Yasin adli-----------1 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu

Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu

Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu

Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu

Scl1983------------- 1 Yasin aldi

Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 1 Okudu

4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Sta82--------------- 5 Yasin aldi----------- 3 Okudu

Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu

Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…