2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Allah kolaylik versin canim hepimizide Evet dedigin gibi bazilarin goguslerin uclari karariyomus benimde oyle biseyim yok 3 4 gun goguslerim acidi ama simdi oyle bisey yok ben hamile kalaan arkadaslara sormak istiyorum bu goguslerdeki acima nezamana kadar suruyo 3 .4 gunde geciyomu Allah hepimizin yuzunu guldursun hayirli haberlerle

Canlar hepimizden Allah razi olsun ben 27 saydim, iyice inceledim ama gözden kaçirdigim yada yanliş yazdigim varsa söylersiniz.... Bugun disarida olucam ama ara ara bakarim, Ptesiye bitmiş olur inşallah sizde isterseniz hemen yenisine de başlariz... Çok iyi hissettiriyor insana

Cok iyi olmus kisa surede Allah kabul etsin

Canim benim doktorumda 2 gunde yerlesiyo dedi ama senin yazdigin gibi bazilarida 5.6 gun de yerlesiyo diyorlar embriyo acaba 5.6 gun canli rahimde durabiliyomu acaba merak ettim ama diyorlarsa bir bildikleri vardir Allah hepimize kolaylik vesin gozumus aydin olur insallah

Massallah Allahim Kabul Eder insallah Gusel haberlerle hepimizin yuzu güler

canım Ohss de karnın ve miden acayip şişiyor ve nefes alırken zorlanıyorsun. dik oturamıyorsun.hafif yatar pozisyonda oturabiliyorsun.gece uyurken zorlenıyorsun. ağrı ve batma devamlıo olmyor.ama inşallah hiç kimse olmaz .canım Ohss olsan kesin anlardın:) Allah korusun yine de

Canim sagol cevabin icin. Bisey daha soracagim.sirt ustu yatmak gerekiyo falan diyolar ama ben ara ara yan da dondum yatarken cunku belim cok agriyodu. Bisey olmaz demi

Canim benzer ruh hallerini hepimiz yaşıyor, en ufak birşeyden umutlanıyor sonra biranda karamsarlaşıyoruz... Hamile olabilme ihtimalimiz olduğu anlarda bekleme stresi neyse de negatif sonucu alip yaşanilan hayal kırıklığı, yorgunluk çok kötü sarsar insanı ama insanoğlu daha ne acılara katlanıyor, Rabbim herşeyden önce sağlık versin sevdiklerimizden ayırmasın gerisi halledilir... İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla sevinir bunlar bir anı olarak kalır Şimdi göbişini okşa ve onları ne kadar istediğini anlat annesi üzüldüğünü hissetmişlerdir bu arada 3. Gün embriyosu mu öyleyse 12. Gün daha fazla stres olmayim dersen kanda baktir bence ama idrar değil kesinlikle

Canim embriyonun 5. Yada 6. Günü oluyor tutunma yani 3. Gün embriyosu ise transferden sonra 2 yada 3. Gün tutunur, 5. Gün embriyosu ise o gün yada hemen ertesi gün tutunuyor. Seninkiler inşallah tutunmuştur bile yoğun bir işin yoksa ilaç kullanimini etkilemiycek kafan dağılmış olur Canim

bende aynı senin gibiyim.2.denemem ve acayip korkuyorum.çarşamba test günüm.dediğin herşeyi bende kontrol ediyorum,belirti arıyorum.adet vaktimiz geldiği için belirtilerde aynı olduğu için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.sol kasığımda-yumurtalığımda bi batma var bacağıma vuruyo ağrısı.böyle bişey varmı sizdede.sana neden 15dediler.3.gün emriyosuysa yarın kanda bi baktır bence.benim yarın 10.günüm.2idrar testi yaptım duramadım.negatif çıktı ama kafama onu takmıyorum.

Canim embriyonun 5. Yada 6. Günü oluyor tutunma yani 3. Gün embriyosu ise transferden sonra 2 yada 3. Gün tutunur, 5. Gün embriyosu ise o gün yada hemen ertesi gün tutunuyor. Seninkiler inşallah tutunmuştur bile yoğun bir işin yoksa ilaç kullanimini etkilemiycek kafan dağılmış olur Canim [/QUOTE]

Canim cok Sağol gerci biran once sordum ama yan yatmak olumsuz etkilemez demi illa sirt ustu yatmak gerekmez. Bide bazi hastaneler de 4 saat yatiriyolarmis ben 2 saat yattim sorun olmaz demi:) cok sey soruyorum ama. Ilk denemem ve cok heyecanliyim

Canim sagol cevabin icin. Bisey daha soracagim.sirt ustu yatmak gerekiyo falan diyolar ama ben ara ara yan da dondum yatarken cunku belim cok agriyodu. Bisey olmaz demi

Canim yok öyle birşey, olsa doktorlar söylemez mi hani ilk saatler sırt üstü yatılır da sonra istediğin gibi yat yoksa daha çok kasarsın. Ben hep yan yatıyorum... Embriyo anne karnında yer çekiminden etkilenmezmiş. Hem bi yerde okumuştum, doğada en güçlü şeylerden birisi üreme tüm canlilarda o yüzden embriyo tutunmak için çok çabalarmış, vücudumuzda kabul etmek icin biz burda mücadele ediyoruz ama asıl kuzucuklarımız içimizdeki savaşçılar kahramanlar yada mesajini görünce ekleme yapayim dedim benim merkez 10 dk yatiriyor. Ben bununla ilgili bilimsel makaleleri okumuştum, yapilan araştirmalarda uzun süreli dinlenme ile işlemden hemen sonra kalkmanin sonuç üzerinde etkisi olmadığı tesbit edilmiş, o yüzden yurt dışında hiç yatirmiyorlarmiş. Biz içimiz rahat etsin diye yatmak istiyoruz o ayri :)

Son düzenleme:

Canım ya sen cok yasa emi Allah kuzucuklarini sana bagislasin ne guzel demissin savasiyolar diye. Bizde Esimle onlari buraya cekmeye calisiyoruz.bu dünya cok güzel gelinde görün diye:)

almina transferin 9. günüymüş nasıl kendinde bi değişiklik hissediyormusun hiç idrar testi falan yaptın mı? inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Rabbimiz dualarımızı kabul eder inşallah

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu

Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu

Melisderin------------1 Yasin adli-----------1 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu

Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu

Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu

Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu

Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 1 Okudu

4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu

Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu

Allah kabul etsin...[/QUOTE]

aksu 3 yasin okudum eklersin canım

[/QUOTE]

Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz

Bugun ilaclarimin 10. Gunu 2 gun sonra yumoslar toplanacak ama benim meme ucum inanilmaz aciyor baş kısmı bayagi büyüdü normal mi acaba? Aslinda korkum 3 gun once doktor korunmadan iliskiyr girebilirsiniz demisti tutmaz demi yada ilactan mi oldu boyle olan varmi

canım çok sağol, şu yazdıkların nası rahatlattı içimi bilemezsin. beni de işlemden sonra bi yarım saat kadar yatırdılar, sonra eğer kendini kötü hissediyorsan biraz dinlen sonra çıkabilirsin dediler. bende bi yarım saat kadar dinlenme odasına kadar yürüyerek geldim, orda yattım. burda okuduklarımdan sonra korkmaya başlamıştım. bide teyzesi biliyosun, benim savaşçım ikinci gün emriyosu ya, daha küçük.... daha çok yatsaydım keşke falan diye düşünmedim değil yani. oldukça korktum. ama bi yanım hep umutlu.... inşallah güzel haberler verebiliriz.... bi arkadaş da demiş, aniden sıkışıyorum diye, aynen bende öyleyim. bazen sofradan kalkıyorum. doğru tuvalete.... bide söylemesi ayıp, gaz man gibi dolanıyorum etrafta. sürekli bi gazım var.... bazen tutamıyorum bile pırtlıyorum ortalık yerde.

Bize transferden sonra ovitrelle çatlama iğnesi vermişlerdi canım, hcg içeriyor ya. O yüzden sanırım 15. gün vermelerinin sebebi. Kanda hala hcg varsa yanıltıcı olmasın diye sanırım. Ben salı opuya girdim, perşembe transferim oldu. Salı, Çarşamba , perşembe olarak sayıyorsak eğer, 3. gün oluyor. Çıkar mı blmem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…