- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.281
Sonucum negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Hayal kırıklığına uğramak çok zor bir durum. Şimdiye kadar germemeye çalıştım kendimi. Germediğimi sanıyordum. Hergün bir yerlere gezmelere gidiyor, sevdiklerimle birlikte olmaya çalışıyordum.
Zaman yaklaştıkça strese giriyorum iyice. Hüngür hüngür ağlayasım geliyor bazen ama ağlayamıyorum da. Çok tuhaf bir duygu ya. Heyecandan mıdır nedir bilmiyor bir aptallık var üzerimde. Zihnim bulanıyor sanki. Aptal aptal gezinirken buluyorum kendimi ortalıkta. Resmen salaklaştım sanki. Her tarafımı kontrol ediyorum. Milletin göğüs ucu kararırmış benimkiler daha beyazladı sanki. Evet göğüslerde acı var hafif, dolgunluk vr ama eee, adet zamanı yaklaşıyor. Adet olacağımda da şişer zaten benimkiler bomba gibi.
Yalnız çişim geldiğinde çok sıkıştırıyor aniden geldiğini hissediyorum ve hemen tuvalete koşuyorum. Birden sıkıştırıyor. Bu gün kasıklarımda yanmalar hissediyorum. ama bu da normal. Sonuçta progesteron kullanıyoruz, sonra normal adet gnüm aslında bugün Tam 29. gün. Daha adet olmadım tabi. Rahim şişmiş mesaneye baskı yapıyor da olabilir. Üfff ya ne bileyim, ümit etmeyi hemistiyorum, hem istemiyorum. Allah hayırlısını versin artık ne diyeyim. Taa 15. güne verdiler testi, Ayşenihalle aynı gün olmuuz aslında ama o rın öğrenecek. Ben de yarın yapsam çıkar mı acaba? Yarın idrar testi yapsam mı? Yarın 12. günü olacak transferin.
Canlar hepimizden Allah razi olsunben 27 saydim, iyice inceledim ama gözden kaçirdigim yada yanliş yazdigim varsa söylersiniz.... Bugun disarida olucam ama ara ara bakarim, Ptesiye bitmiş olur inşallah sizde isterseniz hemen yenisine de başlariz... Çok iyi hissettiriyor insana
Kizlar ben bisey soracagim calisan arkadaslar ne zaman ise basladi benim yarin 5. Gunum ise başlayacağım ama endiseliyim. Bide doktorunuz ne zaman bebegin yerletigini soyledi bana 2 gun dedi onceden de 2 3 gun demisti bazi yerlerde 5. 6. Gun yerlestini okudum bu dogru mu sizce hangisi dogru
Canlar hepimizden Allah razi olsunben 27 saydim, iyice inceledim ama gözden kaçirdigim yada yanliş yazdigim varsa söylersiniz.... Bugun disarida olucam ama ara ara bakarim, Ptesiye bitmiş olur inşallah sizde isterseniz hemen yenisine de başlariz... Çok iyi hissettiriyor insana
Cathee ciğim nedir tam belirtileri ohss nin? Şişkinlik diyor ama bende aşırı bir gaz şişkinliği var, tuvalet sorunum yok ama daha sabahtan davul gibiyim. Şu halimi görenler, 6 aylık hamile sanacak o derece yani. Ama öyle sancı bulantı falan yok. Kasık yanmalarım ve hafif batmalar var.
Canim benim doktorumda 2 gunde yerlesiyo dedi ama senin yazdigin gibi bazilarida 5.6 gun de yerlesiyo diyorlar embriyo acaba 5.6 gun canli rahimde durabiliyomu acaba merak ettim ama diyorlarsa bir bildikleri vardir Allah hepimize kolaylik vesin gozumus aydin olur insallah
Canim benzer ruh hallerini hepimiz yaşıyor, en ufak birşeyden umutlanıyor sonra biranda karamsarlaşıyoruz... Hamile olabilme ihtimalimiz olduğu anlarda bekleme stresi neyse de negatif sonucu alip yaşanilan hayal kırıklığı, yorgunluk çok kötü sarsar insanı ama insanoğlu daha ne acılara katlanıyor, Rabbim herşeyden önce sağlık versin sevdiklerimizden ayırmasın gerisi halledilir... İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla sevinir bunlar bir anı olarak kalırSonucum negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Hayal kırıklığına uğramak çok zor bir durum. Şimdiye kadar germemeye çalıştım kendimi. Germediğimi sanıyordum. Hergün bir yerlere gezmelere gidiyor, sevdiklerimle birlikte olmaya çalışıyordum.
Zaman yaklaştıkça strese giriyorum iyice. Hüngür hüngür ağlayasım geliyor bazen ama ağlayamıyorum da. Çok tuhaf bir duygu ya. Heyecandan mıdır nedir bilmiyor bir aptallık var üzerimde. Zihnim bulanıyor sanki. Aptal aptal gezinirken buluyorum kendimi ortalıkta. Resmen salaklaştım sanki. Her tarafımı kontrol ediyorum. Milletin göğüs ucu kararırmış benimkiler daha beyazladı sanki. Evet göğüslerde acı var hafif, dolgunluk vr ama eee, adet zamanı yaklaşıyor. Adet olacağımda da şişer zaten benimkiler bomba gibi.
Yalnız çişim geldiğinde çok sıkıştırıyor aniden geldiğini hissediyorum ve hemen tuvalete koşuyorum. Birden sıkıştırıyor. Bu gün kasıklarımda yanmalar hissediyorum. ama bu da normal. Sonuçta progesteron kullanıyoruz, sonra normal adet gnüm aslında bugün Tam 29. gün. Daha adet olmadım tabi. Rahim şişmiş mesaneye baskı yapıyor da olabilir. Üfff ya ne bileyim, ümit etmeyi hemistiyorum, hem istemiyorum. Allah hayırlısını versin artık ne diyeyim. Taa 15. güne verdiler testi, Ayşenihalle aynı gün olmuuz aslında ama o rın öğrenecek. Ben de yarın yapsam çıkar mı acaba? Yarın idrar testi yapsam mı? Yarın 12. günü olacak transferin.
Kizlar ben bisey soracagim calisan arkadaslar ne zaman ise basladi benim yarin 5. Gunum ise başlayacağım ama endiseliyim. Bide doktorunuz ne zaman bebegin yerletigini soyledi bana 2 gun dedi onceden de 2 3 gun demisti bazi yerlerde 5. 6. Gun yerlestini okudum bu dogru mu sizce hangisi dogru
Sonucum negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Hayal kırıklığına uğramak çok zor bir durum. Şimdiye kadar germemeye çalıştım kendimi. Germediğimi sanıyordum. Hergün bir yerlere gezmelere gidiyor, sevdiklerimle birlikte olmaya çalışıyordum.
Canim sagol cevabin icin. Bisey daha soracagim.sirt ustu yatmak gerekiyo falan diyolar ama ben ara ara yan da dondum yatarken cunku belim cok agriyodu. Bisey olmaz demi
Canim yok öyle birşey, olsa doktorlar söylemez mi hani ilk saatler sırt üstü yatılır da sonra istediğin gibi yat yoksa daha çok kasarsın. Ben hep yan yatıyorum... Embriyo anne karnında yer çekiminden etkilenmezmiş. Hem bi yerde okumuştum, doğada en güçlü şeylerden birisi üreme tüm canlilarda o yüzden embriyo tutunmak için çok çabalarmış, vücudumuzda kabul etmek icinbiz burda mücadele ediyoruz ama asıl kuzucuklarımız içimizdeki savaşçılar kahramanlar yada mesajini görünce ekleme yapayim dedim benim merkez 10 dk yatiriyor. Ben bununla ilgili bilimsel makaleleri okumuştum, yapilan araştirmalarda uzun süreli dinlenme ile işlemden hemen sonra kalkmanin sonuç üzerinde etkisi olmadığı tesbit edilmiş, o yüzden yurt dışında hiç yatirmiyorlarmiş. Biz içimiz rahat etsin diye yatmak istiyoruz o ayri :)
aksu 3 yasin okudum eklersin canım
aksu 3 yasin okudum eklersin canım
[/QUOTE]Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu
Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli-----------1 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu
Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu
Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu
Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 1 Okudu
4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu
Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu
Allah kabul etsin...
Canim yok öyle birşey, olsa doktorlar söylemez mi hani ilk saatler sırt üstü yatılır da sonra istediğin gibi yat yoksa daha çok kasarsın. Ben hep yan yatıyorum... Embriyo anne karnında yer çekiminden etkilenmezmiş. Hem bi yerde okumuştum, doğada en güçlü şeylerden birisi üreme tüm canlilarda o yüzden embriyo tutunmak için çok çabalarmış, vücudumuzda kabul etmek icinbiz burda mücadele ediyoruz ama asıl kuzucuklarımız içimizdeki savaşçılar kahramanlar yada mesajini görünce ekleme yapayim dedim benim merkez 10 dk yatiriyor. Ben bununla ilgili bilimsel makaleleri okumuştum, yapilan araştirmalarda uzun süreli dinlenme ile işlemden hemen sonra kalkmanin sonuç üzerinde etkisi olmadığı tesbit edilmiş, o yüzden yurt dışında hiç yatirmiyorlarmiş. Biz içimiz rahat etsin diye yatmak istiyoruz o ayri :)
bende aynı senin gibiyim.2.denemem ve acayip korkuyorum.çarşamba test günüm.dediğin herşeyi bende kontrol ediyorum,belirti arıyorum.adet vaktimiz geldiği için belirtilerde aynı olduğu için sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum.sol kasığımda-yumurtalığımda bi batma var bacağıma vuruyo ağrısı.böyle bişey varmı sizdede.sana neden 15dediler.3.gün emriyosuysa yarın kanda bi baktır bence.benim yarın 10.günüm.2idrar testi yaptım duramadım.negatif çıktı ama kafama onu takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?