- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.301
Bugun ilaclarimin 10. Gunu 2 gun sonra yumoslar toplanacak ama benim meme ucum inanilmaz aciyor baş kısmı bayagi büyüdü normal mi acaba? Aslinda korkum 3 gun once doktor korunmadan iliskiyr girebilirsiniz demisti tutmaz demi yada ilactan mi oldu boyle olan varmi
[/QUOTE]Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu
Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli-----------1 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu
Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu
Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu
Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 1 Okudu
4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu
Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu
Allah kabul etsin...
Teşekkürler canım çok şükür atlattıkAllah yardimcin olsun Caniminşallah çok rahat bir opu ve kaliteli yumoşların olur
Canim son listede varsin söyleyince eklemiştim, okuyunca da haber ver olur mu
Canımm merhaba sende bir ohss riski atlattın sanırım tam takip edemedim ama geçmiş olsun canım inş birdaha şiddetlenmez.canım Ohss de karnın ve miden acayip şişiyor ve nefes alırken zorlanıyorsun. dik oturamıyorsun.hafif yatar pozisyonda oturabiliyorsun.gece uyurken zorlenıyorsun. ağrı ve batma devamlıo olmyor.ama inşallah hiç kimse olmaz .canım Ohss olsan kesin anlardın:) Allah korusun yine de
Evet Canim öyle düşündük... Ben çok aslinda sayı olaylarina takılmam ama toplu okuyor olunca bir hedefimiz olsun...Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz
Teyzesi yesin o küçük savaşçıyıcanım çok sağol, şu yazdıkların nası rahatlattı içimi bilemezsin. beni de işlemden sonra bi yarım saat kadar yatırdılar, sonra eğer kendini kötü hissediyorsan biraz dinlen sonra çıkabilirsin dediler. bende bi yarım saat kadar dinlenme odasına kadar yürüyerek geldim, orda yattım. burda okuduklarımdan sonra korkmaya başlamıştım. bide teyzesi biliyosun, benim savaşçım ikinci gün emriyosu ya, daha küçük.... daha çok yatsaydım keşke falan diye düşünmedim değil yani. oldukça korktum. ama bi yanım hep umutlu.... inşallah güzel haberler verebiliriz.... bi arkadaş da demiş, aniden sıkışıyorum diye, aynen bende öyleyim. bazen sofradan kalkıyorum. doğru tuvalete.... bide söylemesi ayıp, gaz man gibi dolanıyorum etrafta. sürekli bi gazım var.... bazen tutamıyorum bilepırtlıyorum ortalık yerde.
almina transferin 9. günüymüş nasıl kendinde bi değişiklik hissediyormusun hiç idrar testi falan yaptın mı? inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Rabbimiz dualarımızı kabul eder inşallah
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu
Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli-----------1 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu
Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu
Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu
Scl1983------------- 1 Yasin aldi
Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 1 Okudu
4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Sta82--------------- 5 Yasin aldi----------- 3 Okudu
Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu
Allah kabul etsin...
slm arkadaşlar bende dün toplattım yumurtaları,18 tane toplanmış,12 tanesi kaliteliymiş,perşembede transferim var hayırlısıyla ve heyecan dahada artıyo hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hayırlısıyla
Bize transferden sonra ovitrelle çatlama iğnesi vermişlerdi canım, hcg içeriyor ya. O yüzden sanırım 15. gün vermelerinin sebebi. Kanda hala hcg varsa yanıltıcı olmasın diye sanırım. Ben salı opuya girdim, perşembe transferim oldu. Salı, Çarşamba , perşembe olarak sayıyorsak eğer, 3. gün oluyor. Çıkar mı blmem ki?
Canim sagol cevabin icin. Bisey daha soracagim.sirt ustu yatmak gerekiyo falan diyolar ama ben ara ara yan da dondum yatarken cunku belim cok agriyodu. Bisey olmaz demi
ben bir yasin daha okudum kızlar
yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...
yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...
inşallah canım.inşallah yrın güzel haberlerini yazarsın buraya.
İnşallah yarin test sonucu bekleyen herkes bende dahil pozitif sonuç olur neolur Allahim.dua edin lutfennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?