2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz[/QUOTE]
Evet Canim öyle düşündük... Ben çok aslinda sayı olaylarina takılmam ama toplu okuyor olunca bir hedefimiz olsun...

İlaçlardandır Canim 3 gün önceki ilişkin tutmuş bile olsaydi daha tüplerden geçiyor olurdu göğsünde bu kadar hemen hassaslaşmazdı hem kontrolde yumurtaların durumunu görürler erken çatlamış olması lazim senin dediğin durumda için rahat etsin

[/QUOTE]

cnm beni eklemeyi unutmuşun heralde ama ben 1 yasin okudum,okudukça haber veririm

Allah yardimcin olsun Canim inşallah çok rahat bir opu ve kaliteli yumoşların olur

Canim son listede varsin söyleyince eklemiştim, okuyunca da haber ver olur mu
Teşekkürler canım çok şükür atlattıktam 34 tane toplanmış Okadar şişlik boşuna değilmiş inş olgun ve kaliteli olurlar tabi önemli olan kalitelilerin sayısı yalnız ayılırken çok ağrım oldu iki tane ağrı kesici ile zor geçti çok şükür şimdilik yok
Canımm merhaba sende bir ohss riski atlattın sanırım tam takip edemedim ama geçmiş olsun canım inş birdaha şiddetlenmez.
Buarada beni anlatmışsın gerci opum bugün oldu ama iki gündür aşırı şişim karnım davul gibi ve dik oturamıyorum hele bugün batma gibi sızı gibi birşey oluyor hastaneden çıkarken derin nefes alamıyordum hemşire anesteziden de olabilir artarsa doktorunuzu arayın dedi artmadı ama jhala aynı zaten yüksek riskim vardı çok şüküt ağrım yok ama bu belirtiler var dilerim artmaz yoksa transfer iptal olacak...

Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz
Evet Canim öyle düşündük... Ben çok aslinda sayı olaylarina takılmam ama toplu okuyor olunca bir hedefimiz olsun...

İlaçlardandır Canim 3 gün önceki ilişkin tutmuş bile olsaydi daha tüplerden geçiyor olurdu göğsünde bu kadar hemen hassaslaşmazdı hem kontrolde yumurtaların durumunu görürler erken çatlamış olması lazim senin dediğin durumda için rahat etsin [/QUOTE]

İçime su serptin havadan nem kapar oldum hayirlisiyla bi yumurtam toplanip transfer gününe kadar yaşasalardi cok korkuoyorm yasamazlar diye

Teyzesi yesin o küçük savaşçıyı 2. Gün embriyosuyla pozitif olan ne çok kişi karşıma çıkıyor buara inşallah sende onlardan birisi olacaksın annesinin sıcacık karnı onu daha sağlıkli büyütür Canim transferden sonraki 3. Ve 4. Gün senin savaşçının tutunma günleri biraz daha dikkat edersin (embriyo 5. 6 gün embriyosuyken tutunuyormuş)

almina transferin 9. günüymüş nasıl kendinde bi değişiklik hissediyormusun hiç idrar testi falan yaptın mı? inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Rabbimiz dualarımızı kabul eder inşallah

Kendimi dinliyorum sürekli fakat adet belirtisinden başka bir şey yok her an hasta olacakmisim gibi hissediyorum...iki gündür bir de halsizlik var...idrar testi yapmadım fakat salı gunü yapmayı düşünüyorum. Test gunüm Çarşamba. Sen kaçıncı gunundesin?

Ben 2 yasini de okdum biginize.Okursam yine bilgi veririm.

slm arkadaşlar bende dün toplattım yumurtaları,18 tane toplanmış,12 tanesi kaliteliymiş,perşembede transferim var hayırlısıyla ve heyecan dahada artıyo hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hayırlısıyla

Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel haberler verirsin sonucunda :)

anladım canım.sen yine 15.günü bekle ozaman.beklemek zor biliyorum.bende bekleyemiyorum.Allah sabrımızı versin.

Canim sagol cevabin icin. Bisey daha soracagim.sirt ustu yatmak gerekiyo falan diyolar ama ben ara ara yan da dondum yatarken cunku belim cok agriyodu. Bisey olmaz demi

Benimde belim cok agriyo bende yavas hareketlerle sagima yada soluma donuyom Ani hareket etmeye calisiyom ben Allahuteala ona van verdigi San naparsan yap o tutunuyo yeterki Rabbim OL desinhatta bu tpiklerden birinde okumustum yanlis hatirlamiyosam kadinin bitanesi tupbebek icin istambula gelmis neyse islerini muayenesini filan olmusigneleri hemsire Tarif etmeyi unutmus oda gelisi Gusel vurmus neyse 3 tane yumurtasi olmus Transfer olmusemlekitini yeru donerken arabalari bozulmus havada sogukmus grub olmus beklemekten oksuruk hapsuruk kesin demis bunlar tutmuyacaklar sukur Rabbime ikzlerim oldu diye yazmis Rabbim isterse hersey olur Sen kendini Dikkat et tedbiri elden birakma gerisi Allaha kalmis bizde yuzu gulenlerden oluruz bize Kabak cekirdegini duymustum tutunmayi sagliyo diye a asli varni bilmiyom gecenki teansferimde ben yemistim ama bi faydasi olmadi Allaha emanetolun

yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...

yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...

inşallah canım benm şuann bile dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle senin bu gece geçmez vallaallah hayırlı haberlere kavuştursun inşallah yarın yazarsın hamileym diye herşey gönlünce olsun

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- -1 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi----------1 Okudu

Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu

Melisderin------------1 Yasin adli----------- 2 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu

Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu

Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu

Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu

Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 2 Okudu

4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu

Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu

Elanor-------------1 Yasin aldi------------ 1 Okudu

Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…