- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.321
yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...
benimde çarşamba test günüm.3günlük iki emriyom transfer edildi.karmakarışığım,iyi haberler almaya ihtiyacım var.rabbim emeğimiz boş çevirmesin hayırlısıyla
kizlar ya bnim istahim cok acildi cok erken ya
Betoka, 4343, Ayşenihal yarın test günü olanlar. Perşembe de benim. Ard arda patlatalım güzel haberleri inşallah.
Topiğin sahibi kim? Liste yok sanırım değil mi? Topicte kaç hamiş var, kim hangi günü bekliyor görsek aslında liste olsa da.
Evet Canim öyle düşündük... Ben çok aslinda sayı olaylarina takılmam ama toplu okuyor olunca bir hedefimiz olsun...Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz
bi tane bana yaz canım yarın okuyayım daha dogrusu anneme okutcam olur muMaşallah 2 günde neredeyse 41 Yasin'i bitirdik arkadaşlar, ptesi de kalan 4 taneyi okursak Allah'ın izniyle bitmiş oluyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin okuduğumuz Yasin-i Şerifler yüzü suyu hürmetine bizi ve isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun... Pozitif sonucu görüp rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alıp birlikte uzuun bir ömür geçirmeyi nasip etsin....Ben kendi adıma çok mutlu oldum, dua edemediğimiz zamanlarda bile birilerinin sizin için dua ettiğini bilmek çok huzur verici... Siz de isterseniz sıcağı sıcağına yeni liste yapıp okunmaya devam ederiz
Dün 1 tane okumuştun bugün tekrar mi okudun yani toplam 2 mi Canim?Canlar bügünde yasın tamamdır rabbım kabul etsın inşallah.ya benım daha 6.gun bıttı cmtsi gelir mi((
bi tane bana yaz canım yarın okuyayım daha dogrusu anneme okutcam olur mu
canım benim dondurulmuş emriyo oldugundan yumurta toplamadan kalan bir ağrı yok bugün bel ağrısı ve arada kasık ağrısı yasıyorum ama geçiyor hemen ağrı bile sayılmaz sen doktorunla görüş ama çok morelini bozma umarım haberler güzel olucak
amin cnm bence hiç kendini sıkmadan doktorun dediğine güven ve sabret inşallah allah hepimizin yüzünü güldürecek
kızlar gunaydın herkese 7 yasin okudum Rabbım kabul etsın ınşallah,bırazdan test i.çin gideceğim hala regl gelmedı ama korkudan heyecandan çok stresliyim Allahın dediği olur her durumda inşallah iyi haber yada negatıf haber Rabbim ıkısı için de güç versin bugjn sonuç bekleyen herkes için dua edıyorum bır kez daha sizlerde benım içindua edin Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...görüşmek üzere..
kızlar gunaydın herkese 7 yasin okudum Rabbım kabul etsın ınşallah,bırazdan test i.çin gideceğim hala regl gelmedı ama korkudan heyecandan çok stresliyim Allahın dediği olur her durumda inşallah iyi haber yada negatıf haber Rabbim ıkısı için de güç versin bugjn sonuç bekleyen herkes için dua edıyorum bır kez daha sizlerde benım içindua edin Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...görüşmek üzere..
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- - 2 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi---------- 2 Okudu
Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli----------- 2 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu
Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu
Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu
Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 2 Okudu
4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu
Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu
Elanor------------- 2 Yasin aldi------------ 2 Okudu
Simaybelinay------1 Yasin aldi--------------
***** Rabbim dualarımızı kabul etsin okuduğumuz Yasin-i Şerifler yüzü suyu hürmetine bizi ve isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun... Şuan da 39 oldu, yeni alan okuyacak arkadaşlar var hatta fark etmeden bugün 41 i geçebiliriz de, ne dersiniz geçersek de sıcağı sıcağına yeni liste yapıp okunmaya devam edelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?