2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yarın test günüm rabbim insallah yüzümü güldürür ...insallah iyi ve hayırlı bir sonucla buraya yazarım ...lütfen bana dua edin...

İnşallah canim senin , 4343 ve diğer test yaptiracak arkadaşlar varsa hepsinin de pozitif çıksın ve güzel bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağınıza alın kuzucuklarınızı

Betoka, 4343, Ayşenihal yarın test günü olanlar. Perşembe de benim. Ard arda patlatalım güzel haberleri inşallah.

Topiğin sahibi kim? Liste yok sanırım değil mi? Topicte kaç hamiş var, kim hangi günü bekliyor görsek aslında liste olsa da.

benimde çarşamba test günüm.3günlük iki emriyom transfer edildi.karmakarışığım,iyi haberler almaya ihtiyacım var.rabbim emeğimiz boş çevirmesin hayırlısıyla

İnşallah canim sen bizlerde iyi haberle döneriz Allah herşeyi gönlüne gonlumuzde göre versin senin bebislerin sımsıkı tutunsunlar sana sevgiyle kal

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- - 2 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi---------- 1 Okudu

Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu

Melisderin------------1 Yasin adli----------- 2 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu

Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu

Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu

Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu

Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 2 Okudu

4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu

Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu

Elanor-------------1 Yasin aldi------------ 1 Okudu

Allah kabul etsin...

Maşallah 2 günde neredeyse 41 Yasin'i bitirdik arkadaşlar, ptesi de kalan 4 taneyi okursak Allah'ın izniyle bitmiş oluyor. Rabbim dualarımızı kabul etsin okuduğumuz Yasin-i Şerifler yüzü suyu hürmetine bizi ve isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun... Pozitif sonucu görüp rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alıp birlikte uzuun bir ömür geçirmeyi nasip etsin....Ben kendi adıma çok mutlu oldum, dua edemediğimiz zamanlarda bile birilerinin sizin için dua ettiğini bilmek çok huzur verici... Siz de isterseniz sıcağı sıcağına yeni liste yapıp okunmaya devam ederiz

kizlar ya bnim istahim cok acildi cok erken ya

Ohhhh yarasın bebişine Mide bulantın başlamadı mı Canim? İnşallah hiç olmaz ama başlarsa zaten bir süre fazla yiyemezsin... Bol su içmeye dikkat et, arada yürüyüş yapmayı da ihmal etme ve hiç şimdiden kilo alıcam stresi yaşama, tadını çıkart gitsin

Evet Canim çok iyi olur aslında böyle zor oluyor birbirimizi takip edemiyoruz karışıyor.... Daha önce bbbz arkadaşımız yapıyordu listeyi sonra tedavi için kıbrısa gidince yazamadı, yeni geldi henüz pek giremiyor sanırsam bide liste çok değişti en son 247. Sayfada, zor olur artık onun içinde idare edicez böyle yada yeni bir liste yapıcaz ki ben bi ara heveslendim ama tablo yapmayı beceremedim

Canim siz kirkbir yasin e mi tamamlayacaksiniz
Evet Canim öyle düşündük... Ben çok aslinda sayı olaylarina takılmam ama toplu okuyor olunca bir hedefimiz olsun...

İlaçlardandır Canim 3 gün önceki ilişkin tutmuş bile olsaydi daha tüplerden geçiyor olurdu göğsünde bu kadar hemen hassaslaşmazdı hem kontrolde yumurtaların durumunu görürler erken çatlamış olması lazim senin dediğin durumda için rahat etsin [/QUOTE]

sagol canım okudukça yorumlarınızı korkum geçti :) ilk denemem ondan mı bilmiyorum garip bi huzursuzum korkuyorum sanırım:18:

bi tane bana yaz canım yarın okuyayım daha dogrusu anneme okutcam olur mu

Canlar bügünde yasın tamamdır rabbım kabul etsın inşallah.ya benım daha 6.gun bıttı cmtsi gelir mi ((
Dün 1 tane okumuştun bugün tekrar mi okudun yani toplam 2 mi Canim?
Evet zor geçiyor günler ama ben geçmesinden de korkuyorum şimdi en azından bir umut var... Bide sanki test gününden önce adet olacakmışım gibi geliyor, her ay yaşadığım şeyleri yaşıyorum hem de birebir bu kadar da olmaz herhalde diyorum, dillendirmek de istemiyorum ama Rabbim korktuğumuza uğratmasın...
bi tane bana yaz canım yarın okuyayım daha dogrusu anneme okutcam olur mu

Olur tabiki de Canim annelerin duası daha da makbul, benim annem dahi bilmiyor annene söylersin bizlere de bol bol dua etsin, yarın inşallah 41 e tamamlamış oluruz o yüzden annen okuyunca haber ver mutlaka olur mu

aminnn inşallah.........

kızlar gunaydın herkese 7 yasin okudum Rabbım kabul etsın ınşallah,bırazdan test i.çin gideceğim hala regl gelmedı ama korkudan heyecandan çok stresliyim Allahın dediği olur her durumda inşallah iyi haber yada negatıf haber Rabbim ıkısı için de güç versin bugjn sonuç bekleyen herkes için dua edıyorum bır kez daha sizlerde benım içindua edin Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...görüşmek üzere..

Canım Allah razı olsun, listeye ekledim dualarımız seninle inşallah müjdeli haberle gelirsin ve sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın bizi de haberdar etmeyi unutma, bebişinle Allah'a emanet ol...

Herkese günaydıınnn Yeni hafta yeni umutlar... Bugün test yaptıracak arkadaşlar var inşallah haftaya müjdeli haberlerle başlıycaz... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

İnşallah pozitif sonucunla gelirsin.Allah'ım dualarını kabul etsin.

inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…