2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim inşallah hayırlı haberle gelirsin.seni cok iyi anlıyorum.Kan verdikten sonraki iki saat hic geçmiyor.allah herkesin emeğini boşa çıkarmasını.dualarim senle

kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

Allahim İnşaallah saglikla gobegine sonra kucagina verir canim guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ikinci yasini okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin. Aminnn

İnsallah güzel haberler verirsin. Dualarımız seninle

Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?Beni de aranıza alır mısınız?
Allah dualarınızı kabul etsin amin

Son düzenleme:
kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

allahım çok heyycanlııı inşallahhhhh bebişin seninledirr cnmm dualarım seninlleeee

HTML:

Niye oyle geç çıkıyor sonuç 1 saate cikmaz mi canim ayy nasıl heyecan yaptım

canım burası özel bir klinik laboratuar hızmetı dışardan alınıyor toplu halde gönderiyorlar tüm kanları ve toplu halde sonuç alıyorlar başka yerde de yaptırabılırdım ama istemedım doğrusu sonuçla yüzleşmeye korktuğum ıcın geç olması benı hıç kasmıyor zaten kasıldım yeternce sakın olmay açalışıyorum inşallah benimledirler mınıklerım yada mınıgım...

günaydın kızlarrr bugün dördüncü günüm transferin daha belirgin bişey yok tabi hissedilen çokta aramıyorum zaten böyle daha çabuk geçiyor hem zaman

günaydın kızlarrr bugün dördüncü günüm transferin daha belirgin bişey yok tabi hissedilen çokta aramıyorum zaten böyle daha çabuk geçiyor hem zaman

canım zor ama belirti arama bence yoksa sıyırırsın ıyıce zaten hemşire de doktor da belirti olmaz dedıler hep ...ben sonuna geldim bugun öğreneceğim ama beklemek bir çeşit ölmek gerçekten de şairin dediği gibi..Allah yardımcımız olsun...

evet bencebeklemek ,ş,n en zor aşaması ama senin şuan birkaç sat beklemen eminim ennn zoru ve heycanlısı ama inşallahh sonucun güzel olsunn cnmmm endişe etmee sonuçta rabbim ol derse olur demezse olmaz sen pozitif düşün

Amin canım, Allah yar ve yardımcın olsun seninde inşallah güzel haberle gelirsin

Aysenıhal canım ınsallah rabbım gonlundekı hakkında hayırlı kılmıştır hamıs haberlerı ıle gelırsın bıze
Ne güzel yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın bende aksu gıbı bı yerde gunlerın gecmesını sonucumu öğrenmek ıstıyorum bı yerde o gun gelmesın negatıf sonucu alırsam ne yaparım bılemıyorum su an hep umut dolu yüreklerımız.Rabbım herseyın hayırlısını verır ınsallah sabrı ıle bırlıkte

Bana cevap verecek yok mu?

merhaba arkadaşım,
hoşgeldin aramıza.... kimimiz test sonucu için saat sayıyo, kimimiz transferinden sonra gün sayıyo, kimimiz transfer olsun diye bekliyo, kimimiz tedaviye yeni başladı yumurtaları kaliteli olsun diye dua ediyo.... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
misal ben cuma günü transfer oldum ve taaaaa ayın 20 sinde test yapıp sonucumu göreceğim. o yüzden gün saymak bile istemiyorum. çok uzak geliyo :)))) sen nasılsın, neler yapıyorsun?????

Bana cevap verecek yok mu?

Merhaba canımm hoşgeldin aramızaa

Kızlaar herkese günaydın bol pozitifli güzel bir hafta olsun inşallahBenim dün 34 tane yumoş toplanmıştı 22 tanesi döllenmiş maaşallahdilerim 5.güne kadar gider yawruşlarım çok değişik bir duygu Yalnız transferim bu ay yapılamayacak Troid hormonlarım yüksek olduğu için önümüzdeki aya kaldı yani 5.güne ulaşan yawruşlar dondurulacak hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın diyorum ama dondurulmuşlarla şansım azalıyor sanırım varmı aramızda dondurulmuşlarla pozitif gören haydi bana moral olun ya (

Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?

Son düzenleme:
ayşe nihal inşallah pozitif sonuçlarla gelirsin buraya bende sabah gittim sağlık opcağında kan verdim yarınöğleden sonra çıkacak benim sonucum 7. gün idrar testim negatif çıktı çok moralim bozuldu birdahada yapmadım bugün 9. günüm inşallah yarın bende hayırlı haberlerle gelirim Rabbim hepimizn kucaklarını ikiz ikiz bebişlerle doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…