- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.341
kızlar gunaydın herkese 7 yasin okudum Rabbım kabul etsın ınşallah,bırazdan test i.çin gideceğim hala regl gelmedı ama korkudan heyecandan çok stresliyim Allahın dediği olur her durumda inşallah iyi haber yada negatıf haber Rabbim ıkısı için de güç versin bugjn sonuç bekleyen herkes için dua edıyorum bır kez daha sizlerde benım içindua edin Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...görüşmek üzere..
kızlar gunaydın herkese 7 yasin okudum Rabbım kabul etsın ınşallah,bırazdan test i.çin gideceğim hala regl gelmedı ama korkudan heyecandan çok stresliyim Allahın dediği olur her durumda inşallah iyi haber yada negatıf haber Rabbim ıkısı için de güç versin bugjn sonuç bekleyen herkes için dua edıyorum bır kez daha sizlerde benım içindua edin Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...görüşmek üzere..
kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- - 2 Okudu
oske55--------------- 1 Yasin aldi---------- 1 Okudu
Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu
Melisderin------------1 Yasin adli----------- 2 Okudu
Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu
Paloman------------- 2 Yasin aldi-----------1 Okudu
Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu
Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu
Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu
Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------3 Okudu
Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 2 Okudu
4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu
Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu
Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu
Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu
Elanor-------------1 Yasin aldi------------ 1 Okudu
Allah kabul etsin...
kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
HTML:
Niye oyle geç çıkıyor sonuç 1 saate cikmaz mi canim ayy nasıl heyecan yaptım
günaydın kızlarrr bugün dördüncü günüm transferin daha belirgin bişey yok tabi hissedilen çokta aramıyorum zaten böyle daha çabuk geçiyor hem zaman
evet bencebeklemek ,ş,n en zor aşaması ama senin şuan birkaç sat beklemen eminim ennn zoru ve heycanlısı ama inşallahh sonucun güzel olsunn cnmmm endişe etmee sonuçta rabbim ol derse olur demezse olmaz sen pozitif düşüncanım zor ama belirti arama bence yoksa sıyırırsın ıyıce zaten hemşire de doktor da belirti olmaz dedıler hep ...ben sonuna geldim bugun öğreneceğim ama beklemek bir çeşit ölmek gerçekten de şairin dediği gibi..Allah yardımcımız olsun...
canım zor ama belirti arama bence yoksa sıyırırsın ıyıce zaten hemşire de doktor da belirti olmaz dedıler hep ...ben sonuna geldim bugun öğreneceğim ama beklemek bir çeşit ölmek gerçekten de şairin dediği gibi..Allah yardımcımız olsun...
Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?Beni de aranıza alır mısınız?
Allah dualarınızı kabul etsin amin
Bana cevap verecek yok mu?
Bana cevap verecek yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?