2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hoşbuldum canım teşekkürler
Nasılsın?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?

Hayırlı olsun transferin. Bende sonucumu Çarşamba gunü öğreneceğim inşallah cok cok endiseliyim...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?

hosgeldın canım aramıza
Cuma gunu mu senın testın kaç bebısın su an senınle hadı sonu güzel olsun ınsallah arkadaşım
KIzlar kader mahkumları gıbı olduk gun sayıyoruz

Hayırlı olsun transferin. Bende sonucumu Çarşamba gunü öğreneceğim inşallah cok cok endiseliyim...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

Saol seninde hayırlı olsun transferin ben de perşembe öğreneceğim inş Allahım yardımcımız olsun

Son düzenleme:
hosgeldın canım aramıza
Cuma gunu mu senın testın kaç bebısın su an senınle hadı sonu güzel olsun ınsallah arkadaşım
KIzlar kader mahkumları gıbı olduk gun sayıyoruz

Perşembe günü testim ben bu günü de saydım.tek embriyo konuldu.
Amin inş sonu güzel olur
Hakkaten öyle olduk
Senin kaç tane miniğin var?

Son düzenleme:
Perşembe günü testim ben bu günü de saydım.tek embriyo konuldu.
Amin inş sonu güzel olur
Hakkaten öyle olduk

hadı bakalım sen aksu arkadaşımızla alacaksın güzel haberı aynı gun ınsallah
ay benım daha cumartesı ya ben son bı hafta oldum böyle gun saymaya ondan once yoktu bende tuh yaa((annem vardı yanımda oda bugun gıdıyo nasıl geçecek günler
Allahım sen duy sesımızı gonlumuzdekılerı hayırlı kıl yarabbımmm

Ohss riskimden ötürü karnım şiş canım balon gibiyim
Buarada dilerim cuma günü pozitif haberini alırız

canım bol bol su ve proteın gercı doktorun demıstır .Pko varsa maalesef ohss kaçınılmaz oluyor rısk acısından ama ıyı dusunelım ıyı olsun gobusun sımdıden hamılelıge hazırlıyo kendısını arkadaşım bak böyle olcam ben hamiş olunca dıyo:)))

Merhaba arkadaşım
Saol teşekkürler.
Herkese bu yolda sabır ve Allaha sığınmlarını diliyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun stres yapmasınlar,rahat olsunlar ben rahatım sanki hic birşey olmamış gibi ama son günler yaklaştıkça sabırsızlanmaya başladım.
Transferin hayırlı olsun sonu güzel olsun olumlu düşün.

Son düzenleme:
Kızlar Selam Şimdi Kontrolden Geldim Yumurtalarım İyice Gelişmiş 17,5 Luk Olmuşlar bugün çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günü toplama işlemi yapılacak toplama işleminden sonra nekadar zaman sonra yerleştirme işlemi uygulanıyor fikir alabilirmiyim arkadaşlar

yumurtaların gıdısatına göre 2. 3. yada 5.gun transfer yapılır bölünme durumlarına gore sımdıden bısey söylemek ımkansız senı arayıp bılgılendırecekler zaten merak etme

Inş güzel haberi veririm burdan
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sen herşeye kadirsin amin
Sende kafanı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalış arkadaşım

Son düzenleme:
Inş güzel haberi veririm burdan
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sen herşeye kadirsin amin
Sende kafanı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalış arkadaşım

ben bır suru fılm almıştım onları ızlerım artık.Annem memleketten gelmıstı onunla takılıyorduk ne güzel ama onunda bugun donmesı gereklı pufff((ya ben beklerımde sonuç negatıf olursa dıye korkuyorum aslında aklıma negatıf olması gelmiyor pek hep olumluyum ama:)))benım kafam karışık tamam tamam anladımm

Hayırlı olsun tedavin canım
Oskee arkadaşımızın dediği gibi seni arayıp gidişhattı hakkinda bilgi verecekler

Son düzenleme:
yumurtaların gıdısatına göre 2. 3. yada 5.gun transfer yapılır bölünme durumlarına gore sımdıden bısey söylemek ımkansız senı arayıp bılgılendırecekler zaten merak etme

tşkler canım biraz heyecanlıyım meragımı maruz gör :) son ümidim bu rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…