- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.361
Arkadaşlar ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?
Merhaba canımm hoşgeldin aramızaa
Kızlaar herkese günaydın bol pozitifli güzel bir hafta olsun inşallahBenim dün 34 tane yumoş toplanmıştı 22 tanesi döllenmiş maaşallah dilerim 5.güne kadar gider yawruşlarım çok değişik bir duygu Yalnız transferim bu ay yapılamayacak Troid hormonlarım yüksek olduğu için önümüzdeki aya kaldı yani 5.güne ulaşan yawruşlar dondurulacak hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın diyorum ama dondurulmuşlarla şansım azalıyor sanırım varmı aramızda dondurulmuşlarla pozitif gören haydi bana moral olun ya (
Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
oleysa canım ne güzel sen ii dayanmışsın benimde 31 ağustosta oldu inşallah hepimizin pozitif olur
Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
Hayırlı olsun transferin. Bende sonucumu Çarşamba gunü öğreneceğim inşallah cok cok endiseliyim...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
hosgeldın canım aramıza
Cuma gunu mu senın testın kaç bebısın su an senınle hadı sonu güzel olsun ınsallah arkadaşım
KIzlar kader mahkumları gıbı olduk gun sayıyoruz
Hoşbuldum canım teşekkürler
Nasılsın?
Perşembe günü testim ben bu günü de saydım.tek embriyo konuldu.
Amin inş sonu güzel olur
Hakkaten öyle olduk
Ohss riskimden ötürü karnım şiş canım balon gibiyim
Buarada dilerim cuma günü pozitif haberini alırız
Walla artık sabırsızlanıyorum.Aramızda bir gün var ne güzel kan tahlilin 13eylül mü?
Inş pozitifi görürüz
merhaba arkadaşım,
hoşgeldin aramıza.... kimimiz test sonucu için saat sayıyo, kimimiz transferinden sonra gün sayıyo, kimimiz transfer olsun diye bekliyo, kimimiz tedaviye yeni başladı yumurtaları kaliteli olsun diye dua ediyo.... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
misal ben cuma günü transfer oldum ve taaaaa ayın 20 sinde test yapıp sonucumu göreceğim. o yüzden gün saymak bile istemiyorum. çok uzak geliyo :)))) sen nasılsın, neler yapıyorsun?????
yok canım 12 eylül ama dayanamadım gittim bugün verdim inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız hepimize çok dua ediyorum
Ohss riskimden ötürü karnım şiş canım balon gibiyim
Buarada dilerim cuma günü pozitif haberini alırız
Kızlar Selam Şimdi Kontrolden Geldim Yumurtalarım İyice Gelişmiş 17,5 Luk Olmuşlarbugün çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günü toplama işlemi yapılacak toplama işleminden sonra nekadar zaman sonra yerleştirme işlemi uygulanıyor fikir alabilirmiyim arkadaşlar
hadı bakalım sen aksu arkadaşımızla alacaksın güzel haberı aynı gun ınsallah
ay benım daha cumartesı ya ben son bı hafta oldum böyle gun saymaya ondan once yoktu bende tuh yaa((annem vardı yanımda oda bugun gıdıyo nasıl geçecek günler
Allahım sen duy sesımızı gonlumuzdekılerı hayırlı kıl yarabbımmm
Inş güzel haberi veririm burdan
Allahım hepimizin yardımcısı olsun sen herşeye kadirsin amin
Sende kafanı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalış arkadaşım
Kızlar Selam Şimdi Kontrolden Geldim Yumurtalarım İyice Gelişmiş 17,5 Luk Olmuşlarbugün çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günü toplama işlemi yapılacak toplama işleminden sonra nekadar zaman sonra yerleştirme işlemi uygulanıyor fikir alabilirmiyim arkadaşlar
yumurtaların gıdısatına göre 2. 3. yada 5.gun transfer yapılır bölünme durumlarına gore sımdıden bısey söylemek ımkansız senı arayıp bılgılendırecekler zaten merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?