- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.381
ben bır suru fılm almıştım onları ızlerım artık.Annem memleketten gelmıstı onunla takılıyorduk ne güzel ama onunda bugun donmesı gereklı pufff((ya ben beklerımde sonuç negatıf olursa dıye korkuyorum aslında aklıma negatıf olması gelmiyor pek hep olumluyum ama:)))benım kafam karışık tamam tamam anladımm
Hayırlı olsun tedavin canım
Oskee arkadaşımızın dediği gibi seni arayıp gidişhattı hakkinda bilgi verecekler
tşkler canım biraz heyecanlıyım meragımı maruz gör :) son ümidim bu rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...
Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?
Haklısın insanın kafası arada karışıyor elimizde değil sonucu görene kadar
selam arkadaşlar
19. gün değerim 1276 çıktı... çok şükür dr beğendi...
canım benimde 30 ağustos transferim.test günüm çarşamba.inşallah hayırlı haber alırız.bu hafta sonuç bekleyen çokkkk
maşallah.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.darısı başımıza.selam arkadaşlar
Allah Razı Olsun ..
Rabbim Hakkımızda Hayırlısı Neyse Onu Eylesin İnşallah Rabbim Herkezin Yüzünü Güldürür Çok Zor İşlermi Desem Bize Verilen Bir Sınav Mı Desem Kısmet
selam arkadaşlar
kızlar test günü yaklaştıkça korkularım artıyor.düşünmek istemesemde olumsuz sonuç beynimi kemiriyor.doğru düzgün banyo yapamadığım için ettiğim dualardan da haz alamıyorum.ne olur benim için dua edin.çok gerildimm.
sen nerde yaptırdın canım tedavını istanbuldamısın?
Az önce yazmıştım
İzmirdeyim,irenbede tedavi oldum
canım hepımızde var o endıseler merak etme.Ama artık banyonu düzgünce yapıp hem gusulunude alıp dualarına gecebılırsın rabbım korur bebısını merak etme ben namazımı kılmazsam dualarımı tesbıhlerımı okumazsam o gun sabah olmuyor bana bence hıc banyo konusunda artık endıse etmemelısın
evet canım yazını bende yazdıktan sonra okudum
Senın de benım gıbı ılk denemen benımde yasım 29 ıst fulya bahcecı de yaptırdım bende de pko var esımdede sperm sayısı azlığı.Rabbım ınsallah yüzümüze güler ılk seferde canım
maşallah canım bebısın ne güzel buyuyo annesı
darısı basımıza hamişlerın duası kabul olurmuş canım bıze de dua et
maşallah.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.darısı başımıza.
Maşallah değerin çok iyi Allah kucağına almayı nadip etsin bizlerinde yardımcı olsun,hic kimseyi evlatsız bırakmasın onunla sınamasin amin
canım bol bol su ve proteın gercı doktorun demıstır .Pko varsa maalesef ohss kaçınılmaz oluyor rısk acısından ama ıyı dusunelım ıyı olsun gobusun sımdıden hamılelıge hazırlıyo kendısını arkadaşım bak böyle olcam ben hamiş olunca dıyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?