2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Haklısın insanın kafası arada karışıyor elimizde değil sonucu görene kadar

Son düzenleme:
Hayırlı olsun tedavin canım
Oskee arkadaşımızın dediği gibi seni arayıp gidişhattı hakkinda bilgi verecekler

Allah Razı Olsun ..
Rabbim Hakkımızda Hayırlısı Neyse Onu Eylesin İnşallah Rabbim Herkezin Yüzünü Güldürür Çok Zor İşlermi Desem Bize Verilen Bir Sınav Mı Desem Kısmet

tşkler canım biraz heyecanlıyım meragımı maruz gör :) son ümidim bu rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize...

ok canım estafurullah ama ınan heyecan basacağı yerler daha gelmedı sımdıden germe sakın kendını:)))daha bunun opu var transferı var bızım gıbı gun sayması var ınan ben transfere kadar hıc nasıl geçer günler dıyemedım bıle cok cabuk gectı ama sımdı gecmıyor günler geçmiyorrrrrrrrrrrrrr(((

Arkadaşlar sizi takip ediyorum en sonunda yazmaya karar verdim. ben de sizin gibiyim yani kan tahlili için gün sayıyorum 4 günüm kaldı.
30 ağustosta transferim oldu.listeye ekler misiniz?

canım benimde 30 ağustos transferim.test günüm çarşamba.inşallah hayırlı haber alırız.bu hafta sonuç bekleyen çokkkk

Arkadaşlar nerelerdensiniz,tedavinizi nerde oldunuz, kaçıncı denemeniz,kaç embriyo transferniz oldu,yaşlarınız,sorun?
Amma çok sordum di mi
Ben izmirdenim,tedavimi irenbede oldum,ilk denemem,tek embriyo,yaşım 33,sorun amh yetersizliği

Son düzenleme:
canım benimde 30 ağustos transferim.test günüm çarşamba.inşallah hayırlı haber alırız.bu hafta sonuç bekleyen çokkkk

Evet bu hafta bekleyen çok.aynı gün olmuş tranfetimiz benimki perşembe bir gün arayla.ins hayırlı olur pozitifi görürüz

Son düzenleme:
Allah Razı Olsun ..
Rabbim Hakkımızda Hayırlısı Neyse Onu Eylesin İnşallah Rabbim Herkezin Yüzünü Güldürür Çok Zor İşlermi Desem Bize Verilen Bir Sınav Mı Desem Kısmet

Amin
Çok güzel yazmışsın Allahım hakkımizda ne hayırlısıysa onu versin bizim isteğimiz sağlıklı,eli ayağı düzgün bebisler

Son düzenleme:
kızlar test günü yaklaştıkça korkularım artıyor.düşünmek istemesemde olumsuz sonuç beynimi kemiriyor.doğru düzgün banyo yapamadığım için ettiğim dualardan da haz alamıyorum.ne olur benim için dua edin.çok gerildimm.

canım hepımızde var o endıseler merak etme.Ama artık banyonu düzgünce yapıp hem gusulunude alıp dualarına gecebılırsın rabbım korur bebısını merak etme ben namazımı kılmazsam dualarımı tesbıhlerımı okumazsam o gun sabah olmuyor bana bence hıc banyo konusunda artık endıse etmemelısın

Az önce yazmıştım
İzmirdeyim,irenbede tedavi oldum

evet canım yazını bende yazdıktan sonra okudum
Senın de benım gıbı ılk denemen benımde yasım 29 ıst fulya bahcecı de yaptırdım bende de pko var esımdede sperm sayısı azlığı.Rabbım ınsallah yüzümüze güler ılk seferde canım

transfrden sonra iki kez banyoya girdim.ikisindede kaçar gibi çıktım.belim hemen yumuşuyor.Allah kullarını mutlaka bişeyle sınarmış.bizim sınavımızda bu.8yıldır bekliyorum.2aşılama ve bu 2.tüp.pimpiriklenip duruyorum.yaşadıklarımız zor.iğne,ilaç,opu,transfer bunlar hiç gözüme gelmiyo,ama bekleme aşaması varya çin işkencesi dedikleri bu olsa gerek.rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah.

Amin canım inş tek seferde kavusuruz.
kaç tane embriyon var?

Son düzenleme:
maşallah canım bebısın ne güzel buyuyo annesı
darısı basımıza hamişlerın duası kabul olurmuş canım bıze de dua et

maşallah.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.darısı başımıza.

Maşallah değerin çok iyi Allah kucağına almayı nadip etsin bizlerinde yardımcı olsun,hic kimseyi evlatsız bırakmasın onunla sınamasin amin

teşekkür ederim arkadaşlar... su hafta sonu nasıl geçti bir bana sorun... cuma günü öyle konuşunca dr üzülmüştüm... ananas suyunun cok faydası var arkadaşlar bi de moral... allah herkese hayırlısını nasip etsin.... hepimizin yardımcısı olsun :))

Evet canım sırf protein yiyiyorum zatenMalesef pko olunca oluyor ama bol bol embriyomuz oldu Aynen yaw 7 aylık hamile gibiyim Yalnız transferim iptal oldu troid hormonlarım yüzünden neyse vardır bir hayır 5.güne gelenler dondurulacak önümüzdeki ay alıcam yawruşlarımı dilerim şansim azalmaz dondurunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…