2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım sakınılan göze cop batarmış mısalı bu kadar endıse etmemelısın bence.Ben gördüm ki kım rahatsa bu tedavıde o kazanıyor.Bana embriyolog transferden sonra doğal bır hamılelıkten hıcbır farkınız olmayacak demıstı banyuda ayakta ve ılık duşla bence güzelce yıkan ve gusulunu al oyle telaş yaparsan bence sana daha cok endişe yaratır kan akısın hemen degısır çok panık olma canım sana zarar rabbım herseyın hayırlısını bılır bol bol dua et

Merhaba arkadaşlar
Nasılsınız?Beni de aranıza alır mısınız?
Allah dualarınızı kabul etsin amin
Hoşgeldiiiinnn Canım buarada maalesef listemiz yok konuşa konuşa takip ediyoruz birbirimizi ayyyy seninle aynı günmüş test günümüz inşallah mübarek perşembe günün de Rabbim yüzümüzü güldürür, ben de çikolata kisti var benim de ilk denemem Ankara Başkent Üni...

Maşallaah Canım İnşallah gelişimleri de çook güzel olur dondurulmuşlarla bir sürü pozitif gören var hatta dinlenmiş rahim ve az stresli tedavi ile başarı şansını arttırdığını bile söyleyenler var. Burada Merkezin laboratuarı önemli, uygun dondurma ve çözdürme ile inşallah embriyoların kalitesinin koruduğu sürece için rahat olsun... Buarada benim hiç bu zamana kadar troidime bakılmadı bu aralar çok rastlıyorum da baktırmak mı gerekiyordu:26: nasıl anladınız?

Canım inşallah Rabbim yarın pozitif sonucu almayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım opu arkadaşım inşallah yanılmıyorumdur ama içimden senin pozitif sonucu göreceğin geçiyor hep, bazılarında böyle bir duygu hissediyorum. Ama kendime faydam yok Bir ümitli bir karamsar, iyi düşünelim iyi olsun inşallah...

Canım çok rahat banyo yapabilirsin, hem için daha huzurlu olur hem güzel dualarını edersin... Ben dün tüm gün dışarıda gezdim, artık hiç kısıtlamıyorum kendimi, ağır bile hareket etmiyorum, sadece çok yükseğe uzanmamaya, fazla ağır kaldırmamaya (tencere falan kaldırıyorum tabi :) ve çok yorulmamaya çalışıyorum o kadar...

Amin canım inş tek seferde kavusuruz.
kaç tane embriyon var?

Canım tek embrıyo transferı oldu

ben de pko olmasına rağmen 8 yumurtam oldu doktorum cok temkınlıydı ılk zamanlar cok takıldım nıye bu kadar az dıye ama hepsı olgun cıktı hepsı 5. güne gıttı maşallah.Dondurdular gerı kalanları bende ohss belırtısı hıc olmadı ama ben aşırı su ıctım dedıgın gıbı proteın den başka bısı yemedim dıyebılırım.En dusuk dozlarda vurdum ıgnelerımı hep ınsallah sonu güzel olur arkadaşım hepımız ıcın.Olsun bu ay olmazsa bı ay sonra olur.Ben de ılk ay başlayamamıştım doktor dıyet vermıstı ılk adetımden sonrada doğum kontrol kullanıp oyle adet olup başladım iğnelere doktorlarmıza güvenmek lazım onların vardır bır bıldıgı mutlaka.Dondurulmsu taze hıc takılma canım rabbım yeter kı ol desın.Ben hep merkezde transfer sırasında dondurulmuşlarım ıcın kardeş ıcın gelırım ınsallah dedım ordakı hemsıre embriyolog doktorlara ınsallah da rabbım nasıp eder

Hoşbulduk canım.
önceki sayfalarda listeniz vardı
Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız.Allahım yüzümüzü güldürür inş
Kaç embriyon var?

Son düzenleme:

canım arkadaşım ağzın bal yesın ne ısmarlayayım sanarabbım ıcımızden gecenlerı gonlumuzdekı hayırlı kılar ınsallah canım arkadaşım.ben de delı gıbıyım ıste çoğu pozıtıf arada negatıf dusunceler:)))bu arada banyo konusunda sana sonuna kadar katılıyorum aynen bende başladım gezmelere bugun annem dönüyo artık yemegımı kendım yaparım bulaşık felan dedıgın gıbı aynen yukarı uzanmıyorum agır kaldırmıyorum ama acayıp temızlk yapasım var yerler sac oldu hep annem yazık kac kere supurdu sıldı evımı onada kıyamıyorum eşimde işten gec gelıyo benı tek rahatsız eden durum:)))ıalclardan mıdır nedır felakette saclarım dökülüyor(

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81---------------2 Yasin aldi--------- - 2 Okudu

oske55--------------- 1 Yasin aldi---------- 2 Okudu

Küçük mucize---------2 Yasin aldı---------- 1 Okudu

Melisderin------------1 Yasin adli----------- 2 Okudu

Almina---------------1 Yasin adli----------- 1 Okudu

Paloman------------- 2 Yasin aldi----------- 2 Okudu

Amayaa-------------- 1 Yasin aldi-----------1 Okudu

Cathee---------------3 Yasin adli------------3 Okudu

Fatos5353----------- 2 Yasin aldi------------2 Okudu

Merice35------------ 1 Yasin aldı------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Yasin aldi------------4 Okudu

Belemir34-----------2 Yasin aldi------------ 2 Okudu

4343---------------- 1 Yasin aldi----------- 1 Okudu

Herşeyhayal---------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Sta82--------------- 8 Yasin aldi----------- 6 Okudu

Alfabe--------------1 Yasin aldi------------1 Okudu

Aysenihal----------7 Yasin aldi-------------7 Okudu

Elanor------------- 2 Yasin aldi------------ 2 Okudu

Allah Kabul etsin.... Kızlar ikinci 41 Yasin'e başlayacağımız için 41 olarak düzelttim son okuyanları yeni listeye ekliycem....

Son düzenleme:

Benim de tek.2 yada 3. olmuş hiç farketmez sonuçta bize gereken tek yumurta ve sperm Allahım yeter ki ol desin o yeter.Doktorlarımız birer vesile gerisi Ona kalmış yüzümüzü güldürür inş

Son düzenleme:
Kızlar Allah kabul etsin 41 Yasin dedik ama geçmişiz bile.... illa 41 mi olmalı, isterseniz okudukça ekleyim ben listeye devam edelim yada ikinci bir 41 için yeni liste yapayımm, ne dersiniz bana bir şey söyleyin Bugün okuyanlarda olacaktır daha... beni çok rahatlatıyor bu durum, en azından ben dua edemediğim de bile birilerinin bizim için dua ettiğini bilmek çok huzur verici

Bende senin gibiyim son 2 gündür sürekli bir endişe var. Test gunümüz aynı fakat ben yarın kendin test yapmayı düşünüyorum. Sen yaptın mı hiç ya da yapacak mısın?
Bir de özellikle sag kasığıma arada bir sancı giriyor bıçak batırıyorlar sanki. Sende de oluyor mu böyle seyler??

Allah kabul etsin hemen bitmiş ne guzel. İkinci 41 e gecelim herkes hemfikirse. Ben bügünde 1 tane okudum. Yeni listeye ekleyebilirsin

cnm baslamisti gitti mide bulantisi surekli acikmis gibi hissediyorum ilk 3 ay kilo almk istemiyordum cunku bebek bnm kanimdan besleniyor zaten kiloluyum neyse hayirli bi sekilde kucagima aliyim da veririm sonra kilolari insallh

Benim de tek.2 yada 3. olmuş hiç farketmez sonuçta bize gereken tek yumurta ve sperm Allahım yeter ki ol desin o yeter.Doktorlarımız birer vesile gerisi Ona kalmış yüzümüzü güldürür inş

aynen canım ılk baslarda ıkızımızın olmasını cok ıstedıgımızden hep ıkı tane olsun ıstemıstık sonra dedık bı tane olsun rabbım can versın ona ınsallah da oyle olur hepımız ıcın

Hoşbulduk canım.
önceki sayfalarda listeniz vardı
Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız.Allahım yüzümüzü güldürür inş
Kaç embriyon var?
Evet canım ilk sayfalarda varmış ama listeyi tutan arkadaşımız pek giremiyor artık, ondan sonra da kalmış, ben topiğe yazmaya başladığım da liste yoktu artık Bana 2 embriyo konuldu Canım, sana yasadan dolayı mı tek konuldu?

bol bol dua istiyorum süpürgeyi tekerleği ile çektikten sonra ev bile süpürülür yada paspas yapabilirsin yadaaaa en güzeli görmemezlikten gelebilirsin İster istemez stres yapıyoruz ondan dökülüyor olabilir Canım... Burada maşallah embriyolarının hepsi kalmış 5. güne ben hep diyorum az ilaçla gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyor yumurta sayısı çook arttıkça hem kalite düşüyor hem de rahim daha doğrusu yumurtalar çok yoruluyor, doktorun en güzelini yapmış....

cnm baslamisti gitti mide bulantisi surekli acikmis gibi hissediyorum ilk 3 ay kilo almk istemiyordum cunku bebek bnm kanimdan besleniyor zaten kiloluyum neyse hayirli bi sekilde kucagima aliyim da veririm sonra kilolari insallh

aynen canım bende ılk zamanlar kılo verım kalım dıyodum sonra hamıel kalamayınca o özlem oyle arttı ki şimdi 100 kılo olım yeter kı sağlklı alım kucağıma dıyorum hıc onemlı degıl kılo olayına takılma canım ınsan ısteyınce oyle bır verıyor kı ınsallah emzırırsın de cabuk cabuk verırsın kılolarını
Bu arada hastaneye ulaşabıldın mı su jel hakkında.

ben de cok okudum bunu az sayıda yumurta daha kalıtelı çıkıyor dıye bakalım hayırlısı.Bı gun seytana uyup evı supurecem dıye korkuyorum:))amann kalmış surda 4 güncük cmt yı saymıyorum o gun kan testı zaten olmadı gece gece vercem esımın elıne ne yapım süpürgeyı :)))bebısım gelsınde evım dağınık pıs olsun temızlenır.Ben ıkı tane olgun cıktı zannediyordum son guen kadar megersem hepsı gıtmıs maşşallah bebıslerıme:))) ama hep dıyorum bır olsun benım olsun:)))sımdı kalkıp oğle namazımı kılayım salatı tefrıcıyem var her gun okuduğum 100 tane onu okurum yasın kenzul ars amene resulü derken hepsını sıze de bagıslayacagım canlar bana bır yasın daha yazabılırsın canım ben sımdı cıkaım gelırım 1 saate

canım benim düne kadar sol kasığımda dediğin gibi bi ağrı vardı bugün yok.oluncada korkuyorum olmayıncada.ben son 3gündür idrar testi yaptım negatif.ona çok takılmıyorum ama.benimkiler 3.gün emriyosu,seninkiler kaç günlük.benim tüm çevrem ailem biliyor tüp bebek yaptırdığımı.arayıp soruyolar ben iyice fena oluyorum.Allahım yardım etsin sabır versin.

Canım troid tutunmasını etkiliyormuş birde bende hipotroid var tedaviden 1 ay önce normaldi değerlerim hatta tedavi olucam diye doktot ilacımı bile arttırdı yükselmesin diye tedaviye başlayınca da nasılsa normal diye benden istenmedi birdaha tahlil ama ben nereden estiyse kendim gittim yaptırdım iyiki de yaptırmışım çok yüksek çıktı zaten daha o gün transferin iptal olabilir dediler ama belki düşer diye bir umudum vardı yine ilaç dozu ayarlandı ancak yarıya kadar düştü doktorda riske atmak istemedi tutunmayı etkiler dedi...Bence fayda var yaptırmakta zaten kullandığımız hormon ilaçları yüzünden de yükseliyormuş...

Canım dediğin gibi rabbim ol desin yeter...maaşallah dilerim benimkiler de 5.güne gidebilirler..Ohss olmamana sevindim bende tam oldum diyemem çok şükür şiddetli ağrılarım yok ama şişlik var dik oturamıyorum saga sola yatamıyorum neyse buna da şükür sanırım hayılısı böyleymiş hem 1 ay dinlenmiş oluruminş canımm kardeş için de gitmeyi nasip etsin rabbim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…