2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Benden 2 yumurta aldılar birinin gelişimi iyiymiş ondan dolayı teke düştü.

Son düzenleme:
Aksu cum buarada merkezim şişli memorial laboratuarı için iyi diyorlar hep başlamadan önce araştırmıştım dilerimde öyledir..

yaaa şurada bi yerde beğen butonu vardı, noldu ona yaaaa (((

evet bu hafta bol haberli olacak.... ne güzel zamanınız geçtiii gitti. gerçekten beklemek en kötüsüymüş. Ayşenihalin sonuç saati, ay çok heyecan yaptım. ne enteresan dimi, birbirimizi hiç tanımıyoruz, bi çoğumuz birbirimizi hiç görmedik (hatta belki hiçbirimiz). ama birbirimiz için heyecanlanıyor, dua ediyor, umut ediyoruz.... seviniyoruz, üzülüyoruz.....

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Her birimiz iyi haberler verelim inşallah. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın inşallah. sağlıklı sıhatli hayırlı fazla gaz sancısı çekmeyen(bi arkadaşımın önerisi, gaz sancısı minik bebişleri çok yoruyormuş) evlat/evlatlar nasip etsin hepimize.

kızlar bende bu ay dondurulmuş deneyecem perşembeye randevum var transfer tarihim belli olur herhalde bir degrip oldum çok kötüyüm dualarımızı eksik etmeyelim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81--------------

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Okudu

Olesya---------------

Sta82---------------

Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemize geçiyoruz.... bu sefer okudukça okundu yazayım dedim, aldı- okudu daha karışıyor, okuyacaklar adını yazdırırsa iyi olur ama motive oluruz, okudukça yanlarına okundu yazarım... Buarada Scl1983 diğer listede en son 4 okuyan sen olduğun için canım 41 tamamlandığından 3'ünü buraya aldım, yoksa 4 okuduğunu yanlış anlamadım

Son düzenleme:

Benimde herkes biliyor. Bana kalsa sadece ailem bilse yeterdi ama maalesef insanın elinde olmadan bir cok kişi öğrenmiş oluyor...ve bu kişiler dediğin gibi arayıp soruyor hatta bazıları transfer oldu hop hamilesin zannediyor!!
Ben kendimi tutmayı başardım test yapmadım ama yarın kafama koydum yapacagım inşallah. Kan sonucum sürpriz olsun istemiyorum...gerçi idrarda erken tarihte çıkmama durumunda olabiliyor...offf kafam cokkk karışık...
Benimde 3. gun embriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Senin gibi 2 aşılama oldu ve bu 2. tüp bebek denemem...biliyorsun 2. ve 3. denemede ihtimal en yüksek oluyor. Bu yüzden biraz daha umutluyum ilk tedaviye göre...
Çarşamba gunü sabah mı test yaptıracaksın?

kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

Ayşeciğim belli oldu mu canım sonucun? 4343 te tekrarlaacaktı. Betoka ya senin???? Ay çok heyecan yaptım. Umarım güzel haberler verirsiniz kızlar.

Benden 2 yumurta aldılar birinin gelişimi iyiymiş ondan dolayı teke düştü.
Anladım canım, çoğu merkez zaten olsa da tek koyuyor...Tek olsun senin olsun yeterki sağlıklı gelişimine inşallah devam etsin, yoksa tutmayacaksa 4 konulsa da tutmuyor... İnşallah gelsin bebişlerimiz....

Aksu cum buarada merkezim şişli memorial laboratuarı için iyi diyorlar hep başlamadan önce araştırmıştım dilerimde öyledir..

İyidir Canım Memorial, benim merkezde hocama çok güveniyorum ama laboratuar ve embriyolog kafamı karıştırıyor, sanki pek son teknoloji gibi gelmiyor. İmzalattıkları kağıtta yanlış okumadıysam dondurma işleminin -180 derecede yapıldığı söylenmiş ama benim bildiğim -197 olmalı... acaba cihaz eski mi dedim? Hoş o kadar önemli bir hastanede böyle bir şey olmaması lazım muhtemelen ben yanılıyorum, inşallah gerek kalmaz ama tutmaz da dondurulmuşa kalırsam sorarım hocaya......

Bende heralde yanlış bir yere bastım beğen butonu gitti diyordum ayyy inşallah bu hafta bu topik hamişlerleee dolacak

ulastim kirmizi kan olmadigi surece birsey olmaz dedi cnm

Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(

Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(

Canım hamişim,bebişlerin anne biz büyüyoruz, biz büyüyoruz diyorlar. Allah kolaylık versin canım. UmArım çok yormazlar annesi seni.

Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Manda
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Aysecim suan ne yazsamda moral versem bilemiyorum. Rabbim en kısa zamanda kendiliğinden versin evladını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…