- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.421
Evet canım ilk sayfalarda varmış ama listeyi tutan arkadaşımız pek giremiyor artık, ondan sonra da kalmış, ben topiğe yazmaya başladığım da liste yoktu artıkBana 2 embriyo konuldu Canım, sana yasadan dolayı mı tek konuldu?
bol bol dua istiyorum süpürgeyi tekerleği ile çektikten sonra ev bile süpürülür yada paspas yapabilirsin yadaaaa en güzeli görmemezlikten gelebilirsin İster istemez stres yapıyoruz ondan dökülüyor olabilir Canım... Burada maşallah embriyolarının hepsi kalmış 5. güne ben hep diyorum az ilaçla gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyor yumurta sayısı çook arttıkça hem kalite düşüyor hem de rahim daha doğrusu yumurtalar çok yoruluyor, doktorun en güzelini yapmış....
canım benim düne kadar sol kasığımda dediğin gibi bi ağrı vardı bugün yok.oluncada korkuyorum olmayıncada.ben son 3gündür idrar testi yaptım negatif.ona çok takılmıyorum ama.benimkiler 3.gün emriyosu,seninkiler kaç günlük.benim tüm çevrem ailem biliyor tüp bebek yaptırdığımı.arayıp soruyolar ben iyice fena oluyorum.Allahım yardım etsin sabır versin.
kanımı verdim geldim saat 2 gıbı sonuç belli olacak şimdi heyecandan ölmeden nasıl geçer kaç saat dualarınız için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)
Anladım canım, çoğu merkez zaten olsa da tek koyuyor...Tek olsun senin olsun yeterki sağlıklı gelişimine inşallah devam etsin, yoksa tutmayacaksa 4 konulsa da tutmuyor... İnşallah gelsin bebişlerimiz....Benden 2 yumurta aldılar birinin gelişimi iyiymiş ondan dolayı teke düştü.
Aksu cum buarada merkezim şişli memorial laboratuarı için iyi diyorlar hep başlamadan önce araştırmıştım dilerimde öyledir..
yaaa şurada bi yerde beğen butonu vardı, noldu ona yaaaa(((
evet bu hafta bol haberli olacak.... ne güzel zamanınız geçtiii gitti. gerçekten beklemek en kötüsüymüş. Ayşenihalin sonuç saati, ay çok heyecan yaptım. ne enteresan dimi, birbirimizi hiç tanımıyoruz, bi çoğumuz birbirimizi hiç görmedik (hatta belki hiçbirimiz). ama birbirimiz için heyecanlanıyor, dua ediyor, umut ediyoruz.... seviniyoruz, üzülüyoruz.....
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Her birimiz iyi haberler verelim inşallah. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın inşallah. sağlıklı sıhatli hayırlı fazla gaz sancısı çekmeyen(bi arkadaşımın önerisi, gaz sancısı minik bebişleri çok yoruyormuş) evlat/evlatlar nasip etsin hepimize.
Ayşeciğim belli oldu mu canım sonucun? 4343 te tekrarlaacaktı. Betoka ya senin???? Ay çok heyecan yaptım. Umarım güzel haberler verirsiniz kızlar.
aynen canım bende ılk zamanlar kılo verım kalım dıyodum sonra hamıel kalamayınca o özlem oyle arttı ki şimdi 100 kılo olım yeter kı sağlklı alım kucağıma dıyorum hıc onemlı degıl kılo olayına takılma canım ınsan ısteyınce oyle bır verıyor kı ınsallah emzırırsın de cabuk cabuk verırsın kılolarını
Bu arada hastaneye ulaşabıldın mı su jel hakkında.
Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(
Kızlar sonuçları çıkan yokmu Allahım artik yüzümüzü guldursun
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Benimde herkes biliyor. Bana kalsa sadece ailem bilse yeterdi ama maalesef insanın elinde olmadan bir cok kişi öğrenmiş oluyor...ve bu kişiler dediğin gibi arayıp soruyor hatta bazıları transfer oldu hop hamilesin zannediyor!!
Ben kendimi tutmayı başardım test yapmadım ama yarın kafama koydum yapacagım inşallah. Kan sonucum sürpriz olsun istemiyorum...gerçi idrarda erken tarihte çıkmama durumunda olabiliyor...offf kafam cokkk karışık...
Benimde 3. gun embriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Senin gibi 2 aşılama oldu ve bu 2. tüp bebek denemem...biliyorsun 2. ve 3. denemede ihtimal en yüksek oluyor. Bu yüzden biraz daha umutluyum ilk tedaviye göre...
Çarşamba gunü sabah mı test yaptıracaksın?[/QUOTE
evet çarşamba sabah vericem kanı hayırlısıyla.heralde öğleden sonra sonuç veriyorlar.şimdi iğne yaptırdım geldim.Allahım hayırlısıyla pozitif görüp,kucağımıza almayı nasip etsin bizede.test yapmamışsın şimdiye kadar hiç yapma.ne kaldı çarşambaya.kafan bulanmasın.insan takmıyorum desede 2.çizgiyi göremeyince yinede üzülüyor.bugün ne ağrı ne sızı hiç bişeyim yok.böyle oluncada tırsıyorum.
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?