- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.441
Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(
merhaba kızlar bugün testimi yaptırdım..13 günüm 280 cıktı degerim sizce nasıl dr begendi...cumartesi günüde kese görmek için gidicem allah nasip ederse....rabbim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder...
merhaba kızlar bugün testimi yaptırdım..13 günüm 280 cıktı degerim sizce nasıl dr begendi...cumartesi günüde kese görmek için gidicem allah nasip ederse....rabbim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder...
kızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah
gayet güzel arkadaşım.. benim 12. gün 139.80 di... allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok sevindim senin adına :)
canım rabbım keseyı ve kalp atışlarını duyup sağlıklı bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ınsallah degerın cok güzel darısı basımıza.Hayırlı uğurlu olsun
Benimde herkes biliyor. Bana kalsa sadece ailem bilse yeterdi ama maalesef insanın elinde olmadan bir cok kişi öğrenmiş oluyor...ve bu kişiler dediğin gibi arayıp soruyor hatta bazıları transfer oldu hop hamilesin zannediyor!!
Ben kendimi tutmayı başardım test yapmadım ama yarın kafama koydum yapacagım inşallah. Kan sonucum sürpriz olsun istemiyorum...gerçi idrarda erken tarihte çıkmama durumunda olabiliyor...offf kafam cokkk karışık...
Benimde 3. gun embriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Senin gibi 2 aşılama oldu ve bu 2. tüp bebek denemem...biliyorsun 2. ve 3. denemede ihtimal en yüksek oluyor. Bu yüzden biraz daha umutluyum ilk tedaviye göre...
Çarşamba gunü sabah mı test yaptıracaksın?[/QUOTE
evet çarşamba sabah vericem kanı hayırlısıyla.heralde öğleden sonra sonuç veriyorlar.şimdi iğne yaptırdım geldim.Allahım hayırlısıyla pozitif görüp,kucağımıza almayı nasip etsin bizede.test yapmamışsın şimdiye kadar hiç yapma.ne kaldı çarşambaya.kafan bulanmasın.insan takmıyorum desede 2.çizgiyi göremeyince yinede üzülüyor.bugün ne ağrı ne sızı hiç bişeyim yok.böyle oluncada tırsıyorum.
Bende ağrı olunca korkuyorumbu iki gun gecmek bilmez artık...Allah yardımcımız olsun...
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
mucize buna denir canım benim ne güzel mutluluk
Rabbım hıcbırımızın dualarını gerı cevırmesın ınsallah cok sevındım adına sağlıkla sıhhatle hayırla buyusunler bebıslerın ınsallah
kızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah
Merhaba ahsen
Almanyalısın sanırım
allah razı olsun canım inşallah cümlemizin duları kabul olur inşallah
Evet canim bende kan verdim yine değer artacak bilmiyorum Allah yüzümüzü guldursun
inş canım artar amin herşey Allahımızın elinde
tedavini irenbe de mi oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?