2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Aksu arkadaşım ıkı tane yasın okudum allah kabul etsın ınsallah
aysenıhal arkadaşım her şerde bır hayır vardır üzülme dıyecegım bu mumkun degıl bılıyorum ama guclu ol canım rabbım kısa zamanda guldursun yuzunu ınsallah çıkmadık candan umut kesilmez demısler yıne yaptır testını

Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(

canım geçmiş olsun.... duyduğuma göre tarçın mide bulantısına iyi geliyormuş... internetten bi araştır yine de...kokusunu koklamak bile iyi gelirmiş diye duydum....

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün testimi yaptırdım..13 günüm 280 cıktı degerim sizce nasıl dr begendi...cumartesi günüde kese görmek için gidicem allah nasip ederse....rabbim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder...

merhaba kızlar bugün testimi yaptırdım..13 günüm 280 cıktı degerim sizce nasıl dr begendi...cumartesi günüde kese görmek için gidicem allah nasip ederse....rabbim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder...

canım rabbım keseyı ve kalp atışlarını duyup sağlıklı bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ınsallah degerın cok güzel darısı basımıza.Hayırlı uğurlu olsun

gayet güzel arkadaşım.. benim 12. gün 139.80 di... allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok sevindim senin adına :)

kızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah

kızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah

mucize buna denir canım benim ne güzel mutluluk
Rabbım hıcbırımızın dualarını gerı cevırmesın ınsallah cok sevındım adına sağlıkla sıhhatle hayırla buyusunler bebıslerın ınsallah

canım rabbım keseyı ve kalp atışlarını duyup sağlıklı bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ınsallah degerın cok güzel darısı basımıza.Hayırlı uğurlu olsun

amin arkadasım amin insallah...cok acayip bir duyguymus bu tarifi yok...gercekten allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...dualarım sizlerle....

Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Allah'tan ümit kesilmez sen bilirsin yinede ama tekrar yaptır demezlerdi yükselme ihtimali olmasaydı...

Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

canım dularımız seninle rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin allahtan umut keislmez .....

arkadaşım çok sevindim iki miniğinde seninle çok şükür yaradanıma Allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin
dualarını eksik etme bizden hem benim gibi tahlil için gün sayanlardan hem de hamiş kalmak isteyenlerden

Son düzenleme:

Gozun aydın canim Allah gönlüne göre versin sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin darısı bizim başımıza

canım gözün aydın.rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.canım bişey sorucam,test günüme az kaldı tedirginim.son 3gün ağrı sancın,adet belirtisi vs.yaşadınmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…