- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.461
Bende ağrı olunca korkuyorumbu iki gun gecmek bilmez artık...Allah yardımcımız olsun...
amin canım.inşallah bizede buraya güzel sonuçlar yazmak nasip olur.hepimize.
Evet canim irembede oldum doktorum kaan beydi cok ilgili bi doktor hemsirelerde öyle sende irenbedesin
Kızlar nedense akintida biraz koyu renk geldi acaba adetmi oldum basmida ağrı girdi sonuçta gelmedi sonuç gelmeden benimki geldi galiba artik kafayı yiyecem
Kızlar nedense akintida biraz koyu renk geldi acaba adetmi oldum basmida ağrı girdi sonuçta gelmedi sonuç gelmeden benimki geldi galiba artik kafayı yiyecem
arkadaşım çok sevindim iki miniğinde seninle çok şükür yaradanıma Allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin
dualarını eksik etme bizden hem benim gibi tahlil için gün sayanlardan hem de hamiş kalmak isteyenlerden
Gozun aydın canim Allah sağlıkla kucağına aldirsin
kahverengiyse korkma canım.ama yinede doktorunu ara.acil bi iğne yapılıyo bildiğim kadarıyla.
kızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah
Kislar ben yine 5 çıktı doktor ilaçları bırakmamış istedi 6 denemede negatif kafayı yic artik turkiyedekilerde haber bekliyo
Canim ya senin hormonlar diğer hamilelerin 3 katıdır neredeyse o yüzden belirtileri de çok yoğun yaşaman normal, zaman geçtikçe inşallah azalar. Hiç birşey yiyemiyorsan doktorunu haberdar et istersen belki serum falan takar iyi gelir... Sana da bebişlerine de sağlık diliyorum, Allah'a emanet olun...Kizlar bende asiri bulanti ve kusma var... her yedigimi ictigimi mutlaka cikariyorum... artik dayanilmaz duruma geldi... doktorun verdigin ilacinda faydasi olmuyo... napcaksam bilmiyorum... yataktan cikamaz hale geldim.. =(
merhaba kızlar bugün testimi yaptırdım..13 günüm 280 cıktı degerim sizce nasıl dr begendi...cumartesi günüde kese görmek için gidicem allah nasip ederse....rabbim insallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder...
Oyyyy saklanmış mı annesindenkızlar bugün kalp atışını duymak için gittim birde ne görelim ikinci meleğimde tutunmuş bana dularımızı rabbim kabul ediyor allahım herkese göstersin inşallah
Canım ya ne söylesek teselli etmez seni biliyorum elbet üzülüyorsun, sıkma kendini ağla üzüntünü yaşa sonra daha da güçlü ve kararlı birsekilde yoluna devam et... Pes etmek yok Allah'in izni ile vakti zamanı gelince Rabbim evladını nasip edecek....Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Kislar ben yine 5 çıktı doktor ilaçları bırakmamış istedi 6 denemede negatif kafayı yic artik turkiyedekilerde haber bekliyo
Canım ya ne söylesek teselli etmez seni biliyorum elbet üzülüyorsun, sıkma kendini ağla üzüntünü yaşa sonra daha da güçlü ve kararlı birsekilde yoluna devam et... Pes etmek yok Allah'in izni ile vakti zamanı gelince Rabbim evladını nasip edecek....
üzüldüm canım ya ama olmasa değerin düşmez miydi? Başka bir yerde daha baktırma şansın yok mu:26:
kızlar doktordan geldim. ikizlerimin kalpleri atmaya başlamış çok şükür. 10 gün sonra tekrar gitcem doktora.ben 6+6 haftalık hamile gözüküyom transfer tarihine göre. bebişlerin biri 6+3 biri 6+0 :) rabbim isteyen herkese nasip etsin. tedavisi devam edenlere allahım yardım etsin.sonuç bekleyenlere de hayırlısı neyse onu nasip etsin işallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?