- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.481
Benide yazabilirsin cnmBismillahirrahmanirrahim...
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske53--------------2 Okudu
Elanor---------------1 Okudu
Olesya---------------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
aksu ben 1 yasin okudum bugün başka okuyamam heralde,çok kötüyüm bugün yarın ii olursam devam ederim cnm..
Kislar ben yine 5 çıktı doktor ilaçları bırakmamış istedi 6 denemede negatif kafayı yic artik turkiyedekilerde haber bekliyo
kızlar selam banada dua edin yahu bugün transferimin 5. günü ..püff zamanda geçmiyor
kızlar doktordan geldim. ikizlerimin kalpleri atmaya başlamış çok şükür. 10 gün sonra tekrar gitcem doktora.ben 6+6 haftalık hamile gözüküyom transfer tarihine göre. bebişlerin biri 6+3 biri 6+0 :) rabbim isteyen herkese nasip etsin. tedavisi devam edenlere allahım yardım etsin.sonuç bekleyenlere de hayırlısı neyse onu nasip etsin işallahhhhhh
Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Merhaba kizlar isten geldim. Dinleniyorum.belim baya ağrıyor. Guzel haberi alanları tebrik ediyorum.negatif haberi alanlara da Allah yardim etsin.biz bekleyenlere de yardım etsin. Benim bi haftam var sonuca daha. Kizlar bence bide meryem suresi baslayalim. Yada fetih suresi olabilir.fetih suresini de duymustum. Onda secde ayeti de yok. Ne dersiniz?
Bismillahirrahmanirrahim...
Oske55--------------2 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Olesya---------------
Paloman--------------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
beğen butonunun olmayışını hiç sevmedim ki ben.....
aysenihal ve 4343 Allah yardımcınız olsun, çok zor bir süreç olmalı. vazgeçmeyin devam edin..... inşallah güzel haberlerinizi alırız. hem belki kendiliğinden gelir bu kez melekleriniz((
betoka, melisderin ve sevilimmmm güzel haber ve gelişmeler... Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. bizler için de dua etmeyi unutmayın
ayşenihal arkadaşım inşallah rabbigöre versin versinbrınıversin tez zamnda kavuş bebeğine diğer negatif alan almanyadaki arkadaşım allah sanada kolaylık versin rabbim unuttursun tez zamndaşuandaki üzüntünüzü
pozitif olan arkadaiıda yürekten kutluyorum kucağınada al sağlıkla inşallah darısı bizleree
Ekledim Canim ikinci listemize Allah kabul etsin.... Bu arada neyin var geçmiş olsun niye çok kötüsün
Bismillahirrahmanirrahim...
Oske55--------------2 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Olesya---------------
Palomam--------------
Sta82---------------
sağol cnm karnım ağrıyo bide ishal olmuşum,ilaçlar ağır geliyo heralde,perşembe transferim var,sinirlerim çok gerildisigarayıda bırakamıyorum oda stress yapıyoo,sonuna yaklaştık,zamanda geçmek bilmiyo yani genelde hepimizin yaşadığı sıkıntılar
bende tedaviden az bi zaman önce bırakmayı denemiştim ancak tedavi sırasında çok gerildiğimde dayanamayıp içtim, sonra devamı geldi..... ancak transfer günü, onun artık bende olduğumu gördüğümden belki de; bunu ona yapmamam gerektiğini düşündüm. içmiyorum ve içmeyeceğim.... transferden sonra biraz zor içersin bence... yazık küçücük bi damlacık, nası boğarsın ki onu dumanla.... hem de bunca tedavi ile olsun diye uğraşırken.
tıkızlar,idrar testi yapıyoru 3gündür her sabah tabiki negatif çıkıyolar.az önce sabah yaptığımı atacaktım.baktım 2.çizgi görünüyo.sevindim.ama testin üzerinde 20 dakikadan sonrası geçersiz yazıyor( diğer 2günün testlerine baktım onlarda sadece tek çizgi var..üzüleyimmi sevineyimmi şaşırdım.böyle bi denemesi olan varmı.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?