2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Benide yazabilirsin cnm

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81--------------1 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Okudu

Oske55--------------2 Okudu

Elanor01------------1 Okudu

Olesya---------------

Palomam--------------

Sta82---------------

Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen

Son düzenleme:
Merhaba kizlar isten geldim. Dinleniyorum.belim baya ağrıyor. Guzel haberi alanları tebrik ediyorum.negatif haberi alanlara da Allah yardim etsin.biz bekleyenlere de yardım etsin. Benim bi haftam var sonuca daha. Kizlar bence bide meryem suresi baslayalim. Yada fetih suresi olabilir.fetih suresini de duymustum. Onda secde ayeti de yok. Ne dersiniz?

Canim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Darısı başımıza

Sonuc 0,02 yani negatif yinede 2 gun sonra test yapılacakmış dogrusu yaptırmayı düşünmüyorum negatif iste ortada inşallah sizler guzel sonuclar alırsınız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Çok üzüldüm gerçekten. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şimdi şokundasındır daha olayın. Pes edeyim deme sakın, dr bana yumurta ve sperm elde edebildiğimiz müddete deneyeceğiz demişti. O yüzden sakın vazgeçme canım.

Canim aslında 41 de Meryem okuyalım diye bende istedim ama 41 Yasin'den bugün okumuş olan arkadaşlarla birlikte fazladan olunca devam edelim dedik.... Bide türkçesinden arapçasını okuyan arkadaşlar varsa Yasin Süresi'ne daha kolay ulaşabilirler diye de kendi kendime düşündüm. Ama arkadaşlar bırakıp Meryem yada Fetih Süresine geçmek isterlerse ben onun listesini de yaparım canım

beğen butonunun olmayışını hiç sevmedim ki ben.....

aysenihal ve 4343 Allah yardımcınız olsun, çok zor bir süreç olmalı. vazgeçmeyin devam edin..... inşallah güzel haberlerinizi alırız. hem belki kendiliğinden gelir bu kez melekleriniz ((

betoka, melisderin ve sevilimmmm güzel haber ve gelişmeler... Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. bizler için de dua etmeyi unutmayın

merhaba arkadaşlar ben şuan da dondurulmuş için tedavi görüyorum ikinci denememiz olcak ilki negatif oldu pco sorunumuz var.dondurulmuş 3 adet 5.gün blast embriyomuz var 1 tanesi kısmetse bu ayın 19-20 si gibi transfet edilecek rabbim bu yolda uğraşan herkese yardım etsin benim içinde 1 adet yasin yazarmısınız

ayşenihal arkadaşım inşallah rabbim sabrınıversin tez zamnda kavuş bebeğine diğer negatif alan almanyadaki arkadaşım allah sanada kolaylık versin rabbim unuttursun tez zamndaşuandaki üzüntünüzü
pozitif olan arkadaiıda yürekten kutluyorum kucağınada al sağlıkla inşallah darısı bizleree

Sağol canim Allah yardımcımız olsun artik inşallah sizler güzel haberler alırsınız MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler

Cok sağol canim Allah razi olsun sizlerden Allah gonlunuze gore versin

Ekledim Canim ikinci listemize Allah kabul etsin.... Bu arada neyin var geçmiş olsun niye çok kötüsün

sağol cnm karnım ağrıyo bide ishal olmuşum,ilaçlar ağır geliyo heralde,perşembe transferim var,sinirlerim çok gerildisigarayıda bırakamıyorum oda stress yapıyoo,sonuna yaklaştık,zamanda geçmek bilmiyo yani genelde hepimizin yaşadığı sıkıntılar

bende 1 tane okudum arkadaslar allah kabul etsin..

bende tedaviden az bi zaman önce bırakmayı denemiştim ancak tedavi sırasında çok gerildiğimde dayanamayıp içtim, sonra devamı geldi..... ancak transfer günü, onun artık bende olduğumu gördüğümden belki de; bunu ona yapmamam gerektiğini düşündüm. içmiyorum ve içmeyeceğim.... transferden sonra biraz zor içersin bence... yazık küçücük bi damlacık, nası boğarsın ki onu dumanla.... hem de bunca tedavi ile olsun diye uğraşırken.

bende cok kızıyorum sigara konusunda kendime ama bir türlü bırakamıyorum günde 25 tane falan içiyordum sadece suan 6 yada 7 tane içiyorum bırakmam lazım .....offoooofff

kızlar,idrar testi yapıyoru 3gündür her sabah tabiki negatif çıkıyolar.az önce sabah yaptığımı atacaktım.baktım 2.çizgi görünüyo.sevindim.ama testin üzerinde 20 dakikadan sonrası geçersiz yazıyor( diğer 2günün testlerine baktım onlarda sadece tek çizgi var..üzüleyimmi sevineyimmi şaşırdım.böyle bi denemesi olan varmı.:44::44:

ayy inşallah canım bnmde birker öyle negatif çıktı sonra atacktm baktım pozitif sonra gittim kan testi yaptrdm evet hamileydm ama kaybettmde neyse benm dogaldı ama sennki tüp bebekmi onda çıkmıyo diyorlar ya bnde bu ay donmuş tansfer olacam merak edıyorm gerçek çıkıyormu diye 9 dan sonra bazılarınki çıkmış inşallah hayırlısı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…