- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.501
tı
ayy inşallah canım bnmde birker öyle negatif çıktı sonra atacktm baktım pozitif sonra gittim kan testi yaptrdm evet hamileydm ama kaybettmde neyse benm dogaldı ama sennki tüp bebekmi onda çıkmıyo diyorlar ya bnde bu ay donmuş tansfer olacam merak edıyorm gerçek çıkıyormu diye 9 dan sonra bazılarınki çıkmış inşallah hayırlısı:26:
inşallah,herşeyden ümitleniyorum.tüp bebek benimki.10.günüm bugün.3gündür yapıyodum tek çizgiyi görüp bırakıyodum.akşam 2.yi görünce nasıl sevindim ama 20dakikadan sonrası geçersizmiş.gerçi ben ilk 10dakikadan sonra bakmadım.sabah bidaha yapıcam.inşallah hevesim kursağımda kalmaz.inşallah donmuşlarında sana sımsıkı tutunur.
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske55--------------2 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Olesya---------------
Palomam--------------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
Kizlar annem yasini okumus beni listeye okudu die yazabilirsinmeryem suresini baslatirsaniz bana da verin
Ekledim Canim ikinci listemize Allah kabul etsin.... Bu arada neyin var geçmiş olsun niye çok kötüsün
bende tedaviden az bi zaman önce bırakmayı denemiştim ancak tedavi sırasında çok gerildiğimde dayanamayıp içtim, sonra devamı geldi..... ancak transfer günü, onun artık bende olduğumu gördüğümden belki de; bunu ona yapmamam gerektiğini düşündüm. içmiyorum ve içmeyeceğim.... transferden sonra biraz zor içersin bence... yazık küçücük bi damlacık, nası boğarsın ki onu dumanla.... hem de bunca tedavi ile olsun diye uğraşırken.
bende cok kızıyorum sigara konusunda kendime ama bir türlü bırakamıyorum günde 25 tane falan içiyordum sadece suan 6 yada 7 tane içiyorum bırakmam lazım .....offoooofff
kızlar crinone jel ve estrofem kullandınızmı,transfere 2 gün var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum,halsizlik,depresif ruh hali,kasıklarımda şişlik var vede ishal,hiç bu tür yan etki yaşadınızmı
kızlar crinone jel ve estrofem kullandınızmı,transfere 2 gün var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum,halsizlik,depresif ruh hali,kasıklarımda şişlik var vede ishal,hiç bu tür yan etki yaşadınızmı
Kızlar bugün benim transferin 12. günü. Geçen salı ovitrelle çatlama iğnesi yaptırmıştım.Test yapma konusunda da kararsız kalmıştım. Bugün dayanamayıp predictor aldım ve test yaptım. prospeküste 5 dak sona bakın diyor. 5 dak sonra baktım. Hiçbirşeyyok. Ay nasıl moralim bozuldu. Çatlama iğnesinin hcgsi bile çıkmamış kesin yok dedim. Sonra 5 dak geçti mi ardından bilmiyorum. Bi dolandım evin içinde geldim, bir de baktım soluk 2. çizgi çıkmış. Meğer 15 dak içinde çıkabilir yazıyormuş. yahu o zaman ne dye önce 5 dak diyorsunuz değil mi?
Tabi ki ovitrelle yüzünden bu ikinci çizgi aldatıcı da olabilir ama en azından ümidimin devam ettiğini biliyorum. O ümit oluyor bana. Çok güzel bir şeymiş 2. çizgiyi görmek. Umarım aldatıcı değildir kızlar. Bakıp bakıp duruyorum şimdi teste. Ama eşime bir şey demedim daha. Belki yoktur diye. Ama en azından ümidimin devam ediyor olması bile güzel.
BETOKAAAAA;;;;; hamiş misin canım. Tebrik ederim çok sevindim. Değerin kaç çıktı bu arada canım.
inşallah,herşeyden ümitleniyorum.tüp bebek benimki.10.günüm bugün.3gündür yapıyodum tek çizgiyi görüp bırakıyodum.akşam 2.yi görünce nasıl sevindim ama 20dakikadan sonrası geçersizmiş.gerçi ben ilk 10dakikadan sonra bakmadım.sabah bidaha yapıcam.inşallah hevesim kursağımda kalmaz.inşallah donmuşlarında sana sımsıkı tutunur.
Bunlar ne güzel haber çok heycanlıKızlar bugün benim transferin 12. günü. Geçen salı ovitrelle çatlama iğnesi yaptırmıştım.Test yapma konusunda da kararsız kalmıştım. Bugün dayanamayıp predictor aldım ve test yaptım. prospeküste 5 dak sona bakın diyor. 5 dak sonra baktım. Hiçbirşeyyok. Ay nasıl moralim bozuldu. Çatlama iğnesinin hcgsi bile çıkmamış kesin yok dedim. Sonra 5 dak geçti midından bilmiyorum. Bi dolandım evin içinde geldim, bir de baktım soluk 2. çizgi çıkmış. Meğer 15 dak içinde çıkabilir yazıyormuş. yahu o zaman ne dye önce 5 dak diyorsunuz değil mi?
Tabi ki ovitrelle yüzünden bu ikinci çizgi aldatıcı da olabilir ama en azından ümidimin devam ettiğini biliyorum. O ümit oluyor bana. Çok güzel bir şeymiş 2. çizgiyi görmek. Umarım aldatıcı değildir kızlar. Bakıp bakıp duruyorum şimdi teste. Ama eşime bir şey demedim daha. Belki yoktur diye. Ama en azından ümidimin devam ediyor olması bile güzel.
BETOKAAAAA;;;;; hamiş misin canım. Tebrik ederim çok sevindim. Değerin kaç çıktı bu arada canım.
çok teşekkür ederim canım dularım sizinle inşallah hayırlı haberlerinizi duyucaz rabbim ona açılan ellerimizi inşallah geri çevirmiycektir
kullandık canım ve hala kullanıyoruz:)))ben kabız olmamak adına surup içmıstım sadece bır olcu oda benı cok kotu ıshal yapmıştı ama hemen duzeldım bol bol su ıc ıshal muhtemelen senı halsız bırakıyor vıcudunda su azaldığı ıcın.Ben de bunun harıcınde hıc yan etkı olmadı hatta olduğundan dahada enerjıktım ben tedavı esnasında transferden sonra yatmaya alısınca sımdı gordugum yerde yatasım gelıyo:)))
Bu arada aksu arkadaşım ben bır yasın daha okudum canım Allah kabul etsın
Bu arada bant kullanan var mı aranızda gobegımde sıkıntı olmadı ama bacağımda durmuyo bu meretler:))))
Bunlar ne güzel haber çok heycanlıKızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?
bende kullandım bantlardan ama benim kalcadaydı bende cok sıkıntı yasadım 2 günde bir atıyodu hep...cok sükür o günleri atlattım ..
Kizlar 1 yasin okudum. Hadi bide okumak isteyenlerle meryem suresini baslatalim kac tane cikacak ne dersiniz.ben liste yapmasını bilmiyorum simdiden 2 etti yok mu artıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?