2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya


inşallah,herşeyden ümitleniyorum.tüp bebek benimki.10.günüm bugün.3gündür yapıyodum tek çizgiyi görüp bırakıyodum.akşam 2.yi görünce nasıl sevindim ama 20dakikadan sonrası geçersizmiş.gerçi ben ilk 10dakikadan sonra bakmadım.sabah bidaha yapıcam.inşallah hevesim kursağımda kalmaz.inşallah donmuşlarında sana sımsıkı tutunur.
 

inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız canm
 
kızlar dün okumuştum 1 yasin daha haber veremedim.bugünde okuyucam kısmetse haber veririm.
 

caanım benide ekler misin?
 
Kızlar bugün benim transferin 12. günü. Geçen salı ovitrelle çatlama iğnesi yaptırmıştım.Test yapma konusunda da kararsız kalmıştım. Bugün dayanamayıp predictor aldım ve test yaptım. prospeküste 5 dak sona bakın diyor. 5 dak sonra baktım. Hiçbirşeyyok. Ay nasıl moralim bozuldu. Çatlama iğnesinin hcgsi bile çıkmamış kesin yok dedim. Sonra 5 dak geçti mi ardından bilmiyorum. Bi dolandım evin içinde geldim, bir de baktım soluk 2. çizgi çıkmış. Meğer 15 dak içinde çıkabilir yazıyormuş. yahu o zaman ne dye önce 5 dak diyorsunuz değil mi?
Tabi ki ovitrelle yüzünden bu ikinci çizgi aldatıcı da olabilir ama en azından ümidimin devam ettiğini biliyorum. O ümit oluyor bana. Çok güzel bir şeymiş 2. çizgiyi görmek. Umarım aldatıcı değildir kızlar. Bakıp bakıp duruyorum şimdi teste. Ama eşime bir şey demedim daha. Belki yoktur diye. Ama en azından ümidimin devam ediyor olması bile güzel.


BETOKAAAAA;;;;; hamiş misin canım. Tebrik ederim çok sevindim. Değerin kaç çıktı bu arada canım.
 

bende cok kızıyorum sigara konusunda kendime ama bir türlü bırakamıyorum günde 25 tane falan içiyordum sadece suan 6 yada 7 tane içiyorum bırakmam lazım .....offoooofff

haklısın cnm ama dayanamıyorum inşallah bende senin gibi içmemeyi becerebilirim

6 7 tane içmen bile başarı sayılır cnm belki bulantıların başladığında tamamen bırakırsın genelde sigaradan tiksiniyolar hamileler.
 
kızlar crinone jel ve estrofem kullandınızmı,transfere 2 gün var ama ben kendimi çok kötü hissediyorum,halsizlik,depresif ruh hali,kasıklarımda şişlik var vede ishal,hiç bu tür yan etki yaşadınızmı
 

kullandık canım ve hala kullanıyoruz:)))ben kabız olmamak adına surup içmıstım sadece bır olcu oda benı cok kotu ıshal yapmıştı ama hemen duzeldım bol bol su ıc ıshal muhtemelen senı halsız bırakıyor vıcudunda su azaldığı ıcın.Ben de bunun harıcınde hıc yan etkı olmadı hatta olduğundan dahada enerjıktım ben tedavı esnasında transferden sonra yatmaya alısınca sımdı gordugum yerde yatasım gelıyo:)))
Bu arada aksu arkadaşım ben bır yasın daha okudum canım Allah kabul etsın
Bu arada bant kullanan var mı aranızda gobegımde sıkıntı olmadı ama bacağımda durmuyo bu meretler:))))
 

jel kullanmadım.estrofemide transfer itibariyle kullanmaya başladım.acayip baş ağrısı yapmıştı bana.24saat beynim çıkacak zannettim sonra geçti.yan etkilerindede var zaten depresyon ,başağrısı vs.
 

EVETTTT...Ssanırım hamileyim bugün 13. günümdü 280 cıktı bende sevindim ama hala soktayım.....inanamıyorum rabbim sanada nasip etsin insallah bu duyguyu....
 
Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81--------------1 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Okudu

Oske55--------------3 Okudu

Elanor01------------1 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya---------------

Palomam------------

Kalinkam-----------

Sta82---------------




Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
 

Bunlar ne güzel haber çok heycanlı Kızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?
 

bende kullandım bantlardan ama benim kalcadaydı bende cok sıkıntı yasadım 2 günde bir atıyodu hep...cok sükür o günleri atlattım ..
 
bende kullandım bantlardan ama benim kalcadaydı bende cok sıkıntı yasadım 2 günde bir atıyodu hep...cok sükür o günleri atlattım ..

ya bana hemsıre karın bolgesı bacak ve kolun arka kısımlarına yanı en az terleyen yerleer yapıstırabılırsın dedı ılk 48 saat gobegımdeydı sıkıntı yoktu cok ama bacağımda durmuyorlar bır turlu kalkıp kalkıp duruyolar yarın degıstırme gunum yıne karnıma yapıstıracam mecburen.bu arada sen sımdı hamıs haberı aldın doktorun ılaclar konusunda nasıl bı gıdısat ızletıyor sana canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…