2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben 5 tane yasin okudum yine okuyunca yazarım

Cok sağol canim Allah razi olsun sizlerden Allah gonlunuze gore versin

Üzüldüm olmadığına hayırlısı buymuş umarım diğer denemende olumlu sonucu alırsın.

Son düzenleme:

ben u hamilelik takvimini yapamadım acaba nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz....

ben aspirinle progestan kullanıyordum simdide folic plus eklendi okadar baska ilacım yok simdilik...
bana hiç öyle bişey demediler sadece kalcaya dediler tam 4 kutu kullandım valla cok atıyodu benimkilerde...

ben aspirinle progestan kullanıyordum simdide folic plus eklendi okadar baska ilacım yok simdilik...
bana hiç öyle bişey demediler sadece kalcaya dediler tam 4 kutu kullandım valla cok atıyodu benimkilerde...

ohh ne güzel senın ılaclar azmış ben baya bı ılac kullandım sımdı gerıye estrofem,bant,coraspın ve jel kaldı ha bırde vıtamınler .sonu güzel olsun benım gıkım çıkmaz ılaclara yeter kı bebısımız ıcın olsun.

Canim sinirlerinin gerilmesi normal o kadar hormon alıyoruz bende çok gergindim, kuzucuğunu alınca biraz rahatlarsın ishalin için mutlaka bol su iç Canim çok fazlaysa doktorunu da bilgilendir... Bende antibiyotik kullanınca olmuştum ama çok değildi, şimdi de biraz kabızım sigaraya gelince tabi bırakman lazım ama bağımlıysan nikotin yoksunluğunun verdiği stres sıkıntı bir-iki sigaradan daha zararlıymış, sigara aklına geldikçe bol mentollü şeker at ağzina, yemekten sonra hemen dişini fırçala yada gargara yap işe yarayacaktır, çok istediğinde de bir iki nefes çek tamamını içme kalani at.... Allah yardimcin olsun

Bismillahirrahmanirrahim...

Aksu81--------------1 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 3 Okudu

Oske55--------------3 Okudu

Elanor01------------1 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Palomam------------

Kalinkam-----------

Sta82---------------

Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen

canım benden 1 tane daha yazabılırsın allah kabul etsın

Bunlar ne güzel haber çok heycanlı Kızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?
Belirti mi bilmiyorum, herkesin dilindeki şu kasık ağrıları var bende. Özellikle bugün, toplantı vardı, okula gittim yoruldum mu bilmiyorum, sağ kasıkta bayağı fazla. Çok gaz var bir de. Acaip şişkinim ama Allaha şükür kabız değilim. Bir de akşam da görümcelere gittik. Döner dönmez tuvalete koştum, adet mi odum acaba diye. ŞÜküR ki kan falan yok. Ama çamaşırım sırılsıklam Çiş mi kaçırdım akıntı mı anlamadım. Çiş kaçsa anlamaz mıyım, akıntı heralde. Ama akıntı da su gibi olur mu? Progesteron kullanıorum ondan mı acaba bu akıntı ama önce de aşılama olmuştum yumoşlar erken çatladığı içi. O zaman böyle bir şey olmamıştı. O zaman da crinone jel kullanmıştım. Sık tuvalete gidiyorum ve geldiğinde koşa koşa gidiyorum. Böyle çişim içimde bulk bulk yapıyor giderken.
İnşallah belirtidir bunlar. İnşallah çatlama iğnesinin etkisi değildir testimin ikinci çizgisi. Hayırlısı artık, perşembe kesinleşecek inşallah. Ama test ii geldi bana. Dün çok heyecanlı ve stresliydim. Bu gün gevşedim biraz. Olumsuz da çıkabilir tabi.
En iyisi ben yatmadan bir yasin daha okuyayım. İyi geliyor gerçekten. Rahatlıyorum bir de sizlere de yardımcı olduğumu hissedip mutlu oluyorum. Hayırlısı demeyi öğrendim artık. Hayırlısı diyelim, Perşembeye göreceğiz sonucu. Herkesin güzel haberler vermesi umuduyla....

1 tane yasin daha okudum canım.meryem suresine bende katılabilirim.rabbim kabul etsin.

Günaydın kızlar bu negatif çoook ağır geldi bana bugun sabaha kadar başımın agrisindan uyuyamadim sabah ilaç içmek icin kalktım benimkisi gelmiş baş ağrısı megersebonun habercisiymis ben simdi anlayamadım hamilemiydim degilmiydim artıkhayirlisi önceki tedavilerde hep yazıyorum ya 5.6 günü adetboluyodum diye busefer17 gun sonra oldum sevinmiştim Rabbim bu sefer yüzümüze güldü herhalde dedim ama demekki adet gelmemeylede olmuyomus ben hep acaba bu 12.13.gunleribgorurmuyum diyorum neyse sabah sabah ruhunuzu karartim hayırlısı Allahtan şunu yazacaktim sizlere bilginis olsun sigara içen arkadaşlar mümkün olduğunca bırakmaya çalışın çocuk anne karnında nikotini alıştığı icin doğduktan sonra hic durmazmus devamlı aglarmış onikotini istediği icin bizim tanıdığın gelini hamileyken birakamadi simdi sürekli agliyo ne gece ne gündüz doktor öyle söylemiş bilginiz olsun arkadaşlar hayirli haberlerle Allaha emanet olun

Canım selam.negatif olmasına çok üzüldüm allah sabır versin..sigara gelince maalesef içiyoruz keşke bırakabilsek

test banada çok iyi geldi.moralim çok bozulmuştu çizgiyi görünce çıldırdım.çöpten eski testleri çıkardım inceledim,çöpçüde oldum:))ama sabah testi tekrarlamaya casaret edemedim.beklediği için olduysa tekrar çıkmaz çok üzülürüm.yarın kan testi vericem.sıkacam artık dişimi.akıntıya gelince,ben 3gün arayla iğne yaptırıyorum.dün iğne günümdü.iğneden sonra akıntı geliyo mutlaka benden,sarı kokusuz bi akıntı.seninde iğneden kaynaklanabilir.rabbim hepimizi sevindirsin.kimsenin kucağı boş kalmasın.

Bunlar ne güzel haber çok heycanlı Kızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?

ben bugün yapmaya cesaret edemedim testi seninde yarın test günün sanırım.belirti yok.adet belirtileri var sadece.bide belimde transferden beri gün içersinde kendini hatırlatan ince bi batma.

Canlar merhaba
alfabe canım o dedıgın sırılsıklam olmalar bende de mevcut gecen gun masada yemek yıyordum tuvalete gıttım bı baktım kı altımdaki eşofmanın ag kısmı sırılsıklam olmuş yemekte de cok gülmüştüm esım altına mı kaçırdın acaba dıyue dalga gecıyo benle yanı sanırım o jelden kaynaklı bunlar oluyo ben cok ustunde durmuyorum basıma gelen hıcbıseyde rabbım nasıp edecekse edecek dıyorum kendını kasmaya endıselenmeye hıc gerek yok

Canım selam.negatif olmasına çok üzüldüm allah sabır versin..sigara gelince maalesef içiyoruz keşke bırakabilsek

Camların herseyyyyyyy gönlünüzce olsun dualarinizda bemide unutmayın kızlar belki aranusda duası makbul olan arkadaşlarımız vardır bende enkisa zamanda bebisime kavusuru eşim 2 ay sonra tekrar başlarız diyo ama mecbur burda baslicaz Allahım bu yolda kimseyi eylemesin sizler bana moral oluyosunuz Allahım sizleri evlatlarinisdan ayırmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…