- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.521
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske55--------------2 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Olesya---------------
Paloman--------------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
Cok sağol canim Allah razi olsun sizlerden Allah gonlunuze gore versin
kızlar doktordan geldim. ikizlerimin kalpleri atmaya başlamış çok şükür. 10 gün sonra tekrar gitcem doktora.ben 6+6 haftalık hamile gözüküyom transfer tarihine göre. bebişlerin biri 6+3 biri 6+0 :) rabbim isteyen herkese nasip etsin. tedavisi devam edenlere allahım yardım etsin.sonuç bekleyenlere de hayırlısı neyse onu nasip etsin işallahhhhhh
ya bana hemsıre karın bolgesı bacak ve kolun arka kısımlarına yanı en az terleyen yerleer yapıstırabılırsın dedı ılk 48 saat gobegımdeydı sıkıntı yoktu cok ama bacağımda durmuyorlar bır turlu kalkıp kalkıp duruyolar yarın degıstırme gunum yıne karnıma yapıstıracam mecburen.bu arada sen sımdı hamıs haberı aldın doktorun ılaclar konusunda nasıl bı gıdısat ızletıyor sana canım
ben aspirinle progestan kullanıyordum simdide folic plus eklendi okadar baska ilacım yok simdilik...
bana hiç öyle bişey demediler sadece kalcaya dediler tam 4 kutu kullandım valla cok atıyodu benimkilerde...
sağol cnm karnım ağrıyo bide ishal olmuşum,ilaçlar ağır geliyo heralde,perşembe transferim var,sinirlerim çok gerildisigarayıda bırakamıyorum oda stress yapıyoo,sonuna yaklaştık,zamanda geçmek bilmiyo yani genelde hepimizin yaşadığı sıkıntılar
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske55--------------3 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------
Kalinkam-----------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
Belirti mi bilmiyorum, herkesin dilindeki şu kasık ağrıları var bende. Özellikle bugün, toplantı vardı, okula gittim yoruldum mu bilmiyorum, sağ kasıkta bayağı fazla. Çok gaz var bir de. Acaip şişkinim ama Allaha şükür kabız değilim. Bir de akşam da görümcelere gittik. Döner dönmez tuvalete koştum, adet mi odum acaba diye. ŞÜküR ki kan falan yok. Ama çamaşırım sırılsıklam Çiş mi kaçırdım akıntı mı anlamadım. Çiş kaçsa anlamaz mıyım, akıntı heralde. Ama akıntı da su gibi olur mu? Progesteron kullanıorum ondan mı acaba bu akıntı ama önce de aşılama olmuştum yumoşlar erken çatladığı içi. O zaman böyle bir şey olmamıştı. O zaman da crinone jel kullanmıştım. Sık tuvalete gidiyorum ve geldiğinde koşa koşa gidiyorum. Böyle çişim içimde bulk bulk yapıyor giderken.Bunlar ne güzel haber çok heycanlıKızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?
Aksu canim meryem suresi icinde liste yapabilir misin 3 kisi olduk belki katilanlar olur sonra.ben bilmiyorum da nasik yapilacagini:)
Canim sinirlerinin gerilmesi normal o kadar hormon alıyoruz bende çok gergindim, kuzucuğunu alınca biraz rahatlarsınishalin için mutlaka bol su iç Canim çok fazlaysa doktorunu da bilgilendir... Bende antibiyotik kullanınca olmuştum ama çok değildi, şimdi de biraz kabızım sigaraya gelince tabi bırakman lazım ama bağımlıysan nikotin yoksunluğunun verdiği stres sıkıntı bir-iki sigaradan daha zararlıymış, sigara aklına geldikçe bol mentollü şeker at ağzina, yemekten sonra hemen dişini fırçala yada gargara yap işe yarayacaktır, çok istediğinde de bir iki nefes çek tamamını içme kalani at.... Allah yardimcin olsun
Selam benimde 5.gunum aynı gun olmusuz transferi canim
Günaydın kızlar bu negatif çoook ağır geldi bana bugun sabaha kadar başımın agrisindan uyuyamadim sabah ilaç içmek icin kalktım benimkisi gelmiş baş ağrısı megersebonun habercisiymis ben simdi anlayamadım hamilemiydim degilmiydim artıkhayirlisi önceki tedavilerde hep yazıyorum ya 5.6 günü adetboluyodum diye busefer17 gun sonra oldum sevinmiştim Rabbim bu sefer yüzümüze güldü herhalde dedim ama demekki adet gelmemeylede olmuyomus ben hep acaba bu 12.13.gunleribgorurmuyum diyorum neyse sabah sabah ruhunuzu karartim hayırlısı Allahtan şunu yazacaktim sizlere bilginis olsun sigara içen arkadaşlar mümkün olduğunca bırakmaya çalışın çocuk anne karnında nikotini alıştığı icin doğduktan sonra hic durmazmus devamlı aglarmış onikotini istediği icin bizim tanıdığın gelini hamileyken birakamadi simdi sürekli agliyo ne gece ne gündüz doktor öyle söylemiş bilginiz olsun arkadaşlar hayirli haberlerle Allaha emanet olun
Belirti mi bilmiyorum, herkesin dilindeki şu kasık ağrıları var bende. Özellikle bugün, toplantı vardı, okula gittim yoruldum mu bilmiyorum, sağ kasıkta bayağı fazla. Çok gaz var bir de. Acaip şişkinim ama Allaha şükür kabız değilim. Bir de akşam da görümcelere gittik. Döner dönmez tuvalete koştum, adet mi odum acaba diye. ŞÜküR ki kan falan yok. Ama çamaşırım sırılsıklam Çiş mi kaçırdım akıntı mı anlamadım. Çiş kaçsa anlamaz mıyım, akıntı heralde. Ama akıntı da su gibi olur mu? Progesteron kullanıorum ondan mı acaba bu akıntı ama önce de aşılama olmuştum yumoşlar erken çatladığı içi. O zaman böyle bir şey olmamıştı. O zaman da crinone jel kullanmıştım. Sık tuvalete gidiyorum ve geldiğinde koşa koşa gidiyorum. Böyle çişim içimde bulk bulk yapıyor giderken.
İnşallah belirtidir bunlar. İnşallah çatlama iğnesinin etkisi değildir testimin ikinci çizgisi. Hayırlısı artık, perşembe kesinleşecek inşallah. Ama test ii geldi bana. Dün çok heyecanlı ve stresliydim. Bu gün gevşedim biraz. Olumsuz da çıkabilir tabi.
En iyisi ben yatmadan bir yasin daha okuyayım. İyi geliyor gerçekten. Rahatlıyorum bir de sizlere de yardımcı olduğumu hissedip mutlu oluyorum. Hayırlısı demeyi öğrendim artık. Hayırlısı diyelim, Perşembeye göreceğiz sonucu. Herkesin güzel haberler vermesi umuduyla....
Bunlar ne güzel haber çok heycanlıKızlar olmasa sonra da olsa çıkmazdı bence, hadi inşallah yarın ilk idrarınızla da yaparsınız Bu arada bi belirtiniz var miydi?
Canım selam.negatif olmasına çok üzüldüm allah sabır versin..sigara gelince maalesef içiyoruz keşke bırakabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?