- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.541
Camların herseyyyyyyy gönlünüzce olsun dualarinizda bemide unutmayın kızlar belki aranusda duası makbul olan arkadaşlarımız vardır bende enkisa zamanda bebisime kavusuru eşim 2 ay sonra tekrar başlarız diyo ama mecbur burda baslicaz Allahım bu yolda kimseyi eylemesin sizler bana moral oluyosunuz Allahım sizleri evlatlarinisdan ayırmasını
ben bugün yapmaya cesaret edemedim testiseninde yarın test günün sanırım.belirti yok.adet belirtileri var sadece.bide belimde transferden beri gün içersinde kendini hatırlatan ince bi batma.
günaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar
günaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar
Bugün dayanamadım test yaptım ve tabiki negatif!! Ama nedense cok üzülmedim Belkide zaten çıkmasını ummadığım içindi...yarın ne olacak cok merak ediyorum...
Bu arada ben yumurta toplamadan bir gun sonra protestan iğneye başladım ve her gun iğne oluyorum. Kan sulandirici iğnede oluyorum o günden itibaren. İlk tüp bebek denememde jel vermişlerdi ama bu denememde bir cok iğne kullanıyorum.
kızlar sizinde transferden sonra ayak üşümeniz varmı transferim olalı 10 gün oldu ben bu ayaklarımı ısıtamadım diğer 2 denemde hiç öyle bişey yaşamamıştım sanki bu ayaklarım dışarda karda duruyor
kızlar sizinde transferden sonra ayak üşümeniz varmı transferim olalı 10 gün oldu ben bu ayaklarımı ısıtamadım diğer 2 denemde hiç öyle bişey yaşamamıştım sanki bu ayaklarım dışarda karda duruyorcuma günü transferim oldu, benimde ayaklarım buz gibi. hatta bi gün sıcak su torbasına bastım ayaklarımı. birde bir arkadaşın dediği gibi akıntım oluyo ama ben onu progestona bağlıyorum. ayak üşümesini de normalden daha hareketsiz olmama bağlıyorum. inşallah güzel haberler alırız da, bu üşümeleri de ağrı sızılarımızı hatırlamayız bile ....
Allah yardımcın olsun inşallah sonuç istedğin gibi pozitif olur gönlünü ferah tut iki sonucada hazır git ama sakin olmaya çalış elden gelen bişey yok sonuçtagünaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar
kızlar sizinde transferden sonra ayak üşümeniz varmı transferim olalı 10 gün oldu ben bu ayaklarımı ısıtamadım diğer 2 denemde hiç öyle bişey yaşamamıştım sanki bu ayaklarım dışarda karda duruyor
ben sadece iğne kullanıyorum.aspirin kullanıyorum .jeli ben istemedim.testler negatif çıkarken bende tınlamadım.ama dünki çok ümitlendirdi.onun için yapmadım bidaha korkudan.yarın herşey net belli olacak.içim içime sığmıyorr.çok zorr beklemek
kızlar bizden çok iyi bi ekip olur.üniverstelerin araştırma hastanelerinde tüp bebek özel bölümü diye çalışabiliriz.burda hergün yeni bişey öğreniyoruz.doktorları geçtik nerdeyse.az bide yumurta toplayıp transferi becersek bu iş tamammm
Dun gece bende sürekli uyandım heyecandan. Bugün hiç uyuyamayiz sanırım. İnsallah guzel sonuclar veririz birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?