2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah herşey gönlünce hayırlısıyla olsun..Kısmetten ötesi yalan

ben bugün yapmaya cesaret edemedim testi seninde yarın test günün sanırım.belirti yok.adet belirtileri var sadece.bide belimde transferden beri gün içersinde kendini hatırlatan ince bi batma.

Bugün dayanamadım test yaptım ve tabiki negatif!! Ama nedense cok üzülmedim Belkide zaten çıkmasını ummadığım içindi...yarın ne olacak cok merak ediyorum...
Bu arada ben yumurta toplamadan bir gun sonra protestan iğneye başladım ve her gun iğne oluyorum. Kan sulandirici iğnede oluyorum o günden itibaren. İlk tüp bebek denememde jel vermişlerdi ama bu denememde bir cok iğne kullanıyorum.

günaydın kızlar bıugün transfer günümle beraber 5. günüm ve ben çok sakinim, tedirginlik yok hiç akışına bıraktım öyle çook hareketsiz değilim dinleniyorum amaa uzun uzun yatmıyorumm ufak tefek işlerimi kendim hallediyorum. hatta dün çok sıkıldım ve sahile gittik oturduk eşimle iyi geldi.sonucta allah nasip ederse olur etmesse istediğim kadar dikkat etsemde olmucaktır nasip ve şaans işi bence..
bide bişey daha bu yapıştırdığınız bantlar nedir ne işe yarar ve neden bana verilmedi merak ettim

günaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar

kızlar sizinde transferden sonra ayak üşümeniz varmı transferim olalı 10 gün oldu ben bu ayaklarımı ısıtamadım diğer 2 denemde hiç öyle bişey yaşamamıştım sanki bu ayaklarım dışarda karda duruyor

canım, hadi bakalım hayırlısı, güzel haber verirsin inşallah. Bekleme sürecinde moral oluyor güzel hamiş haberleri insana.

hadı bakalım canım güzel hayırlı haberlerle gel bıze

ben sadece iğne kullanıyorum.aspirin kullanıyorum .jeli ben istemedim.testler negatif çıkarken bende tınlamadım.ama dünki çok ümitlendirdi.onun için yapmadım bidaha korkudan.yarın herşey net belli olacak.içim içime sığmıyorr.çok zorr beklemek

inşallah iyi haberlerle gelirsin.inan güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var.dualarım seninle.inşallah mutluluktan ağlarsın.yarın benimde test günüm.ve nasıl sonucu alıcam diye şimdiden düşünüyorum.Allahım sevindirsin hepimizi

Canım bende de var aynısı ki ben normalde ayakları yanıp ta kış gecelerinde bile kalkıp belimden aşağısını soğuk suyla yıkayan bir insanım.Sadece adetten bir gün önce üşü ayaklarım. Yumurtlama zamanında da cayır cayır yanar. Ama şu sıralar sürekli üşüyor.
Kız hadi lütfen güzel haber ver de sevinelim epimiz.

Bu arada klavyenin h harfleri çıkmıyor. Trakyalı da değilim ama.

Allah yardımcın olsun inşallah sonuç istedğin gibi pozitif olur gönlünü ferah tut iki sonucada hazır git ama sakin olmaya çalış elden gelen bişey yok sonuçta

benimde üşüyor ama havalar serinledi diye düşünüyodum, bi yanıyo bi üşüyo gerçi amabenim 5. günümbide yerleşme kanamsı kaçıncı günü olurki. bende olmadı hiç sanırım herkeste olmuyo oo yerleşirken kılcal damara denk gelenlerde oluyo diye biliyorum doğruysa:18:

merhaba arkadaşlar bende ağustosda tedaviye başlamak için tüp bebek merkezine gittim ama bi kistim olduğunu öğrendim bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah eylül sonunda iğnelere başlayacağım hepimize Allah hayırlı evlat nasip etsin.

kızlar bizden çok iyi bi ekip olur.üniverstelerin araştırma hastanelerinde tüp bebek özel bölümü diye çalışabiliriz.burda hergün yeni bişey öğreniyoruz.doktorları geçtik nerdeyse.az bide yumurta toplayıp transferi becersek bu iş tamammm

Dun gece bende sürekli uyandım heyecandan. Bugün hiç uyuyamayiz sanırım. İnsallah guzel sonuclar veririz birbirimize...

:)) haklisin! Amerika'da aşılama için kitler satılıyor evde kendi kendine aşılama yapan insanlar var. Tabi evleri ne kadar steril olur ve ne cesaret bilemiyorum :)

Benimde ayaklarım ısınmıyor bir türlü. Bir cok arkadas yazmış rahat ol bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…