2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Günaydın arkadaşım
Seni ne kadar anlıyorum desemde anlamak zor çok fazla emek vermişsin taa almanyalardan gelip umudunu burda aramışsın ama sana diyeceğim sakin pes etme Allahım bir sanada bu duyguyu yaşatacak bundan emin bebişinin tutunamaması demek ki hayırlı değilmiş o sağlıklı olsaydı Allahım onu almazdı diyorum sonuçta herşey onun elinde o ol demeden olmuyor.
Ağır konuştuysam özür dilerim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dünden beri ben de gariplik var sağ kasığımda batma oluyor arada,şişkinlik var ve birde arada sanki hafiften başım dönüyormuş gibi oluyor.

Son düzenleme:

Hayırlı haberlerle inşallah kocamannn yazarsin hamileyimmmm diye

Butun namazlarımda dualarımda tedavıdekılere hayırlı sonuca ulaşmak benım gıbı bekleyenlere pozıtıf hayırlı kan testlerı hamıslere de sağlıklı hayırlı bı sekılde bebıslerını kucağına almayı nasıp et yarabbım dıye dua edıyorum.allahım kabul etsın ınsalahhhhh

Çok teşekkür ederm. Sanada Allah. İyi haber versin inşallah. Benim bugün. E2 oldu. Gelecek salı da. Test günüm😒

:)) çok haklısın valla ben eşime diyorum ki ben evde kendi kendime aşılama yaparım mesela 3 senedir usta oldum artık bazen doktorlora embriyologlara öyşe şeyler soruyorumki öleee yüzüme bakıyolar. bikere hiç ultroson takibi yapmadan iğnelerimin dozajını ayarlarım çatlatma günümdede iğnemi vururum geriyo kalıyo eşimin spermi oda bi steril kaba boşalttımı uzun uçlu bi şırıngayla çek çatlatma iğnesi nden 32 saat saat sonra evde ayaklarını duvara kaldır çatala yatar gibi enjekte et sadece ev ortamında sperm yıkama yok onunda kolayı var ince delilki süzgece koy suyun altından geçir sağlamlar süzgeç üzerinde kalır heralde :)))
ay kendi yazdıma kendim gülüyorum Allah ım hayırlısını nasip eğle desteğiniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler

Evet canim izinimden hic bişey anlamadım devamlı kontrole gittik geldik son haftası hic bitere çıkmadım biseybolmasin diye keşke hamile olsaydim hic uzulmesdimmm ama senin dediğin gibi hayırlısı hep öyle diyom artik inşallah sizler güzel haberer alırsınız Allaha emanet olun

Çok teşekkür ederm. Sanada Allah. İyi haber versin inşallah. Benim bugün. E2 oldu. Gelecek salı da. Test günüm

sende hayırlı haberler verırsın ınsallah arkadaşım
E2 hormonuna transferden sonrada mı bakılıyor ben pek bılmıyorum bu konuları .Benım sadece ıgneler sırasında sureklı baklıldı e2 ve progestrena onun harıcı bılmıyorum valla

Hayırlı haberlerle inşallah kocamannn yazarsin hamileyimmmm diye

İnşallah Allah iyi haber verir. Tüm bekleyenlere amiiiiin

Ben bi tek transferden sonra bi hafta geçince bak yap dediler. Geçen ayda da böyleydi. Geçen ay bayramın. Bi gün sonra negatif aldım hemen sonra tekrar denedm. Gelecek salı test günüm

kızlar birazdan testimi almaya gidicem nolur bana dua edin hepiniz şimdi pc nizin başındayken 3 İHLAS 1 FATİHA okuyun sonucum olumlu olsun Rabbim hayırlalrla karşılaştırsın pozitifi görmeye o kadar çok ihtiyacım varki 3 senedir kağıtta hep negatif yazmasından yoruldum artık

Saol canım sen de Allaha emanet ol

Son düzenleme:

canım okudum allah kabul etsın
Sende ayetel kürsi yi oku kâğıdı alana kadar rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah bekliyoruz senı merakla

Okuyalım arkadaşım ins pozitifi görürsün.Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…