- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.561
Günaydın kızlar bu negatif çoook ağır geldi bana bugun sabaha kadar başımın agrisindan uyuyamadim sabah ilaç içmek icin kalktım benimkisi gelmiş baş ağrısı megersebonun habercisiymis ben simdi anlayamadım hamilemiydim degilmiydim artıkhayirlisi önceki tedavilerde hep yazıyorum ya 5.6 günü adetboluyodum diye busefer17 gun sonra oldum sevinmiştim Rabbim bu sefer yüzümüze güldü herhalde dedim ama demekki adet gelmemeylede olmuyomus ben hep acaba bu 12.13.gunleribgorurmuyum diyorum neyse sabah sabah ruhunuzu karartim hayırlısı Allahtan şunu yazacaktim sizlere bilginis olsun sigara içen arkadaşlar mümkün olduğunca bırakmaya çalışın çocuk anne karnında nikotini alıştığı icin doğduktan sonra hic durmazmus devamlı aglarmış onikotini istediği icin bizim tanıdığın gelini hamileyken birakamadi simdi sürekli agliyo ne gece ne gündüz doktor öyle söylemiş bilginiz olsun arkadaşlar hayirli haberlerle Allaha emanet olun
ben u hamilelik takvimini yapamadım acaba nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz....
Ben de katılabilirim. Pazartesiye kadar serbestim.
günaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar
Günaydın kızlar dünden beri ben de gariplik var sağ kasığımda batma oluyor arada,şişkinlik var ve birde arada sanki hafiften başım dönüyormuş gibi oluyor.
Hayırlı haberlerle inşallah kocamannn yazarsin hamileyimmmm diye
benimde sol kasığımda.düne kadar hep vardı.dün geçmişti bugün yine ara ara yokluyo.şişkinlik de 3gündür var.
Butun namazlarımda dualarımda tedavıdekılere hayırlı sonuca ulaşmak benım gıbı bekleyenlere pozıtıf hayırlı kan testlerı hamıslere de sağlıklı hayırlı bı sekılde bebıslerını kucağına almayı nasıp et yarabbım dıye dua edıyorum.allahım kabul etsın ınsalahhhhh
kızlar bizden çok iyi bi ekip olur.üniverstelerin araştırma hastanelerinde tüp bebek özel bölümü diye çalışabiliriz.burda hergün yeni bişey öğreniyoruz.doktorları geçtik nerdeyse.az bide yumurta toplayıp transferi becersek bu iş tamammm
günaydın kızlaröğlen 13.30 da test sonucum çıkacak çok heyacanlıyım sonucumu almaya nasıl gidicem inanın kara kara düşünüyorum çok korkuyorum inşallah Rabbim bu sefer hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder almana bende 7. gün idrar testi yapmıştım o günden sonra feleğim şaşırdı en güzeli kanda baktırmak bu idrar testleri insanı çok yıkıyo allahtan idrarda belli olmayıp kanda çıkan çok hamilelikler okudum tek tesellimiz onlar
Günaydın arkadaşım
Seni ne kadar anlıyorum desemde anlamak zor çok fazla emek vermişsin taa almanyalardan gelip umudunu burda aramışsın ama sana diyeceğim sakin pes etme Allahım bir sanada bu duyguyu yaşatacak bundan emin bebişinin tutunamaması demek ki hayırlı değilmiş o sağlıklı olsaydı Allahım onu almazdı diyorum sonuçta herşey onun elinde o ol demeden olmuyor.
Ağır konuştuysam özür dilerim.
Çok teşekkür ederm. Sanada Allah. İyi haber versin inşallah. Benim bugün. E2 oldu. Gelecek salı da. Test günüm
Butun namazlarımda dualarımda tedavıdekılere hayırlı sonuca ulaşmak benım gıbı bekleyenlere pozıtıf hayırlı kan testlerı hamıslere de sağlıklı hayırlı bı sekılde bebıslerını kucağına almayı nasıp et yarabbım dıye dua edıyorum.allahım kabul etsın ınsalahhhhh
Hayırlı haberlerle inşallah kocamannn yazarsin hamileyimmmm diye
Çok teşekkür ederm. Sanada Allah. İyi haber versin inşallah. Benim bugün. E2 oldu. Gelecek salı da. Test günüm😒
sende hayırlı haberler verırsın ınsallah arkadaşım
E2 hormonuna transferden sonrada mı bakılıyor ben pek bılmıyorum bu konuları .Benım sadece ıgneler sırasında sureklı baklıldı e2 ve progestrena onun harıcı bılmıyorum valla
Evet canim izinimden hic bişey anlamadım devamlı kontrole gittik geldik son haftası hic bitere çıkmadım biseybolmasin diye keşke hamile olsaydim hic uzulmesdimmm ama senin dediğin gibi hayırlısı hep öyle diyom artik inşallah sizler güzel haberer alırsınız Allaha emanet olun
Slm
E2 sonucun kaç çıktı?progesteron yapılmadı mı?
kızlar birazdan testimi almaya gidicem nolur bana dua edin hepiniz şimdi pc nizin başındayken 3 İHLAS 1 FATİHA okuyun sonucum olumlu olsun Rabbim hayırlalrla karşılaştırsın pozitifi görmeye o kadar çok ihtiyacım varki 3 senedir kağıtta hep negatif yazmasından yoruldum artık
kızlar birazdan testimi almaya gidicem nolur bana dua edin hepiniz şimdi pc nizin başındayken 3 İHLAS 1 FATİHA okuyun sonucum olumlu olsun Rabbim hayırlalrla karşılaştırsın pozitifi görmeye o kadar çok ihtiyacım varki 3 senedir kağıtta hep negatif yazmasından yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?