2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben bi tek transferden sonra bi hafta geçince bak yap dediler. Geçen ayda da böyleydi. Geçen ay bayramın. Bi gün sonra negatif aldım hemen sonra tekrar denedm. Gelecek salı test günüm

benımde yengem bayramın bırıncı gunu test sonucunu oğrenmıstı ama maalesef kımyasal gebelıktı onunkısıde.onun sonrasında ben başlamıştım tedaviye.Tabı doktorlar en ıyısını bılır ınsallah bu sefere yuzun güler arkadaşım rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah

Allahım. Sana iyi haberler versin yaradan dilerim. İsteyen herkese. Benimde. Gelecek salı testim.

Yengene geçmiş olsun. Sanada hayırlısını. Dilerim inşallah. Olur. Canım. İsteyen herkesin. Olur inşallah. Testi bekleyeyenler. Lütfen. Haber verin. Bekliyoruz. Heyecanlandım valla. Hayırlı haberler inş

Okudum canım Allah kabul etsin amin.

Son düzenleme:
Okudum canım Allah kabul etsin amin.

Bende okudum canım hayırlı haber ler inşallah bekliyoruz. Çok zor offff geçen ayki Halim geldi şimdi aklıma. Bi hafta sonrada bu stresi çekecem. Ark idrar testi ne zamn. İyi sonuç yada çıkabilir yaptırsam. 5eylülde oldu transferm

Amin canım.daha idrar testi yapma 5 gün olmuş çıkmaz sanırım

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------1 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------4 Okudu

Elanor01------------1 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------2 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Scl1983-------------

Palomam------------

Kalinkam-----------

Sta82---------------

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------

Alfabe--------------

Merice35-----------

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Son düzenleme:

Allah kabul etsin ins amin.
Ben yasin süresinden 5 tane okudum 6 yazmışsın.Meryem süresinden de okurum

Son düzenleme:

Etmez miyiz Canim , ben ayet el kürsü de okudum... Oske arkadaşımızın dediği gibi sen de bol bol oku... Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir güzel haberlerinle seviniriz...

Allah kabul etsin ins amin.
Ben yasin süresinden 5 tane okudum 6 yazmışsın.Meryem süresinden de okurum

Pardon Canim sanki 5 okudun sonra bitane daha okudum dedin gibi geldi. Düzelteyim hemen.... Kızlaaaar sizlerde kendi isimlerinizi kontrol edin lütfen dikkat etmeye çalisiyorum ama yanlışlık olmasın

Pardon Canim sanki 5 okudun sonra bitane daha okudum dedin gibi geldi. Düzelteyim hemen.... Kızlaaaar sizlerde kendi isimlerinizi kontrol edin lütfen dikkat etmeye çalisiyorum ama yanlışlık olmasın

Sorun değil canım görünce yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------1 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------4 Okudu

Elanor01------------3 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------2 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Scl1983-------------

Palomam------------

Kalinkam-----------

Sta82---------------

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------

Alfabe--------------

Merice35-----------

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Son düzenleme:

Meryem süresi için beni yaz canım

Son düzenleme:
Canim blast da olsa 7. gün erken, beta hcg çok yüksek olanlarda bazen erken çıkıyor bu senin moralini bozmasın çıkmaması daha normali.... Üzme bebişlerini

bence de cok erken daha
benım kadar sabırsız bır ınsan olmasın ama bu süreçte hıc bı set durtmuyor benı test yap test yap dıye boşuna kendımızı yıpratıyoruz bence
bu arada bır yasın daha okudum canım ben

Ayy, belli oldu Scl'nin testi. İnanın ki ağlıyorum şu anda. İnşallah karnındadır bebişi.

Kızlar beim sol kasığımda acaip batma var şu anda ve vajende de var. Böyle içi zonk zonk yapıyor. Acaip bir şey. Normal mi acaba bu? Yatsam geçer mi acaba? Kan falan mı gelecek acaba? ÇOk korkuyorum. 1 saat önce de oldu ama kısa sürdü. Bu nerdeyse 15 dakikadır devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…