- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.581
Ben bi tek transferden sonra bi hafta geçince bak yap dediler. Geçen ayda da böyleydi. Geçen ay bayramın. Bi gün sonra negatif aldım hemen sonra tekrar denedm. Gelecek salı test günüm
kızlar birazdan testimi almaya gidicem nolur bana dua edin hepiniz şimdi pc nizin başındayken 3 İHLAS 1 FATİHA okuyun sonucum olumlu olsun Rabbim hayırlalrla karşılaştırsın pozitifi görmeye o kadar çok ihtiyacım varki 3 senedir kağıtta hep negatif yazmasından yoruldum artık
benımde yengem bayramın bırıncı gunu test sonucunu oğrenmıstı ama maalesef kımyasal gebelıktı onunkısıde.onun sonrasında ben başlamıştım tedaviye.Tabı doktorlar en ıyısını bılır ınsallah bu sefere yuzun güler arkadaşım rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınsallah
kızlar birazdan testimi almaya gidicem nolur bana dua edin hepiniz şimdi pc nizin başındayken 3 İHLAS 1 FATİHA okuyun sonucum olumlu olsun Rabbim hayırlalrla karşılaştırsın pozitifi görmeye o kadar çok ihtiyacım varki 3 senedir kağıtta hep negatif yazmasından yoruldum artık
Okudum canım Allah kabul etsin amin.
Bende okudum canım hayırlı haber ler inşallah bekliyoruz. Çok zor offff geçen ayki Halim geldi şimdi aklıma. Bi hafta sonrada bu stresi çekecem. Ark idrar testi ne zamn. İyi sonuç yada çıkabilir yaptırsam. 5eylülde oldu transferm
Bismillahirrahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske55--------------4 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------2 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 6 Okudu
Scl1983-------------
Palomam------------
Kalinkam-----------
Sta82---------------
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------
Alfabe--------------
Merice35-----------
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
Allah kabul etsin ins amin.
Ben yasin süresinden 5 tane okudum 6 yazmışsın.Meryem süresinden de okurum
Pardon Canim sanki 5 okudun sonra bitane daha okudum dedin gibi geldi. Düzelteyim hemen.... Kızlaaaar sizlerde kendi isimlerinizi kontrol edin lütfen dikkat etmeye çalisiyorum ama yanlışlık olmasın
blast transferi 7. gün idrar testi negatif
Bismillahirrahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------4 Okudu
Elanor01------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------2 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Scl1983-------------
Palomam------------
Kalinkam-----------
Sta82---------------
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------
Alfabe--------------
Merice35-----------
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
Canim blast da olsa 7. gün erken, beta hcg çok yüksek olanlarda bazen erken çıkıyor bu senin moralini bozmasın çıkmaması daha normali.... Üzme bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?