2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hadi ins bebiş iyidir.
Dün bende de zonklama ama kan filan gelmedi merak etme

Son düzenleme:
Hadi ins bebiş iyidir.
Dün bende de zonklama ama kan filan gelmedi merak etme

Oh iyi, uzandım biraz, hafifledi. İnsan öyle zonklayınca kötü bir şey mi oluyor acaba içerde diye korkuyor. İNşallah bebiş habercisidir bunlar. Güzel haberler alalım hepimiz. BEbeklerimizin fotolarını paylaşalım burada inşallah.

Scl ye bakmak için girmiştim ama akşam bakarım artık. Hadi hoşçakalın kızlar. Ben uzanayım en iyisi biraz daha.

Benim ki uzanırken olmuştu az önce yine oldu ins bebiş habercisidir guzel haberler veririz ve bebişlerimizin resimlerini paylaşırız.

Secıl ınsallah su an sevınc gözyaşları dokuyordur ay cok merak ettım gelse bır an once

Amin ins öyledir

Son düzenleme:
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim

canım oyle deme degerın kac cıktı yükselmeyecek gıbı mı(

9. gün 0.38 değerim zaten 7. günü idrar testi yaptığımda anlamıştım ama umut dünyası işte 2 blast embriyo yok oldu işin kötüsü ben her tedavimde tekrar baştan başlıyorum 30 yumurtada toplansa 20 yumurtada toplansa anca 5. güne ya 1 ya 2 yumurtam kalıyo dondurulacak hiç kalmıyo buda zaten beni baştan strese sokuyoo ALLAHIM KAÇ DENEME OLDU DAHA HAMİLE KALMAYI BİLE BECEREMEDİM buda beni çok üzüyooo

Inan cok üzüldüm Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Son düzenleme:

Gecmis olsun canım. Öyle deme allahın gücüne gider verende vermeyende allah umarım tez zamanda yavruna kavusursun.

canım böyle konuşursan ınan cok uzuluruz hepımız oyle düşünme lütfen burdakı tum arkadaslarımzı maalesef hamıle kalmayı beceremedı o zaman.Hıc oyle düşünme su an cok duygusalsın uzgunsun umutların yıkıldı belkı ama rabbım bı kapıyı kapatır bı kapıyı acarmıs.ilerde oyle tatlı bır bebısın olacak ki annesı böyle konuştuğuna pısman olacaksın.sadece sabır tatlım kucağımıza alana kadar hangımızın garantısı var bebek ıcın.bunun için rabbım yar ve yardımcımız olsun her zaman

kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum inşallah sizler pozitif sonuç alırsınız bunu canı gönülden istiyorum ben biraz kendimle başbaşa kalıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum kendinize ii bakın

Kendini çok yıpratma cnm .Allah sabredenleri muradına erdirirmiş. Benimde gözlerim doldu Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canm. Üzüldüm adına valla. Ya üzme kendini Offff. Bizi de bekliyo bu stres. Allah isteyen herkese nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…