- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.601
Ayy, belli oldu Scl'nin testi. İnanın ki ağlıyorum şu anda. İnşallah karnındadır bebişi.
Kızlar beim sol kasığımda acaip batma var şu anda ve vajende de var. Böyle içi zonk zonk yapıyor. Acaip bir şey. Normal mi acaba bu? Yatsam geçer mi acaba? Kan falan mı gelecek acaba? ÇOk korkuyorum. 1 saat önce de oldu ama kısa sürdü. Bu nerdeyse 15 dakikadır devam ediyor.
Hadi ins bebiş iyidir.
Dün bende de zonklama ama kan filan gelmedi merak etme
Oh iyi, uzandım biraz, hafifledi. İnsan öyle zonklayınca kötü bir şey mi oluyor acaba içerde diye korkuyor. İNşallah bebiş habercisidir bunlar. Güzel haberler alalım hepimiz. BEbeklerimizin fotolarını paylaşalım burada inşallah.
Secıl ınsallah su an sevınc gözyaşları dokuyordur ay cok merak ettım gelse bır an once
bi ton emek yine avuçlarımızın arasından kaydı gitti
bi ton emek yine avuçlarımızın arasından kaydı gitti
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim[/
Canım allah sabırlar versın.Güç kuvvet versın sana herseyde bır hayır vardır bır gun mutlaka sen de yazacaksın buradan tabıkı sadece ınan
canım oyle deme degerın kac cıktı yükselmeyecek gıbı mı(
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim
9. gün 0.38 değerim zaten 7. günü idrar testi yaptığımda anlamıştım ama umut dünyası işte 2 blast embriyo yok oldu işin kötüsü ben her tedavimde tekrar baştan başlıyorum 30 yumurtada toplansa 20 yumurtada toplansa anca 5. güne ya 1 ya 2 yumurtam kalıyo dondurulacak hiç kalmıyo buda zaten beni baştan strese sokuyoo ALLAHIM KAÇ DENEME OLDU DAHA HAMİLE KALMAYI BİLE BECEREMEDİM buda beni çok üzüyooo
9. gün 0.38 değerim zaten 7. günü idrar testi yaptığımda anlamıştım ama umut dünyası işte 2 blast embriyo yok oldu işin kötüsü ben her tedavimde tekrar baştan başlıyorum 30 yumurtada toplansa 20 yumurtada toplansa anca 5. güne ya 1 ya 2 yumurtam kalıyo dondurulacak hiç kalmıyo buda zaten beni baştan strese sokuyoo ALLAHIM KAÇ DENEME OLDU DAHA HAMİLE KALMAYI BİLE BECEREMEDİM buda beni çok üzüyooo
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim
Canim blast da olsa 7. gün erken, beta hcg çok yüksek olanlarda bazen erken çıkıyor bu senin moralini bozmasın çıkmaması daha normali.... Üzme bebişlerigni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?