2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kuzum Allah kolaylık versin sabır versin atlatması biraz zor oluyo ama insan bundada vardır hayir diyor demekki bizim icin vakti değil inşallah ogün bizim içinde gelir Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu arada sonucun kaçtı Allahım diğer arkadaşlar güzel haberler alırlar

Canim biz burda nr desek boş her serde bir hayir vardir.allahım bir kapıyı kapar birini acar..ağla içini boşalt içine atma gene kararlılıkla sabırla ve umutla yeniden dene.

Canim ne desek boş ağla rahatla tabi, inşallah elbet hepimiz bir gün anne olacağız... Yavrumuz belli, Allah sana öyle bir evlat versin ki beklediğime değdi diyesin... Çok şükür sağlığımız yerinde, elverdiği sürece de devam... Ya Allah esirgesin biz yada eşimiz çaresiz hastalıklar için gidiyor olsaydık hastanelere. Bu arada 3 seferdir 5. Gün embriyosu konuluyorsa belki bir dahakine 3. gün denenmeli diye aklıma geldi, hem dondurmaya kalır hem de bazı embriyolar anne karnında daha iyi gelişim gösteriyormuş... Rabbim yardimcin olsun en kısa zamanda evladına kavuşman dileği ile...

5. yada 6. gün sayısız hücre sayısı olan bölünmeyi tamamlamış sadece anne rahmine tutunması kalan embriyo Canim....

merhaba güzel bayanlar benimde transferim dün yapıldı.5.gün tek embriyo transferi.5.gün transferlerinin tutunma şansı yüksek oluyormuş ama eşimin sperm genetiğinde bozukluk var bu nedenle 1.tüp denememizde düşük yaşadım ve tekrarlanmasından çok korkuyorum.

bayanlar size bişey sorsam.
benim transferden sonra 8.gün kahverengi leke geldi.bugün 11.gün.sonrada kahve peltesi gibi parçalar geldi ve hafif kanama var.
sonuç nedir acaba.
yardımcı olun lütfen...

caanım rabbim sabır versin.üzme kendini çok fazla.rabbim en yakın zamanda kalbindekini versin sana.

bayanlar size bişey sorsam.
benim transferden sonra 8.gün kahverengi leke geldi.bugün 11.gün.sonrada kahve peltesi gibi parçalar geldi ve hafif kanama var.
sonuç nedir acaba.
yardımcı olun lütfen...

Rahat olmaya çalış! Yarın test gunün seninde o halde inşallah pozitif sonucu alırsın. Bazılarında böyle lekelenme olsa bile gebelik oluşmuş oluyor. İyi düşünmeye çalış. Benimde yarın test gunüm. Allah yardımcımız olsun!

blast transferi 7. gün idrar testi negatif
canım bende ilk okuyunca kan testi zannettim üzüldüm.ama sonradan idrar testi olduğunu anladım.
öncelikle idrar testine hiiiiç güvenme canım israr testi için erken.
ben 7. gün kanda öğrendim değerimi..aynı gün idrar yaptım çıkmamıştı..bence hiç idrar testi yapma kana git.
inşallah bebeğin seninledir.

canım çok ama çok üzüldüm.
rabbim en kısa zamanda bebeğini göndersin sana inşallah.
hangi merkeze gittin.

Canım hangi hastaneye gidiyordun sen??İnşallah gerek kalmaz canım dondurulmuşlara ama kalırsa da ben bugün sordum kalite farkı oluyormu şans oranımı etkiliyor mu diye laboratuvarımız bu konuda çok ileri oyüzden hiçbir fark yok rahatlıksa bunu söylüyorum dedi zaten yaptığım araştırmalarda bu yöndeydi...

Canım, çok üzüldüm öncelikle. Ama bu kadar ümitsiz olma canım. Neler okuduk burada, hiç mit olmadığı halde bebeğini kucaklayan, bilmiyorum belki perşembe aynı duyguları ben de yaşayacağım. Yada sevineceğim kim bilir. Ama lütfen umutsuzluğa kapılma canım.
Bak bende yumurta rezervi azlığı var. Evleneli 10 sene oldu. Ve eşim 8 yıl boyunca dr a gitmeyi kabul etmedi. Senelerce kendi kedime gittim geldi durdum dra. Millet soruyor , kimseye eşim dr a gitmiyor diyemiyorsun. İşte onunda benim fsh 11 olmuş, dr amh istedi. O da 0.12 çıktı. Dr denemek için çok geç almış olabilirsin, tedaviye hiç başlamayabiliriz dediğinde dünya başıma yıkılmıştı sanki. Telefon açtım eşime ağlaya ağlaya, senelerce yalvarmıştım, bak sende sorun varsa giderilir, en fazla tüp bebek olur, ama bende sorun başlarsa ömür boyu ebeksiz kalırım diye çok yalvarmıştım ve anlatamamıştım. Dedim ki seni asla affetmeyeceğim, ayrılalım dedim, çık dedim hayatımdan. Baktı ki olay ciddi, dr a tel açmış, durumu bir de ondan duymuş,kendisi götürdü beni Ege Üniye. Zaten perm sayısını gören her dr direk olarak tüp bebek demişti. Ama anlatamamıştım işte bir türlü.Direk Rafael Levi muayenehaneye gittik. 2 kere tüp denedik, ilkinde oluşan LH pikinden dolayı yumoşlar erken çatladı. İki ay sonra ikinci yaptık. 3 yumoş toplandı hiçbiri döllenmedi. Bunda yani 3. de 1 yumoş döllendi. 1 tanecik ki benim yaş 37 olduğu için 2 yumoş transferi hakkım var. O bir tanecik yumoşum yerleştirildi,bunu yaşamak bile çok güzel benim için.Ve perşembe öğreneceğim sonucumu. Canım dua et benim için, bebişim benimle olsun. Hastanede kızlar sordu niye bu kadar geç denediniz diye. Nedenini söyleyince bir sürü laf. Neyse, kızdım tabi eşime ama şu an onun ne kadar üzüldüğünü ve pişman olduğun kendim görüyorum. Belki de hazır hissetmedi kendisini. Herşeyde vadır bir hayır. Yaa, ne hikayeler vardır kimbilir tatlım şu sitede.

Ve sen de ümitsiz olma. Acı duyacaksın tabi, şimdi git yan odaya sarıl annene ağla doya doya. Tutma fazla kendini. Seni hiç kimse ondan daha iyi anlayamaz. Üzüntüler paylaşıldıkça azalırmış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…