- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.621
bence de cok erken daha
benım kadar sabırsız bır ınsan olmasın ama bu süreçte hıc bı set durtmuyor benı test yap test yap dıye boşuna kendımızı yıpratıyoruz bence
bu arada bır yasın daha okudum canım ben
Canim blast da olsa 7. gün erken, beta hcg çok yüksek olanlarda bazen erken çıkıyor bu senin moralini bozmasın çıkmaması daha normali.... Üzme bebişlerini
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim
malesef kızlar 3. denemede negatif şu an duygularımı o kadar yoğun yaşıyorumki anlatamam size.bundada varmış bir hayır dicem napalım İNŞALLAH kızlar sizlerin pozitif olur.bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama annem yan odada olduğu için ağlayamıyorum bilee A LLAHIM BEN BİR GÜN BURAYA POZİTİF HABERİMİ yazabilecekmiyim
Canim ne desek boş9. gün 0.38 değerim zaten 7. günü idrar testi yaptığımda anlamıştım ama umut dünyası işte 2 blast embriyo yok oldu işin kötüsü ben her tedavimde tekrar baştan başlıyorum 30 yumurtada toplansa 20 yumurtada toplansa anca 5. güne ya 1 ya 2 yumurtam kalıyo dondurulacak hiç kalmıyo buda zaten beni baştan strese sokuyoo ALLAHIM KAÇ DENEME OLDU DAHA HAMİLE KALMAYI BİLE BECEREMEDİM buda beni çok üzüyooo
blast ne demek?
bayanlar size bişey sorsam.
benim transferden sonra 8.gün kahverengi leke geldi.bugün 11.gün.sonrada kahve peltesi gibi parçalar geldi ve hafif kanama var.
sonuç nedir acaba.
yardımcı olun lütfen...
canım bende ilk okuyunca kan testi zannettim üzüldüm.ama sonradan idrar testi olduğunu anladım.blast transferi 7. gün idrar testi negatif
Canım hangi hastaneye gidiyordun sen??İnşallah gerek kalmaz canım dondurulmuşlara ama kalırsa da ben bugün sordum kalite farkı oluyormu şans oranımı etkiliyor mu diye laboratuvarımız bu konuda çok ileri oyüzden hiçbir fark yok rahatlıksa bunu söylüyorum dedi zaten yaptığım araştırmalarda bu yöndeydi...Anladım canım, çoğu merkez zaten olsa da tek koyuyor...Tek olsun senin olsun yeterki sağlıklı gelişimine inşallah devam etsin, yoksa tutmayacaksa 4 konulsa da tutmuyor... İnşallah gelsin bebişlerimiz....
İyidir Canım Memorial, benim merkezde hocama çok güveniyorum ama laboratuar ve embriyolog kafamı karıştırıyor, sanki pek son teknoloji gibi gelmiyor. İmzalattıkları kağıtta yanlış okumadıysam dondurma işleminin -180 derecede yapıldığı söylenmiş ama benim bildiğim -197 olmalı... acaba cihaz eski mi dedim? Hoş o kadar önemli bir hastanede böyle bir şey olmaması lazım muhtemelen ben yanılıyorum, inşallah gerek kalmaz ama tutmaz da dondurulmuşa kalırsam sorarım hocaya......
Bende heralde yanlış bir yere bastım beğen butonu gitti diyordumayyy inşallah bu hafta bu topik hamişlerleee dolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?