2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Slmlar ben hem Temmuz'da hemde Ağustos'da deneyenlerdenm. Bugün e2le protestan tahlili verdim

Kız protestan deyip durma şuna yahu, her seferinde güldürüyorsun beni. Protestan bir hristiyanlık mezhebidir. Bu bizimki hormon olanı, adı progesteron. :) Kızmazsın umarım düzelttim diye Elvinciğim.

ve geldik finale.yarın test günü.nefes alamıyorummm.adet belirtileri bi yandan.stres öte yandan.ama sol kasığıma transferden beri bi batma,bi ağırlık,sanki ben burdayım diyor.gel-gitler.transfer gününden beri hep Allahım sana emanet dedim bebeklerim,umarım yarın güzel sonuç alırım.ve benim gibi bekleyen herkes pozitifi görür.insanın elinden hiç bi şey gelmiyor.:18::18::18::18::18:

Kız protestan deyip durma şuna yahu, her seferinde güldürüyorsun beni. Protestan bir hristiyanlık mezhebidir. Bu bizimki hormon olanı, adı progesteron. :) Kızmazsın umarım düzelttim diye Elvinciğim.

Allah da seni güldürsün nasıl güldüm.canım yaaa Allah razı olsun senden,resmen kahkaha attım.

Bugün bizim için 1 tane daha okudum canım. Benim 2 oldu yani toplam. Allah kabul etsin.

arkadaşlar ben 1 adet okudum yarında 1 adet okuyacağım inşallah.ALLAH eksikve noksanlarımızı tamamlasın kabul eylesin inşallah

Yo canım ya bilirm progesteron die. Ama telde yazarm die. İşte zorlanrm.bazı eksik bazı. Değişk yazılır bee ee. Buda kıbrıs ça konuşma. Ben burda yatarm ondan hep telden girerim. Beeee.bende Kıbrıs'ta yaşaya yaşaya öğrendim bu şekil yaaa.

inşallah yarın buraya kızlarrrrr hamileyiiiim diye bağırırsın.EY ALLAH ım sen ki sonsuz kudret merhamet sahibisin karanlık gecede taşin altındaki karıncadan haberdar olansın.kim olduğunu bilmediğim yüzünü görmediğim adını dahi bilmediğim ama acısını çok iyi bildiğim şu din kardeşimin yüzünü güldür pozitif sonuç almayı nasip eyle inşallah AMİN

Rabbim yardımcın olsun, güzel haberlerle gel inşallah

amin canım, çok güzel bi dua, ağzına sağlık

canımmmm Allah razı olsun.duygulandırdın benim.rabbim seni beni hepimizi sevindirsin,emeklerimiz boş çıkmasın.ol desin inşallah hepimiz anne olalım

inşallah canım inşallllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarız allaaaaaahhhhhhhhhhhhh allah yardımcımız olsun tekrar inşallah hepimiz yazarız ve kucagmıza alırız allah bu yola baş koymuş kimsenin umudunu yıkmasın çünü çok zor çok stersli uykularımız kaçıyor hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende dua ediyorum şuan inşallah yarın güzel haberiz alırız hadi hayırlısı

kızlar estrofem ilacının embriyo üzerinde kötü etkileri varmış diye duydum. ben günde 3 tane kullanıyorum . aranızda bu ilacı kullanan var mı( doktoru bu ilacı veren?

kızlar estrofem ilacının embriyo üzerinde kötü etkileri varmış diye duydum. ben günde 3 tane kullanıyorum . aranızda bu ilacı kullanan var mı( doktoru bu ilacı veren?

bu hapı hemen herkese veriyorlar canım bende 3 tedavimde de kullandım..
zararları vardır elbet hatta bir ara toplatılcak deniyordu ama hala veriyorlar Allah sonumuzu iyi etsin:26:

ben de bıraksam mı diye düşünüyorum. ne yapacağımı şaşırdım ((

doktor veriyor sonuçta onunda vardır bir işe hayrı bende 3 kullanıyorm yapacak bişe yok mesela ovitrelle çatlatma ignesi aldırdılar o da bnm donmuş transfer olacak ne alaka dedm bebişin tutunmasına yardımcı oluyormşduyunca şaşırdım yani

Slm. İnşallah ii haber verirsn yarın. Bekleriz ii haberini inş

Tabi canm geçen ayki transferinde vede şimdi kullanıyorm. Geçen ay e2progestsn dan sonra beş tane aldım. Bugün de e2 ve progesteron tahlilî verdim ancak test sonucu ulaşmadı bakalım yarın ulaştırmaya. Çalışacağız. Gene beş taneye. Çıkaracaklar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…