- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.641
Slmlar ben hem Temmuz'da hemde Ağustos'da deneyenlerdenm. Bugün e2le protestan tahlili verdim
Kız protestan deyip durma şuna yahu, her seferinde güldürüyorsun beni. Protestan bir hristiyanlık mezhebidir. Bu bizimki hormon olanı, adı progesteron. :) Kızmazsın umarım düzelttim diye Elvinciğim.
Bismillahirrahmanirrahim...
Aksu81--------------1 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 3 Okudu
Oske55--------------3 Okudu
Elanor01------------1 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------
Kalinkam-----------
Sta82---------------
Kızlar Allah Kabul etsin çok şükür ikinci listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen
Kız protestan deyip durma şuna yahu, her seferinde güldürüyorsun beni. Protestan bir hristiyanlık mezhebidir. Bu bizimki hormon olanı, adı progesteron. :) Kızmazsın umarım düzelttim diye Elvinciğim.
ve geldik finale.yarın test günü.nefes alamıyorummm.adet belirtileri bi yandan.stres öte yandan.ama sol kasığıma transferden beri bi batma,bi ağırlık,sanki ben burdayım diyor.gel-gitler.transfer gününden beri hep Allahım sana emanet dedim bebeklerim,umarım yarın güzel sonuç alırım.ve benim gibi bekleyen herkes pozitifi görür.insanın elinden hiç bi şey gelmiyor.:18::18::18::18::18:
Rabbim yardımcın olsun, güzel haberlerle gel inşallahve geldik finale.yarın test günü.nefes alamıyorummm.adet belirtileri bi yandan.stres öte yandan.ama sol kasığıma transferden beri bi batma,bi ağırlık,sanki ben burdayım diyor.gel-gitler.transfer gününden beri hep Allahım sana emanet dedim bebeklerim,umarım yarın güzel sonuç alırım.ve benim gibi bekleyen herkes pozitifi görür.insanın elinden hiç bi şey gelmiyor.:18::18::18::18::18:
inşallah yarın buraya kızlarrrrr hamileyiiiim diye bağırırsın.EY ALLAH ım sen ki sonsuz kudret merhamet sahibisin karanlık gecede taşin altındaki karıncadan haberdar olansın.kim olduğunu bilmediğim yüzünü görmediğim adını dahi bilmediğim ama acısını çok iyi bildiğim şu din kardeşimin yüzünü güldür pozitif sonuç almayı nasip eyle inşallah AMİN
inşallah yarın buraya kızlarrrrr hamileyiiiim diye bağırırsın.EY ALLAH ım sen ki sonsuz kudret merhamet sahibisin karanlık gecede taşin altındaki karıncadan haberdar olansın.kim olduğunu bilmediğim yüzünü görmediğim adını dahi bilmediğim ama acısını çok iyi bildiğim şu din kardeşimin yüzünü güldür pozitif sonuç almayı nasip eyle inşallah AMİN
kızlar estrofem ilacının embriyo üzerinde kötü etkileri varmış diye duydum. ben günde 3 tane kullanıyorum . aranızda bu ilacı kullanan var mı( doktoru bu ilacı veren?
bu hapı hemen herkese veriyorlar canım bende 3 tedavimde de kullandım..
zararları vardır elbet hatta bir ara toplatılcak deniyordu ama hala veriyorlar Allah sonumuzu iyi etsin:26:
ben de bıraksam mı diye düşünüyorum. ne yapacağımı şaşırdım((
ve geldik finale.yarın test günü.nefes alamıyorummm.adet belirtileri bi yandan.stres öte yandan.ama sol kasığıma transferden beri bi batma,bi ağırlık,sanki ben burdayım diyor.gel-gitler.transfer gününden beri hep Allahım sana emanet dedim bebeklerim,umarım yarın güzel sonuç alırım.ve benim gibi bekleyen herkes pozitifi görür.insanın elinden hiç bi şey gelmiyor.:18::18::18::18::18:
kızlar estrofem ilacının embriyo üzerinde kötü etkileri varmış diye duydum. ben günde 3 tane kullanıyorum . aranızda bu ilacı kullanan var mı( doktoru bu ilacı veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?