2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaşlar saat 22 00 da Yumurta Çatlatma İgnesini Yaptırdım 36 Saat Sonra Kısmetse Perşembe Günü Sabah 10 00 Da Yumurtalarım Toplanacak Çok Heyecanlıyım Birazda Korkuyorum Yardımcı Olurmusunuz Bizim Tüp Bebek Paketimizde Yumurta Toplanırken Anastazi Uygulama Var Fakat Geri Verirken Pakete Dahil Anastazi Yok Belli Bir Ücret Karşılıgında Geri Koyarkende Anastazi uygulanıyormuş Fakat Anastazi uygulanmadan Yumurtaları Geri Nakil Yapan oldumu Hiç ? Dayanılmaz Agrısı Acısı Sancısı Oluyormu Yoksa Anastazi Yi Yaptırmak Zorunda Kalacakmıyım ?:18:

canım bende bugün 19:30 da yaptım çatlatma iğnemi ve perşembe 7:30 toplanıcak yumurtalarım.bende çok korkuyorum.bugüne kadar hiçbir korku yoktu ama o iğneden sonra öyle bir korku başladıki resmen başıma ağrılar giriyor.rabbim sonumuzu hayır etsin.kızlar yardımmm nasıl oluyo şu işlemmm.

Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden. Transfer zor bir işlem değil. Çok kısa sürüyor. 3-5 dakika arası. Doktor paniklediğimi görünce anestezi önermişti ama ben kabul etmedim. Çünkü yumurta toplama işlemi sonrası anesteziyi geç attım, çok zorlandım. Hiç gerilme şimdiden. Gerçekten için rahat olsun, sonunu düşün. Kolaylıklar diliyorum.

Bismillahirrahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------4 Okudu

Elanor01------------3 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 2 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------3 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Scl1983-------------

Palomam------------ 1 Okudu

Kalinkam----------- 1 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------

Fatos5353---------1 Okudu

Alfabe--------------

Merice35----------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Bismillahirrahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------4 Okudu

Elanor01------------3 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 2 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------3 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Palomam------------ 1 Okudu

Kalinkam----------- 1 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------

Fatos5353---------1 Okudu

Alfabe--------------

Merice35----------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Son düzenleme:

Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun... Bende toplamada anestezi alındığı için toplamadan değil ama transferden çok korkuyordum, çünkü daha önce iki aşılamam oldu ve özellikle 2. de canım yanmıştı... bu sebeple doktora anestezi istediğimi söyledim o da anesteziyi özel bir durum olmadığı sürece tercih etmediklerini ona güvenmemi korkacak birşey olmadığını söyledi. Nitekim transferim anestezisiz oldu inan hissetmedim diyebilirim, bide kuzucuklarımı görmüş oldum aşılama olduysan ondan kolay... Ayrica toplamadan sonra ben anestezi etkisi ile çok kustum afedersin, transferden sonra böyle birşey olsa kötü hissederdim...

Canim Ankara Başkent Hastanesine gidiyorum, inşallah gerek kalmaz ilerleyen yıllarda kardeş için gideriz belki Senin için rahat olsun belli ki merkezin bu konuda kendine güveniyor...
Canim ya ne güzel ne kadar içten anlatmışın, inşallah Rabbim sabrının güzel kalbinin mükafatını verir....

Kızlar bende 1 tane yasin okudum allah kabul etsin

Son düzenleme:

Arkadaşım selam.yumurta toplamada anestezi gerekli .toplamadan sonra 3 gün ağrısını hissediyorsun ama dayanılmayacak kadar değil.Ama transferi inan anlamayacaksın bile.hem daha iyi bebişlerini görürsün

Gebelik testi için sabah erkenden gidip kan verdim! Bekleyemedim daha fazla...inşallah sonucumu 11.30 gibi internetten öğreneceğim. Dua edin lütfen arkadaslar...yeniden negatifi görmeye dayanamam...

Gebelik testi için sabah erkenden gidip kan verdim! Bekleyemedim daha fazla...inşallah sonucumu 11.30 gibi internetten öğreneceğim. Dua edin lütfen arkadaslar...yeniden negatifi görmeye dayanamam...

kaçıncı günün bugün canım.kaçıncı gün embriyosuydu.

insaşşah pozitif haberini alırsın canım inşallah..merakla bekleyeceğiz güzel haberini.

hadi bakalım inşallah pozitif olacak...bak kocandan önce bize haber ver haa ona göre hihihi :)

Kızlar, ilk haberi ben vereyim. Çok tuhaf oldum şimdi. Pazartesi test yapıp 2. çizgiyi görmüştüm ya, hcg iğnesinin etkisiyle aldatıcı olabilir diye korkuyordum. Öyleymiş. Yalancı çizgi.... :2::2::2:
Bugün gene predictor aldım. 5 dak, 10 dak, 15 dak sonra kontrol ettim ama nafile. 2.çizgi silik bile çıkmadı. Bugün transferimin 14. günü. Olsaydı çıkardı heralde. Çok üzgünüm.:2::2::2: Yarın gene kan testimi yaptıracağım ama umdum kalmadı artık. Bu sefer umutlanmıştım oysa oldukça. 3. denemede transferim ilk defa gerçekleşiyordu. Ama yok işte. Neyse ne denir ki. İyi ki kocama söylememişim geçen gün. Adamcağız şunu yapma bebiş şöyle olmasın, bunu yapma böyle olmasın deyip duruyor. Çok üzgünüm. İnşallah bugün haber alaca arkadaşların pozitif çıkar.

Canım bana yasinden 4 yabu arada. Dün gece 2 tane daha okumuştum. Allah kabul etsin.

inşallah güzel haberler alacaksın canım rabbim sana o evladı yazmıssa o evlat senin olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…