- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.681
kızlar kan verdim,4de sonuç.ama gelirken yolda leke geldi.kahverengi 5-6damla.((
kızlar kan verdim,4de sonuç.ama gelirken yolda leke geldi.kahverengi 5-6damla.((
Kızlar, ilk haberi ben vereyim. Çok tuhaf oldum şimdi. Pazartesi test yapıp 2. çizgiyi görmüştüm ya, hcg iğnesinin etkisiyle aldatıcı olabilir diye korkuyordum. Öyleymiş. Yalancı çizgi.... :2::2::2:
Bugün gene predictor aldım. 5 dak, 10 dak, 15 dak sonra kontrol ettim ama nafile. 2.çizgi silik bile çıkmadı. Bugün transferimin 14. günü. Olsaydı çıkardı heralde. Çok üzgünüm.:2::2::2: Yarın gene kan testimi yaptıracağım ama umdum kalmadı artık. Bu sefer umutlanmıştım oysa oldukça. 3. denemede transferim ilk defa gerçekleşiyordu. Ama yok işte. Neyse ne denir ki. İyi ki kocama söylememişim geçen gün. Adamcağız şunu yapma bebiş şöyle olmasın, bunu yapma böyle olmasın deyip duruyor. Çok üzgünüm. İnşallah bugün haber alaca arkadaşların pozitif çıkar.
neden hemen kendini olumsuz olmaya itiyosun .. inşallah bebeğin seninledir daha kan testi bile yapmamıssın be canım.. zaten 14. günün olmuş bugün kan ver bence çünkü en kesin bilgi kan tahlili biliyosun .. bence üzülme ve hemen bi kan tahlili yaptır..ya bebiş içindeyse ve onuda şuan kötü yönde etkiliyosan!!
Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...
Slmlar hayırlısı olsun inşallah dualarm seninlecanım. Şti haberlerini bekleriz. Benim kız kardeşte 9cu yıl denediler ilksenemede oldu maşallah. OğluşuCanım, çok üzüldüm öncelikle. Ama bu kadar ümitsiz olma canım. Neler okuduk burada, hiç mit olmadığı halde bebeğini kucaklayan, bilmiyorum belki perşembe aynı duyguları ben de yaşayacağım. Yada sevineceğim kim bilir. Ama lütfen umutsuzluğa kapılma canım.
Bak bende yumurta rezervi azlığı var. Evleneli 10 sene oldu. Ve eşim 8 yıl boyunca dr a gitmeyi kabul etmedi. Senelerce kendi kedime gittim geldi durdum dra. Millet soruyor , kimseye eşim dr a gitmiyor diyemiyorsun. İşte onunda benim fsh 11 olmuş, dr amh istedi. O da 0.12 çıktı. Dr denemek için çok geç almış olabilirsin, tedaviye hiç başlamayabiliriz dediğinde dünya başıma yıkılmıştı sanki. Telefon açtım eşime ağlaya ağlaya, senelerce yalvarmıştım, bak sende sorun varsa giderilir, en fazla tüp bebek olur, ama bende sorun başlarsa ömür boyu ebeksiz kalırım diye çok yalvarmıştım ve anlatamamıştım. Dedim ki seni asla affetmeyeceğim, ayrılalım dedim, çık dedim hayatımdan. Baktı ki olay ciddi, dr a tel açmış, durumu bir de ondan duymuş,kendisi götürdü beni Ege Üniye. Zaten perm sayısını gören her dr direk olarak tüp bebek demişti. Ama anlatamamıştım işte bir türlü.Direk Rafael Levi muayenehaneye gittik. 2 kere tüp denedik, ilkinde oluşan LH pikinden dolayı yumoşlar erken çatladı. İki ay sonra ikinci yaptık. 3 yumoş toplandı hiçbiri döllenmedi. Bunda yani 3. de 1 yumoş döllendi. 1 tanecik ki benim yaş 37 olduğu için 2 yumoş transferi hakkım var. O bir tanecik yumoşum yerleştirildi,bunu yaşamak bile çok güzel benim için.Ve perşembe öğreneceğim sonucumu. Canım dua et benim için, bebişim benimle olsun. Hastanede kızlar sordu niye bu kadar geç denediniz diye. Nedenini söyleyince bir sürü laf. Neyse, kızdım tabi eşime ama şu an onun ne kadar üzüldüğünü ve pişman olduğun kendim görüyorum. Belki de hazır hissetmedi kendisini. Herşeyde vadır bir hayır. Yaa, ne hikayeler vardır kimbilir tatlım şu sitede.
Ve sen de ümitsiz olma. Acı duyacaksın tabi, şimdi git yan odaya sarıl annene ağla doya doya. Tutma fazla kendini. Seni hiç kimse ondan daha iyi anlayamaz. Üzüntüler paylaşıldıkça azalırmış canım.
Canım çatlatma iğneni ne zaman olmuştun ki? Ptesi onun etkisiyle çıksın... Moralini bozmamaya çalış kan testi ile asıl belli olur. Bu arada inan bana görümcem predictördü en iyi markayla yaptim demişti adeti 1-2 gün geçmişti negatif çıkmıştı, birkaç saat sonra uyduruk ucuz bir test ile yapmıştı pozitif çıktı... Şimdi bebişini doğurdu bile... Yani demem o ki kanda görmeden üzme kendini inşallah yarın güzel haber alırız..Kızlar, ilk haberi ben vereyim. Çok tuhaf oldum şimdi. Pazartesi test yapıp 2. çizgiyi görmüştüm ya, hcg iğnesinin etkisiyle aldatıcı olabilir diye korkuyordum. Öyleymiş. Yalancı çizgi.... :2::2::2:
Bugün gene predictor aldım. 5 dak, 10 dak, 15 dak sonra kontrol ettim ama nafile. 2.çizgi silik bile çıkmadı. Bugün transferimin 14. günü. Olsaydı çıkardı heralde. Çok üzgünüm.:2::2::2: Yarın gene kan testimi yaptıracağım ama umdum kalmadı artık. Bu sefer umutlanmıştım oysa oldukça. 3. denemede transferim ilk defa gerçekleşiyordu. Ama yok işte. Neyse ne denir ki. İyi ki kocama söylememişim geçen gün. Adamcağız şunu yapma bebiş şöyle olmasın, bunu yapma böyle olmasın deyip duruyor. Çok üzgünüm. İnşallah bugün haber alaca arkadaşların pozitif çıkar.
Annesi hiç korkma inşallah kuzucuğun iyice yerleşiyorkızlar kan verdim,4de sonuç.ama gelirken yolda leke geldi.kahverengi 5-6damla.((
Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...
İnşallaaaaah iyi haberlerleGebelik testi için sabah erkenden gidip kan verdim! Bekleyemedim daha fazla...inşallah sonucumu 11.30 gibi internetten öğreneceğim. Dua edin lütfen arkadaslar...yeniden negatifi görmeye dayanamam...
arkadaşlar saat 22 00 da Yumurta Çatlatma İgnesini Yaptırdım 36 Saat Sonra Kısmetse Perşembe Günü Sabah 10 00 Da Yumurtalarım Toplanacak Çok Heyecanlıyım Birazda Korkuyorum Yardımcı Olurmusunuz Bizim Tüp Bebek Paketimizde Yumurta Toplanırken Anastazi Uygulama Var Fakat Geri Verirken Pakete Dahil Anastazi Yok Belli Bir Ücret Karşılıgında Geri Koyarkende Anastazi uygulanıyormuş Fakat Anastazi uygulanmadan Yumurtaları Geri Nakil Yapan oldumu Hiç ? Dayanılmaz Agrısı Acısı Sancısı Oluyormu Yoksa Anastazi Yi Yaptırmak Zorunda Kalacakmıyım ?:18:
u-yu-ya-mı-yo-rum.(((((((((
test sonucunu merakla bekliyoruz canım..müjdenle gel işn.
Kızlar, ilk haberi ben vereyim. Çok tuhaf oldum şimdi. Pazartesi test yapıp 2. çizgiyi görmüştüm ya, hcg iğnesinin etkisiyle aldatıcı olabilir diye korkuyordum. Öyleymiş. Yalancı çizgi.... :2::2::2:
Kızlar merhaba,
negatif alanlara sabır ve güç pozitif alanlara da hayırlı haberlerinin devamını diliyorum...ben de bugun klınığe gıttım ne alakaysa yıne test yaptılar betahcg için,hala adet olmadım gelsede onuda atlatıp rahatlasam diyorum..Transfer sonrası bekleyen arkadaşlara sölemek istediğim birşey var bence belirti aramayın bu işde belirtiler fazlasıyla yanıltıcı rahat bırakın kendinizi..ben de bir sürü belirti görmüştüm ama işte sonunç negatif..embriyolar iyiydi döllenme hemen olmuştu bla bla bla...KADER diye birşey var onu sevmek ve kabul etmek önemli bugun sonucu alalı 3.gün evet içimde koca bir boşluk hissediyorum ama biliyorum ki benim şer sandığım bu sonuçta bir hayır vardır mutlaka..o yüzden çok zor olsada tevekkül etmeye ve umudunuzu yitirmemey bakın ...öpüyorum hepinizi...
Canım çatlatma iğneni ne zaman olmuştun ki? Ptesi onun etkisiyle çıksın... Moralini bozmamaya çalış kan testi ile asıl belli olur. Bu arada inan bana görümcem predictördü en iyi markayla yaptim demişti adeti 1-2 gün geçmişti negatif çıkmıştı, birkaç saat sonra uyduruk ucuz bir test ile yapmıştı pozitif çıktı... Şimdi bebişini doğurdu bile... Yani demem o ki kanda görmeden üzme kendini inşallah yarın güzel haber alırız..
Canım alfabe yapmadı kan testi bildiğim kadarıyla idrar yapmış, o da ptesi pozitifti bugün negatifmiş ama ben umutluyum ondan inşallah... Maalesef almina'nın kan değeri negatif çıkmış onunla karıştırdın heralde Canim...çok güzel anlatmışsın canım, aynen öyle. insan başına gelmeden tam olarak anlayamıyor tabi, benim ilk denemem ve henüz kan testi yaptırmadım. Allah negatif sonuç alanlara dayanma gücü versin, süreç uzun ve sıkıntılı. insan negatif bir duruma hazırlayamıyor malesef kendini. ancak başa gelen de bir şekilde çekiliyor.
alfabe senin önce duygularını anlattığın mesajını okudum, gözlerimden yaşlar süzüldü, inşallah pozitifi görürsün diye dua ettim, sonrasında sonucunu gördüm. kan testini tekrarla lütfen.... Rabbim yar ve yardımcın olsun....
masalzaman senin sonucunu da seninle birlikte bekleyen bi sürü insandan biri de benim. inşallah güzel haberlerle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?