2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar kan verdim,4de sonuç.ama gelirken yolda leke geldi.kahverengi 5-6damla. ((

canım bugün kaçıncı günün benimde dün 8. günümdü 2 mercimek kadar kahverengi lekelenmem oldu korktum valla bende..inşallah güzel sonuçlar alacaksın bugün bizede umut olacaksın..

neden hemen kendini olumsuz olmaya itiyosun .. inşallah bebeğin seninledir daha kan testi bile yapmamıssın be canım.. zaten 14. günün olmuş bugün kan ver bence çünkü en kesin bilgi kan tahlili biliyosun .. bence üzülme ve hemen bi kan tahlili yaptır..ya bebiş içindeyse ve onuda şuan kötü yönde etkiliyosan!!

Canım,teselli için teşekkür ederim. Yarın normal test günüm zaten. Ama olsaydı eğer çıkardı. Predictor için dr kadar güvenilir diyorlar. Onu yazmazlardı heralde güvenilir olmasaydı. Ama ben gene de yarın tahlilimi yaptıracağım. Sadece sonuca hazırlamış oldum kendimi. Testin prospektüsünde 25 in üstü değerleri tespit eder yazıyor. 14. gün değerinin 25 in hayli hayli üstünde olması lazım. O yüzden en iyisi normal test gününü bekleyeyim, şimdi 10 üstü falan çıkar gene aldatıcı olur belki.

Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...

canım ne söylesek bos rabbım sabrını versın arkadaşım herseye kadir olan rabbım kısa zamanda versın sana bebegını
Ama her zaman yanındayız canım

Slmlar hayırlısı olsun inşallah dualarm seninlecanım. Şti haberlerini bekleriz. Benim kız kardeşte 9cu yıl denediler ilksenemede oldu maşallah. Oğluşu
Ana sınıfa gidecek.

çok üzüldüm canım..sizden haber bekliyordum.üzülme desem boş biliyorum.
Allah en kısa zamanda bebeğini göndersin sağlıkla sana canım inşallah.

Canım çatlatma iğneni ne zaman olmuştun ki? Ptesi onun etkisiyle çıksın... Moralini bozmamaya çalış kan testi ile asıl belli olur. Bu arada inan bana görümcem predictördü en iyi markayla yaptim demişti adeti 1-2 gün geçmişti negatif çıkmıştı, birkaç saat sonra uyduruk ucuz bir test ile yapmıştı pozitif çıktı... Şimdi bebişini doğurdu bile... Yani demem o ki kanda görmeden üzme kendini inşallah yarın güzel haber alırız..
kızlar kan verdim,4de sonuç.ama gelirken yolda leke geldi.kahverengi 5-6damla. ((
Annesi hiç korkma inşallah kuzucuğun iyice yerleşiyor
Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, testini tekrarlıycak mısın belki yükselir...Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin ...

Son düzenleme:
Kızlar benım test gunum yanı 12. gun cumartesıydı
Ama dun esımle bır karar aldık daha doğrusu benım baskılarımla:))cuma gunu yapacağım kan testını mübarek gunun yuzu gözü hürmetine rabbım ınsallah yüzüme güler hayırlıysa tabıkı

Kızlar Allah kabul etsin yeni okunan Yasinleri gördüm listeyi toplu halde düzelticem Telden yapmaya çalışıyorum zor oluyor da...

ah canım benim kıyamam bunları tecrübe etmiş birisi olarak gönül rahatlığı ile konuşuyorum.canım yumurta toplanırken iğne batırıldığı için anestezi altında yapılıyor FAKAT YERLEŞTİRİLİRKEN YANİ TRANSFER YAPILIRKEN KESİNLİKLE HİÇBİR AĞRI FALAN YOK BİLDİĞİN MUAYNEDEN FARKSIZ DİYEBİLİRİM ÇOKTA KISA SÜRÜYO 5 DK KADAR ASLA ACI FALAN YOK SAKIN ANESTEZİ FALAN DÜŞÜNME SAKIN KORKMA İKİSİDE ÇOK RAHAT ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Kızlar merhaba,
negatif alanlara sabır ve güç pozitif alanlara da hayırlı haberlerinin devamını diliyorum...ben de bugun klınığe gıttım ne alakaysa yıne test yaptılar betahcg için,hala adet olmadım gelsede onuda atlatıp rahatlasam diyorum..Transfer sonrası bekleyen arkadaşlara sölemek istediğim birşey var bence belirti aramayın bu işde belirtiler fazlasıyla yanıltıcı rahat bırakın kendinizi..ben de bir sürü belirti görmüştüm ama işte sonunç negatif..embriyolar iyiydi döllenme hemen olmuştu bla bla bla...KADER diye birşey var onu sevmek ve kabul etmek önemli bugun sonucu alalı 3.gün evet içimde koca bir boşluk hissediyorum ama biliyorum ki benim şer sandığım bu sonuçta bir hayır vardır mutlaka..o yüzden çok zor olsada tevekkül etmeye ve umudunuzu yitirmemey bakın ...öpüyorum hepinizi...

Kızlar bayanlar. Şimdi. E2ile progesteron. Testi elime geçti. Estradiol 1233.31 pg/ml. Progesteron. Da 16.15 ng/ml

u-yu-ya-mı-yo-rum.(((((((((

Arkadaşim sonucun inş güzel olur Allahın izniyle dualarım seninle.

test sonucunu merakla bekliyoruz canım..müjdenle gel işn.

Ins müjdesiyle gelir amin.

Canım üzme kendini diyeceğim ama boşuna demek ki Allahın takdiri buymus demekten ve ona sığınmaktan başka çaremiz yok.Allah sabır versin diyorum ama yarın ki sonuç belki guzel olur.benim de yarın kan testim var.

Hayırlısıyla sonucunu bekliyoruz.ins güzel olacak.

Ne desem boş Allah sabır versin

Son düzenleme:

çok güzel anlatmışsın canım, aynen öyle. insan başına gelmeden tam olarak anlayamıyor tabi, benim ilk denemem ve henüz kan testi yaptırmadım. Allah negatif sonuç alanlara dayanma gücü versin, süreç uzun ve sıkıntılı. insan negatif bir duruma hazırlayamıyor malesef kendini. ancak başa gelen de bir şekilde çekiliyor.

alfabe senin önce duygularını anlattığın mesajını okudum, gözlerimden yaşlar süzüldü, inşallah pozitifi görürsün diye dua ettim, sonrasında sonucunu gördüm. kan testini tekrarla lütfen.... Rabbim yar ve yardımcın olsun....

masalzaman senin sonucunu da seninle birlikte bekleyen bi sürü insandan biri de benim. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

İnşallah canım ya, umarım dediğin gibidir ama bilmiyorum. Yarın bakacağız artık. Kimseye söylemedim daha, bir arkadaşa anlattım sadece. Yarın kanım da çıksın bakalım artık.
Prodictor en garantisi diyorlar oysa. Beklenen adet günü kesin sonuç diyorlar ama neyse artık. Bu arad ben meryem suresine de başlamıştım.Ama daha bitirmedim. Bitirince haber veririm canım sana.

Çatlatma iğnesini bize transferden sonra da verdiler. Hcg yi yükseltip bebeğin tutunmasını kolaylaştırsın diye sanırım. Geçen salı, yani transferin 6. günü oldum 2.sini.

Son düzenleme:
Canım alfabe yapmadı kan testi bildiğim kadarıyla idrar yapmış, o da ptesi pozitifti bugün negatifmiş ama ben umutluyum ondan inşallah... Maalesef almina'nın kan değeri negatif çıkmış onunla karıştırdın heralde Canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…