- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.701
Kızlar benım test gunum yanı 12. gun cumartesıydı
Ama dun esımle bır karar aldık daha doğrusu benım baskılarımla:))cuma gunu yapacağım kan testını mübarek gunun yuzu gözü hürmetine rabbım ınsallah yüzüme güler hayırlıysa tabıkı
merhabalar ben yeni katıldım allah hepimizin eline evladını almayı nasip etsin arkadaşlar
Canım alfabe yapmadı kan testi bildiğim kadarıyla idrar yapmış, o da ptesi pozitifti bugün negatifmiş ama ben umutluyum ondan inşallah... Maalesef almina'nın kan değeri negatif çıkmış onunla karıştırdın heralde Canim...
merhabalar ben yeni katıldım allah hepimizin eline evladını almayı nasip etsin arkadaşlar
kimse yok galiba yada herkesin bir telaşı var
Ama dun esımle bır karar aldık daha doğrusu benım baskılarımla:))cuma gunu yapacağım kan testını mübarek gunun yuzu gözü hürmetine rabbım ınsallah yüzüme güler hayırlıysa tabıkı
Hosgeldın arkadaşım sende aramıza
Amın ınsallah rabbım hepımızın yüzüne güler.E sende bızım gıbı tedavı surecınde yada beklemede mısın?
hoş buldum oske55 amin tedavi aşamasındayım bu gün iğnelerimin 6. günüm bir haftadan beri sizi takip ediyorum gerçekten birbirinize herkesten fazla destek oluyorsunuz kendimi burda buldum
hoş buldum oske55 amin tedavi aşamasındayım bu gün iğnelerimin 6. günüm bir haftadan beri sizi takip ediyorum gerçekten birbirinize herkesten fazla destek oluyorsunuz kendimi burda buldum
Hayırlısı olsun canım. Allah yüzümüze gülsün inşallah, dualarımızı kabul etsin. Ben de yarın sonuç almaya kendim mi gitsem, kocamı mı göndersem diye düşündüm bugün idrar testindeki negatifi gördükten sonra. Sonunda beraber gidelim diye karar verdim. O alsın kağıdı eline, o okusun sonucu ama ben de yanında olayım.
Masalzaman hadi canım ya, güzel bir haber ver bize. Kanaman ne oldu canım. Gelmedi değil mi arkası?
Hayırlısı olsun canım. Allah yüzümüze gülsün inşallah, dualarımızı kabul etsin. Ben de yarın sonuç almaya kendim mi gitsem, kocamı mı göndersem diye düşündüm bugün idrar testindeki negatifi gördükten sonra. Sonunda beraber gidelim diye karar verdim. O alsın kağıdı eline, o okusun sonucu ama ben de yanında olayım.
Masalzaman hadi canım ya, güzel bir haber ver bize. Kanaman ne oldu canım. Gelmedi değil mi arkası?
çok güzel anlatmışsın canım, aynen öyle. insan başına gelmeden tam olarak anlayamıyor tabi, benim ilk denemem ve henüz kan testi yaptırmadım. Allah negatif sonuç alanlara dayanma gücü versin, süreç uzun ve sıkıntılı. insan negatif bir duruma hazırlayamıyor malesef kendini. ancak başa gelen de bir şekilde çekiliyor.
alfabe senin önce duygularını anlattığın mesajını okudum, gözlerimden yaşlar süzüldü, inşallah pozitifi görürsün diye dua ettim, sonrasında sonucunu gördüm. kan testini tekrarla lütfen.... Rabbim yar ve yardımcın olsun....
masalzaman senin sonucunu da seninle birlikte bekleyen bi sürü insandan biri de benim. inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Hayırlısı inşallaaaah. Canıme2 progesteron sonucu ne kadardı
almina senin için üzüldüm sana üzülme demem bi şey ifade etmeyebilir ama pes etme güçlü olmaya çalış demekten başka bişey diyemiyorum
Slmlar yine ben. Hamile kalan. Ark e2 progesteron test sonucunuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?