2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Fatos5353 canım opu ve transferımız senınle aynı gun olmuştu sanada cmt gunumu verdıler test gununu nasıl hıssedıyorsun kendını

merhabalar ben yeni katıldım allah hepimizin eline evladını almayı nasip etsin arkadaşlar

alfabenin yazısını okumuştum öncesinde ve çok duygulanmıştım. hatta hala etkisindeyim. evet idrar tahlii yapmış, onu karıştırmışım :) sağol canım ve sana katılıyorum pazartesi pozitifi görür inşallah

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım. Allah yüzümüze gülsün inşallah, dualarımızı kabul etsin. Ben de yarın sonuç almaya kendim mi gitsem, kocamı mı göndersem diye düşündüm bugün idrar testindeki negatifi gördükten sonra. Sonunda beraber gidelim diye karar verdim. O alsın kağıdı eline, o okusun sonucu ama ben de yanında olayım.

Masalzaman hadi canım ya, güzel bir haber ver bize. Kanaman ne oldu canım. Gelmedi değil mi arkası?

Hosgeldın arkadaşım sende aramıza
Amın ınsallah rabbım hepımızın yüzüne güler.E sende bızım gıbı tedavı surecınde yada beklemede mısın?

hoş buldum oske55 amin tedavi aşamasındayım bu gün iğnelerimin 6. günüm bir haftadan beri sizi takip ediyorum gerçekten birbirinize herkesten fazla destek oluyorsunuz kendimi burda buldum

hoş buldum oske55 amin tedavi aşamasındayım bu gün iğnelerimin 6. günüm bir haftadan beri sizi takip ediyorum gerçekten birbirinize herkesten fazla destek oluyorsunuz kendimi burda buldum

senın de tedavın hayırlı uğurlu olsun canım ınsallah rabbım hayırlı sonuçlara ulaştırır senı de
Evet burdakı tum arkadaşlarımdan kardeslerımden allah razı olsun çekmeyen anlamaz derler ya burdakı herkesın maalesef kı derdı aynı herkes o yüzden bırbırını cok ıyı anlıyor destek oluyor

en ıyı kararı almışsın canım.ben de cuma gunu tek basıma verıcem kanı tek basıma alıcam benımde tek korkum negatıfı görünce eve gelene kadar salya sümük olmak yol uzerınde ınsallah rabbım sabrını verır.Guzel dusunelım güzel olsun tatlım.Pozıtıfı gorucez ınsallah.Sevınc gözyaşları dokucez ınsallah.İdrar testıne de hıc takılma o meretlerı hıc sevemedim hıc te sevmıyorum keşke yapmasaydın ama sağlık olsun ne yapalım

hoşgeldin aramıza;

tedavin hayırlı olur inşallah, bebişin önce göbeğine sonra kucağına gelir.... sizde sorun ne idi, kaç yaşındasın ve kaçıncı denemeniz.... biraz kendinden bahsedermisin

Hayırlısı inşallaaaah. Canıme2 progesteron sonucu ne kadardı

lekem kesildi çok ağladım.tuvaletegitmeye korkuyorum.öyle altımı kontrol edip duruyorum.öyle güzel rüyalar görmüştüm ki,kan vermeye çok ümitli gittim.dönerken bişeylerin damladığını hissttim.baktım çamaşırımda iri iri kahve lekeler.kliniği aradım.dinlen sonucunu faks çek ona göre yorum yapalım dediler.çok ağladım.yeni sakinleştim.Allahım bundan sonra sevinçten ağlatsın.bu arada sabah evden çıkmadan idrar testi yaptım oda negatif.sıyırdım yaniii.test sonucunu almaya eşim gidecek bende derman kalmadı.dualarınızı bekliyorum.

sağol canım.inşallah.zaman geçmiyor.gece heycandan uyuyamadım.sabah kan verip gelir uyurum dedim,lekeyi görünce dünyam döndü.bekliyorum bakalım.inşallah rabbim hepimizi içinde de beni sevindirir

Slmlar yine ben. Hamile kalan. Ark e2 progesteron test sonucunuz neydi

Ya testi bugün hastaneye verdik iyi dediler. İlaçlarda değişiklik yapmadılar. Acaba. Gerçekten iyimi. Test sonucunu buraya yazmıştım Bilen Varsa. Estradiol 1233.31 progesteron ise 16.15. Lütfen bildiğinizi. Cvp verin ne oluuu r. Hamile kalan lar bilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…