2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Fatos5353 canım opu ve transferımız senınle aynı gun olmuştu sanada cmt gunumu verdıler test gununu nasıl hıssedıyorsun kendını

evet canım c.tesi testim sabırsızlıkla bekliyorum.. bu benim 3. denemem ve ilk kez idrar testi yaptım.. biliyosun bugün 9. günmüz ikinci çizgi silik çıktı sevinsemmi bilmiyorum..dün akşam 2 mercimek kadar bi kahverengi akıntım oldu ve sol kasığımda sürekli batmalar.. aslında hiç belirtilere takılmam ama bu belirtiler yatağa düşürdü beni sürekli yatmak istiyorum.. sen napıyosun nasıl hissediyosun

Merhaba sanırım sen de eurofertildeydin başka bir topikten hatırlıyorum seni nasıl geçti tedavin doktorun alev hanım dı sanırım

kızlar nasılsınız? ben bugun biraz daha iyiyim. nefees alabiliyorum rahatça Allaha şükür. transferimin de 5. günü. aslında buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.doktorum hamile kalırsan 2-3 hafta daha sürer demişti ama benimn azalmaya başladı sıkıntılar kızlar dua edin benim için lütfen....

Canım benim, bak leken kesilmiş ama. Benim bugün 14. günüm ama idrar testinde çıkmadı. Yarın belki diyorum, bir ihtimal, vardır belki. Senin daha 12. günün olduğu için idrarda çıkmaz sanırım. Benim asıl korktuğum kanamanın devam etmesiydi. O da devam etmiyorsa, sonucunu bekle bakalım.
Canım, inşallah güzel haber verirsin güzelim. Sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu. Ama olumsuz çıka bile çok yıpratma kendini. Söyleyene bak desene, sabahtan beri karalar bağladım idrar test sonucuma bakınca. İnşallah lekelerin yerleşme lekesidir ve sonucun olumlu gelir canım.

canım idrar testlerine hiiiç bakma. normal gebeliklerde bile adet geçince hemen belli olmayabiliyor ki bizimki tedavi sonucu. geç yerleşme olma ihtimali de var. en güzeli hiç canını sıkma ve sonucunu bekle. Rabbim yüksek yüksek değerler göstersin sonucunda inşallah. dualarımız seninle

Fatoş, transferden sonra çatlama iğnesi yaptırmadıysan 2. çizgiye sevinebilirsin canım.

merhabalar ben yeni katıldım allah hepimizin eline evladını almayı nasip etsin arkadaşlar
Canim hoşgeldin aramiza henüz başındaymişin tedavinin zaman çabuk geçiyor ama ben hangi merkez falan derken test gününe geldim inşallah sen de hayırlısıyla tedavini tamamlayıp pozitif sonucu ve sonra sağlıkla kucağına alirsin kuzucuklarini
Slmlar yine ben. Hamile kalan. Ark e2 progesteron test sonucunuz neydi

Canim senden transferden sonra e2 ve progesteron istemişler sanırım. Benden istemediler, burada istenilen az kişi az sanırsam... O yüzden kaç çıkmali hiç bilmiyorum ama daha önce bi topikte okuduğum kadarıyla e2 çok iyi gibi. Doktorun ne dedi? İnşallah mutlu sona ulaşırsın

Fatoş, transferden sonra çatlama iğnesi yaptırmadıysan 2. çizgiye sevinebilirsin canım.

yok canım transferden sonra çatlatma iğnesi yaptırmadım..çatlatma iğnesini opudan 36 saat önce yaptırdım yani bugün tam 17 gün oldu çatlatma iğnesini yaptıralı.. bilmiyorum aslında rabbim ne verirse kabulum ona sığındık..

Canimmm Rabbimin izniyle hamişsinnn yarin da yaptirabilirsin aslinda idrarda ciktigina göre, benim merkez 5. Gün embriyosunda 10. gün istiyor... Ctesi de tekrarlarsın... İnşallah kanda da güzel bir değer görüp sağlıkla kucağına almak nasip olur... Belirtin var mıydi ??

ayy canım inşallah ağzından bal damlıyo :) belirtilerim kasıklarımda ciddi batmalar ve ayaklarım sürekli buz gibi bidegöğüslerimin uçları diken gibi inanılmaz hassas.. aslında belirtilere takılma demişti doktorum çünkü o belirtiler kullandığımız ilaçlardanda kaynaklanır demişti .. aslında yarın test yapmayı çok istiyorum ama eşim kızıyo istemiyo 12. gün dedilerse o gün yaptırcaz diyo o yüzden c.tesiyi beklicem.. senin 3. gün embriyosu olmuştu deilmi senin yarın test günün sanırım..

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Almina---------------1 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------4 Okudu

Elanor01------------3 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 4 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------3 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Palomam------------ 1 Okudu

Kalinkam----------- 1 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 2 Okudu

Kumpas-kumpas----1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------

Fatos5353---------1 Okudu

Alfabe--------------

Merice35----------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar [/QUOTE]

Evet Teyzesi benimkiler 3. gün embriyosu yarın test günüm Rabbim inşallah yüzümü güldürür, dualarınızı bekliyorum, göbişine elini koyup hatta bebişinle edersen çok mutlu olurum. Aslında forumları okuduğumdan hiç belirtilere takılmamak gerektiğini öğrendim sanıyodum ne mümküün bu arada bende tabiri caizse donuyoruuumm ama havalarda soğudu....bide adet olacak hissi, hatta mide bulantisi :))) bu kesin psikolojik :)

Son düzenleme:

hadi hayırlısı hayırlı haberler veririsin inşallah

[/QUOTE]

Ben bugün iki tane yasin okudum.

inşallah rabbim sana ikiz bebek nasip eder canım gerçi sen çikolata kisti yüzünden istemiyosun ama valla çapı çok büyük kistlerle üçüzdoğuran bilem var :) hadi yarın senden güzel haberler bekliyorum inşallah senden ve sonuç bekleyen bütün kadınlara rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..

canım rabbım bu sefer annelık mertebesine ulaştırır ınsallah.Bende sabırsızlıktan ölüyorum dun esıme 10.gun yaptırcam test dedım kızdı zamanını bekle dedı.Konusa konuşa ortak nokta olan cuma gününde yanı mübarek günde karar kıldık:)))cuma yaptırcam kan testımı zaten varsa bıse kesın çıkar 11. gun oluyor ben de bugun ıdrar testı yapmamak için zor tuttum kendımı ama yapmıcam :)))senın ıkı embrıyoydu ya o yüzden çıkmıştır canım sılık çıktıysa rabbım nasıp etmıs demekkı o gelen kahverengı akıntılar yerleşme kanamasıdır canım benım ama dinlenmene bak gercı cok yatmak ta kan akısı yönünden ıyı degılmıs amann ınsan ne yapacağını sasırıyor beklemekten:))

Ikimizinde test günü aynı.Inş ikimizinde sonuçları güzel olur amin

Son düzenleme:
[/QUOTE]

canım bır yasın de ben okudum listeye ekleyebılırsın Allah kabul etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…