- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.721
Fatos5353 canım opu ve transferımız senınle aynı gun olmuştu sanada cmt gunumu verdıler test gununu nasıl hıssedıyorsun kendını
Kızlar Allah kabul etsin yeni okunan Yasinleri gördüm listeyi toplu halde düzelticemTelden yapmaya çalışıyorum zor oluyor da...
Merhaba sanırım sen de eurofertildeydin başka bir topikten hatırlıyorum seni nasıl geçti tedavin doktorun alev hanım dı sanırım
lekem kesildi çok ağladım.tuvaletegitmeye korkuyorum.öyle altımı kontrol edip duruyorum.öyle güzel rüyalar görmüştüm ki,kan vermeye çok ümitli gittim.dönerken bişeylerin damladığını hissttim.baktım çamaşırımda iri iri kahve lekeler.kliniği aradım.dinlen sonucunu faks çek ona göre yorum yapalım dediler.çok ağladım.yeni sakinleştim.Allahım bundan sonra sevinçten ağlatsın.bu arada sabah evden çıkmadan idrar testi yaptım oda negatif.sıyırdım yaniii.test sonucunu almaya eşim gidecek bende derman kalmadı.dualarınızı bekliyorum.
lekem kesildi çok ağladım.tuvaletegitmeye korkuyorum.öyle altımı kontrol edip duruyorum.öyle güzel rüyalar görmüştüm ki,kan vermeye çok ümitli gittim.dönerken bişeylerin damladığını hissttim.baktım çamaşırımda iri iri kahve lekeler.kliniği aradım.dinlen sonucunu faks çek ona göre yorum yapalım dediler.çok ağladım.yeni sakinleştim.Allahım bundan sonra sevinçten ağlatsın.bu arada sabah evden çıkmadan idrar testi yaptım oda negatif.sıyırdım yaniii.test sonucunu almaya eşim gidecek bende derman kalmadı.dualarınızı bekliyorum.
evet canım c.tesi testim sabırsızlıkla bekliyorum.. bu benim 3. denemem ve ilk kez idrar testi yaptım.. biliyosun bugün 9. günmüz ikinci çizgi silik çıktı sevinsemmi bilmiyorum..dün akşam 2 mercimek kadar bi kahverengi akıntım oldu ve sol kasığımda sürekli batmalar.. aslında hiç belirtilere takılmam ama bu belirtiler yatağa düşürdü beni sürekli yatmak istiyorum.. sen napıyosun nasıl hissediyosun
Canim hoşgeldin aramizamerhabalar ben yeni katıldım allah hepimizin eline evladını almayı nasip etsin arkadaşlar
Slmlar yine ben. Hamile kalan. Ark e2 progesteron test sonucunuz neydi
Fatoş, transferden sonra çatlama iğnesi yaptırmadıysan 2. çizgiye sevinebilirsin canım.
evet canım c.tesi testim sabırsızlıkla bekliyorum.. bu benim 3. denemem ve ilk kez idrar testi yaptım.. biliyosun bugün 9. günmüz ikinci çizgi silik çıktı sevinsemmi bilmiyorum..dün akşam 2 mercimek kadar bi kahverengi akıntım oldu ve sol kasığımda sürekli batmalar.. aslında hiç belirtilere takılmam ama bu belirtiler yatağa düşürdü beni sürekli yatmak istiyorum.. sen napıyosun nasıl hissediyosun
CanimmmRabbimin izniyle hamişsinnn yarin da yaptirabilirsin aslinda idrarda ciktigina göre, benim merkez 5. Gün embriyosunda 10. gün istiyor... Ctesi de tekrarlarsın... İnşallah kanda da güzel bir değer görüp sağlıkla kucağına almak nasip olur... Belirtin var mıydi ??
ayy canım inşallah ağzından bal damlıyo :) belirtilerim kasıklarımda ciddi batmalar ve ayaklarım sürekli buz gibi bidegöğüslerimin uçları diken gibi inanılmaz hassas.. aslında belirtilere takılma demişti doktorum çünkü o belirtiler kullandığımız ilaçlardanda kaynaklanır demişti .. aslında yarın test yapmayı çok istiyorum ama eşim kızıyo istemiyo 12. gün dedilerse o gün yaptırcaz diyoo yüzden c.tesiyi beklicem.. senin 3. gün embriyosu olmuştu deilmi senin yarın test günün sanırım..
Evet Teyzesi benimkiler 3. gün embriyosuyarın test günüm Rabbim inşallah yüzümü güldürür, dualarınızı bekliyorum, göbişine elini koyup hatta bebişinle edersen çok mutlu oluyorum. Aslında forumları okuduğumdan hiç belirtilere takılmamak gerektiğini öğrendim sanıyodum ne mümküün bu arada bende tabiri caizse donuyoruuumm ama havalarda soğudu....
[/QUOTE]Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------4 Okudu
Elanor01------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam----------- 1 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas----1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
Evet Teyzesi benimkiler 3. gün embriyosuyarın test günüm Rabbim inşallah yüzümü güldürür, dualarınızı bekliyorum, göbişine elini koyup hatta bebişinle edersen çok mutlu oluyorum. Aslında forumları okuduğumdan hiç belirtilere takılmamak gerektiğini öğrendim sanıyodum ne mümküün bu arada bende tabiri caizse donuyoruuumm ama havalarda soğudu....
Evet Teyzesi benimkiler 3. gün embriyosuyarın test günüm Rabbim inşallah yüzümü güldürür, dualarınızı bekliyorum, göbişine elini koyup hatta bebişinle edersen çok mutlu olurum. Aslında forumları okuduğumdan hiç belirtilere takılmamak gerektiğini öğrendim sanıyodum ne mümküün bu arada bende tabiri caizse donuyoruuumm ama havalarda soğudu....bide adet olacak hissi, hatta mide bulantisi :))) bu kesin psikolojik :)
[/QUOTE]Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------4 Okudu
Elanor01------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam----------- 1 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas----1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?