2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

amin canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler ..o kadar çok emek varki verilen ama sonunda güzel haberi alınca unuturuz bunları sanıyorum ..evet aslında cumada yaptırabilirim bende bi kandırma yoluna gidicem bakalım :) rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder hepimize..

Amin inş tüm bekleyenler iyi sonuçlarla gelirler ben de dahil

Son düzenleme:

evet maddı manevı bır zor süreç rabbım yüzümüze gulsun ınsallah.Valla ben tesbıhlerım vardı 4 cuma ustuste okunması gereken hep 10 gun yapacam zannediyordum testı 4. cumada bu cuma dıyordumkı tuh tedavı ıcınde olmayacak 4.cu cumam.ama rabbım nasıp ettı cuma sabah namazından sonra yatmayıp gusülümü alıp dualarımı tesbıhlerımı tamamlayıp gıdecem hastaneye ya bismillah deyıp.Insallah rabbım hayırlı kılmıştır sımdı okudum tum dualarımı hepımıze dua et rabbım kabul eder ınsallah

bende her namazımdan sonra sizlere dua ediyorum müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. sabah namazından sonra 100 tane ihlas suresi okuyorum birde öğlen ezanıyla beraber yasin okuyorum.. sen neler okuyosun..

bu leke benle dalga geçiyorrrr.sabahtan beri yoktu az önce yine 2damla geldi.birde kabız gibiyim bugün.korkuyorum tuvalete gitmekten.eşim sonucu almaya gitti.onuda çok üzdüm ağlamaktan.umarım bu leke beni sevindirir üzmez.

bende her namazımdan sonra sizlere dua ediyorum müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. sabah namazından sonra 100 tane ihlas suresi okuyorum birde öğlen ezanıyla beraber yasin okuyorum.. sen neler okuyosun..
Ben her gun 707 kere ya varis cekıyorum 4cuma ustustede ya evvel 1000 kere her gun 100 kere salat-ı tefriciye yasin amme,mülk,tebareke,kenzul arş,amene resulu esma-i hüsna okuyorum kitapta ne görürsem kuran adına okuyorum canım bazen de ya musavvir cekıyorum boyle gecıyo ıste gunler

. Canım bu kadar harap etme kendini ne olur rabbım gulsun yuzune inşallah

Ikimizinde test günü aynı.Inş ikimizinde sonuçları güzel olur amin
Canım inşallah yarin müjdeli haberlerle geliriz... Allah'ım çok büyük yüzümüzü güldürsün...

Amin Canim sanada isteyen herkese de çifter çifter versin Rabbim hayirlisini versin sağlikla kucağima alabileceksem ikiz olsun zaten iki transfer olduğundan beri garip bi duygu ayyy ikisi de benimle olsun dedim durdum

Son düzenleme:
selam kızlar. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım adetim gecikti doktorum kist olduğunu söyledi ve adet söktürücü verdi. adetin 3. günü gel bakalım kist gittiyse başlarız tedaviye dedi. bu şekilde olup tedavisine başlanan var mı. yoksa 1 ay daha mı beklerim.

canım öncelikle hayırlı olsun allah iyi sonuçlar almanı nasip etsin.doktorun uygun görüyorsa başla tabi ama ben 1 ay daha bekle derim..

hoşgeldin aramıza;

tedavin hayırlı olur inşallah, bebişin önce göbeğine sonra kucağına gelir.... sizde sorun ne idi, kaç yaşındasın ve kaçıncı denemeniz.... biraz kendinden bahsedermisin

hoşbulldum amayaa merhaba hepimize hayırlı olur inşallah 35 yaşındayım sperm harekettilik problemi ilk denememiz bakalım hayırlısı korkuyorum

teşekkür
ederim inşallah hepimize

bende okumuştum bu arkadaşı evet cok güzel duygularını ıfade etmıs

evet alev hanımdı .iyi geçti çok şükür..

inşallah sonucunda güzel olur benim ilkinde emre bey di ama o gitti şimdi bende alev hanımla devam ediyorum inşallah ikimizede uğurlu gelir yarın kotrolüm var muhtemelen haftayada yerleştirilecek dondurulmuş burdan güzel haberlerini okumayı umut ediyorum.

saol umarım sende güzel haberler verirsin bizlere..ben doktorları vesile olarak görüyorum inanki eğer bu seferde olmazsa merkezimi değiştircem ama sırf avrupa yakasında oturuyorum gidip gelmek zor oluyo diye..benimde 2. denemem dondurulmuştu ama olmadı umarım senin olur mutlu haberi bizlerle paylaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…