- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.741
canım rabbım bu sefer annelık mertebesine ulaştırır ınsallah.Bende sabırsızlıktan ölüyorum dun esıme 10.gun yaptırcam test dedım kızdı zamanını bekle dedı.Konusa konuşa ortak nokta olan cuma gününde yanı mübarek günde karar kıldık:)))cuma yaptırcam kan testımı zaten varsa bıse kesın çıkar 11. gun oluyor ben de bugun ıdrar testı yapmamak için zor tuttum kendımı ama yapmıcam :)))senın ıkı embrıyoydu ya o yüzden çıkmıştır canım sılık çıktıysa rabbım nasıp etmıs demekkı o gelen kahverengı akıntılar yerleşme kanamasıdır canım benım ama dinlenmene bak gercı cok yatmak ta kan akısı yönünden ıyı degılmıs amann ınsan ne yapacağını sasırıyor beklemekten:))
amin canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler ..o kadar çok emek varki verilen ama sonunda güzel haberi alınca unuturuz bunları sanıyorum ..evet aslında cumada yaptırabilirim bende bi kandırma yoluna gidicem bakalım :) rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder hepimize..
amin canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler ..o kadar çok emek varki verilen ama sonunda güzel haberi alınca unuturuz bunları sanıyorum ..evet aslında cumada yaptırabilirim bende bi kandırma yoluna gidicem bakalım :) rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder hepimize..
evet maddı manevı bır zor süreç rabbım yüzümüze gulsun ınsallah.Valla ben tesbıhlerım vardı 4 cuma ustuste okunması gereken hep 10 gun yapacam zannediyordum testı 4. cumada bu cuma dıyordumkı tuh tedavı ıcınde olmayacak 4.cu cumam.ama rabbım nasıp ettı cuma sabah namazından sonra yatmayıp gusülümü alıp dualarımı tesbıhlerımı tamamlayıp gıdecem hastaneye ya bismillah deyıp.Insallah rabbım hayırlı kılmıştır sımdı okudum tum dualarımı hepımıze dua et rabbım kabul eder ınsallah
Ben her gun 707 kere ya varis cekıyorum 4cuma ustustede ya evvel 1000 kere her gun 100 kere salat-ı tefriciye yasin amme,mülk,tebareke,kenzul arş,amene resulu esma-i hüsna okuyorum kitapta ne görürsem kuran adına okuyorum canım bazen de ya musavvir cekıyorum boyle gecıyo ıste gunlerbende her namazımdan sonra sizlere dua ediyorum müslümanın müslümana duası kabul olurmuş.. sabah namazından sonra 100 tane ihlas suresi okuyorum birde öğlen ezanıyla beraber yasin okuyorum.. sen neler okuyosun..
. Canım bu kadar harap etme kendini ne olur rabbım gulsun yuzune inşallahbu leke benle dalga geçiyorrrr.sabahtan beri yoktu az önce yine 2damla geldi.birde kabız gibiyim bugün.korkuyorum tuvalete gitmekten.eşim sonucu almaya gitti.onuda çok üzdüm ağlamaktan.umarım bu leke beni sevindirir üzmez.
Canım inşallah yarin müjdeli haberlerle geliriz... Allah'ım çok büyük yüzümüzü güldürsün...Ikimizinde test günü aynı.Inş ikimizinde sonuçları güzel olur amin
inşallah rabbim sana ikiz bebek nasip eder canım gerçi sen çikolata kisti yüzünden istemiyosun ama valla çapı çok büyük kistlerle üçüzdoğuran bilem var :) hadi yarın senden güzel haberler bekliyorum inşallah senden ve sonuç bekleyen bütün kadınlara rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
selam kızlar. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım adetim gecikti doktorum kist olduğunu söyledi ve adet söktürücü verdi. adetin 3. günü gel bakalım kist gittiyse başlarız tedaviye dedi. bu şekilde olup tedavisine başlanan var mı. yoksa 1 ay daha mı beklerim.
hoşgeldin aramıza;
tedavin hayırlı olur inşallah, bebişin önce göbeğine sonra kucağına gelir.... sizde sorun ne idi, kaç yaşındasın ve kaçıncı denemeniz.... biraz kendinden bahsedermisin
Canim hoşgeldin aramizahenüz başındaymişin tedavinin zaman çabuk geçiyor ama ben hangi merkez falan derken test gününe geldim inşallah sen de hayırlısıyla tedavini tamamlayıp pozitif sonucu ve sonra sağlıkla kucağına alirsin kuzucuklarini
Canim senden transferden sonra e2 ve progesteron istemişler sanırım. Benden istemediler, burada istenilen az kişi az sanırsam... O yüzden kaç çıkmali hiç bilmiyorum ama daha önce bi topikte okuduğum kadarıyla e2 çok iyi gibi. Doktorun ne dedi? İnşallah mutlu sona ulaşırsın
Hoşgeldin aramıza
Kendinden bahseder misin(yaş,kaçıncı deneme,sebep)
Sans ıste canım bıraz sabır bıraz uyumayacalışbenim şansım...yoğunluk varmış.sonuçlar çıkmamışşşşşşşşş.yarın sabaha da kalabilirmişş.ben 9doğurdummm:))
benim şansım...yoğunluk varmış.sonuçlar çıkmamışşşşşşşşş.yarın sabaha da kalabilirmişş.ben 9doğurdummm:))
bi arkadaş transfer sonrası günlerinizi nasıl geçiriyosunuz demiş sıkıldığından bahsetmişti... bende bugün herşeyi bilen google amcaya sordum transferden sonra ne yapılmalı diye ve şunu buldum, hem duygulanarak hem eğlenerek okudum http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...er-yaptim.html (Transfer sonrasi neler yaptim?)
ilk sayfadan sonuna kadar okudum hatta... kendimi iyi hissettirdi.
evet alev hanımdı .iyi geçti çok şükür..
inşallah sonucunda güzel olur benim ilkinde emre bey di ama o gitti şimdi bende alev hanımla devam ediyorum inşallah ikimizede uğurlu gelir yarın kotrolüm var muhtemelen haftayada yerleştirilecek dondurulmuş burdan güzel haberlerini okumayı umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?