- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.761
masal bitti kızlar.sonuç kocaman bir sıfırr.
kızlar merhaba transferin 7.günündeyim. çok üşüyorum. çok uykum var ve karnım 3 aylık gibi şişti. benimle aynı durumda olan var mı?
iştah açılma durumu bende de olmuştu ama sımdı düzene gırdı sanırım ılk hafta oluyo genelde ama üşüme bende hıc olmadı zaten tam tersı alev alev yanan bırıyımdır her zaman:)))karnının şişmesıne gelınce ohss durumu olmasın canım allah korusun bır doktorunla ırtıbata gecsen
sadece şiş ama. başka bi sıkıntım yok. ara ara kasığım ağrıyo bide belimde ağrı var o kadar. bebeğim/ bebeklerim kendilerine yer mi açıyolar acaba diyorum:)
selam kızlar. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım adetim gecikti doktorum kist olduğunu söyledi ve adet söktürücü verdi. adetin 3. günü gel bakalım kist gittiyse başlarız tedaviye dedi. bu şekilde olup tedavisine başlanan var mı. yoksa 1 ay daha mı beklerim.
Canım inşallah yarin müjdeli haberlerle geliriz... Allah'ım çok büyük yüzümüzü güldürsün...
Amin Canim sanada isteyen herkese de çifter çifter versinRabbim hayirlisini versin sağlikla kucağima alabileceksem ikiz olsun zaten iki transfer olduğundan beri garip bi duygu ayyy ikisi de benimle olsun dedim durdum
merhaba yaşım 35 ilk denememiz sebep spermde harekettilik problemi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
[/QUOTE]Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Almina---------------1 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------4 Okudu
Elanor01------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam----------- 1 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas----1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
canım benım allah sabır versın ne denır ki rabbım kısa zamanda kucağını doldursun ınsallah
Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?