2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

off ne zamandır güzel haber gelmiyor..masal zaman çok üzüldüm canım...

kızlar merhaba transferin 7.günündeyim. çok üşüyorum. çok uykum var ve karnım 3 aylık gibi şişti. benimle aynı durumda olan var mı?

kızlar merhaba transferin 7.günündeyim. çok üşüyorum. çok uykum var ve karnım 3 aylık gibi şişti. benimle aynı durumda olan var mı?

iştah açılma durumu bende de olmuştu ama sımdı düzene gırdı sanırım ılk hafta oluyo genelde ama üşüme bende hıc olmadı zaten tam tersı alev alev yanan bırıyımdır her zaman:)))karnının şişmesıne gelınce ohss durumu olmasın canım allah korusun bır doktorunla ırtıbata gecsen

sadece şiş ama. başka bi sıkıntım yok. ara ara kasığım ağrıyo bide belimde ağrı var o kadar. bebeğim/ bebeklerim kendilerine yer mi açıyolar acaba diyorum:)

sadece şiş ama. başka bi sıkıntım yok. ara ara kasığım ağrıyo bide belimde ağrı var o kadar. bebeğim/ bebeklerim kendilerine yer mi açıyolar acaba diyorum:)

o bel ve kasık ağrısı bende transferden sonra hıc gecmedı zaten bebısım tutarsa dıyecem ahanda belırtı bu dıye:)))işin sakası dun bı makale okudum kan testınden ıkı hafta sonra çıkıyormuş belırtıler bunlar ılacların belırtılerı anlayacağın Rabbım hepımıze sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın benımde son ıkı gun hıc gecmıyo cuma yaptırcam testımı yarın nasıl geçer bılmıyorum valla

benimde öyle olmuştu geçen ay yapıldı tranferim doktorun uygun görürse başlatır.

Amin canım

merhaba yaşım 35 ilk denememiz sebep spermde harekettilik problemi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Ben de 33 yaşındayım,ilk denemem,sebep amh yetersizliği.
Ins hayırlı sonuçlad alırız.

masal bitti kızlar.sonuç kocaman bir sıfırr.

Allah sabır versin canım o demeden olmuyor işte

Son düzenleme:
[/QUOTE]

selamun aleyküm ben bugün 1 tane daha okudun yani toplam 2 oldu okuyabildikçe haber veririm ALLAH kabul eylesin inşallah dua ile...

selamun aleyküm ben bugün 1 tane daha okudun yani toplam 2 oldu okuyabildikçe haber veririm ALLAH kabul eylesin inşallah dua ile...[/QUOTE]

kızlar yasine benide ekleyin okuyunca bilgi veririm

Arkadaslar dualarınız için cok teşekkürler fakat sonucum 1.2!! Soktayim su anda...hiç bir şey düşünemiyorum...

Allah sabır versin kolaylık versin kuzum herşey Allahtan umudumuzu yitirmedik Allahın izniyle yola devam inşallah yüzümüzggüler

ben tedavinin başında sayılırım sizlere göre hangi iğneleri yaptınız hangi ilaçları kullandınız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben 3 gün menogon 150 cc 3 günden beri 225 cc birde elevit kullanıyorum cuma günü yumurta toplama belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…