2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

selamun aleyküm ben bugün 1 tane daha okudun yani toplam 2 oldu okuyabildikçe haber veririm ALLAH kabul eylesin inşallah dua ile...[/QUOTE]

bende 41 yasinin ilkinden kalan 1 tane ile yeni 41 den 1 tane vardı onu okudum. birde meryem susresini okudum canım eklersen

olesya 32 hangi aşamadasın şu an transferin oldumu canım ben çok korkuyorum o yüzden soruyorum

tatlım herkesi durumu farklı, misal bende fsh yüksekliği var, yani yumurta rezervi azlığı. ben lucrin iğnelerle başladım 20 gün göbekten vuruldum. onunla beraber ilk hafta bi hap kullanmıştım primolut, günde üç kez. hap bitince fostimon diye bi iğneye başladık ilk 5 gün 300 IU yapıldı, sonra 375 IU ya çıktı ve 8 günde bu şekilde devam etti. sonrasında pregnyl iğne olup 36 saat sonra yumurta toplama işlem yapıldı. iki gün sonrasında da transfer gerçekleşti. şu an esrtrofem ve progestan kullanıyorum sadece ve sonuç zamanımı bekliyorum.

bu arada hepsinden önce decavit diye bi vitamin kullanmamı önermişti dr. sanırım lucrinlerden 10 gün kadar önce başladım hala devam ediyorum. folik asitde var için. ben başka bi ilaç kullanıyodum folikasit için buna çevirdi.

yani demem o ki, aynı problem olsa bile doktorlar farklı, bünyeler farklı.... biraz akışına bırakmaya çalış. biliyorum özellikle ilk günler daha zor bunu yapmak. hele ki ilk denemense... benim ilk :))) ama transferden beri rahatım, yani daha rahat.

Son düzenleme:

teşekkür ederim amaya doğru söylüyorsun işte bir panikle soruverdim gitti güzelim allahım iyi sonuçlar almamızı nasip etsinde diyecek bişi yok

2 eylülde transferim oldu. 2,5, 9 eylulude pregnly(çatlatma iğnesi ) oldum. 5 eylülde kan tahlili verdim e2 1200 progesteronum 40 dı banada iyi dediler. 13 eylul cuma gunu kan verecem sonuc belli olacak. sonucu haber veririm

slm arkadaşlar ara ara bakıyorum topiğe ama yazamadım bi türlü,sonucu negatif olan arkadaşlar Allah sabır versin,inşallah bi dahaki sefere Rabbim nasip eder..benimde yarın transferim var arkadaşlar, 2mi 3 mü yerleştirilsin karar veremedim ve çok heyecan yapıyorum:18::18::18:

Kızlar sabahtan beri başım çatlıyor. Çok ağrıyor. Normalde adet günümden bir gün önce olur böyle ağrı. Ondan mı, yoksa bugün çok gerildiğimden mi bilmiyorum.

Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum, Masalzaman değil miydi idrar tesi yapıp ta süresi geçtikten sonra pozitif sonuç gören, hani bir daha idrar testi yapmaya korkuyorum demişti. Masalzaman mıydı, yoksa başka bir kişi miydi?

allahım yardımcın olsun elanor inş ilerleyen süreçte iyi haberlerini alırız

2 eylülde transferim oldu. 2,5, 9 eylulude pregnly(çatlatma iğnesi ) oldum. 5 eylülde kan tahlili verdim e2 1200 progesteronum 40 dı banada iyi dediler. 13 eylul cuma gunu kan verecem sonuc belli olacak. sonucu haber veririm

Canım, 9 eylülde çatlatma iğnesi olup 13 Eylülde nasıl kan veriyorsun. Senin iğnenin içeriğinde hcg yok heralde o zaman. Peki o iğneyi neden yaptırdılar o zaman? Benim bildiğim hcg yi yüksek tutup gebeliği kolaylaştırsın diye veriyorlar. Şaşırdım şimdi gerçekten.

Gebeliği kolaylastırsın diye verdiler destekmiş Dr ne derse onu yapıyorum 9 eylulde yaptırdığım igne 13 eylulumu etkiler anlamadım :26:

Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...

Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...

iyi akşamlar aksucum, bu akşam senin için bol bol dua edicem, yarın senden güzel haberler gelir inşallah

kızlar Rabbim benimle beraber sizlerede sabır verir inşallah. şimdi size ne desem boş daha kendime teselli veremedimki sizlere verebilsem TEK Dİyebileceğim bu akşam kayınpederimin bana ettiği söz RABBİMİN HAZİNESİ BOLDUR HERKESE VEREN RABBİM ELBET BİRGÜN BİZEDE VERİR SADECE SABIR VE DUA!

Aksunun dediği gibi topiğimize nazarmı deydi noldu bu ağustos bebekleri bize yaramadı inşallah sizlere yarar...
Kızlar bişe sorucam benim gibi 2, 3 deneme yapıp olumsuz olan yada düşükle sonuçlanan arkadaşlar doktorlarınız size hiç dna hasar testinden bahsetti mi? Kaan aydos un sitesini araştırdım embriyo 5. Güne ulaşıyor ve yinede tutunamıyorsa dna hasar testi yapılması lazımmış okadar çok şeyler yazıyorki 1,ci olmadı 2. Olmadı 3. Olmadı neden bize bu işkenceyi çektiriyolar hem maddi hem manevi sarsılıyoruz her tutmadığında bize bir bahane uyduruyorlar 1. Cide spermden dediler 2. Yumurtada küçük kistlerden dediler bakalım bunda ne dicekler....doktorum bana önericeğine ben doktoruma önericem dna sperm hasar testini yaptıralım die kızlar erkek faktörlü düşük yapıyor yada 1 kaç denemeniz başarısız olduysa bunu dr larımızla mutlaka görüşelim belki bir faydası olur...
Ben kadıköy koşuyolu umut tüp bebekte gördüm tedavilerimi sizler nerede biraz bilgi edinelim..ben son 2 denememide orda yaptırdım 3. Cüde orda mı yaptırmalıyım yoksa yeni bir yer mi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…