- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.781
benimde öyle olmuştu geçen ay yapıldı tranferim doktorun uygun görürse başlatır.
Amin canım
Ben de 33 yaşındayım,ilk denemem,sebep amh yetersizliği.
Ins hayırlı sonuçlad alırız.
Allah sabır versin canım o demeden olmuyor işte
ben tedavinin başında sayılırım sizlere göre hangi iğneleri yaptınız hangi ilaçları kullandınız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben 3 gün menogon 150 cc 3 günden beri 225 cc birde elevit kullanıyorum cuma günü yumurta toplama belli olacak
tatlım herkesi durumu farklı, misal bende fsh yüksekliği var, yani yumurta rezervi azlığı. ben lucrin iğnelerle başladım 20 gün göbekten vuruldum. onunla beraber ilk hafta bi hap kullanmıştım primolut, günde üç kez. hap bitince fostimon diye bi iğneye başladık ilk 5 gün 300 IU yapıldı, sonra 375 IU ya çıktı ve 8 günde bu şekilde devam etti. sonrasında pregnyl iğne olup 36 saat sonra yumurta toplama işlem yapıldı. iki gün sonrasında da transfer gerçekleşti. şu an esrtrofem ve progestan kullanıyorum sadece ve sonuç zamanımı bekliyorum.
bu arada hepsinden önce decavit diye bi vitamin kullanmamı önermişti dr. sanırım lucrinlerden 10 gün kadar önce başladım hala devam ediyorum. folik asitde var için. ben başka bi ilaç kullanıyodum folikasit için buna çevirdi.
yani demem o ki, aynı problem olsa bile doktorlar farklı, bünyeler farklı.... biraz akışına bırakmaya çalış. biliyorum özellikle ilk günler daha zor bunu yapmak. hele ki ilk denemense... benim ilk :))) ama transferden beri rahatım, yani daha rahat.
Ya testi bugün hastaneye verdik iyi dediler. İlaçlarda değişiklik yapmadılar. Acaba. Gerçekten iyimi. Test sonucunu buraya yazmıştım Bilen Varsa. Estradiol 1233.31 progesteron ise 16.15. Lütfen bildiğinizi. Cvp verin ne oluuu r. Hamile kalan lar bilir
Slmlar iyi akşamlar kimler burda
masal bitti kızlar.sonuç kocaman bir sıfırr.
slm arkadaşlar ara ara bakıyorum topiğe ama yazamadım bi türlü,sonucu negatif olan arkadaşlar Allah sabır versin,inşallah bi dahaki sefere Rabbim nasip eder..benimde yarın transferim var arkadaşlar, 2mi 3 mü yerleştirilsin karar veremedim ve çok heyecan yapıyorum:18::18::18:
2 eylülde transferim oldu. 2,5, 9 eylulude pregnly(çatlatma iğnesi ) oldum. 5 eylülde kan tahlili verdim e2 1200 progesteronum 40 dı banada iyi dediler. 13 eylul cuma gunu kan verecem sonuc belli olacak. sonucu haber veririm
allahım yardımcın olsun elanor inş ilerleyen süreçte iyi haberlerini alırız
Canım, 9 eylülde çatlatma iğnesi olup 13 Eylülde nasıl kan veriyorsun. Senin iğnenin içeriğinde hcg yok heralde o zaman. Peki o iğneyi neden yaptırdılar o zaman? Benim bildiğim hcg yi yüksek tutup gebeliği kolaylaştırsın diye veriyorlar. Şaşırdım şimdi gerçekten.
Canim çok üzüldüm yaamasal bitti kızlar.sonuç kocaman bir sıfırr.
Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?