- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.801
benimde sonuç negatif...çok üzgünüm.Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin..
iyi akşamlar aksucum, bu akşam senin için bol bol dua edicem, yarın senden güzel haberler gelir inşallah
aksucum yarın test verecek bir seni hatırlıyorum bütün dualarım seninle ve diğer hatırlamadığım test verecek arkadaşlarla inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız...Hamişlerin duası kabul olurmuş sonra sizler bize hep dua edersiniz bizde hamiş oluruz:)) aksucumm içimden bi hiss hepimiz gün beklerken hep seninki tuttu diye geçiyordu görürsün bak yarın bizim gibi üzüntü gözyaşı değil sevinç gözyaşı dökeceksin inşallah Rabbimin izniyle :)
benimde sonuç negatif...çok üzgünüm.Allahım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin..
Kızlar Allah razı olsun nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamİnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...karmakarışığım şimdi eşimle iki sonucu da düşündük, negatifi düşünmek ne kadar acıysa pozitifi düşününce resmen kelebekler uçuşuyor içimde, scl'cim Canim ağzın bal yesin kucağın bebişlerle dolsun, inşallah Canim inşallah ama birkaç saattir adet belirtilerim arttı bu nedenle kötü düşünmeye başlamıştım moral oldunuz... Rabbim en kisa zaman da evlat hasretinizi dindirsin...
Rabbim güzel Allah'ım yarın buraya kızlar hamileyim yazmayı nasip et, benimle birlikte tüm sonuç bekleyenlerinde yüzünü güldür, Olesya' cım Allah yardımcımız olsun...Amin...
cnm yarın işallah güzel haberler alırsın. idrar testi yaptın mı hiç. yarın transfer sonrası 12.günmü...
Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...
Aksunun dediği gibi topiğimize nazarmı deydi noldu bu ağustos bebekleri bize yaramadı inşallah sizlere yarar...
Kızlar bişe sorucam benim gibi 2, 3 deneme yapıp olumsuz olan yada düşükle sonuçlanan arkadaşlar doktorlarınız size hiç dna hasar testinden bahsetti mi? Kaan aydos un sitesini araştırdım embriyo 5. Güne ulaşıyor ve yinede tutunamıyorsa dna hasar testi yapılması lazımmış okadar çok şeyler yazıyorki 1,ci olmadı 2. Olmadı 3. Olmadı neden bize bu işkenceyi çektiriyolar hem maddi hem manevi sarsılıyoruz her tutmadığında bize bir bahane uyduruyorlar 1. Cide spermden dediler 2. Yumurtada küçük kistlerden dediler bakalım bunda ne dicekler....doktorum bana önericeğine ben doktoruma önericem dna sperm hasar testini yaptıralım die kızlar erkek faktörlü düşük yapıyor yada 1 kaç denemeniz başarısız olduysa bunu dr larımızla mutlaka görüşelim belki bir faydası olur...
Ben kadıköy koşuyolu umut tüp bebekte gördüm tedavilerimi sizler nerede biraz bilgi edinelim..ben son 2 denememide orda yaptırdım 3. Cüde orda mı yaptırmalıyım yoksa yeni bir yer mi karar veremedim
2 eylülde transferim oldu. 2,5, 9 eylulude pregnly(çatlatma iğnesi ) oldum. 5 eylülde kan tahlili verdim e2 1200 progesteronum 40 dı banada iyi dediler. 13 eylul cuma gunu kan verecem sonuc belli olacak. sonucu haber veririm
Alfabe Canim sen de vardin çok özürKızlar Allah razı olsun nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamİnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...karmakarışığım şimdi eşimle iki sonucu da düşündük, negatifi düşünmek ne kadar acıysa pozitifi düşününce resmen kelebekler uçuşuyor içimde, scl'cim Canim ağzın bal yesin kucağın bebişlerle dolsun, inşallah Canim inşallah ama birkaç saattir adet belirtilerim arttı bu nedenle kötü düşünmeye başlamıştım moral oldunuz... Rabbim en kisa zaman da evlat hasretinizi dindirsin...
Rabbim güzel Allah'ım yarın buraya kızlar hamileyim yazmayı nasip et, benimle birlikte tüm sonuç bekleyenlerinde yüzünü güldür, Olesya' cım Allah yardımcımız olsun...Amin...
Alfabe Canim sen de vardin çok özürunuttuğum kim varsa inşallah yarın mutluluk gözyaşları dökeriz...
Canım yaaa inşallah bebişin giyecek o ayıcıklı tulumu sonra üstüne kusacak annesi ve sen gülümseyip her zorluğuna sıkıntısına şükredecek bu günleri hayırlayacaksın...bi arkadaşıma bebeği için hediye almıştım ama bazı aksilikler oldu hediye paketi geçti az önce elime... eşim başka bi bebeğe kısmetmiş demekki dedi ta yaz başıydı, sonrakilere de başka hediyeler alındı o öylece kalmış bi köşede.... fıstık yeşili ayıcıklı bişii, pek bi beğenmiştim :))) feci duygusala bağladım, göbeğime koydum, inşallah diyebildim sadece...,
herkese iyi geceler kızlar.... inşallah yarın çok güzel haberlerle gelir :)))) hepimiz için her doğan gün güzellikleriyle gelsin. Rabbim yüreğimizdekini hayırlı kılıp nasip etsin inşallah
Rabbim bu imtihandan razı olduğu şekilde geçmeyi nasip etsin...eğer günahlarımıza kefaret oluyorsa ne mutlu bizeBelki şu anda çok dertlisin...
Belki "artık yeter" diyorsun...
Belki de kendinden geçmişsindir..
Belki de ağlıyorsun...
Belki bütün bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin..
O zaman Duy ! Rabbin sana söylüyor;
Sabredenlere, felaketlere karşı dişlerini sıkıp, göğüs gerenlere, mükafatları hesapsız ödenecektir !
Belki de onca insanın içinden neden senin seçildiğini soruyorsun...
İçinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!
Hayat bir imtihan değil mi?
Her sorun ebedi hayatında yer alan bir tuğla...
Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruna gebe...
Onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey de olmayacaktı!
Derdin yoksa üzül asıl!
Dertliysen bil ki; O seni seviyor!
Bak, Sevdiğin ne diyor?
ALLAH (cc), hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!
inşallah yarın iyi haberlerinizi alırız arkadaşlar
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------3 Okudu
Almina---------------2 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------5 Okudu
Elanor01-------------3 Okudu
Küçükmucize---------2 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam------------ 1 Okudu
Sta82--------------- 4 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas------1 Okudu
mstogan-------------
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------1 Okudu
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
KIZLAR 43 OLMUŞŞŞ....2 tanesini üçüncü 41 Yasin'imize aktarırız inşallah böylece hep okuruz....
ah canım benim kıyamam bunları tecrübe etmiş birisi olarak gönül rahatlığı ile konuşuyorum.canım yumurta toplanırken iğne batırıldığı için anestezi altında yapılıyor FAKAT YERLEŞTİRİLİRKEN YANİ TRANSFER YAPILIRKEN KESİNLİKLE HİÇBİR AĞRI FALAN YOK BİLDİĞİN MUAYNEDEN FARKSIZ DİYEBİLİRİM ÇOKTA KISA SÜRÜYO 5 DK KADAR ASLA ACI FALAN YOK SAKIN ANESTEZİ FALAN DÜŞÜNME SAKIN KORKMA İKİSİDE ÇOK RAHAT ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
kalinkam Arkadaşım Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun Hayırlı Evlat Nasip Eylesin Allah kimseyi Sıradan Ayırmasın...
evet Toplanırken Zaten Tüp Bebek Ücretine Dahil 1 Anastazi Hakkım Var Onu Zaten Toplarken Yapıyorlarmış..
Fakat Transfer Yapılırken Hakkım Olmadıgı için Belli Bir Ücret Karşılıgında Anastazi uyğulayacaklarını Söylediler..
Tabi Bugün Hemşire Aradı Kan Değerlerin iyi Diye Haber Verdiler Yarın Sabah 8 30 Da Hastanede Olmamı İstediler Yumurta Toplamak İçin ... Bende Sormak İstedim Toplarken Tamam Da Transfer Yapılırken Anastazi Olmasa Olmazmı Dediğimde
Benim Söyleyeceklerim Şunlardır Transfer Esnasında Kıpırdamamanız Lazım Kıpırdarsanız Olmaz Yani Zaten Dayanamazsınız Dediler Bende Ürktüm Yalan yokŞimdi Sürekli onu Düşünüyorumm Acaba Acıyacakmı Acımayacakmı Anastazi ona Göre Uygulansın istiyorum.... Tecrübeli Bir Kaç Arkadaşlardanda yorum Rica Ediyorum Yardımcı olursanız Sevinirim Agrı Sancı Acı Oluyormu Transfer İşleminde ?:44:
kalinkam Arkadaşım Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun Hayırlı Evlat Nasip Eylesin Allah kimseyi Sıradan Ayırmasın...
evet Toplanırken Zaten Tüp Bebek Ücretine Dahil 1 Anastazi Hakkım Var Onu Zaten Toplarken Yapıyorlarmış..
Fakat Transfer Yapılırken Hakkım Olmadıgı için Belli Bir Ücret Karşılıgında Anastazi uyğulayacaklarını Söylediler..
Tabi Bugün Hemşire Aradı Kan Değerlerin iyi Diye Haber Verdiler Yarın Sabah 8 30 Da Hastanede Olmamı İstediler Yumurta Toplamak İçin ... Bende Sormak İstedim Toplarken Tamam Da Transfer Yapılırken Anastazi Olmasa Olmazmı Dediğimde
Benim Söyleyeceklerim Şunlardır Transfer Esnasında Kıpırdamamanız Lazım Kıpırdarsanız Olmaz Yani Zaten Dayanamazsınız Dediler Bende Ürktüm Yalan yokŞimdi Sürekli onu Düşünüyorumm Acaba Acıyacakmı Acımayacakmı Anastazi ona Göre Uygulansın istiyorum.... Tecrübeli Bir Kaç Arkadaşlardanda yorum Rica Ediyorum Yardımcı olursanız Sevinirim Agrı Sancı Acı Oluyormu Transfer İşleminde ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?