2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Günaydın kızlar
Bu gün kan tahlili yaptıracak arkadaşlar inş olumlu sonuçlarla gelirsiniz dualarım sizlerle
Bana da dua edin ben de kan tahliline gideceğim inş Rabbim hepimizi o annelik mertebesine yükseltir bize de sağlıklı bebekler nasip eder amin.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Negatif sonuç alanlara allah sabır versin.
İnşallah yakın zamanda pozitifleri görürsünüz.
Bende bugün kısmet olursa miniklerimin kalp atışını duyacağım.

Bende merak ettim hangi hastanede tedavi oluyorsun? Transfer işlemi ağrısız sizisiz bir işlem. Onca iğne yedik, turlu turlu muayenelerden geçtik bütün bunları anlatan bizler için transfer işlemi nedir ki? Sen rahat ol ve anestezi alma kesinlikle. Transfer sonrası ağrı kesici bile almana gerek kalmayacak.

Transfer olurken canın acımıyor.kıpırdamıyorsun bile.Meleklerini izliyorsun ekrandan İki denemem oldu hiç duymadım anesteziyi. Bence yaptırma anesteziyi 5 dk sürüyor.idrara sıkışık giriyorsun transfere nasıl uyutacaklar seni:26:

iyi sonuçlarlarla gelirsiniz inşallah kızlar dualarımız sizinle

Slmlar. Teşekkürler. Dualarınız için.

Kızlar bunları yazmak oyle zor ki
Bır kac gundur sınırlerımm cok gerılmıstı dun gece 9. gunun gecesı dayanamayıp kan testı yaptırdım blast transferımdı 5. gun yanı olsa mutlaka çıkardı ve sonuç maalesef ki negatıf 0,01 dünyam basıma yıkıldı herkese tesellı veren ben kendıme nasıl verırım bılmıyorum.Bu acının tarıfı yok ne kadar negatife de hazırlamış olursam olayım kendımı meğer hıc hazırlanmamışım .Eşim dünyalar tatlısı eşim olmasa dun gece nasıl sabah olurdu bılmıyorum Allah ondan bın kere daha razı olsun.Ama bu acıyı rabbım kimseye yasatmasın .2. gun cmt tekrarlayacağım ama tabı umut yok.Insallah sız pozıtıf güzel haberlerle gelır bana bıraz ılac olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarım sızınle

Canım yaa ne diyeceğimi bilemiyorum.. o gün sana da söylemiştim hep pozitif düşündüm seni, gerçi ctesi tekrarlayınca hiç belli olmaz inşallah yükselir İnancımız sonsuz Rabbim herşeyin hayırlısını versin, inşallah en kısa zamanda bebişin gelir, dondurulmuşların vardı şükürler olsun en azında olmazsa da çok daha kolay bir işlem seni bekliyor... ne güzel maşallah sana destek bir eşin var mutlu bir evlilik olmadıktan sonra çocuk neye yarar... Allah'A EMANET OL...

canım benım rabbım ol demeyince olmuyor ne yapalım rabbım hayırlı kılmamış demekkı .Sabahtan bu yana esımel mesajlaşıyoruz rabbım onu benım karsıma cıkardıgı ıcın bın sukurler olsun o olmasa ne yaprdım acaba.Sen ne yaptın canım verdın mı kanı ınsallah güzel haberlerle gelesın ınan oyle cok ıstıyorum kı bunu

Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...

aksucum çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm maşallah sana .. ve bebişlerine süpersin.. rabbime şükürler olsun ..sonuç kaç çıktı..

Son düzenleme:

oskecim canım ne desem bilemedim senden test yapmanı hiç beklemiyodum yaptım deyince şaşırdım biranda.. 12 gün mücize olurmu olur bellimi olur.. kendini çok üzme bak eşin var allah onları başımızdan eksik etmesin rabbim benimki daha şimdiden negatife hazırlıyo beni o gün çok üzülmeyeyim diye.. rabbim sana çifter çifter versin inşallah..rabbim dualarına icabet edecektir bir gün canım..

Canım şükürler olsun! Ne kadar sevindim anlatamam sana! İnsallah cok rahat bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebisini. Bizlere de dua etmeyi unutma...

canım cok güzel bır haber bu rabbım sonuan kadar sağlıklı hayırlı bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.

cnm hayırlı olsun cok sevindim Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı bi şekilde almayı nasip etsin

Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...

Aksucuğum, dün ben 1 Meryem suresini okumuştum ama öyle şiddetli baş ağrım vardı ki haber veremedim. Mesajını görünce alıntılayıp haber vereyim dedim. Allah kabul etsin canım.

bı anda aldım kararı zorla goturdum esımı hastaneye hayırlısı boyleymıs dıyelım napalım kaderde bunu da yasamak varmış rabbım sızın yuzunuze gulsun ınsallah.Dualarım hep sızınle .Bana da sabır dayanma gucu versın ınsallah

Kızlar kanımı verip geldim. 12.30 da sonu alacağım. Hayırlısı olsun artık. Dün gece sabahlara kadar başım çatladı, Allahtan sabah geçmişti ağrı. Jel biraz pembemsi mi bana mı öyle geliyor bilemedim. Bir de akşam karnımda çok sancı odu. Gece o sancıyla uyandım bir ara. Dün idrarda 2. çizgi göremeyince çok gerildim sanırım.
Sonucumu öğrenmeme çok az kaldı. Allahım hayırlısını versin artık. Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden.

tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…