- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.821
kalinkam Arkadaşım Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun Hayırlı Evlat Nasip Eylesin Allah kimseyi Sıradan Ayırmasın...
evet Toplanırken Zaten Tüp Bebek Ücretine Dahil 1 Anastazi Hakkım Var Onu Zaten Toplarken Yapıyorlarmış..
Fakat Transfer Yapılırken Hakkım Olmadıgı için Belli Bir Ücret Karşılıgında Anastazi uyğulayacaklarını Söylediler..
Tabi Bugün Hemşire Aradı Kan Değerlerin iyi Diye Haber Verdiler Yarın Sabah 8 30 Da Hastanede Olmamı İstediler Yumurta Toplamak İçin ... Bende Sormak İstedim Toplarken Tamam Da Transfer Yapılırken Anastazi Olmasa Olmazmı Dediğimde
Benim Söyleyeceklerim Şunlardır Transfer Esnasında Kıpırdamamanız Lazım Kıpırdarsanız Olmaz Yani Zaten Dayanamazsınız Dediler Bende Ürktüm Yalan yokŞimdi Sürekli onu Düşünüyorumm Acaba Acıyacakmı Acımayacakmı Anastazi ona Göre Uygulansın istiyorum.... Tecrübeli Bir Kaç Arkadaşlardanda yorum Rica Ediyorum Yardımcı olursanız Sevinirim Agrı Sancı Acı Oluyormu Transfer İşleminde ?:44:
kalinkam Arkadaşım Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun Hayırlı Evlat Nasip Eylesin Allah kimseyi Sıradan Ayırmasın...
evet Toplanırken Zaten Tüp Bebek Ücretine Dahil 1 Anastazi Hakkım Var Onu Zaten Toplarken Yapıyorlarmış..
Fakat Transfer Yapılırken Hakkım Olmadıgı için Belli Bir Ücret Karşılıgında Anastazi uyğulayacaklarını Söylediler..
Tabi Bugün Hemşire Aradı Kan Değerlerin iyi Diye Haber Verdiler Yarın Sabah 8 30 Da Hastanede Olmamı İstediler Yumurta Toplamak İçin ... Bende Sormak İstedim Toplarken Tamam Da Transfer Yapılırken Anastazi Olmasa Olmazmı Dediğimde
Benim Söyleyeceklerim Şunlardır Transfer Esnasında Kıpırdamamanız Lazım Kıpırdarsanız Olmaz Yani Zaten Dayanamazsınız Dediler Bende Ürktüm Yalan yokŞimdi Sürekli onu Düşünüyorumm Acaba Acıyacakmı Acımayacakmı Anastazi ona Göre Uygulansın istiyorum.... Tecrübeli Bir Kaç Arkadaşlardanda yorum Rica Ediyorum Yardımcı olursanız Sevinirim Agrı Sancı Acı Oluyormu Transfer İşleminde ?:44:
Günaydın kızlar
Bu gün kan tahlili yaptıracak arkadaşlar inş olumlu sonuçlarla gelirsiniz dualarım sizlerle
Bana da dua edin ben de kan tahliline gideceğim inş Rabbim hepimizi o annelik mertebesine yükseltir bize de sağlıklı bebekler nasip eder amin.
allahım yardımcın olsun elanor inş ilerleyen süreçte iyi haberlerini alırız
Kızlar Allah razı olsun nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamİnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...karmakarışığım şimdi eşimle iki sonucu da düşündük, negatifi düşünmek ne kadar acıysa pozitifi düşününce resmen kelebekler uçuşuyor içimde, scl'cim Canim ağzın bal yesin kucağın bebişlerle dolsun, inşallah Canim inşallah ama birkaç saattir adet belirtilerim arttı bu nedenle kötü düşünmeye başlamıştım moral oldunuz... Rabbim en kisa zaman da evlat hasretinizi dindirsin...
Rabbim güzel Allah'ım yarın buraya kızlar hamileyim yazmayı nasip et, benimle birlikte tüm sonuç bekleyenlerinde yüzünü güldür, Olesya' cım Allah yardımcımız olsun...Amin...
Kızlar bunları yazmak oyle zor ki
Bır kac gundur sınırlerımm cok gerılmıstı dun gece 9. gunun gecesı dayanamayıp kan testı yaptırdım blast transferımdı 5. gun yanı olsa mutlaka çıkardı ve sonuç maalesef ki negatıf 0,01 dünyam basıma yıkıldı herkese tesellı veren ben kendıme nasıl verırım bılmıyorum.Bu acının tarıfı yok ne kadar negatife de hazırlamış olursam olayım kendımı meğer hıc hazırlanmamışım .Eşim dünyalar tatlısı eşim olmasa dun gece nasıl sabah olurdu bılmıyorum Allah ondan bın kere daha razı olsun.Ama bu acıyı rabbım kimseye yasatmasın .2. gun cmt tekrarlayacağım ama tabı umut yok.Insallah sız pozıtıf güzel haberlerle gelır bana bıraz ılac olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarım sızınle
Canım yaa ne diyeceğimi bilemiyorum.. o gün sana da söylemiştim hep pozitif düşündüm seni, gerçi ctesi tekrarlayınca hiç belli olmaz inşallah yükselirİnancımız sonsuz Rabbim herşeyin hayırlısını versin, inşallah en kısa zamanda bebişin gelir, dondurulmuşların vardı şükürler olsun en azında olmazsa da çok daha kolay bir işlem seni bekliyor... ne güzel maşallah sana destek bir eşin var mutlu bir evlilik olmadıktan sonra çocuk neye yarar... Allah'A EMANET OL...
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Kızlar bunları yazmak oyle zor ki
Bır kac gundur sınırlerımm cok gerılmıstı dun gece 9. gunun gecesı dayanamayıp kan testı yaptırdım blast transferımdı 5. gun yanı olsa mutlaka çıkardı ve sonuç maalesef ki negatıf 0,01 dünyam basıma yıkıldı herkese tesellı veren ben kendıme nasıl verırım bılmıyorum.Bu acının tarıfı yok ne kadar negatife de hazırlamış olursam olayım kendımı meğer hıc hazırlanmamışım .Eşim dünyalar tatlısı eşim olmasa dun gece nasıl sabah olurdu bılmıyorum Allah ondan bın kere daha razı olsun.Ama bu acıyı rabbım kimseye yasatmasın .2. gun cmt tekrarlayacağım ama tabı umut yok.Insallah sız pozıtıf güzel haberlerle gelır bana bıraz ılac olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarım sızınle
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Üst üste kötü haberler alıyoruz kızlar yaa lütfen herkes bi "naz ve felak" okusun... Rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur... Hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim...
oskecim canım ne desem bilemedim senden test yapmanı hiç beklemiyodum yaptım deyince şaşırdım biranda.. 12 gün mücize olurmu olur bellimi olur.. kendini çok üzme bak eşin var allah onları başımızdan eksik etmesin rabbim benimki daha şimdiden negatife hazırlıyo beni o gün çok üzülmeyeyim diye.. rabbim sana çifter çifter versin inşallah..rabbim dualarına icabet edecektir bir gün canım..
tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlereKızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?