- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.841
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Kızlar kanımı verip geldim. 12.30 da sonu alacağım. Hayırlısı olsun artık. Dün gece sabahlara kadar başım çatladı, Allahtan sabah geçmişti ağrı. Jel biraz pembemsi mi bana mı öyle geliyor bilemedim. Bir de akşam karnımda çok sancı odu. Gece o sancıyla uyandım bir ara. Dün idrarda 2. çizgi göremeyince çok gerildim sanırım.
Sonucumu öğrenmeme çok az kaldı. Allahım hayırlısını versin artık. Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden.
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Allah razı olsun Canımmmaksucum çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm maşallah sana .. ve bebişlerine süpersin.. rabbime şükürler olsun ..sonuç kaç çıktı..
Çok sağol canimmm benim Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin... Her zaman dualarımdasınız, şimdi daha da çok... Bende dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsunCanım şükürler olsun! Ne kadar sevindim anlatamam sana! İnsallah cok rahat bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebisini. Bizlere de dua etmeyi unutma...
Canım benim çok sağol Amin... Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin...canım cok güzel bır haber bu rabbım sonuan kadar sağlıklı hayırlı bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.
cnm hayırlı olsun cok sevindim Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı bi şekilde almayı nasip etsin
Allah razı olsun Canımmmİnşallah sen de kan da tescilleyeceksin. Şimdi eşimi eczaneye gönderdim gebelik testi için idrarda da görmek istedim... Ve asıl bomba geçen ki Duan kabul oldu galiba degerim : 712 maşallah diyeyim sanırım ikiz olma ihtimali var... Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Çok sağol canimmm benim Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin... Her zaman dualarımdasınız, şimdi daha da çok... Bende dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun
Canım benim çok sağol Amin... Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin...
AminnnnnnYüce Rabbim hepimize sağlıkla sıhatle kucağiımıza almayı nasip etsin... Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
oskecim sanada Rabbim sabır versin inşallah....umarım bizlerde birgün pozitif haberlerimizi burada hep beraber paylaşırız arkadaşım...Kızlar bunları yazmak oyle zor ki
Bır kac gundur sınırlerımm cok gerılmıstı dun gece 9. gunun gecesı dayanamayıp kan testı yaptırdım blast transferımdı 5. gun yanı olsa mutlaka çıkardı ve sonuç maalesef ki negatıf 0,01 dünyam basıma yıkıldı herkese tesellı veren ben kendıme nasıl verırım bılmıyorum.Bu acının tarıfı yok ne kadar negatife de hazırlamış olursam olayım kendımı meğer hıc hazırlanmamışım .Eşim dünyalar tatlısı eşim olmasa dun gece nasıl sabah olurdu bılmıyorum Allah ondan bın kere daha razı olsun.Ama bu acıyı rabbım kimseye yasatmasın .2. gun cmt tekrarlayacağım ama tabı umut yok.Insallah sız pozıtıf güzel haberlerle gelır bana bıraz ılac olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarım sızınle
Opuom dün 11 de toplandi 13 tane yumurtam var dediler bugün arayacaklarini söylediler hala aramadilar ben dayamayip hastaneyi aradim embiryolog musait olunca arariz dedi kapatti boyle gecmi ariyorlar
kalinkam arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı evlat nasip eylesin allah kimseyi sıradan ayırmasın...
Evet toplanırken zaten tüp bebek ücretine dahil 1 anastazi hakkım var onu zaten toplarken yapıyorlarmış..
Fakat transfer yapılırken hakkım olmadıgı için belli bir ücret karşılıgında anastazi uyğulayacaklarını söylediler..
Tabi bugün hemşire aradı kan değerlerin iyi diye haber verdiler yarın sabah 8 30 da hastanede olmamı istediler yumurta toplamak için ... Bende sormak istedim toplarken tamam da transfer yapılırken anastazi olmasa olmazmı dediğimde
benim söyleyeceklerim şunlardır transfer esnasında kıpırdamamanız lazım kıpırdarsanız olmaz yani zaten dayanamazsınız dediler bende ürktüm yalan yok :d şimdi sürekli onu düşünüyorumm acaba acıyacakmı acımayacakmı anastazi ona göre uygulansın istiyorum.... Tecrübeli bir kaç arkadaşlardanda yorum rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim agrı sancı acı oluyormu transfer işleminde ?:44:
kizlar bana yardimci olurmusunuz
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim
Mrb cnm tedavin hayirli olur insallah... brnde memorialda tedavi oldum... dondurma icin yanlis hatirlamiyorsam senede 250 lira gibi bi ucret aliyorlar...
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim
Benim tedavimde sisli memorial da oldu. Transfer için odada beklerken bir hasta dondurma işlemi hakkında bilgi alıyordu. Embriyo dondurma işlemi için 270 dolar demislerdi. Sanırım yıllık ödemesi bu. Yinede kesin bilgi için hastaneyle görüş istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?