2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ayy canım ya, yeni gördüm bunu daha. Tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam. Sonuna kadar inşallah, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım benim. Tebrik ederim.

hayırlı haberler ver inşallahh canım merakla bekliyorum

Dun senin yazilarini okurken icimi bi huzur katlamış tı sanki hamile oldugunu bildim sanki ) allahim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin allahim analı babalı büyütsün inşallah cok sevindim

allah eline almayı nasip etsin..inan kendim kadar çok sevindim.inşallah bizlerde bu sonuçları görürüz...

Son düzenleme:
aksucum çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm maşallah sana .. ve bebişlerine süpersin.. rabbime şükürler olsun ..sonuç kaç çıktı..
Allah razı olsun Canımmm İnşallah sen de kan da tescilleyeceksin. Şimdi eşimi eczaneye gönderdim gebelik testi için idrarda da görmek istedim... Ve asıl bomba geçen ki Duan kabul oldu galiba degerim : 712 maşallah diyeyim sanırım ikiz olma ihtimali var... Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Canım şükürler olsun! Ne kadar sevindim anlatamam sana! İnsallah cok rahat bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebisini. Bizlere de dua etmeyi unutma...
Çok sağol canimmm benim Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin... Her zaman dualarımdasınız, şimdi daha da çok... Bende dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun
canım cok güzel bır haber bu rabbım sonuan kadar sağlıklı hayırlı bır hamılelık nasıp etsın ınsallah.
Canım benim çok sağol Amin... Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin...
cnm hayırlı olsun cok sevindim Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı bi şekilde almayı nasip etsin

Aminnnnnn Yüce Rabbim hepimize sağlıkla sıhatle kucağiımıza almayı nasip etsin... Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Kızlar bugün herkezde pozitif sonuçlar olacak biliyorum..İşteyim sonuçlarınız için ara ara girip bakıyorum. öpüoorm sizi çok çok

negatif sonuç alan aradaşlar allah sabırlar versin rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün ne diceğimi bilmiyorum bu durumda sadece sabır diliyorum

Opuom dün 11 de toplandi 13 tane yumurtam var dediler bugün arayacaklarini söylediler hala aramadilar ben dayamayip hastaneyi aradim embiryolog musait olunca arariz dedi kapatti boyle gecmi ariyorlar

aksucum inan senin adına o kadar çok sevindim ki inşallah bunu veren RABBİM 9 ay sonrada 2 kuzucuğunuda kucağına almayı nasip eder... sana demiştim ama dün gece başından beridir senin hep hamile olduğun içimden geçiyor diye :)

değerin çok güzel canım maşallah subhanallah rabbim bizede göstersin bu günleri inşallah.. evet duam kabul olmuş sanırım ikiz değeri gibi duruyo :) sağlıklı sıhatli nurtopu gibi kucağında gör inşallah..

oskecim sanada Rabbim sabır versin inşallah....umarım bizlerde birgün pozitif haberlerimizi burada hep beraber paylaşırız arkadaşım...

Opuom dün 11 de toplandi 13 tane yumurtam var dediler bugün arayacaklarini söylediler hala aramadilar ben dayamayip hastaneyi aradim embiryolog musait olunca arariz dedi kapatti boyle gecmi ariyorlar

canım endişelenme ben 11 de opum olmuştu ertesi gün 4 te aradılar aradan 24 saatten fazla geçmeliki bölünmelerini izleyebilsinler.. aklını başka şeylere ver sen şimdiden böyle kasma kendini olurmu :)

canım senin merkezin neresi çok merak ettim internetettende araştırabilirsin hiçbir merkez transfer işlemi yaparken anestezi kullanmıyo ben kesinlikle hiiiç bişey hissetmedim benden başka transfer yaşayan varsa yazar inşallahda sana moral olur korkma sakın.paranıda poşuna harcama sana bebişin için çok lazım olcak inşallah iyice araştır ki için rahatlasın allah aemanet ol benimde bugün kontrolüm vardı 19 eylülde transferim olucak inşallah :)

kizlar bana yardimci olurmusunuz

ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim

Mrb cnm tedavin hayirli olur insallah... brnde memorialda tedavi oldum... dondurma icin yanlis hatirlamiyorsam senede 250 lira gibi bi ucret aliyorlar...

Mrb cnm tedavin hayirli olur insallah... brnde memorialda tedavi oldum... dondurma icin yanlis hatirlamiyorsam senede 250 lira gibi bi ucret aliyorlar...

hangi doktorda tedavi oldun canim?? bide sizde sorun varmiydi?? bir ay yetermi acaba bana ben almanydan gelecem bir ay zamanim var adetin ilk günüünden önce ordayim acaba nekadar süre icinde transfer olur?ß
cok sagol cevabin icin Allah kucagina almanida nasip etsin Insaallah

Benim tedavimde sisli memorial da oldu. Transfer için odada beklerken bir hasta dondurma işlemi hakkında bilgi alıyordu. Embriyo dondurma işlemi için 270 dolar demislerdi. Sanırım yıllık ödemesi bu. Yinede kesin bilgi için hastaneyle görüş istersen.

Affedersin en dolar yazmisim yanlışlıkla. 270 Euro

hayirli olsun canim hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…