- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.861
canım endişelenme ben 11 de opum olmuştu ertesi gün 4 te aradılar aradan 24 saatten fazla geçmeliki bölünmelerini izleyebilsinler.. aklını başka şeylere ver sen şimdiden böyle kasma kendini olurmu :)
hangi doktorda tedavi oldun canim?? bide sizde sorun varmiydi?? bir ay yetermi acaba bana ben almanydan gelecem bir ay zamanim var adetin ilk günüünden önce ordayim acaba nekadar süre icinde transfer olur?ß
cok sagol cevabin icin Allah kucagina almanida nasip etsin Insaallah
hayirli olsun canim hamilemisin
Çok sağol Canım Amin... Rabbim hepimize nasip etsin önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursuntebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlere
Amin Canım darısı başına inşallah bugün senden de müjdeli haberi alırızAyy canım ya, yeni gördüm bunu daha. Tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam. Sonuna kadar inşallah, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım benim. Tebrik ederim.
Canım yaaa çok sağol içine doğmuş demek ki bi ben kendimi olumsuz düşünmüşümDun senin yazilarini okurken icimi bi huzur katlamış tı sanki hamile oldugunu bildim sanki) allahim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin allahim analı babalı büyütsün inşallah cok sevindim
Çok sağol Canim benimallah eline almayı nasip etsin..inan kendim kadar çok sevindim.inşallah bizlerde bu sonuçları görürüz...
aksucum inan senin adına o kadar çok sevindim ki inşallah bunu veren RABBİM 9 ay sonrada 2 kuzucuğunuda kucağına almayı nasip eder... sana demiştim ama dün gece başından beridir senin hep hamile olduğun içimden geçiyor diye :)
Çok sağol Canım Amin... Rabbim hepimize nasip etsin önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun
Amin Canım darısı başına inşallah bugün senden de müjdeli haberi alırız
Canım yaaa çok sağol içine doğmuş demek ki bi ben kendimi olumsuz düşünmüşümAminnnn aminnn Rabbim hepimize nasip etsin inşallah senin de müjdeli haberlerini alırız
Çok sağol Canim benimAllah razı olsun... Benim annem dahi bilmiyor iyi ki sizler varsınız. Rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...
Evet canım yaa içine doğmuş dün yazın bana çok iyi gelmişti , sana ayrıca teşekkür ederim. Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin... Dualarımdasın...
canım senin merkezin neresi çok merak ettim internetettende araştırabilirsin hiçbir merkez transfer işlemi yaparken anestezi kullanmıyo ben kesinlikle hiiiç bişey hissetmedim benden başka transfer yaşayan varsa yazar inşallahda sana moral olur korkma sakın.paranıda poşuna harcama sana bebişin için çok lazım olcak inşallah iyice araştır ki için rahatlasın allah aemanet ol benimde bugün kontrolüm vardı 19 eylülde transferim olucak inşallah :)
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Canim aradilar 6 tanesi döllenmis 7 tanesinde bisey yokmus cok moralim bozuldu yaridan daha fazlasi gitmis normal mi acaba
kızlar bugün sabah 8 de yumurta toplama işlemim oldu.çok şükür korktuğum kadar zor geçmedi.uyandığımda kasık ağrım vardı ama geçti.şimdi ise felaket bel ağrım var sağ tarafımda özellikle.bu normal mi?
Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?