2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım endişelenme ben 11 de opum olmuştu ertesi gün 4 te aradılar aradan 24 saatten fazla geçmeliki bölünmelerini izleyebilsinler.. aklını başka şeylere ver sen şimdiden böyle kasma kendini olurmu :)

Canim aradilar 6 tanesi döllenmis 7 tanesinde bisey yokmus cok moralim bozuldu yaridan daha fazlasi gitmis normal mi acaba

öncelikle hamile olan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum allah inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin kurban olduğum rabbim.negatif sonuç alan arkadaşlara da sabır diliyorum kendinizi üzerek içinize kapanarak herşeyin sonu olduğunu düşünmeyin sakın kendinizi biran önce toparlayıp yola devam edin bende temmuzda negatif sonuç almıştım embriyo da sağlıklıydı rahimde iyi durumdaydı ama olmadı çünkü o an o bana kısmet değildi.elbet bizimde nasibimiz gelicek birgün rabbim hayırlı evlatlar versin.

Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9,8 doktor iyi dedi 19 eylül kısmetse taransfer olucak dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ...

Ben muayenelerimi hep aylin hanima yaptirdim... ama kendimi onun muayanelerinde biraz daha rahat ettim diye... aklinda bulunsun senin bi doktoru secme hakkin var... ama dosyana not aldir.. yoksa her muayenede rast gele doktor gelir... ama buna ragmen hangi doktoru sectigin cok onemli degil... cunku orda ekip olarak calisiyorlar...

Bi ay yeterli olmasi gerekio... ama sana uygulacaklari protukole bagli... bazilari oburlerine gore daha uzun olabilio... onuda ancak doktorun sana soyleyebilir... mesela benm tedavi surecim 2 ay surdu... ama sorun esimden kaynaklandigi icin bi ay onu ilaclarla hazirladilar... bi ayda benm tedavim surdu...

Sana tavsiyem... aklini kurcaliyan butun sorularini bi kagida yada telefonuna yaz... eminim ordaaki doktorlar senin sorularinin hepsini yanitlayacaktir... =) allah yardimcin olsun...

Cok cok sagok miracle Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun Insaallah dediklerini uygulayacam tesekkurler ben nur hanimi sectim tavsiye uzerine aklimda semra hanimda vardi ama birine karar vermeliydim artik hayirlisi

hayirli olsun canim hamilemisin

Maalesef hamile değilim...dün negatif sonucu aldım...
Bende gecen sene tüp bebek tedavisi için Amerika'dan gelmiştim bir kaç ay oncesinden. Histeroskopi olmam gerekti. Derken doktorum tedaviye esim daha gelmeden başlattı. Esim yetişebilecek mı telaşı stresi beni cok yordu.( eurofertilde yaptırmıştım ilk tedaviyi)
Eğer adetinden bir kaç hafta once gelebilme sansin varsa erken gelmeni tavsiye ederim. Ya da orda bir jinekologa muayene olman iyi olabilir. Belki ufak kistlerin ya da tedavi oncesi çözülmesi gereken ufak tefek sorunların olabilir. Hormon testlerinide orda yaptirabilirsin belki...
Bizim sorunumuz yok. Açıklanmayan infertility grubuna giriyoruz. Tedavim yaklaşık 3 hafta sürdü. Yine tedavi oncesi histeroskopi oldum ben.
Doktorum Semra Hanımdi. Bir kaç sefer o baktıktan sonra aynı ekipte olan Hande hanımla devam ettik. Cok cok memnun kaldık. Hande Hanım'dan memnun kalan cok hasta var. Güler yüzlü Butun sorularına cevap veriyor rahatlatıyor. Bir kere funda hanım muayene etmişti ve hiç memnun kalmamıştım. Özellikle her seferinde kendi doktoruna muayene olmak istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Allah şimdiden yardımcın olsun

tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlere
Çok sağol Canım Amin... Rabbim hepimize nasip etsin önce göbişimizi sonra kucağımızı doldursun
Ayy canım ya, yeni gördüm bunu daha. Tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam. Sonuna kadar inşallah, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım benim. Tebrik ederim.
Amin Canım darısı başına inşallah bugün senden de müjdeli haberi alırız
Dun senin yazilarini okurken icimi bi huzur katlamış tı sanki hamile oldugunu bildim sanki ) allahim saglikla sıhhatle kucagina almayi nasip etsin allahim analı babalı büyütsün inşallah cok sevindim
Canım yaaa çok sağol içine doğmuş demek ki bi ben kendimi olumsuz düşünmüşüm Aminnnn aminnn Rabbim hepimize nasip etsin inşallah senin de müjdeli haberlerini alırız
allah eline almayı nasip etsin..inan kendim kadar çok sevindim.inşallah bizlerde bu sonuçları görürüz...
Çok sağol Canim benim Allah razı olsun... Benim annem dahi bilmiyor iyi ki sizler varsınız. Rabbim sana da en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...

Evet canım yaa içine doğmuş dün yazın bana çok iyi gelmişti , sana ayrıca teşekkür ederim. Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin... Dualarımdasın...

aksucummmmm nası sevindim anlatamam, ama bana da biçok insana geldiği gibi, hep sen hamilesin diye düşünüyordum. Allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasipetsin evlatlarını :)))) çok çok mutlu oldum.

Almina canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insaallah en yakin zamanda kavusursun melegine.
Ben randevu aldim eylul sonu icin nur hanimi sectim bahsettigin ozellikler oldugunu soylediler doktor hanimda. Mail attim bana butun tahlillerini getir dedi nur hanim. Ben almanyada doktor cok degistirdim begenmedim tupbebek merkezine gittim sonuda ve histereskopi Laparoskopi oldum mayista meger cikolata kisti yani endometriosis varmis temizlediler sukur. Trioit yavas calisoyormus yani tembel yumurtalarim.esiminde hizinde biraz problem varmis.Sonra iki asilama oldu sonuclar negatif ucuncu asilama haftaya yaptiriyorum kismetse. Bende bide yunurta istenilen buyukluge gelmeden erken catliyor 11.-14.gun arasi.
Bakalim nasip olirsa yaptircam yoksa dondurup baska bi zamana yaptirmak istiyorum memorialda.
adetin 22. Gunu ilk kontrolum umarim yeterlidir transfere kadar.
Cok zor bi surec anliyorum Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin.

Canım Cevabın İçin Teşekkür Ederim İşlem Bitti 16 Adet Yumurtamı Almışlar ( Medicana Hastanesi Doktorum Selman Bey ..
Yalnız Hemşire Beni Yanlış Anlamış O Sanmış Ki Yumurtalarım Alınırken Anastazi Uygulaması Anlamış Transfer Esnasında Sadece Muayne Olur Gibi Hissedebilirsin Kendini Dedi Yani Transferde Anastazi Şart Değilmiş İşin Maddiyatını Değilde Sadece Can Acıma Tarafını Düşünüyordum Yoksa Okadar Para Veren Ufak bişey Daha Verir :) Şimdi Yattıgım Yerden İstiratimi Ediyorum Bir Yandan yazıyorum :) Son Aşama kaldı Transfer onuda 3 veya 5 Gün İçinde Dediler Rabbim Hakkımızda Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin Bi Nevi İmtahan Dünyası Buda Bir Sınav 10 Senedir Çocuk İçin Sınavdayım Ve İlk Sınavıma Girdim Kazanırmıyım Kazanamazmıyım Bunuda Yüce Rabbim Bilir Rabbim Kimseyi Sıradan Ayırmasın Sokakta Çocuk Gördükçe Aglamak Geliyor İçimden Eşimde Fark Ediyor Bana Bakıyor Bir Bebek Gördügünde Anlıyor Çok Moralimin Bozuldugunu Ama Bir şey Diyemiyor İşte Elden gelen Tek Bir Şey Yer Gök Dua

cnm hayırlı olsun. inşallah sıra kese ve kalp atışlarında... hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallah..değerinde çok güzel. ikiz annesi olabilirsin:))))

oskecim keşke bekleyip yaptırmasaydın, inşallah bir mucize ile karşılaşırsın cumartesi günü. dualarım seninle canım.

canım hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

kızlar bugün sabah 8 de yumurta toplama işlemim oldu.çok şükür korktuğum kadar zor geçmedi.uyandığımda kasık ağrım vardı ama geçti.şimdi ise felaket bel ağrım var sağ tarafımda özellikle.bu normal mi?

Canim aradilar 6 tanesi döllenmis 7 tanesinde bisey yokmus cok moralim bozuldu yaridan daha fazlasi gitmis normal mi acaba

normal tabiki canım benimde 14 tane toplanmıştı 4 tanesi 5. gün embriyosu olmuştu.. önemli olan kaliteleri canım kaç tane oldukları değil..inşallah sağlıklı sağlıklı bölünsünler annelerinin göbeğinde büyüsünler..:)

Merhaba arkadaslar, hamile olanlara hayirli olsun, bu yolda kararlilikla yuruyen diger arkadaslarinda ALLAH yardimcisi olsun.
Bende suanda transfer sonrasi ucuncu gunumdeyim, istirahat ediyorum.
Bende memorial sisli hastanesinde tedavi gordum, Aylin ve Nur hanimlarin kontrolunde tedavim devam etti. Aslinda durumum cokta parlak degildi tek yumurta ile baslayan sureci onun saglikli gelismesi ile sonlandirdik sukur iyi bir embriyoda elde edildi ve transfer oldu simdi beklemedeyiz. Allah istedikten sonra hersey olur, tek yumurta ile bu gunlere geldik, insaAllah sonucuda iyi olur.

Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?

hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı embriyolar olurlar.. ağrıların çok normal canım anestezinin vermiş olduğu ve operasyonun vermiş olduğu ağrılar bunlar birkaç güne geçer inşallah... benim opum anestezisiz olmuştu sonrasındada sadece vajinal ağrılarım olmuştu ..

canım hayırlı olsun inşallah.. var tabiki ben değilim ama topiklerde okumuştum biçok kişinin ilk sonucu 50 nin altında olupta yükselen çok okudum inşallah seninde yükselecek tekrar tebrikler...

canım çok sevindim inan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ....

Canim cok sevindim SIMDI cok saskinsindir.insan inanamıyor.bundan sonra kese ve kalp atışı trlaslarin olacak.allah saglikli bir hamilelik versin bu arada bugun iki yasin okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…