2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım tebrikler hamilesin tadını çıkar.değerinde yükselir allahın izniyle.

birde memnunmusunuz kizlar hangi doktorda tedaviye basladiniz
beni biraz aydinlatirsaniz sevinirim

Cok cok sagok miracle Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun Insaallah dediklerini uygulayacam tesekkurler ben nur hanimi sectim tavsiye uzerine aklimda semra hanimda vardi ama birine karar vermeliydim artik hayirlisi
canım kesinlikle çok iyi bir tercih yapmışşsın

memorial çok iyi bir tercih.bende orada tedavi oldum ve çok memnunkaldım yaklaşık 1 yıldır da kadınlar kulübündeki topikte yazışıyoruz orada tedavi gören arkadaşlarla..
bir kere bir merkezden pozitif alanlarda negatif alanlarda memnunsa o merkez iyidir..şimdiden hayırlı olsun tedavin.

çok şanslısın ki Nur hanım doğum izninden döndü onunla devam edebileceksin.bende çok istemiştim ama doğum iznindeydi ama öyle olmasına rağmen telefonda maiile her zaman yanımda oldu halada oluyo o bir melek

doktorlara gelecek olursak ben gördüğüm ve tanıdığım doktorlar içinde...öncelikle Nur hanımı çok tavsiye ederim hem doktor hem abladır o..

sonra müstecep bey ve murat beyi tavsiye ederim ben bu iki dr ile tedavimi sürdürdüm ikisi de çok iyidir...
tekrar hayırlı olsun tedavin canım.

dondurulmuş için ise evt ücret ödüyorsun..250 yada 270 euro gibi bişey ödedik.

Son düzenleme:

çok sevindim canım allah kucağına sağ salim almayıda nasip etsin sonuç bekleyen arkadaşlarımızda inş böyle güzel haberlerle gelir

değerin transferden sonraki kaçıncı güne ait...
test gününde bile olsa değerin bence iyi daha düşük değerlerle gebelik elde edip doğuran arkadaşlarımız var..
Allahın izniyle ikinci değerin en az 2 ye katlanmış olacak...

Son düzenleme:

Çok sağol Canim benim aminnn sizin pozitif düşüncelerinizin dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun. İnşallah ctesi degerim katlanır... Darısı başınaaaa

Çok sağol Canim benim aminnn sizin pozitif düşüncelerinizin dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun. İnşallah ctesi degerim katlanır... Darısı başınaaaa

tebrik ederim canımm..çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
sağlıkla kucağına alasın bebeğini..

değerin kat kat artsın inşallah

Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evham ve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...

canım senide tebrik ederim, katlanacak inşallah iki gün sonra değerin; sevincini yaşa :)))) ve pozitif düşünmeye devam et tatlım

canım bende hep derdim ki bir hamile kalayımm ohh rahatlıycam..ama inan bundan sonra başlıyo heyecan telaş.değerim artacakmı kese görülecek mi kalp atışı ne zaman duyulacak hep telaş ama güzel telaşlar

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var merkezler genelde yapmıyorlar bu testi ben geçen sene üni.hastanesine gittim belki bende de vardır diye ve çıktı.o yüzden sende yoktur belki de eğer coraspin kullanıyorsan ona devam edebilirsin.onu pıhtılaşması olanda olmayanda kullanıyor...

ama ben olsam şöyle yapardım diyeyim..kendine devam edebileceğin iyi bir kadın doğumcu bul ve ona anlat durumu..kan pıhtı değerlerine bakılır hem içinde rahat eder.

Canım bu değer 15. gün değeri. 27 ağustosta yumurta toplandı. 29 ağustosta da yerleştirildi. Transferin 15. günü bugün. Bize ilk testi bugün için vermişlerdi.

Pazartesi tekrarlayacakmışım testi. İnşallah katar değerim.

Son düzenleme:

hamilesin canım bu değerre göre.tebrik ederim..inşallah katlanıcak değerin..

benim bir arkadaşımın 19 çıkmıştı ve çok üzülmüştü değerim düşük diye..şimdi 6 aylık oldu oğlu olacak

2 gün sonra artar inşallah.

Senin değerin kaç canım. Benim 33.85 çıktı. Pazartesi tekrar test yapacakmışım.Ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum.

canimmm tebrik ederim ya bu nasıl güzel bir gün Çok şükür, hikayeni dinledikten sonra ayrıca mutlu oldum...Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin...Değerin gayet iyiiii hep artık olumlu şeyler düşün, ayrica benden de istediler iki gün sonra... İster istemez o kaygı var ama Rabbimin izni ile inşallah kat kat katlanır değerlerimiz

Kızlar Allah kabul etsin Yasinlerinizi görüyorum, bi dışari cikip gelicem hem liste izi düzenliycem hem de anlatacakları var

iyi sonuçlarlarla gelirsiniz inşallah kızlar dualarımız sizinle

Kızlar. Yardım. Bilgilendirin. Kasıklarımda iki saniye feci ağrı oldu. Kötümü

Senin değerin kaç canım. Benim 33.85 çıktı. Pazartesi tekrar test yapacakmışım.Ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum.

canım içini ferah tutmaya çalış, acele etme bence bekle. tabi söylemesi kolay :))) benimde iki gün sonra olmuştu transferim, senin pozitif haberin bana da iyi geldi. günler geçtikçe daha da mı duygusala bağlanıyo nedir???? bizler için de dua edin kızlar arkanızdan bizler de gelelim....

ve aksucum, o telaşelerin hiç biteceğini zannetmiyorum ben :)))) doğumdan sonra da devam edecek muhtemelen ama ne güzel telaşeler dimi? Rabbim bizlere de nasip etsin

Kızlar değerlerden ne kadar anlarsanız. E2 1233.31. Progesteron ise 16.15

canım hayırlı olsun inşallah.. var tabiki ben değilim ama topiklerde okumuştum biçok kişinin ilk sonucu 50 nin altında olupta yükselen çok okudum inşallah seninde yükselecek tekrar tebrikler...

canım senide tebrik ederim, katlanacak inşallah iki gün sonra değerin; sevincini yaşa :)))) ve pozitif düşünmeye devam et tatlım

canım tebrikler hamilesin tadını çıkar.değerinde yükselir allahın izniyle.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah artar değerim de sevincim kursağımda kalmaz. Benim embriyo 2. gün embriyosu olduğundan düşüktür belki hcg değerim. Allah yardımcım olsun artık. Hastaneden pazartesi tekrarla dediler ama ben cumartesi günü tekrar takrar yaptıracağım, en azından artıp artmadığını görmüş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…