- 24 Eylül 2011
- 1.844
- 550
- 398
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.881
Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?
kizlar bana yardimci olurmusunuz
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim
birde memnunmusunuz kizlar hangi doktorda tedaviye basladiniz
beni biraz aydinlatirsaniz sevinirim
canım kesinlikle çok iyi bir tercih yapmışşsınCok cok sagok miracle Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun Insaallah dediklerini uygulayacam tesekkurler ben nur hanimi sectim tavsiye uzerine aklimda semra hanimda vardi ama birine karar vermeliydim artik hayirlisi
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?
canım tebrikler hamilesin tadını çıkar.değerinde yükselir allahın izniyle.
aksucummmmm nası sevindim anlatamam, ama bana da biçok insana geldiği gibi, hep sen hamilesin diye düşünüyordum. Allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasipetsin evlatlarını :)))) çok çok mutlu oldum.
Çok sağol Canim benim aminnnsizin pozitif düşüncelerinizin dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun. İnşallah ctesi degerim katlanır... Darısı başınaaaa
Çok sağol Canim benim aminnnsizin pozitif düşüncelerinizin dualarınızın çok etkisi var Allah razı olsun. İnşallah ctesi degerim katlanır... Darısı başınaaaa
Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evhamve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...
değerin transferden sonraki kaçıncı güne ait...
test gününde bile olsa değerin bence iyi daha düşük değerlerle gebelik elde edip doğuran arkadaşlarımız var..
Allahın izniyle ikinci değerin en az 2 ye katlanmış olacak...
Canım bu değer 15. gün değeri. 27 ağustosta yumurta toplandı. 29 ağustosta da yerleştirildi. Transferin 15. günü bugün. Bize ilk testi bugün için vermişlerdi.
Pazartesi tekrarlayacakmışım testi. İnşallah katar değerim.
Belki şu anda çok dertlisin...
Belki "artık yeter" diyorsun...
Belki de kendinden geçmişsindir..
Belki de ağlıyorsun...
Belki bütün bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin..
O zaman Duy ! Rabbin sana söylüyor;
Sabredenlere, felaketlere karşı dişlerini sıkıp, göğüs gerenlere, mükafatları hesapsız ödenecektir !
Belki de onca insanın içinden neden senin seçildiğini soruyorsun...
Oysa Rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir!
İçinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!
Hayat bir imtihan değil mi?
Her sorun ebedi hayatında yer alan bir tuğla...
Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruna gebe...
Onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey de olmayacaktı!
Derdin yoksa üzül asıl!
Dertliysen bil ki; O seni seviyor!
Bak, Sevdiğin ne diyor?
ALLAH (cc), hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!
iyi sonuçlarlarla gelirsiniz inşallah kızlar dualarımız sizinle
Kızlar bunları yazmak oyle zor ki
Bır kac gundur sınırlerımm cok gerılmıstı dun gece 9. gunun gecesı dayanamayıp kan testı yaptırdım blast transferımdı 5. gun yanı olsa mutlaka çıkardı ve sonuç maalesef ki negatıf 0,01 dünyam basıma yıkıldı herkese tesellı veren ben kendıme nasıl verırım bılmıyorum.Bu acının tarıfı yok ne kadar negatife de hazırlamış olursam olayım kendımı meğer hıc hazırlanmamışım .Eşim dünyalar tatlısı eşim olmasa dun gece nasıl sabah olurdu bılmıyorum Allah ondan bın kere daha razı olsun.Ama bu acıyı rabbım kimseye yasatmasın .2. gun cmt tekrarlayacağım ama tabı umut yok.Insallah sız pozıtıf güzel haberlerle gelır bana bıraz ılac olursunuz rabbım yar ve yardımcınız olsun dualarım sızınle
Günaydın kızlar
Bu gün kan tahlili yaptıracak arkadaşlar inş olumlu sonuçlarla gelirsiniz dualarım sizlerle
Bana da dua edin ben de kan tahliline gideceğim inş Rabbim hepimizi o annelik mertebesine yükseltir bize de sağlıklı bebekler nasip eder amin.
Senin değerin kaç canım. Benim 33.85 çıktı. Pazartesi tekrar test yapacakmışım.Ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum.
Canım bu değer 15. gün değeri. 27 ağustosta yumurta toplandı. 29 ağustosta da yerleştirildi. Transferin 15. günü bugün. Bize ilk testi bugün için vermişlerdi.
Pazartesi tekrarlayacakmışım testi. İnşallah katar değerim.
canım hayırlı olsun inşallah.. var tabiki ben değilim ama topiklerde okumuştum biçok kişinin ilk sonucu 50 nin altında olupta yükselen çok okudum inşallah seninde yükselecek tekrar tebrikler...
canım senide tebrik ederim, katlanacak inşallah iki gün sonra değerin; sevincini yaşa :)))) ve pozitif düşünmeye devam et tatlım
canım tebrikler hamilesin tadını çıkar.değerinde yükselir allahın izniyle.
değerin transferden sonraki kaçıncı güne ait...
test gününde bile olsa değerin bence iyi daha düşük değerlerle gebelik elde edip doğuran arkadaşlarımız var..
Allahın izniyle ikinci değerin en az 2 ye katlanmış olacak...
hamilesin canım bu değerre göre.tebrik ederim..inşallah katlanıcak değerin..
benim bir arkadaşımın 19 çıkmıştı ve çok üzülmüştü değerim düşük diye..şimdi 6 aylık oldu oğlu olacak
2 gün sonra artar inşallah.
Kızlar değerlerden ne kadar anlarsanız. E2 1233.31. Progesteron ise 16.15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?