- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.901
Canım bu değer 15. gün değeri. 27 ağustosta yumurta toplandı. 29 ağustosta da yerleştirildi. Transferin 15. günü bugün. Bize ilk testi bugün için vermişlerdi.
Pazartesi tekrarlayacakmışım testi. İnşallah katar değerim.
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah artar değerim de sevincim kursağımda kalmaz. Benim embriyo 2. gün embriyosu olduğundan düşüktür belki hcg değerim. Allah yardımcım olsun artık. Hastaneden pazartesi tekrarla dediler ama ben cumartesi günü tekrar takrar yaptıracağım, en azından artıp artmadığını görmüş olurum.
canım içini ferah tutmaya çalış, acele etme bence bekle. tabi söylemesi kolay :))) benimde iki gün sonra olmuştu transferim, senin pozitif haberin bana da iyi geldi. günler geçtikçe daha da mı duygusala bağlanıyo nedir???? bizler için de dua edin kızlar arkanızdan bizler de gelelim....
ve aksucum, o telaşelerin hiç biteceğini zannetmiyorum ben :)))) doğumdan sonra da devam edecek muhtemelenama ne güzel telaşeler dimi? Rabbim bizlere de nasip etsin
Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evhamve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...
Canım Cevabın İçin Teşekkür Ederim İşlem Bitti 16 Adet Yumurtamı Almışlar ( Medicana Hastanesi Doktorum Selman Bey ..
Yalnız Hemşire Beni Yanlış Anlamış O Sanmış Ki Yumurtalarım Alınırken Anastazi Uygulaması Anlamış Transfer Esnasında Sadece Muayne Olur Gibi Hissedebilirsin Kendini Dedi Yani Transferde Anastazi Şart Değilmiş İşin Maddiyatını Değilde Sadece Can Acıma Tarafını Düşünüyordum Yoksa Okadar Para Veren Ufak bişey Daha Verir :) Şimdi Yattıgım Yerden İstiratimi Ediyorum Bir Yandan yazıyorum :) Son Aşama kaldı Transfer onuda 3 veya 5 Gün İçinde Dediler Rabbim Hakkımızda Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin Bi Nevi İmtahan Dünyası Buda Bir Sınav 10 Senedir Çocuk İçin Sınavdayım Ve İlk Sınavıma Girdim Kazanırmıyım Kazanamazmıyım Bunuda Yüce Rabbim Bilir Rabbim Kimseyi Sıradan Ayırmasın Sokakta Çocuk Gördükçe Aglamak Geliyor İçimden Eşimde Fark Ediyor Bana Bakıyor Bir Bebek Gördügünde Anlıyor Çok Moralimin Bozuldugunu Ama Bir şey Diyemiyor İşte Elden gelen Tek Bir Şey Yer Gök Dua
Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?
Kızlar sonucumu aldığımda ağladım sevinçten. Değerim 33.85 çıktı. Gebelik var görünüyormuş ama 2 gün sonra tekrarlamamız gerekiyormuş. 50 nin altında olduğu için. Sonucu benim gibi olup ta yükselen var mı?
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?
Slmlar kimseler varmı acaba
selamlar tatlım...
Hamile kaldıktan sonra da pıhtılaşmaya bakılabiliniyo mu? opudan önce coraspin kullanıyordum, transferle onu bıraktırdı fraxiparen kan sulandırıcı iğneye başlattırdı...aslında doktoruma devam etmek istiyorum ama çok yoğun duruma bakıcam... eee bir doktor bulana kadar o zaman iğneyi kessem de coraspin mi kullansam?? Peki estrofeme devam ettin mi canım?canım bende hep derdim ki bir hamile kalayımm ohh rahatlıycam..ama inan bundan sonra başlıyo heyecan telaş.değerim artacakmı kese görülecek mi kalp atışı ne zaman duyulacak hep telaş ama güzel telaşlar
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama bende pıhtılaşma var merkezler genelde yapmıyorlar bu testi ben geçen sene üni.hastanesine gittim belki bende de vardır diye ve çıktı.o yüzden sende yoktur belki de eğer coraspin kullanıyorsan ona devam edebilirsin.onu pıhtılaşması olanda olmayanda kullanıyor...
ama ben olsam şöyle yapardım diyeyim..kendine devam edebileceğin iyi bir kadın doğumcu bul ve ona anlat durumu..kan pıhtı değerlerine bakılır hem içinde rahat eder.
Canım benim değerim 712, maşallah iyi ama benimkini baz alma hatta benimki de fazla yüksek geldi bana herşeyden işte insan tedirgin oluyor, ona rağmen ctesi test istedi doktorum, bana iki embriyo konulmuştu bu arada 3. gündü, seninki ikinci günmüş önemli olan canım ilk çıkan değer değil ki asıl katlanması... İnşallah ctesi ikimizde güzel sonuçlar alırız....Senin değerin kaç canım. Benim 33.85 çıktı. Pazartesi tekrar test yapacakmışım.Ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum.
Aminnn Canım, eeee kıymetli bebişler:))) pozitif düşün olumsuz şeyler okuma diye şimdiden kendimi telkin ediyorum ama elde değil... telaş bitmiyor ama böyle telaşa can kurban... iki gün sonra inşallah o telaş seni de sarsıncanım içini ferah tutmaya çalış, acele etme bence bekle. tabi söylemesi kolay :))) benimde iki gün sonra olmuştu transferim, senin pozitif haberin bana da iyi geldi. günler geçtikçe daha da mı duygusala bağlanıyo nedir???? bizler için de dua edin kızlar arkanızdan gelelim
ve aksucum, o telaşelerin hiç biteceğini zannetmiyorum ben :)))) doğumdan sonra da devam edecek muhtemelenama ne güzel telaşeler dimi? Rabbim bizlere de nasip etsin
Canım yaaa ne kadar farklı şeyler söylenmiş, bana estrofemi kes dediler niye öyle dediler ki bu kadar çabuk... şimdi hocayı dinlesem bi türlü dinlemesem bi türlü... gözün aydın buarada kesenizi görmüşünüz bazen ikinci kese sonra çıkabiliyormuş, darısı kalp atışlarına... buarada transferden kaç gün sonra gördün keseyi?Ben ilk testteniki gun sonra Kan tahlili gene yapıldı deger 1869du gebelik kesin dedi.estrofem gunde üç kez devam progesteron kapsül gunde üç kere sabah iki akşam iki öğle iki devam ettim.bebe aspirinin ve folik asiye devam.dün kesemizi gördük.deger yüksekti iki konmuştu ama TEK kese görüldü.estrofemi iki gun gunde iki kez içip birakcakmisim.kapsullere devam.asprin folik asit devam.haftaya perşembe kalp atışı duycM cok korkuyorum boşta olabiliyormus yani kalp sesini duymadan rahat etmicem
Sağoll canımmmmm Aminnn.... Darısı başına inşallah en kısa zamanda...canımmmm çoook tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşallah.
tebrik ederim canımm..çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
sağlıkla kucağına alasın bebeğini..
değerin kat kat artsın inşallah
aksucum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. diğer hamile olan arkadaşarı da tebrik esdiyorum. benimde moralim bozulmaya başlamıştı kim sonucu söylese negatif. Ağustos ayı iyi gelmemişti ki inşallah gebelik haberleri ile durum döndü gibi görünüyo. kızlar test bekleyenlere bizlere çok dua edin olur mu? benim 8. günüm son 4 günüm ve önceleri sakinken şimdi paniklemeye başladım. kimseye söylemeyeyim dedim ama olmuyo işte. söylene söylene bi sürü kişi yine haber bekliyo. birisi hamilesin söylemiyosun dedi geçen. çok korkuyorum. pazartesi kan vereceğim. maddi manevi çok yıprattı bu süreç beni. kızlar nolur dua edin. kendimi çok çaresiz hisssediyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum...
Hamile kaldıktan sonra da pıhtılaşmaya bakılabiliniyo mu? opudan önce coraspin kullanıyordum, transferle onu bıraktırdı fraxiparen kan sulandırıcı iğneye başlattırdı...aslında doktoruma devam etmek istiyorum ama çok yoğun duruma bakıcam... eee bir doktor bulana kadar o zaman iğneyi kessem de coraspin mi kullansam?? Peki estrofeme devam ettin mi canım?
Canım benim değerim 712, maşallah iyi ama benimkini baz alma hatta benimki de fazla yüksek geldi bana herşeyden işte insan tedirgin oluyor, ona rağmen ctesi test istedi doktorum, bana iki embriyo konulmuştu bu arada 3. gündü, seninki ikinci günmüş önemli olan canım ilk çıkan değer değil ki asıl katlanması... İnşallah ctesi ikimizde güzel sonuçlar alırız....
Aminnn Canım, eeee kıymetli bebişler:))) pozitif düşün olumsuz şeyler okuma diye şimdiden kendimi telkin ediyorum ama elde değil... telaş bitmiyor ama böyle telaşa can kurban... iki gün sonra inşallah o telaş seni de sarsın
Canım yaaa ne kadar farklı şeyler söylenmiş, bana estrofemi kes dediler niye öyle dediler ki bu kadar çabuk... şimdi hocayı dinlesem bi türlü dinlemesem bi türlü... gözün aydın buarada kesenizi görmüşünüz bazen ikinci kese sonra çıkabiliyormuş, darısı kalp atışlarına... buarada transferden kaç gün sonra gördün keseyi?
Sağoll canımmmmm Aminnn.... Darısı başına inşallah en kısa zamanda...
Canım çokk sağol, sen daha tecrübelisin artık bunaltırım seni
canım pozitif düşünmeye çalış, bol bol dua et. ve sonuç ne olursa olsun Allahtan olduğunu unutma. sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan, gerisi insan elinde değil; bundan sonrası Allahın takdiri, bundan öncesinde olduğu gibi :) iyi düşün iyi olsun inşallahaksucum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. diğer hamile olan arkadaşarı da tebrik esdiyorum. benimde moralim bozulmaya başlamıştı kim sonucu söylese negatif. Ağustos ayı iyi gelmemişti ki inşallah gebelik haberleri ile durum döndü gibi görünüyo. kızlar test bekleyenlere bizlere çok dua edin olur mu? benim 8. günüm son 4 günüm ve önceleri sakinken şimdi paniklemeye başladım. kimseye söylemeyeyim dedim ama olmuyo işte. söylene söylene bi sürü kişi yine haber bekliyo. birisi hamilesin söylemiyosun dedi geçen. çok korkuyorum. pazartesi kan vereceğim. maddi manevi çok yıprattı bu süreç beni. kızlar nolur dua edin. kendimi çok çaresiz hisssediyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum...
aksucum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. diğer hamile olan arkadaşarı da tebrik esdiyorum. benimde moralim bozulmaya başlamıştı kim sonucu söylese negatif. Ağustos ayı iyi gelmemişti ki inşallah gebelik haberleri ile durum döndü gibi görünüyo. kızlar test bekleyenlere bizlere çok dua edin olur mu? benim 8. günüm son 4 günüm ve önceleri sakinken şimdi paniklemeye başladım. kimseye söylemeyeyim dedim ama olmuyo işte. söylene söylene bi sürü kişi yine haber bekliyo. birisi hamilesin söylemiyosun dedi geçen. çok korkuyorum. pazartesi kan vereceğim. maddi manevi çok yıprattı bu süreç beni. kızlar nolur dua edin. kendimi çok çaresiz hisssediyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?