2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

tatlım 2.gün embriyosu olması bhcg nin geç yükselmeye başlamasına neden olmuş olabilir ve 15.güne göre değer düşükmüş gibi gelebilir ama bu bence önemli değil dediğim gibi ne değerler gördüm ben kızlardan seninkide normal geliyor bana şimdi önemli olan ikinci yaptıracağın test Allahın izniyle güzel bir sonuçla geleceksin..

Canım benim, inşallah sizlerin değerleri benden çok daha güzel gelsin inşallah. Ben dünkü olumsuz idrar testinden sonra hala inanamıyorum sanırım, o yüzden heralde. Gerçekten çok tuhafım şu anda. Dün akşam, yarın kesin adet olacağım demiştim, adet döneminde migren ağrısına benzer bir ağrı olur bende, bir de gece nasıl kasıklarım yırtlılıyor sandım, adet ağrısı gibi de değildi, hemen attım kendimi yatağa. Sabah kalkınca da çamaşırıma akan jeli evirip çevirip inceledim. Biraz pembelik var gibi geldi sanki ama emin de olamadım. Ödüm koptu.

Kasığmda hala ağrı var. Biraz dinleneym en iyisi. Akşama tekrar girerim nete.

HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN.

Bu arada insan tabi ki daha duygusal ve gergin oluyor test zamanı yaklaştıkça. Dün beni görecektiniz. Bugün sabah ta öyle. Nasıl da gergindim. Ay şükür Allahım ya, buna da şükür.

Hoşçakalın......

Ben ilk testteniki gun sonra Kan tahlili gene yapıldı deger 1869du gebelik kesin dedi.estrofem gunde üç kez devam progesteron kapsül gunde üç kere sabah iki akşam iki öğle iki devam ettim.bebe aspirinin ve folik asiye devam.dün kesemizi gördük.deger yüksekti iki konmuştu ama TEK kese görüldü.estrofemi iki gun gunde iki kez içip birakcakmisim.kapsullere devam.asprin folik asit devam.haftaya perşembe kalp atışı duycM cok korkuyorum boşta olabiliyormus yani kalp sesini duymadan rahat etmicem

çok sevindim canım için rahatlamıştır inşallah yumurta sayında çok güzel maaşallah inşallah 5. güne blast aşamasına kadar gider yumoşların.senin transferin benden önce olur hadi bakalım hayırlısı...hayattaki en büyük sınavlardan biri bu ben 6 günlük kızımı toprağa verdim o günden beri küçük bebeklere bakamıyorum bile ablam eltim görümcelerim hepsi benden sonra doğum yaptılar hiçbirinin bebeğini kucağıma bile almadım görmek bile istemiyorum o kadar zor bişey ki yaşamayan asla anlayamaz.ALLAH BÜYÜK İNŞALLAH Bİ GÜN BİZEDE ANNELİĞİ TATTIRIR.Sen şimdi bol bol dinlen düzenli beslen özellikle meyve ye moralini yüksek tut ve bol bol dua et Allah a emanet ol.

ayy tebriklerrrrrrr süper bi haber inşallah katttt katttkatttlansınnnnn değerinnn var tabii hemde çokk seninkiden daha düşük değerlerin yükseldiğini biliyorum ben ninkide yükselceek inşallah içini ferah tut darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallahh benim şafak 6

cnm bnm bnce hamilesn bnm 6.gunm 33.2 iki gn sonra yaptirdim 88 cikti sonra katlaniyor insallh degern yukselir

canımmmm çoook tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşallah.

Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?

normal canım hiç canını sıkma sen.1 tane bile yeter. benim 12 embriyo vardı sadece 1 tane sağlıklı çıktı mesela.o da transfer edildi.beklemedeyim.geriye bir tek Rabbimin "ol" demesi kaldı. kısmetse tabi. sayılara hiiç takılma sen

Hamile kaldıktan sonra da pıhtılaşmaya bakılabiliniyo mu? opudan önce coraspin kullanıyordum, transferle onu bıraktırdı fraxiparen kan sulandırıcı iğneye başlattırdı...aslında doktoruma devam etmek istiyorum ama çok yoğun duruma bakıcam... eee bir doktor bulana kadar o zaman iğneyi kessem de coraspin mi kullansam?? Peki estrofeme devam ettin mi canım?
Senin değerin kaç canım. Benim 33.85 çıktı. Pazartesi tekrar test yapacakmışım.Ama ben Cumartesi yaptırmak istiyorum.
Canım benim değerim 712, maşallah iyi ama benimkini baz alma hatta benimki de fazla yüksek geldi bana herşeyden işte insan tedirgin oluyor, ona rağmen ctesi test istedi doktorum, bana iki embriyo konulmuştu bu arada 3. gündü, seninki ikinci günmüş önemli olan canım ilk çıkan değer değil ki asıl katlanması... İnşallah ctesi ikimizde güzel sonuçlar alırız....
Aminnn Canım, eeee kıymetli bebişler:))) pozitif düşün olumsuz şeyler okuma diye şimdiden kendimi telkin ediyorum ama elde değil... telaş bitmiyor ama böyle telaşa can kurban... iki gün sonra inşallah o telaş seni de sarsın
Canım yaaa ne kadar farklı şeyler söylenmiş, bana estrofemi kes dediler niye öyle dediler ki bu kadar çabuk... şimdi hocayı dinlesem bi türlü dinlemesem bi türlü... gözün aydın buarada kesenizi görmüşünüz bazen ikinci kese sonra çıkabiliyormuş, darısı kalp atışlarına... buarada transferden kaç gün sonra gördün keseyi?
canımmmm çoook tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşallah.
Sağoll canımmmmm Aminnn.... Darısı başına inşallah en kısa zamanda...
tebrik ederim canımm..çok sevindim Allah tamamına erdirsin..
sağlıkla kucağına alasın bebeğini..

değerin kat kat artsın inşallah

Canım çokk sağol, sen daha tecrübelisin artık bunaltırım seni

aksucum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. diğer hamile olan arkadaşarı da tebrik esdiyorum. benimde moralim bozulmaya başlamıştı kim sonucu söylese negatif. Ağustos ayı iyi gelmemişti ki inşallah gebelik haberleri ile durum döndü gibi görünüyo. kızlar test bekleyenlere bizlere çok dua edin olur mu? benim 8. günüm son 4 günüm ve önceleri sakinken şimdi paniklemeye başladım. kimseye söylemeyeyim dedim ama olmuyo işte. söylene söylene bi sürü kişi yine haber bekliyo. birisi hamilesin söylemiyosun dedi geçen. çok korkuyorum. pazartesi kan vereceğim. maddi manevi çok yıprattı bu süreç beni. kızlar nolur dua edin. kendimi çok çaresiz hisssediyorum. hiçbirşeye konsantre olamıyorum...

Sağoll canımmmmm Aminnn.... Darısı başına inşallah en kısa zamanda...

aminnn inşallah...beklemelerdeyim işte bende..Rabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu inşallah.

anlıyorum seni canım. benim test günüm de haftaya çarşamba ama ben dayanamayacağım ve pazartesi yapacağım sanırım. OHSS geçmeye başladıkça bu takılıyo şimdi aklıma.gerçi gebelik oluşsa OHSS gerilemez diye okudum ama yine de umut işte.... Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah...

aksucum ben 1 yasin ve 1 meryem suresi okudum rabbim kabul etsin..

canım pozitif düşünmeye çalış, bol bol dua et. ve sonuç ne olursa olsun Allahtan olduğunu unutma. sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan, gerisi insan elinde değil; bundan sonrası Allahın takdiri, bundan öncesinde olduğu gibi :) iyi düşün iyi olsun inşallah

Canım Rabbim maddi manevi emeklerini boşa çıkartmasını inşallah sende müjdeli haberi alırsın... Hep dualarımdasınız simdi daha da çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…