- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.921
anlıyorum seni canım. benim test günüm de haftaya çarşamba ama ben dayanamayacağım ve pazartesi yapacağım sanırım. OHSS geçmeye başladıkça bu takılıyo şimdi aklıma.gerçi gebelik oluşsa OHSS gerilemez diye okudum ama yine de umut işte.... Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah...
Kimseler yolmuuu nerdesiniz
=aksu81;31875960]Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evhamve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...
ben varım canım
Ben iki aşılamamı Amerika'da, ilk tüp bebek tedavimi Konya eurofertil de, 2. tüp bebek tedavimi sisli memorial hastanesinde yaptırdım. Doktorumla bugün esim görüştü dosyamı yeniden gözden geçirip arayacaklarını söylemişler. Biz açıklanmayan infertility grubuna giriyoruz. Her seferinde cok yüksek yüzdeler veriyorlar fakat maalesef sonuc negatif...
DNA hasar testini acaba isteğe bağlı yapabiliyorlar mı? Araştırmak lazım. Ya da biz cok fazla okuyup araştırdığımız için daha cok mu strese giriyoruz bilemiyorum...biraz bilmesek biraz az merak etsek daha mı guzel olurdu ya da daha mı az üzülürdük...
=aksu81;31875960]Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evhamve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...
Naber nasıl gidio. Benim ii gidio benim iki bakıcım var çünkü. Eşim hiç kalmayacağımı tembih etti. Öle gidiyo işte. Ama beklemek hem zor hem yaklaştıkça günler daha kötü oluyo ya
Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?
Allah yardımcın olsun tatlım. eşin doktorunla konuştu mu? doktorun bu hiç kalkmama işine ne diyor? çünkü gerek doktorlar gerekse okuduklarım sürekli yatmanın aslında çok da iyi olmadığı yönünde.... bence bu kadar yatmaya zorlamamalısın kendini
Cam tedavin hayirlibolsun ilk önce almanyafa nerdesin hangi merkezde yaptırdın bende almanyada 5 defa denedim burda olmadı sonrsa türkiyede denedik yine olmadı Allah bu yolda kimseyi eylemesin yüzümüzü guldursunAlmina canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insaallah en yakin zamanda kavusursun melegine.
Ben randevu aldim eylul sonu icin nur hanimi sectim bahsettigin ozellikler oldugunu soylediler doktor hanimda. Mail attim bana butun tahlillerini getir dedi nur hanim. Ben almanyada doktor cok degistirdim begenmedim tupbebek merkezine gittim sonuda ve histereskopi Laparoskopi oldum mayista meger cikolata kisti yani endometriosis varmis temizlediler sukur. Trioit yavas calisoyormus yani tembel yumurtalarim.esiminde hizinde biraz problem varmis.Sonra iki asilama oldu sonuclar negatif ucuncu asilama haftaya yaptiriyorum kismetse. Bende bide yunurta istenilen buyukluge gelmeden erken catliyor 11.-14.gun arasi.
Bakalim nasip olirsa yaptircam yoksa dondurup baska bi zamana yaptirmak istiyorum memorialda.
adetin 22. Gunu ilk kontrolum umarim yeterlidir transfere kadar.
Cok zor bi surec anliyorum Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin.
Kızlaar Allah'ın izni ile Hamileyimmmm..... Heyecandan kalbim çıkacak hala idrak edemiyorum... Oysa gece o kadar adet ağrısı yaşadım ki olmadı diye düşünmeye başlamıştım... Dualarınız için çoook
teşekkür ederim Rabbim kabul etti, Yarabbim sana ne kadar şükretsem az... inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirip sağ sağlim kucağıma almak da nasip olur, Güzel Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın... kendime geleyim daha yazarım...
çok sevindim canım için rahatlamıştır inşallah yumurta sayında çok güzel maaşallah inşallah 5. güne blast aşamasına kadar gider yumoşların.senin transferin benden önce olur hadi bakalım hayırlısı...hayattaki en büyük sınavlardan biri bu ben 6 günlük kızımı toprağa verdim o günden beri küçük bebeklere bakamıyorum bile ablam eltim görümcelerim hepsi benden sonra doğum yaptılar hiçbirinin bebeğini kucağıma bile almadım görmek bile istemiyorum o kadar zor bişey ki yaşamayan asla anlayamaz.ALLAH BÜYÜK İNŞALLAH Bİ GÜN BİZEDE ANNELİĞİ TATTIRIR.Sen şimdi bol bol dinlen düzenli beslen özellikle meyve ye moralini yüksek tut ve bol bol dua et Allah a emanet ol.
Kizlar lütfen yardim siz ne yaptiniz kafam karişti...
Yani tam yatmıyorum. Nadiren uzanma. Hep oturmuşum kanapede. Kalksam iki Dakika'ya kadar oturma sam eşime sölüyolar ablabla eşimin kızı. Bana bakanlar. Yemek önüme kadar su herşey. Bakalım Allah hayırlısını etsin geçn bayramın ertesi günü gene negatif almiştim kimse yanmda yoktu. Son dört gün ablam gelmişti tr den ben Kıbrıs'ta yaşıyorum benim de üç üncü olacak bu heyecanı yaşıyorum. Geçn yılda aşılama yaptık olmadı bu yılda ard Arda tüp denedm
inşallah bu defa bebeğin sana sıkıca tutunur da yaşadığın sıkıntıları bi çırpıda unutursun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?