2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

üşenmedim senin için araştırdım, biz aynı gün transfer olduk bilmem hatırlıyomusun. buda araştırmanın son cümlesi "OHSS hamile kalma ihtimalinizi azaltmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir."
lütfen iyi düşünmeye çalış tatlım.... biliyorum oldukça zor, bende zaman zaman negatif şeyler geçiriyorum aklımdan, hemen yerine pozitif bişeyler geçirmeye çalışıyorum. benim testim taaaaa haftaya cuma günü. inşallah o güne kadar yapmam test falan. aksi ıspatlanana kadar hamilesin ve bunun keyfini çıkar. şımar..... onca iğneden ilaçtan sonra azıcık şımarma hakkımız var herhalde :)

Son düzenleme:
=aksu81;31875960]Canlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlara nasıl devam ettiniz? Merkez estrofemi kesmemi söyledi de? Bide fraxiparen kan sulandırıcı iğneyi bitince bırak dedi yarin bitiyor herkes daha uzun kullaniyoo kafam karıştı, hiç pıhtılaşma ile ilgili test de yapilmadi. Önlem amaçliydi, bakilmadigi için daha çok korkum... Progestan kapsül folio asit devam.... Anaaaa şimdiden telaş:18: evham ve sıyırma belirtileri başladı... İnşallah ctesi değerim yükselir...[/QUOTE]

Kizlar lütfen yardim siz ne yaptiniz kafam karişti...

Kizlar lütfen yardim siz ne yaptiniz kafam karişti...[/QUOTE]

Slm burdamısınz Ben hamile kalmadığım için hala bilemecem. Ama bu salı testim olacak şayet hamile kalırsam ben ilaçlara devam edecem söylendi ilaç formu var bende Ben hen bant ve vitamin korasppırin. Vede esrofem ve fitil olarak aldım progesteron var. Hamile olursam hepsini 7aya kadar bandı üç ay denildi

Arkadaşlar sonuçları negatif olanlara Allah sabır versin bu sizin dediğiniz pc oluyo galiba yanlış hatırlamıyorsam bunu bis yapmislardi almanyada merkezin biri yaptı diğer merkezde bunu onaylamadı cunkunormal yumurtalarida zedelenebilinir dedi hatta benim 3 denemeler hic bi yumurta bulunamada zaten dedi doktor o yumurta sağlıklı değilse vucutvonu atiyo dedi nekadar doğru bilmiyorum buradaki alman doktor öyle söyledi yani anlayacağınız bana onuda yaptılar yine olmadı Allah yardımcımız olsun

Kizlar lütfen yardim siz ne yaptiniz kafam karişti...[/QUOTE]

aksucum kafanı bü tür şeylere fazla takma lütfen için rahat olsun diye söylüyorum.. dr um banada kan sulandırıcı iğnemi ve estrofemi 13. güne kadar kullanacağımı söylemişti 12. gün testini yapıcaksın ve sonucun pozitif olursa kan sulandırıcı ve estrofemi bırakacaksın sadece progestana ve vitaminlerime devam edeceğimi belirtmişti...tatlım herkesin dr u farklı ,tedavisi farklı sen kim ne nasıl kullanıyo bunlarıı bırak herkesede sorup kafanı bulandırma önce Rabbim e sonrada dr una güven ve onun dediğini yap...

Naber nasıl gidio. Benim ii gidio benim iki bakıcım var çünkü. Eşim hiç kalmayacağımı tembih etti. Öle gidiyo işte. Ama beklemek hem zor hem yaklaştıkça günler daha kötü oluyo ya

Allah yardımcın olsun tatlım. eşin doktorunla konuştu mu? doktorun bu hiç kalkmama işine ne diyor? çünkü gerek doktorlar gerekse okuduklarım sürekli yatmanın aslında çok da iyi olmadığı yönünde.... bence bu kadar yatmaya zorlamamalısın kendini

Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?

tatlım kendine RABBİM e teslim et benim 15 yumurtam toplandı ve bunlardan 9u işlem gördü bu 9 embriyodanda 1. güne sadece 2 adet embriyo kaldı ben resmen yıkılmıştım hergün embriyologları arıyodum 2 embriyom duruyomu diye rabbim ol dedi 5. güne kadar 2 side ulaştı için rahat olsun dua et...

Yani tam yatmıyorum. Nadiren uzanma. Hep oturmuşum kanapede. Kalksam iki Dakika'ya kadar oturma sam eşime sölüyolar ablabla eşimin kızı. Bana bakanlar. Yemek önüme kadar su herşey. Bakalım Allah hayırlısını etsin geçn bayramın ertesi günü gene negatif almiştim kimse yanmda yoktu. Son dört gün ablam gelmişti tr den ben Kıbrıs'ta yaşıyorum benim de üç üncü olacak bu heyecanı yaşıyorum. Geçn yılda aşılama yaptık olmadı bu yılda ard Arda tüp denedm

Cam tedavin hayirlibolsun ilk önce almanyafa nerdesin hangi merkezde yaptırdın bende almanyada 5 defa denedim burda olmadı sonrsa türkiyede denedik yine olmadı Allah bu yolda kimseyi eylemesin yüzümüzü guldursun

Allah takıma erdirsin sağlıkla sihhatle inşallah hamileligindee cok güzel gider Allah gönlüne göreversin senin adına cok sevindim

Senin Yaşadıgında Zor Rabbim Tekrarını Göstermesin ..
Dinleniyorum Fena Agrım Vardı Rahatladım . Eşim Saolsun İlaçlarımıda Veriyor Yemegide Hazırlıyor :) Çok İstediği İçin Üzerime Çok Titriyor Çok Neşeli Ve heyecanlı Geçiyor Bakalım Hevesimiz Kursağımızda Kalırsa Çok Moralimiz Bozulacak Bu Transferden Sonra Ne Yemek Lazım Nebilim Tutması Tutunabilmesi için Yoksa Alakası Olmayan Birşeymi

Kizlar lütfen yardim siz ne yaptiniz kafam karişti...

aksucum kafanı bü tür şeylere fazla takma lütfen için rahat olsun diye söylüyorum.. dr um banada kan sulandırıcı iğnemi ve estrofemi 13. güne kadar kullanacağımı söylemişti 12. gün testini yapıcaksın ve sonucun pozitif olursa kan sulandırıcı ve estrofemi bırakacaksın sadece progestana ve vitaminlerime devam edeceğimi belirtmişti...tatlım herkesin dr u farklı ,tedavisi farklı sen kim ne nasıl kullanıyo bunlarıı bırak herkesede sorup kafanı bulandırma önce Rabbim e sonrada dr una güven ve onun dediğini yap...[/QUOTE]

Canım doğru söylüyorsun, işte bazen çok şey bilmekte kötü oluyor doktorculuk oynuyorum :)) bide hemşereyle konuştum iyice kafa karıştırdı ilaçlara aynen devam lafı etti, bende hoca estrofemi kes dedi, bende hatta tereddüt ediyorum sanki çevremdekiler daha uzun kullanmış dedim. değeriniz iyi çıktığı için demiştir. ama aklınıza takılıyorsa 2 gün daha kullanın iki günden bir şey olmaz dedi... buarada ilacı 17.00 De almam lazımdı bunları konuştuk saat oldu 18.00 dedim vardır bir hayır Hoca koskoca prof kes diyorsa keseyim dedim... şimdi de biraz baktım arkadaşlar estrofem x grubu yani gebelikte riskli bir ilaçmış Allah korusun özellikle kalp atımından sonra kullanmak bazı anomalilere sebep olabiliyormuş... ama ben 3 ay kullandığını söyleyenleri gördüm... kimse telaşa düşmesin ama bilginiz olsun diye yazdım....

inşallah bu defa bebeğin sana sıkıca tutunur da yaşadığın sıkıntıları bi çırpıda unutursun tatlım.

Canım doğru söylüyorsun, işte bazen çok şey bilmekte kötü oluyor doktorculuk oynuyorum :)) bide hemşereyle konuştum iyice kafa karıştırdı ilaçlara aynen devam lafı etti, bende hoca estrofemi kes dedi, bende hatta tereddüt ediyorum sanki çevremdekiler daha uzun kullanmış dedim. değeriniz iyi çıktığı için demiştir. ama aklınıza takılıyorsa 2 gün daha kullanın iki günden bir şey olmaz dedi... buarada ilacı 17.00 De almam lazımdı bunları konuştuk saat oldu 18.00 dedim vardır bir hayır Hoca koskoca prof kes diyorsa keseyim dedim... şimdi de biraz baktım arkadaşlar estrofem x grubu yani gebelikte riskli bir ilaçmış Allah korusun özellikle kalp atımından sonra kullanmak bazı anomalilere sebep olabiliyormuş... ama ben 3 ay kullandığını söyleyenleri gördüm... kimse telaşa düşmesin ama bilginiz olsun diye yazdım....[/QUOTE]

canım sanki sen sonucu beklerken gayet sakindin, birden noldun böyleee haklısın canım, anlamaya çalışıyorum. umarım daha iyi anlarım tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…