2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım ben clexane kullanıyorum kan sulandırıcı. bırakmadım kullanıyorum ben doğuma kadar da kullanıcam...
çünkü bende pıhtılaşma var..coraspinde kullanıyorum ikisini de bırakmayacağım..

bu test (tromboz paneli testi) hamilelikte de yapılabilir zaten sadece kan veriyorsun.
.genetik bölümü olan her hastanede bakılıyor ve sonuçlar 15-20 günde çıkıyor.bunu anlamanın en kesin yolu bu.yoksa kafandaki soru işaretinden kurtulamazsın canım..

dediğim gibi ben tüp bebek öncesi kendim baktırdım.oda çıktı.doktorlara kalsa bu teste bakmak için 3 düşük yapmak gerekiyor Allah korusun..

dediğim gibi bu doktorunla yada yeni bir dr bul onunla bu korkularını konuş...mutlaka bakacaktır kandan..ve korkma canım bebeğine bir şey olmaz Allahın izniyle

istediğin her şeyi sorabilirsin canım kafana ne takılırsa

Merhaba arkadaslar aneztesi ile Transfer olanlar var hatta ben Transfer oldugum gun oda arkadasimda aneztezi ileolmustu bazi kisiler bu esnada cok geriliyorlarmis ve heyacan yapiyorlarmis oyizden anestezi istiyorlarmis a onun sonrasi kotu snestezi benim oyle oluyo ne yersen Ye kusuyosin bilmiyom oyle olan varrni cok kotu oluypm ben Allah kolaylık versin herkese gonlumuzden geceni rabbim omrumuze yaz sin

hatırlıyorum tabi canım hatırlamaz mıyım.... Ağzından bal damlıyor arkadaşım. inşallah dediğin gibi olur.ben de bekliyim diyorum bi ama dayanamıyorum.inşallah öyledir.ama değilse de napıyım artık.herşey Rabbimden... bizim elimizden bu kadarı geliyor gerisi kısmet...

inşallah sonucunda güzel olur canım :)... günde bir dilimi geçmeyecek ananasın iyi olduğunu okudum ama net bilgim yok içerisindeki bi vitamin bağışıklık sistemine çok faydalıymış ama çok yenmeside rahim kasılmalarına neden olabiliyormuş bence mevsimindeki bütün meyvelerden hergün bir meyve tabağı yapı yemeli ben şimdiden başladım.alkol sigaradan kesinlikle uzak durulmalı zaten.çay ve kahveden de uzak durulmalı bunlar çok önemli bence tam mevsimi haftada 1 hatta imkan varsa 2 kez balık yenmeli şimdi tamda zamanı hele fırında çupra mükemmel olur.yatmadan önce büyük bir dardak süte 1 tatlı kaşığı bal katıp ılık bi şekilde içiyorum hem faydalı hem rahat uyutuyo insanı sakinleştiriyo.günde 1 adet ceviz her derde deva.BİTKİ ÇAYLARINDAN KESİNLİKLE UZAK DURULMALI ÇÜNKÜ RAHİM KASILMASINA YOL AÇIYOR.ev yapımı tarhana bulma imkanınız varsa ki benim annem süpper yapar arada yemeli.ÇİKOLATADAN UZAK DURULMALI NEDE OLSA İÇİNDE KAFEİN VAR KOLADA AYNI ŞEKİLDE.AMERİKANLARIN YAPTIĞI BİR ARAŞTIRMADA KATI YAĞI ÇOK TÜKETEN KADINLARDA TUTUNMA ORANLARI DÜŞÜYOMUŞ BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ...

ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN VE EDİNDİĞİM BİLGİLER BUKADAR BU KONUDA DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN PAYLAŞIN... KURBAN OLDUĞUM ALLAH IM HERŞEYE AYRI BİR ŞİFA GİZLEMİŞ...DUA İLE... :)

Canım ya bende ananas tutunmaya destek oluyo diye baya yedim bisey olmaz demi Allah korusun

aklıma bikaç şey daha geldi her sabah bir haşlanmış yumurta yiyorum protein deposu:)bide bu günden itibaren 2-3 tane çörek otu yutucam çook şifalı olduğunu okumuştum hatta hadisi şerif var peygamber efendimiz demişki(s.a.s)''şu çörek otunu kullanmaya devam edin çünkü onda ölümden başka herşeye şifa vardır.''bide unutmadan ben hurmayı besin değeri yüksek olduğu için yemiştim ilk seferde ama sonra onunda rahim kasılmasına yol açtığını öğrendim hurmayı doğuma yakın ve lohusayken yemeliymişiz.hz.meryem kuru bir hurma ağacının dibinde sancı çekerken ağaç yeşermiş yemiş vermiş ve hurmalar üzerine dökülmüş yemesi söylenmiş oda yemiş hatta peygamber efendimiz bir bebek doğduğunda hurmayı ağzında ezer bebeğin ağzına ilk olarak hurmanın suyunu verirmiş ve bunu tavsiye etmiş allah ım nasip ederse ben yapacağım.neyse aklıma gene bişeyler gelirse yazarım...

Ben 30agusyosta ilk degeri iki eylulfe ikinci Kan tahlili verdim.11 eylülde keseyi gördük ama benim beşinci gun embriyosuydu.eylül 19 kalp atışı duycam ama cok tedirgini m iki haftadır mutluydum ama dünden beri huzursuzum.ne olur Dua edin.ilac konusunda drunu dinle cnm.ikiz gebelik riskli biri gelişip biri az gelisiyormus ilerleyen aşamada biri alunabiliyormus.TEK olsun benim olsun rahat bir gebelik olsun insallah

aksu ve alfabe hayırlı olsun canlar,çok güzeelll haberler gelmiş bugün,darısı bizlere inşallah,oske ne diceğimi bilemiyorum Rabbim sabır verir inşallah ama hala umudumuz var değilmi cnm,kızlar bende bugün transferimi oldum,2 tane yerleştirdi dr ve 20 dk dinlendirdiler sadece sonrada kalkıp geldim,bundan sonrası takdir artık ama ben hiçbişey hissetmiyorumm,hayırlısı artık:44:

İnşallah kalp atışını duyacaksın canım... evet aslında tek gebelik daha kolay ve sağlıklı olanı... açıkçası transfere kadar bende hep gönlümden tek olmasını geçirdim, zaten ben de çikolata kisti olduğu için ikiz gebeliğin daha riskli olabileceği söylenmişti, bu sebeple tek embriyo koymayı da düşündüler ama 2 konuldu... ve ben transferden sonra "ayy ikisi de benimle olsun istiyorum" dedim durdum, garip bir benimseme oldu... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin de tek yada çift fark etmez...Çok Şükür...

canım sanki sen sonucu beklerken gayet sakindin, birden noldun böyleee haklısın canım, anlamaya çalışıyorum. umarım daha iyi anlarım tabi :)[/QUOTE]
yok canııım öyle mi oldummm ya aslında ilaç olayı kafama takılmıştı yanlış bişey yapmayım diye bir de doktorla hemşire ayrı şey söyleyince... ama şimdi daha rahatım, ha ctesi ne olurum bilemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum biz ne kadar planlasak da iş olacağına varıyor...bu sebeple olabildiğince pozitif olmaya çalışıcam... Sadece ihmal hata yüzünden bişey olmasın yoksa Rabbimden gelen herşeye razıyız....
Kimseler yolmuuu nerdesiniz
Canım sen niye hep kimse var mı diyon soracak birşeyin olursa o anda olmasak da sor ara ara bakıp çıkıyoruz
2 embriyo ile iyi risk almışlar aslında 5. güne bırakarak...canım sende pco mu vardı? belki anlatmışındır kaçırmış olabilirim kusura bakma...
Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?
Canım şükret inşallah bu embriyon iyi gelişsin... inşallah gelişimleri iyi olursa dondurmaya bile embriyon kalır... Allah yardımcın olsun...
Benim pek ağrım olmadı ama kağıtta olabilir yazıyordu ve arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla oluyor canım... kaç tane toplandı canım? inşallah yarın hepsi döllenmiştir
canım çoğu merkez alıyor, ben Ankara Başkent'te yaptırdım, 600 aldılar dondurmak için...
Kızlar bugün herkezde pozitif sonuçlar olacak biliyorum..İşteyim sonuçlarınız için ara ara girip bakıyorum. öpüoorm sizi çok çok
Canım çok sağol çok şükür iki pozitifimiz oldu ama olesyadan ses yok inşallah güzel haberler verir...
canım tüm gün ben bir milyondum... ama ara ara sana bakındım, göremedim iyi misin? yoksa yarın mı alacaktın sonucu:26: inşallah güzel haberlerle gelirsin... Allah yardımcın olsun...

Aksu ve alfabe sizleri tebrik ediyorum Allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin amin
Test sonucu negatif olanlara da Allahtan sabır diliyorum.
Ben den haberler kötü negatifi gördüm sonuçta daha yolun başındayım.Allahım hayırlı ve sağlıklı olsaydı onu bağışlardı diyorum ve teselli olup Ona sığınıyorum.
Tedavime kan tahlillerim sonucuna göre devam edeceğim.

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Almina---------------2 Okudu

Scl1983------------- 5 Okudu

Oske55--------------5 Okudu

Elanor01-------------3 Okudu

Küçükmucize-------1 Okudu

Alfabe-------------- 4 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Merice35------------3 Okudu

Simaybelinay--------1 Okudu

Olesya32------------ 5 Okudu

Palomam------------ 1 Okudu

Kalinkam------------ 1 Okudu

Sta82--------------- 4 Okudu

Fatos5353---------- 2 Okudu

Kumpas-kumpas------1 Okudu

mstogan-------------

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Fatos5353---------1 Okudu

Alfabe--------------

Merice35----------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

KIZLAR 43 OLMUŞŞŞ....2 tanesini (en son hatırladığım kendimi ve Küçükmucizeninkini eklemiştim) 2 tanesini üçüncü 41 Yasin'imize aktarıyorum maşallah bizeee

Canım çok sağol...İnşallah en kısa zamanda Rabbim seni de evladına kavuştursun, dediğin gibi senin için hayırlı ve sağlıklı bir evlat olacak olsa seninle olurdu... en kısa zamanda yeni tedavine başlarsın Allah'ın izni ile o zaman bizimle inşallah güzel haberlerini paylaşırsın... Rabbim yardımcın olsun

yok canııım öyle mi oldummm ya aslında ilaç olayı kafama takılmıştı yanlış bişey yapmayım diye bir de doktorla hemşire ayrı şey söyleyince... ama şimdi daha rahatım, ha ctesi ne olurum bilemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum biz ne kadar planlasak da iş olacağına varıyor...bu sebeple olabildiğince pozitif olmaya çalışıcam... Sadece ihmal hata yüzünden bişey olmasın yoksa Rabbimden gelen herşeye razıyız....

Canım sen niye hep kimse var mı diyon soracak birşeyin olursa o anda olmasak da sor ara ara bakıp çıkıyoruz

2 embriyo ile iyi risk almışlar aslında 5. güne bırakarak...canım sende pco mu vardı? belki anlatmışındır kaçırmış olabilirim kusura bakma...

Canım şükret inşallah bu embriyon iyi gelişsin... inşallah gelişimleri iyi olursa dondurmaya bile embriyon kalır... Allah yardımcın olsun...

Benim pek ağrım olmadı ama kağıtta olabilir yazıyordu ve arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla oluyor canım... kaç tane toplandı canım? inşallah yarın hepsi döllenmiştir

canım çoğu merkez alıyor, ben Ankara Başkent'te yaptırdım, 600 aldılar dondurmak için...

Canım çok sağol çok şükür iki pozitifimiz oldu ama olesyadan ses yok inşallah güzel haberler verir...

canım tüm gün ben bir milyondum... ama ara ara sana bakındım, göremedim iyi misin? yoksa yarın mı alacaktın sonucu:26: inşallah güzel haberlerle gelirsin... Allah yardımcın olsun...[/QUOTE]

canım hala kasıklarım ağrıyo ve karın ağrım var eğilemiyorum.inşallah ters bişey olmaz.16 yumurtam toplandı canım.inşallah yarın güzel haberler alırım.sonrada arkanızdan gelirim.

canım ben 2 tane okumuştum o zaman 1 tanesini 3.cüye aktaralım ozaman okudukça haber veririm yine ALLAH kabul etsin inşallah yüreğine sağlık

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Küçükmucize------- 1 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 3 Okudu

Merice35------------1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 2 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Son düzenleme:
canım hala kasıklarım ağrıyo ve karın ağrım var eğilemiyorum.inşallah ters bişey olmaz.16 yumurtam toplandı canım.inşallah yarın güzel haberler alırım.sonrada arkanızdan gelirim.[/QUOTE]
maşallah güzel yumurtan olmuşşş inşallah kaliteli de bölünürler... eeee o kadar yumoşa normal canım ama eğer yarına hiç azalma olmazsa doktoruna sor istersen...
canım ben 2 tane okumuştum o zaman 1 tanesini 3.cüye aktaralım ozaman okudukça haber veririm yine ALLAH kabul etsin inşallah yüreğine sağlık

Canım yeni mi 2 daha okudunnn??? daha önce 1 okumuştun yani toplam 3 mü? öyleyse artık üçe geçtim üçüncüye senin adına 2 yazayım?? senden haber gelsin öyle eklerim karışıklık olmasın... Allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…