- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.941
inşallah bu defa bebeğin sana sıkıca tutunur da yaşadığın sıkıntıları bi çırpıda unutursun tatlım.
Hamile kaldıktan sonra da pıhtılaşmaya bakılabiliniyo mu? opudan önce coraspin kullanıyordum, transferle onu bıraktırdı fraxiparen kan sulandırıcı iğneye başlattırdı...aslında doktoruma devam etmek istiyorum ama çok yoğun duruma bakıcam... eee bir doktor bulana kadar o zaman iğneyi kessem de coraspin mi kullansam?? Peki estrofeme devam ettin mi canım?
Canım çokk sağol, sen daha tecrübelisin artık bunaltırım seni
canım senin merkezin neresi çok merak ettim internetettende araştırabilirsin hiçbir merkez transfer işlemi yaparken anestezi kullanmıyo ben kesinlikle hiiiç bişey hissetmedim benden başka transfer yaşayan varsa yazar inşallahda sana moral olur korkma sakın.paranıda poşuna harcama sana bebişin için çok lazım olcak inşallah iyice araştır ki için rahatlasın allah aemanet ol benimde bugün kontrolüm vardı 19 eylülde transferim olucak inşallah :)
üşenmedim senin için araştırdım, biz aynı gün transfer olduk bilmem hatırlıyomusun. buda araştırmanın son cümlesi "OHSS hamile kalma ihtimalinizi azaltmayacak olup, genellikle olumlu sonuçlar nedeniyle meydana gelmektedir."
lütfen iyi düşünmeye çalış tatlım.... biliyorum oldukça zor, bende zaman zaman negatif şeyler geçiriyorum aklımdan, hemen yerine pozitif bişeyler geçirmeye çalışıyorum. benim testim taaaaa haftaya cuma günü. inşallah o güne kadar yapmam test falan. aksi ıspatlanana kadar hamilesin ve bunun keyfini çıkar. şımar..... onca iğneden ilaçtan sonra azıcık şımarma hakkımız var herhalde :)
canım sen regl oldunmu ilaçları bırakalı 3 gün oldu daha olmadım ben...
Senin Yaşadıgında Zor Rabbim Tekrarını Göstermesin ..
Dinleniyorum Fena Agrım Vardı Rahatladım . Eşim Saolsun İlaçlarımıda Veriyor Yemegide Hazırlıyor :) Çok İstediği İçin Üzerime Çok Titriyor Çok Neşeli Ve heyecanlı Geçiyor Bakalım Hevesimiz Kursağımızda Kalırsa Çok Moralimiz Bozulacak Bu Transferden Sonra Ne Yemek Lazım Nebilim Tutması Tutunabilmesi için Yoksa Alakası Olmayan Birşeymi
inşallah sonucunda güzel olur canım :)... günde bir dilimi geçmeyecek ananasın iyi olduğunu okudum ama net bilgim yok içerisindeki bi vitamin bağışıklık sistemine çok faydalıymış ama çok yenmeside rahim kasılmalarına neden olabiliyormuş bence mevsimindeki bütün meyvelerden hergün bir meyve tabağı yapı yemeli ben şimdiden başladım.alkol sigaradan kesinlikle uzak durulmalı zaten.çay ve kahveden de uzak durulmalı bunlar çok önemli bence tam mevsimi haftada 1 hatta imkan varsa 2 kez balık yenmeli şimdi tamda zamanı hele fırında çupra mükemmel olur.yatmadan önce büyük bir dardak süte 1 tatlı kaşığı bal katıp ılık bi şekilde içiyorum hem faydalı hem rahat uyutuyo insanı sakinleştiriyo.günde 1 adet ceviz her derde deva.BİTKİ ÇAYLARINDAN KESİNLİKLE UZAK DURULMALI ÇÜNKÜ RAHİM KASILMASINA YOL AÇIYOR.ev yapımı tarhana bulma imkanınız varsa ki benim annem süpper yapar arada yemeli.ÇİKOLATADAN UZAK DURULMALI NEDE OLSA İÇİNDE KAFEİN VAR KOLADA AYNI ŞEKİLDE.AMERİKANLARIN YAPTIĞI BİR ARAŞTIRMADA KATI YAĞI ÇOK TÜKETEN KADINLARDA TUTUNMA ORANLARI DÜŞÜYOMUŞ BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ...
ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN VE EDİNDİĞİM BİLGİLER BUKADAR BU KONUDA DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN PAYLAŞIN... KURBAN OLDUĞUM ALLAH IM HERŞEYE AYRI BİR ŞİFA GİZLEMİŞ...DUA İLE... :)
inşallah sonucunda güzel olur canım :)... Günde bir dilimi geçmeyecek ananasın iyi olduğunu okudum ama net bilgim yok içerisindeki bi vitamin bağışıklık sistemine çok faydalıymış ama çok yenmeside rahim kasılmalarına neden olabiliyormuş bence mevsimindeki bütün meyvelerden hergün bir meyve tabağı yapı yemeli ben şimdiden başladım.alkol sigaradan kesinlikle uzak durulmalı zaten.çay ve kahveden de uzak durulmalı bunlar çok önemli bence tam mevsimi haftada 1 hatta imkan varsa 2 kez balık yenmeli şimdi tamda zamanı hele fırında çupra mükemmel olur.yatmadan önce büyük bir dardak süte 1 tatlı kaşığı bal katıp ılık bi şekilde içiyorum hem faydalı hem rahat uyutuyo insanı sakinleştiriyo.günde 1 adet ceviz her derde deva.bitki çaylarından kesinlikle uzak durulmalı çünkü rahim kasılmasına yol açıyor.ev yapımı tarhana bulma imkanınız varsa ki benim annem süpper yapar arada yemeli.çikolatadan uzak durulmalı nede olsa içinde kafein var kolada aynı şekilde.amerikanların yaptığı bir araştırmada katı yağı çok tüketen kadınlarda tutunma oranları düşüyomuş bilimsel olarak kanıtlanmış...
şimdilik aklıma gelen ve edindiğim bilgiler bukadar bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar lütfen paylaşın... Kurban olduğum allah ım herşeye ayrı bir şifa gizlemiş...dua ile... :)
Canım ya bende ananas tutunmaya destek oluyo diye baya yedim bisey olmaz demi Allah korusun
Hamile kaldıktan sonra da pıhtılaşmaya bakılabiliniyo mu? opudan önce coraspin kullanıyordum, transferle onu bıraktırdı fraxiparen kan sulandırıcı iğneye başlattırdı...aslında doktoruma devam etmek istiyorum ama çok yoğun duruma bakıcam... eee bir doktor bulana kadar o zaman iğneyi kessem de coraspin mi kullansam?? Peki estrofeme devam ettin mi canım?
Canım benim değerim 712, maşallah iyi ama benimkini baz alma hatta benimki de fazla yüksek geldi bana herşeyden işte insan tedirgin oluyor, ona rağmen ctesi test istedi doktorum, bana iki embriyo konulmuştu bu arada 3. gündü, seninki ikinci günmüş önemli olan canım ilk çıkan değer değil ki asıl katlanması... İnşallah ctesi ikimizde güzel sonuçlar alırız....
Aminnn Canım, eeee kıymetli bebişler:))) pozitif düşün olumsuz şeyler okuma diye şimdiden kendimi telkin ediyorum ama elde değil... telaş bitmiyor ama böyle telaşa can kurban... iki gün sonra inşallah o telaş seni de sarsın
Canım yaaa ne kadar farklı şeyler söylenmiş, bana estrofemi kes dediler niye öyle dediler ki bu kadar çabuk... şimdi hocayı dinlesem bi türlü dinlemesem bi türlü... gözün aydın buarada kesenizi görmüşünüz bazen ikinci kese sonra çıkabiliyormuş, darısı kalp atışlarına... buarada transferden kaç gün sonra gördün keseyi?
Sağoll canımmmmm Aminnn.... Darısı başına inşallah en kısa zamanda...
Canım çokk sağol, sen daha tecrübelisin artık bunaltırım seni
İnşallah kalp atışını duyacaksın canım... evet aslında tek gebelik daha kolay ve sağlıklı olanı... açıkçası transfere kadar bende hep gönlümden tek olmasını geçirdim, zaten ben de çikolata kisti olduğu için ikiz gebeliğin daha riskli olabileceği söylenmişti, bu sebeple tek embriyo koymayı da düşündüler ama 2 konuldu... ve ben transferden sonra "ayy ikisi de benimle olsun istiyorum" dedim durdum, garip bir benimseme oldu... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin de tek yada çift fark etmez...Çok Şükür...Ben 30agusyosta ilk degeri iki eylulfe ikinci Kan tahlili verdim.11 eylülde keseyi gördük ama benim beşinci gun embriyosuydu.eylül 19 kalp atışı duycam ama cok tedirgini m iki haftadır mutluydum ama dünden beri huzursuzum.ne olur Dua edin.ilac konusunda drunu dinle cnm.ikiz gebelik riskli biri gelişip biri az gelisiyormus ilerleyen aşamada biri alunabiliyormus.TEK olsun benim olsun rahat bir gebelik olsun insallah
Canım doğru söylüyorsun, işte bazen çok şey bilmekte kötü oluyor doktorculuk oynuyorum :)) bide hemşereyle konuştum iyice kafa karıştırdı ilaçlara aynen devam lafı etti, bende hoca estrofemi kes dedi, bende hatta tereddüt ediyorum sanki çevremdekiler daha uzun kullanmış dedim. değeriniz iyi çıktığı için demiştir. ama aklınıza takılıyorsa 2 gün daha kullanın iki günden bir şey olmaz dedi... buarada ilacı 17.00 De almam lazımdı bunları konuştuk saat oldu 18.00 dedim vardır bir hayır Hoca koskoca prof kes diyorsa keseyim dedim... şimdi de biraz baktım arkadaşlar estrofem x grubu yani gebelikte riskli bir ilaçmış Allah korusun özellikle kalp atımından sonra kullanmak bazı anomalilere sebep olabiliyormuş... ama ben 3 ay kullandığını söyleyenleri gördüm... kimse telaşa düşmesin ama bilginiz olsun diye yazdım....
Canım sen niye hep kimse var mı diyonKimseler yolmuuu nerdesiniz
2 embriyo ile iyi risk almışlar aslında 5. güne bırakarak...canım sende pco mu vardı? belki anlatmışındır kaçırmış olabilirim kusura bakma...tatlım kendine RABBİM e teslim et benim 15 yumurtam toplandı ve bunlardan 9u işlem gördü bu 9 embriyodanda 1. güne sadece 2 adet embriyo kaldı ben resmen yıkılmıştım hergün embriyologları arıyodum 2 embriyom duruyomu diye rabbim ol dedi 5. güne kadar 2 side ulaştı için rahat olsun dua et...
Canım şükret inşallah bu embriyon iyi gelişsin... inşallah gelişimleri iyi olursa dondurmaya bile embriyon kalır... Allah yardımcın olsun...Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?
Benim pek ağrım olmadı ama kağıtta olabilir yazıyordu ve arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla oluyor canım... kaç tane toplandı canım? inşallah yarın hepsi döllenmiştirkızlar bugün sabah 8 de yumurta toplama işlemim oldu.çok şükür korktuğum kadar zor geçmedi.uyandığımda kasık ağrım vardı ama geçti.şimdi ise felaket bel ağrım var sağ tarafımda özellikle.bu normal mi?
canım çoğu merkez alıyor, ben Ankara Başkent'te yaptırdım, 600 aldılar dondurmak için...kizlar bana yardimci olurmusunuz
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim
Canım çok sağolKızlar bugün herkezde pozitif sonuçlar olacak biliyorum..İşteyim sonuçlarınız için ara ara girip bakıyorum. öpüoorm sizi çok çok
canım tüm gün ben bir milyondum... ama ara ara sana bakındım, göremedimGünaydın kızlar
Bu gün kan tahlili yaptıracak arkadaşlar inş olumlu sonuçlarla gelirsiniz dualarım sizlerle
Bana da dua edin ben de kan tahliline gideceğim inş Rabbim hepimizi o annelik mertebesine yükseltir bize de sağlıklı bebekler nasip eder amin.
Aksu ve alfabe sizleri tebrik ediyorum Allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin amin
Test sonucu negatif olanlara da Allahtan sabır diliyorum.
Ben den haberler kötü negatifi gördüm sonuçta daha yolun başındayım.Allahım hayırlı ve sağlıklı olsaydı onu bağışlardı diyorum ve teselli olup Ona sığınıyorum.
Tedavime kan tahlillerim sonucuna göre devam edeceğim.
İnşallah kalp atışını duyacaksın canım... evet aslında tek gebelik daha kolay ve sağlıklı olanı... açıkçası transfere kadar bende hep gönlümden tek olmasını geçirdim, zaten ben de çikolata kisti olduğu için ikiz gebeliğin daha riskli olabileceği söylenmişti, bu sebeple tek embriyo koymayı da düşündüler ama 2 konuldu... ve ben transferden sonra "ayy ikisi de benimle olsun istiyorum" dedim durdum, garip bir benimseme oldu... Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin de tek yada çift fark etmez...Çok Şükür...
canım sanki sen sonucu beklerken gayet sakindin, birden noldun böyleeehaklısın canım, anlamaya çalışıyorum. umarım daha iyi anlarım tabi :)
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Almina---------------2 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------5 Okudu
Elanor01-------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam------------ 1 Okudu
Sta82--------------- 4 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas------1 Okudu
mstogan-------------
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------1 Okudu
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
KIZLAR 43 OLMUŞŞŞ....2 tanesini (en son hatırladığım kendimi ve Küçükmucizeninkini eklemiştim) 2 tanesini üçüncü 41 Yasin'imize aktarıyorummaşallah bizeee
canım ben 2 tane okumuştum o zaman 1 tanesini 3.cüye aktaralım ozaman okudukça haber veririm yine ALLAH kabul etsin inşallah yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?