- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.961
Canım çok sağol...İnşallah en kısa zamanda Rabbim seni de evladına kavuştursun, dediğin gibi senin için hayırlı ve sağlıklı bir evlat olacak olsa seninle olurdu... en kısa zamanda yeni tedavine başlarsın Allah'ın izni ile o zaman bizimle inşallah güzel haberlerini paylaşırsın... Rabbim yardımcın olsun
aksu ve alfabe hayırlı olsun canlar,çok güzeelll haberler gelmiş bugün,darısı bizlere inşallah,oske ne diceğimi bilemiyorum Rabbim sabır verir inşallah ama hala umudumuz var değilmi cnm,kızlar bende bugün transferimi oldum,2 tane yerleştirdi dr ve 20 dk dinlendirdiler sadece sonrada kalkıp geldim,bundan sonrası takdir artık ama ben hiçbişey hissetmiyorumm,hayırlısı artık:44:
canımAksu ve alfabe sizleri tebrik ediyorum Allahım sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin amin
Test sonucu negatif olanlara da Allahtan sabır diliyorum.
Ben den haberler kötü negatifi gördüm sonuçta daha yolun başındayım.Allahım hayırlı ve sağlıklı olsaydı onu bağışlardı diyorum ve teselli olup Ona sığınıyorum.
Tedavime kan tahlillerim sonucuna göre devam edeceğim.
inşallah sonucunda güzel olur canım :)... günde bir dilimi geçmeyecek ananasın iyi olduğunu okudum ama net bilgim yok içerisindeki bi vitamin bağışıklık sistemine çok faydalıymış ama çok yenmeside rahim kasılmalarına neden olabiliyormuş bence mevsimindeki bütün meyvelerden hergün bir meyve tabağı yapı yemeli ben şimdiden başladım.alkol sigaradan kesinlikle uzak durulmalı zaten.çay ve kahveden de uzak durulmalı bunlar çok önemli bence tam mevsimi haftada 1 hatta imkan varsa 2 kez balık yenmeli şimdi tamda zamanı hele fırında çupra mükemmel olur.yatmadan önce büyük bir dardak süte 1 tatlı kaşığı bal katıp ılık bi şekilde içiyorum hem faydalı hem rahat uyutuyo insanı sakinleştiriyo.günde 1 adet ceviz her derde deva.BİTKİ ÇAYLARINDAN KESİNLİKLE UZAK DURULMALI ÇÜNKÜ RAHİM KASILMASINA YOL AÇIYOR.ev yapımı tarhana bulma imkanınız varsa ki benim annem süpper yapar arada yemeli.ÇİKOLATADAN UZAK DURULMALI NEDE OLSA İÇİNDE KAFEİN VAR KOLADA AYNI ŞEKİLDE.AMERİKANLARIN YAPTIĞI BİR ARAŞTIRMADA KATI YAĞI ÇOK TÜKETEN KADINLARDA TUTUNMA ORANLARI DÜŞÜYOMUŞ BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ...
ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN VE EDİNDİĞİM BİLGİLER BUKADAR BU KONUDA DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN PAYLAŞIN... KURBAN OLDUĞUM ALLAH IM HERŞEYE AYRI BİR ŞİFA GİZLEMİŞ...DUA İLE... :)
kızlar arada göbek deliğinizin tam hizasında içerden sancı giriryormu
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Almina---------------2 Okudu
Scl1983------------- 5 Okudu
Oske55--------------5 Okudu
Elanor01-------------3 Okudu
Küçükmucize-------1 Okudu
Alfabe-------------- 4 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Merice35------------3 Okudu
Simaybelinay--------1 Okudu
Olesya32------------ 5 Okudu
Palomam------------ 1 Okudu
Kalinkam------------ 1 Okudu
Sta82--------------- 4 Okudu
Fatos5353---------- 2 Okudu
Kumpas-kumpas------1 Okudu
mstogan-------------
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Fatos5353---------1 Okudu
Alfabe--------------
Merice35----------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ikinci Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
KIZLAR 43 OLMUŞŞŞ....2 tanesini (en son hatırladığım kendimi ve Küçükmucizeninkini eklemiştim) 2 tanesini üçüncü 41 Yasin'imize aktarıyorummaşallah bizeee
kızlar yardım bugün kahverengi akıntım geldi hafif hafif sizce neden olabilir..bugün 16. günüm transferden sonra insallah kötü bisey degilidr insallah melegim benimledir...
Saol canım ins yeni tedavim sonucunda güzel haberler veririm Allahımın izniyle
Tedaviye başlamam için kan tahlillerimin sonucu beklemem gerecek bu da yaklaşık 2 ay sonra
ben bu gün 2 tane okumuştum canım eklememişsin farketmedin herhalde
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 1 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 3 Okudu
Merice35------------1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 2 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
canım yukarda yazdım ben bugün okudum o zaman 3 liste için 1 yasin 1 Meryem suresi okumuş oldum.rabbim kabul etsin.benide yeni listeye eklersen sevinirim.
Canım daha çok yeniyim arada bir yerlerime birşeyler oluyor ama tam bilmiyorum... Herhalde çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah...kızlar arada göbek deliğinizin tam hizasında içerden sancı giriryormu
kızlar yardım bugün kahverengi akıntım geldi hafif hafif sizce neden olabilir..bugün 16. günüm transferden sonra insallah kötü bisey degilidr insallah melegim benimledir...
günaydın kızlar. Allah kabul ederse 1 Yasin ve 1 Meryem Suresi okudum. listeye eklersiniz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
günaydın kızlar Rabbim negatif sonuçla gelen arkadadaşlarımıza sabır versin iyi sonuçlarla gelenlerinde ellerine sağ salim bebeklerini almayı nasip eylesin
Saol canım beni anlaman güzel umarım herkes meleğine kavuşur en yakın zamandacanım((( Allah yardımcın olsun. sen söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin zaten, aynen öyle tatlım senin için hayırlı zaman değilmiş.
İnşallah canım, inşallah bir dahaki tedavinde olumlu sonucu alırsın. Kucağına alırsın inşallah bebeğini. Çok acele etme bence. Yaş problemin yoksa öyle hemen diğer ay başlamana gerek yok. Tabi en iyisini sen bilirsin tabi ki. Neden böyle söyledim, benim ilk tedavide yumurtalar erken çatlayınca hemen ardından 3.adette başladım tedaviye. 3 yumoş oldu ve 3 ü de döllenmedi. Hani vücuduma fazla mı geldi ilaçlar acaba dedim. Şimdikinde aynı senin gibi Haziran yaptırayım demiştim, ama genetik test sonucu gelmedi, temmuza kaldı, araya bayram girer diye merkez almadı, Ağustosta oldu yani. Her şeyde bir hayır vardır diye düşündüm hep. Evet bugün olumlu sonucu aldım ama;ah bir de benim değerim yükselse keşke. İnşallah yükselir de hevesim kursağımda kalmaz.[/QUOTE
İns amin.Yaş problemin yok ama amh yetersizliğim var bu yüzden fazla bekleyemem tahlil sonuçlarım gelene kadar bekleyebilirim ki bu da en az 2 ay sürecekmiş.
Durumun benimkiyle ayni değil benim yumurta a kaliteydi güzel döllendi dedi dün ve o olumlu beklerken olumsuz olunca üzülmüş o yüzden bazı tahliller istedi hem benden hem eşimden.
Allahım izniyle değerin yükselecek ve bebeğin seni bırakmayacak inş.
günaydın kızlar Rabbim negatif sonuçla gelen arkadadaşlarımıza sabır versin iyi sonuçlarla gelenlerinde ellerine sağ salim bebeklerini almayı nasip eylesin
kizlar sira bana geldi test sonucunu ogrenecem cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?