2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Saol canım ins yeni tedavim sonucunda güzel haberler veririm Allahımın izniyle
Tedaviye başlamam için kan tahlillerimin sonucu beklemem gerecek bu da yaklaşık 2 ay sonra

Son düzenleme:

Canım çok sağol inşallah 12 gün sonra da biz seni tebrik ederiz Annesiiiii koy elini göbişine söyle onlara sana sıkı sıkı tutunsunlar... bol bol ayetel kürsü gönder Rabbim koruyucu melekleriyle yardım etsin

canım yukarda yazdım ben bugün okudum o zaman 3 liste için 1 yasin 1 Meryem suresi okumuş oldum.rabbim kabul etsin.benide yeni listeye eklersen sevinirim.

canım ((( Allah yardımcın olsun. sen söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin zaten, aynen öyle tatlım senin için hayırlı zaman değilmiş.

Bilgiler için tşk ederim canım bu mesajın ve diğer mesajını okudum yazmış olduklarını uygulayacağım kaynanam yeni yolladı tarhana mız mevcut eşim çok sever oğlunu tarhanasız bırakmaz nede olsa Sinoplu :)) kahve çay zaten beni bozuyor cukulata ise sabrederim yememek için sıkıntı değil :))

ben bu gün 2 tane okumuştum canım eklememişsin farketmedin herhalde

kızlar yardım bugün kahverengi akıntım geldi hafif hafif sizce neden olabilir..bugün 16. günüm transferden sonra insallah kötü bisey degilidr insallah melegim benimledir...

kızlar yardım bugün kahverengi akıntım geldi hafif hafif sizce neden olabilir..bugün 16. günüm transferden sonra insallah kötü bisey degilidr insallah melegim benimledir...

Canım, bilmiyorum tam olarak ama normal gebeliklerde bile zaman zaman lekelenme olabiliyormuş. İnşallah kötü bir şey değildir canım. Dikkat et kendine çok germe, ben dün kendimi öyle gerdim ki bütün karnımda kasılmalar oldu. Bugün rahatım Allaha şükür. Gerginlik kadar zarar verecek başka bir şey yok heralde bebişlerimize. İstersen dr unu yada açıksa merkezini ara bakalım, ne diyecekler?

Saol canım ins yeni tedavim sonucunda güzel haberler veririm Allahımın izniyle
Tedaviye başlamam için kan tahlillerimin sonucu beklemem gerecek bu da yaklaşık 2 ay sonra

İnşallah canım, inşallah bir dahaki tedavinde olumlu sonucu alırsın. Kucağına alırsın inşallah bebeğini. Çok acele etme bence. Yaş problemin yoksa öyle hemen diğer ay başlamana gerek yok. Tabi en iyisini sen bilirsin tabi ki. Neden böyle söyledim, benim ilk tedavide yumurtalar erken çatlayınca hemen ardından 3.adette başladım tedaviye. 3 yumoş oldu ve 3 ü de döllenmedi. Hani vücuduma fazla mı geldi ilaçlar acaba dedim. Şimdikinde aynı senin gibi Haziran yaptırayım demiştim, ama genetik test sonucu gelmedi, temmuza kaldı, araya bayram girer diye merkez almadı, Ağustosta oldu yani. Her şeyde bir hayır vardır diye düşündüm hep. Evet bugün olumlu sonucu aldım ama;ah bir de benim değerim yükselse keşke. İnşallah yükselir de hevesim kursağımda kalmaz.

ben bu gün 2 tane okumuştum canım eklememişsin farketmedin herhalde

Yok canım fark ettim Allah kabul etsin. Kopyaladığin ikinci liste sen söylediğin de 41 olmuştu, o yüzden seni yeni başladığımız listeye ekledim 696. Sayfada yeni liste orda varsın

Canım aşagidaki mesajda 3. Listeyi kopyaladım...

Son düzenleme:

canım yukarda yazdım ben bugün okudum o zaman 3 liste için 1 yasin 1 Meryem suresi okumuş oldum.rabbim kabul etsin.benide yeni listeye eklersen sevinirim.

Canim eklemişim zaten, doğru değil mi :26: yada üçüncü listeyi görmeden alıntı yapmışındır Allah kabul etsin...

kızlar arada göbek deliğinizin tam hizasında içerden sancı giriryormu
Canım daha çok yeniyim arada bir yerlerime birşeyler oluyor ama tam bilmiyorum... Herhalde çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah...

Canım kırmızı kan tehlikeli bildiğim, kahverengi olabiliyor sanırsam. Progesteron ne kullaniyorsun jel mi? Yine de doktoruna bir danış belki onunla ilgili biz doz değişikliği yapar... Bi de dinlen Canim...

günaydın kızlar. Allah kabul ederse 1 Yasin ve 1 Meryem Suresi okudum. listeye eklersiniz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar. Allah kabul ederse 1 Yasin ve 1 Meryem Suresi okudum. listeye eklersiniz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar Rabbim negatif sonuçla gelen arkadadaşlarımıza sabır versin iyi sonuçlarla gelenlerinde ellerine sağ salim bebeklerini almayı nasip eylesin

canım ((( Allah yardımcın olsun. sen söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin zaten, aynen öyle tatlım senin için hayırlı zaman değilmiş.
Saol canım beni anlaman güzel umarım herkes meleğine kavuşur en yakın zamanda

Son düzenleme:

günaydın kızlar Rabbim negatif sonuçla gelen arkadadaşlarımıza sabır versin iyi sonuçlarla gelenlerinde ellerine sağ salim bebeklerini almayı nasip eylesin

Saol canım

kizlar sira bana geldi test sonucunu ogrenecem cok heyecanliyim

İnş pozitifi görürsün ve meleğin seninledir dualarım seninle.sonucu bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…