- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #6.981
maşallah güzel yumurtan olmuşşşcanım hala kasıklarım ağrıyo ve karın ağrım var eğilemiyorum.inşallah ters bişey olmaz.16 yumurtam toplandı canım.inşallah yarın güzel haberler alırım.sonrada arkanızdan gelirim.
Yok canım fark ettim Allah kabul etsin. Kopyaladığin ikinci liste sen söylediğin de 41 olmuştu, o yüzden seni yeni başladığımız listeye ekledim 696. Sayfada yeni liste orda varsın
Canım aşagidaki mesajda 3. Listeyi kopyaladım...
umarım bugün herkez iyidir...
benim yarın test günüm heyecan fena bastı napıcam bilmiyorum..
bugün sonuç bekleyen arkadaşada hayırlı haberler almasını diliyorum inşallah ..
Canım çok sağol inşallah 12 gün sonra da biz seni tebrik ederizAnnesiiiii koy elini göbişine söyle onlara sana sıkı sıkı tutunsunlar... bol bol ayetel kürsü gönder Rabbim koruyucu melekleriyle yardım etsin
amin canım inşallah... hadi oğluşunla beraber bana dua edin :) bugün aslında niyeti bozmuştum test yaptırcam diye ama eşim illaki 12. günde yaptıralım dedi ..bekliyoruz bakalım..günaydın canım tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlı olduğunu. inşallah hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsın bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah :)
kizlar sira bana geldi test sonucunu ogrenecem cok heyecanliyim
amin canım inşallah... hadi oğluşunla beraber bana dua edin :) bugün aslında niyeti bozmuştum test yaptırcam diye ama eşim illaki 12. günde yaptıralım dedi ..bekliyoruz bakalım..
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
cnm hayırlı olsun. inşallah sıra kese ve kalp atışlarında... hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallah..değerinde çok güzel. ikiz annesi olabilirsin:))))
Canım daha çok yeniyim arada bir yerlerime birşeyler oluyor ama tam bilmiyorum... Herhalde çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah...
Canım kırmızı kan tehlikeli bildiğim, kahverengi olabiliyor sanırsam. Progesteron ne kullaniyorsun jel mi? Yine de doktoruna bir danış belki onunla ilgili biz doz değişikliği yapar... Bi de dinlen Canim...
Canım tebrik ederim değerin de çok güzel çıkmış. İnşallah benimki de yükselir.
Crinone jel kulanıyorum. Bugün sabah kan mı vardı içinde anlayamadım. Kavuniçi gibi geldi. Çok korkuyorum. Hemşireyi aradım, crinone jeldendir, öyle olabiliyor dedi. Bilmiyorum ki. İnşallah kötü bir şey yoktur.
CRİNONE jel KULLANIP TA KANAMA YAŞAYA VAR MI İÇİNİZDE? kANAMA GİBİ MİYDİ? Yoksa jelin içine karışmış da engini değiştirmiş gibi miydi?
Saol canım
İnş pozitifi görürsün ve meleğin seninledir dualarım seninle.sonucu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?