2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım hala kasıklarım ağrıyo ve karın ağrım var eğilemiyorum.inşallah ters bişey olmaz.16 yumurtam toplandı canım.inşallah yarın güzel haberler alırım.sonrada arkanızdan gelirim.
maşallah güzel yumurtan olmuşşş inşallah kaliteli de bölünürler... eeee o kadar yumoşa normal canım ama eğer yarına hiç azalma olmazsa doktoruna sor istersen...

Canım yeni mi 2 daha okudunnn??? daha önce 1 okumuştun yani toplam 3 mü? öyleyse artık üçe geçtim üçüncüye senin adına 2 yazayım?? senden haber gelsin öyle eklerim karışıklık olmasın... Allah kabul etsin...[/QUOTE]

yok canım toplamda 2 okudum yani yeni listemize 1 adet benden yazarsın bugünde okumaya çalışıcam haber veririm ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH :)

kızlar Allahın izniyle 2 yasin daha okudum bizlere. listeye eklersiniz. yani 3 yasin 1 Meryem suresi okumuş oldum bizlere bugün. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah. bu arada test günü olanlara hayırlı sonuçlar diliyorum

aksum ben bir tane daha yasin okudum allahın izniyle..

umarım bugün herkez iyidir...
benim yarın test günüm heyecan fena bastı napıcam bilmiyorum..
bugün sonuç bekleyen arkadaşada hayırlı haberler almasını diliyorum inşallah ..

umarım bugün herkez iyidir...
benim yarın test günüm heyecan fena bastı napıcam bilmiyorum..
bugün sonuç bekleyen arkadaşada hayırlı haberler almasını diliyorum inşallah ..

günaydın canım tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlı olduğunu. inşallah hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsın bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah :)

inşallah cnm,bütün tedavileri başarıyla geçtik,şimdide şöyle olsa tutunmasını engellermi gibi garip ruh hallerine giriyorumenzor kısma geldik galiba zaten artık ruh halimi takip edemez oldum:18:

kizlaar nasilsiniz yeni hamislerimiz var mi uzun suredir takip edemiyorum kayonpederim vefat etti memlekete gittim sonra misafir falan baya yogundum nasil gidiyo hamisler bende 7. haftaya girdim bugun burada hamilelik takvimi yapiyorsunuz ya nereden yapiyorsunuz yardimci olur musunuz arrik bende bebisimin takvimini yapip koyayim buraya rabbim hepinizin yardimcisi olsun opuyorum

günaydın canım tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlı olduğunu. inşallah hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsın bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah :)
amin canım inşallah... hadi oğluşunla beraber bana dua edin :) bugün aslında niyeti bozmuştum test yaptırcam diye ama eşim illaki 12. günde yaptıralım dedi ..bekliyoruz bakalım..

amin canım inşallah... hadi oğluşunla beraber bana dua edin :) bugün aslında niyeti bozmuştum test yaptırcam diye ama eşim illaki 12. günde yaptıralım dedi ..bekliyoruz bakalım..

dua ediyoruz teyzesi inşallah oğluma yeni arkadaşlar gelecek. bu kadar beklemişsin bi gün daha bekle canım . yarını sabırsızlıkla bekliyorum mutluluk çığlıklarını duymak istiyorum allahın izniyle .

Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmış nasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh

Çok sevindim valla görünce. Hayırlı olsun canımm. Darısı bekleyen herkese. Canm e2 le progrstern ne kadardı

Canım ne oldu durumun. Kan devam etti mi. Siteye girerken aklımda sen varsın. Adres çubugunA BİLE betoka.com yazmışım.

Canım tebrik ederim değerin de çok güzel çıkmış. İnşallah benimki de yükselir.

Crinone jel kulanıyorum. Bugün sabah kan mı vardı içinde anlayamadım. Kavuniçi gibi geldi. Çok korkuyorum. Hemşireyi aradım, crinone jeldendir, öyle olabiliyor dedi. Bilmiyorum ki. İnşallah kötü bir şey yoktur.

CRİNONE jel KULLANIP TA KANAMA YAŞAYA VAR MI İÇİNİZDE? kANAMA GİBİ MİYDİ? Yoksa jelin içine karışmış da engini değiştirmiş gibi miydi?

cnm hayırlı olsun. inşallah sıra kese ve kalp atışlarında... hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallah..değerinde çok güzel. ikiz annesi olabilirsin:))))

Aksucum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı benle bekleyen herkese yarabbim. İkiz olur inş. Değerleri merak ettim söylersen. Özellikle e2 progesteron ne kadardı canm

kan degil acık kahve azcık akıntı..dr aradım aslında ilacların yan etkisi dedi progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum..yarın kontrolum var zaten insallah hayırlısıyla geciririz su zamanları

Canim bende crinine kullanıyordum jel o renklerde geliyo merak etmr.bazen kahve de geliyo.
Kirmzi ve pembe gelmedigi surece korkma..bende de cok geldi

Benim cok kanamam oldu ozaman crinone yi biraktim simdi hapini ve haftalik ignesini oluyorum prgestanin.
Kanama olsa farkedersin benimki bildigin kandi kipkirmizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…