2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım ne oldu durumun. Kan devam etti mi. Siteye girerken aklımda sen varsın. Adres çubugunA BİLE betoka.com yazmışım.

canım benim kan degil...kahve akıntı ara ara devam ediyor..bugün adet günüm drda normal dedi ilacların etkisidir dedi..ama insallah bi sorun cıkmaz arkadasım yaaa....

3 tane okudum kızlar listeyi bulamadıgım için kopyalayamadım..allah kabul etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmedtine kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim kabul eylesin..kucaklarımızı bos bırakmasın dini bütün hayırlı rabbini bilen evlattlar versin hepimize...
hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar arkadaslar ben 7+1 im bugun pazar gecesi lekelenmem oldu progestonu vajinaya kullaniyodum biraktim hergun progestonun ignesini vuruyorum bebek iyi kalbi atiyordoktorum hersey yolunda diyor ama ben korkuyorum dun gece gene tekrarladi ama cok az lutfen yardım edin

benimde dünden beri lekelenmem var daha keseyi bile göremedim ben...bende progestanı fitil olarak kullanıyorum drumda ilaclardan olabilir dedi yarın nasipse keseyi görmeye gidicez insallah hersey yolundadır.
bence korkulcak bişey yok kalbini ferah tut bazı hamilelerde3 ay boyunca bile gelebiliyormus böyle lekenmeler kan olmadıktan sonra sorun yokmus..kendini ve bebegini üzme...

cnm hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Slm yine ben. Bayanlar. Pozitif alanlar. Allah tamamını erdirsin inş. Bende salı günü kader anı ark. Dualarımız herkes için. Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakma

Allah ın iznşyle bişey olmaz inşallah.dinlen bol bol

yaşasınnnnnn :)))) Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah :)

hayırlı cumalar arkadaşım... aminnnnn :)))))

inşallah canım inşallah rabbim o mutluluğu bana ve evlat hasreti çeken herkes yaşatsın..

çoooooooooooookkk sevindim umut oldun bizlere ..
rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah..
sağlıklı sıhatli nurtopu gibi koynunda kucağında gör inşallah... MAŞAALLAH...

kızlar dün embriyo transferim yapıldı iki saat hastanede yattım dinlendim ama embriyolar çoktan kayboldu gitti gibi geliyo hiçbişey hissetmiyorum bana tutunduklarını nasıl ve ne zaman hissetmeye başlarım kii ( test günüm 24 eylül... zaman geçmek bilmiyoo

Slm yine ben. Bayanlar. Pozitif alanlar. Allah tamamını erdirsin inş. Bende salı günü kader anı ark. Dualarımız herkes için. Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

çoooooooooooookkk sevindim umut oldun bizlere ..
rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah..
sağlıklı sıhatli nurtopu gibi koynunda kucağında gör inşallah... MAŞAALLAH...

cok tesekkur ederim seninde guzel haberlerini okuyacaz insallah Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu tatdirsin.

tatlım ben ayın 6sında oldum transferi hala hiç bi şey hissetmiyorum. ve ayın 20 sinde ancak öğreneceğim durumu. genelde burada yazılanlardan anladığım şu ki, bu işin öyle belirtisi falan yok pek fazla. daha doğrusu regl dönemine benzer şeyler gebelik belirtisi olabiliyor ama bunu da anlamak çok güç. sabretmek lazım. ama buradaki arkadaşlardan öğrenip sonradan da araştırdığımda doğru olduğunu anladığım bi şey var ki, emriyolar 5.-6. günler tutunma işlemini tamamlıyorlar, hatta bu günlerde %60-70 lik kısmını tamamlıyorlar. yani örneğin 3. gün emriyosu transfer edildi ise; transferden 3 gün sonra sana tamamen tutunmuştur inşallah.... tabi tam tersi de olabilir. bence sen bu günlerde çok çok dua et. ve kendini üzmeyeye, germemeye bak. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…