- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.001
Canım ne oldu durumun. Kan devam etti mi. Siteye girerken aklımda sen varsın. Adres çubugunA BİLE betoka.com yazmışım.
Hayırlı cumalar arkadaslar ben 7+1 im bugun pazar gecesi lekelenmem oldu progestonu vajinaya kullaniyodum biraktim hergun progestonun ignesini vuruyorum bebek iyi kalbi atiyordoktorum hersey yolunda diyor ama ben korkuyorum dun gece gene tekrarladi ama cok az lutfen yardım edin
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
3 tane okudum kızlar listeyi bulamadıgım için kopyalayamadım..allah kabul etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmedtine kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim kabul eylesin..kucaklarımızı bos bırakmasın dini bütün hayırlı rabbini bilen evlattlar versin hepimize...
hayırlı cumalar...
Allah ın iznşyle bişey olmaz inşallah.dinlen bol bolHayırlı cumalar arkadaslar ben 7+1 im bugun pazar gecesi lekelenmem oldu progestonu vajinaya kullaniyodum biraktim hergun progestonun ignesini vuruyorum bebek iyi kalbi atiyordoktorum hersey yolunda diyor ama ben korkuyorum dun gece gene tekrarladi ama cok az lutfen yardım edin
Slm yine ben. Bayanlar. Pozitif alanlar. Allah tamamını erdirsin inş. Bende salı günü kader anı ark. Dualarımız herkes için. Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakma
Allah ın iznşyle bişey olmaz inşallah.dinlen bol bol
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
3 tane okudum kızlar listeyi bulamadıgım için kopyalayamadım..allah kabul etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmedtine kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim kabul eylesin..kucaklarımızı bos bırakmasın dini bütün hayırlı rabbini bilen evlattlar versin hepimize...
hayırlı cumalar...
dua ediyoruz teyzesi inşallah oğluma yeni arkadaşlar gelecek. bu kadar beklemişsin bi gün daha bekle canım . yarını sabırsızlıkla bekliyorum mutluluk çığlıklarını duymak istiyorum allahın izniyle .
yaşasınnnnnn :)))) Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah :)
hayırlı cumalar...
çoooooooooooookkk sevindim umut oldun bizlere ..
rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaallah..
sağlıklı sıhatli nurtopu gibi koynunda kucağında gör inşallah... MAŞAALLAH...
kızlar dün embriyo transferim yapıldı iki saat hastanede yattım dinlendim ama embriyolar çoktan kayboldu gitti gibi geliyo hiçbişey hissetmiyorum bana tutunduklarını nasıl ve ne zaman hissetmeye başlarım kii( test günüm 24 eylül... zaman geçmek bilmiyoo
elvinnurcum insallah seninde guzel haberlerini alacaz e2 1200 progesteron 40 dileklerin icin tesekkur ederimÇok sevindim valla görünce. Hayırlı olsun canımm. Darısı bekleyen herkese. Canm e2 le progrstern ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?