2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

amin arkadasım amin pozitif sonuc alcaksın merak etme hangi merkeze gidiyosun..

Teşekkür ederm Ben yaşam hastanesi Kıbrıs'ta tedavi oldum. Burda yaşıyoruzda. İkinci deneme. Geçen ki tam bayramın ertesi günüydü testim. Tekrar denedm. Hayırlısı yarabbim herkese. Bu arada e2 testim estradiol 1331.31. Progesteron da 16.15. Nasıl. Canm. Benim de yumurta donasyon canm. Ama İnan hiç. Dert etmiyorum. Sadece. Hayırlısı diyorm

Canm benim hayırlı uğurlu olsun inş. Benm de. Test sonuç. Estradiol 1233.31. Progesteron da 16.15. İyi mi sence.

Birazdan yatmam lazım. Fitil. Koyacağım Canm bende çok bel ağrısı. Gece midem az kötüydü. Ara ara. Adet sancısı gibi bişi. Midem de sanki bulanma var. Hepsı psikolojik mi. Bilemiyorum. Sende. Neler oluyor

ayy harika uzun bi aradan sonra tekrar güzel haberler gelmeye başladı. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.....

benimde transferim dün yapıldı cnm bende aynı şeyleri hissediyorum sanki hiç yoklarmış gibi,aynı gün test yapcaz,

Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin saglikli sihhatli eli ayagi duz akilli ve zeki olarak eline almayi nasip etsin kuzummmm darisi bizim basimuza

Merhaba arkaaslar 30agustosta opu oldum 5 eylulde transferim olacakti ama rahim duvarim uygun bulunmadi fazla kalinlik varmia bu yuzden transferim ertelendi.Simdi adet oldum bitmesini bekliyorum eger rahmim adet sonrasi duzelmisse tedavime drvam edilecekmis.eger duzelmediyse histeroskopi ameliyati ile rahim duvarim inceltilecekmis.rabbim senden gelene amenna ama cok yoruldum.yol goster bana.suan adetimin haftaya olmasi lazimdi ama ilaclardan zannedersem erken oldum.simdi heyecan ve korkuyla adetimin bitmesini bekliyorum.rabbim yardimcimiz olsun..tranferi ertlenen arkaslarim ne kadar sure beklediniz acaba??

Sanki transfrrim hic yapilmayacak gibi hissrdiyorum...

kanamam oldu ve dr gittim hemen dr igneye gecti o daha etkili diye ignemide vuruldum...
keseyide gördük ama suan için iyi dedi dr benim transferden sonra 17. günüm kese için erken degilmi benimki nasıl gözüktü

kızlar 1 yasin ve 1 meryem süresi okudum.Allah kabul etsin.

birşey soracağım sizlere. bugün 0. günüm acaba idrar testinde çıkar mı yapsam.test aldım ama yapsam mı bilemedim.ne dersiniz

benimde transferim dün yapıldı cnm bende aynı şeyleri hissediyorum sanki hiç yoklarmış gibi,aynı gün test yapcaz,

hakkımızda hayırlısı... benimki 4. gün embriyosu belkide bebişlerim bugün tutunmaya çalışoyordur inşallah test günü güzel haberler veririz...

kızlar 1 yasin ve 1 meryem süresi okudum.Allah kabul etsin.

birşey soracağım sizlere. bugün 0. günüm acaba idrar testinde çıkar mı yapsam.test aldım ama yapsam mı bilemedim.ne dersiniz

canım hamileysen ve idrar testinde çıkmazsa kan testi yaptırana kadar kendini boşu boşuna harap edersin en iyisi kan testi yaptırmak..

hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar sana insallah..
bende senin gibi düşünmüstüm hiç agrım sızım olmamıstı cok korkmustum bide biz 2 saat yol gelmiştik kesin gitti tutunmadı dedim ama nerdeyse hiç belirtisiz hamile kaldım canım takılma öyle seylere...sen sadece iyi düşün iyi olsun..

bana 1 kere e2 tahlili yapıldı hiç progestan yapılmadı o yüzden bilmiyorum canım o degerleri..bende hep hayırlısı dedim allah ol derse olacak canım...az önce kanamam geldi drdan geldim bak yine hayırlısı dedim nasipse sımsıkı tutunup bizimle birlikte olurlar zaten....

msjın için teşekkür ederim bu durumda manevi desteğe o kadar çok ihtiyaç varkı söylediklerin biraz olsun umut oldu isteyen herkese Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin... dünden bu yana isim düşünüyorum :))

umarım bugün herkez iyidir...
benim yarın test günüm heyecan fena bastı napıcam bilmiyorum..
bugün sonuç bekleyen arkadaşada hayırlı haberler almasını diliyorum inşallah ..
Canııımmmm heyecann dorukta şimdi çok iyi anlıyorum Rabbimin izni ile yarın kanda da hamileliğini göreceksin... Dualarımız seninle....
Hoş geldin Canım... Öncelikle başın sağ olsun, mekanı cennet olsun kayınpederinin... maşallah 7. haftaya gelmişiniz darısı başımıza takvim yapmayı bilmediğim için yardımcı olamayacağım canım...
kızlar çok dişim ağrıyor testede daha 6 gün var.çok dua edin banada geçsin şu
Canım yaaa görüyor musun kötü olmuş :26: doktoruna sor istersen dayanılmaz ağrıyosa ki diş ağrısı çok kötüdür sanırım parol ve minoset kullanılabiliniyor... Tabi sormadan kullanma sakın... bide karanfili kaynatıp gargara yapıp tükürsen iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun...
Canımmmmmm Gözün aydııınnnnnn Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin... dün yaşadıklarımı hatırladım, insan cidden şoka giriyor idrak edemiyor İnşallah herkes bu şoku yaşasın
Aksucum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı benle bekleyen herkese yarabbim. İkiz olur inş. Değerleri merak ettim söylersen. Özellikle e2 progesteron ne kadardı canm
Çok sağol Canımmm Darısı başına inşallaaahhh Elvin'cim transferden sonra bana e2 ve progesteron bakılmadı, her merkez bakmıyor bildiğim...
Canım lekelenme önemli değil diyorlar kırmızı değilse, tabi demesi kolay insan telaş yapıyor ama iyi düşünmeye çalış kan sulandırıcı kullanıyor musun? kullanıyorsan doktoruna hatırlat istersen bazılarına böyle zamanlarda kesmelerini söylüyorlarmış... tabi doktoruna sorarak...
Canım ister istemez öyle bir his oluyor, belirtiler pozitif sonuçtan sonra olurmuş aslında hissettiklerimiz ise ilaçlardan diyorlar... bende ara ara kasık batması (az ama) 5. günden sonra ise aynı ama aynı hatta ben bu kadar benzeyemez diyordum daha önceki adet dönemlerimde yaşadıklarımdı, sadece belki tek fark adet öncesi gün boyunca sanki sürüyordu o his, bunda ise ara ara oluyordu, yani gün içerisinde hiçbir şey hissetmediğim anlar oluyordu... pozitif düşünmeye çalış, sevdiğin şeylerle ilgilen ve bol bol dua et Canım... inşallah güzel haberlerini alırız...
kanamam oldu ve dr gittim hemen dr igneye gecti o daha etkili diye ignemide vuruldum...
keseyide gördük ama suan için iyi dedi dr benim transferden sonra 17. günüm kese için erken degilmi benimki nasıl gözüktü

Gözün aydın Canım...evet sanki erken gibi ama ne güzellll işte kaçıncı gün embriyosuydu? 5. günse belki görünüyordur... kanaman geçti mi? bende kapsül fitil kullanıyorum ctesi doktora gidince depo iğne varmış onu da yapayım mı diye soracağım... kanama haberleri tedirgin ediyor beni yaaa :18: canım buarada coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun? kanaman olunca kestiler mi? onunla ilgili bir şey dediler mi ?

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Küçükmucize------- 2 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 4 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Cathee------------- 3 Okudu

Kalinkam-----------1 Okudu

Betoka------------- 3 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81-------------

Küçükmucize-------2 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 2 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Kizlar yukarida kullanici kontrol paneline tiklsyin.
Gelen sayfads profili duzenle alanina girin.
Orada bebeginizin dogum tarihi diye bir bosluk var oraya dogum tarihini girin.tamamdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…