- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.021
3 tane okudum kızlar listeyi bulamadıgım için kopyalayamadım..allah kabul etsin bu cuma günün yüzü suyu hürmedtine kimin gönlünde ne dilek varsa rabbim kabul eylesin..kucaklarımızı bos bırakmasın dini bütün hayırlı rabbini bilen evlattlar versin hepimize...
hayırlı cumalar...
amin arkadasım amin pozitif sonuc alcaksın merak etme hangi merkeze gidiyosun..
Canım tebrik ederim değerin de çok güzel çıkmış. İnşallah benimki de yükselir.
cok tesekkur ederim seninde degerin yukselecek burdan haykiracaksin hamileyim diye insallah
cnm hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
elvinnurcum insallah seninde guzel haberlerini alacaz e2 1200 progesteron 40 dileklerin icin tesekkur ederim
Canm benim hayırlı uğurlu olsun inş. Benm de. Test sonuç. Estradiol 1233.31. Progesteron da 16.15. İyi mi sence.
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
kızlar dün embriyo transferim yapıldı iki saat hastanede yattım dinlendim ama embriyolar çoktan kayboldu gitti gibi geliyo hiçbişey hissetmiyorum bana tutunduklarını nasıl ve ne zaman hissetmeye başlarım kii( test günüm 24 eylül... zaman geçmek bilmiyoo
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
benimde transferim dün yapıldı cnm bende aynı şeyleri hissediyorum sanki hiç yoklarmış gibi,aynı gün test yapcaz,
kızlar 1 yasin ve 1 meryem süresi okudum.Allah kabul etsin.
birşey soracağım sizlere. bugün 0. günüm acaba idrar testinde çıkar mı yapsam.test aldım ama yapsam mı bilemedim.ne dersiniz
hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar sana insallah..kızlar dün embriyo transferim yapıldı iki saat hastanede yattım dinlendim ama embriyolar çoktan kayboldu gitti gibi geliyo hiçbişey hissetmiyorum bana tutunduklarını nasıl ve ne zaman hissetmeye başlarım kii( test günüm 24 eylül... zaman geçmek bilmiyoo
Teşekkür ederm Ben yaşam hastanesi Kıbrıs'ta tedavi oldum. Burda yaşıyoruzda. İkinci deneme. Geçen ki tam bayramın ertesi günüydü testim. Tekrar denedm. Hayırlısı yarabbim herkese. Bu arada e2 testim estradiol 1331.31. Progesteron da 16.15. Nasıl. Canm. Benim de yumurta donasyon canm. Ama İnan hiç. Dert etmiyorum. Sadece. Hayırlısı diyorm
hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar sana insallah..
bende senin gibi düşünmüstüm hiç agrım sızım olmamıstı cok korkmustum bide biz 2 saat yol gelmiştik kesin gitti tutunmadı dedim ama nerdeyse hiç belirtisiz hamile kaldım canım takılma öyle seylere...sen sadece iyi düşün iyi olsun..
Teşekkür ederm Ben yaşam hastanesi Kıbrıs'ta tedavi oldum. Burda yaşıyoruzda. İkinci deneme. Geçen ki tam bayramın ertesi günüydü testim. Tekrar denedm. Hayırlısı yarabbim herkese. Bu arada e2 testim estradiol 1331.31. Progesteron da 16.15. Nasıl. Canm. Benim de yumurta donasyon canm. Ama İnan hiç. Dert etmiyorum. Sadece. Hayırlısı diyorm[/Q
Allah gönlüne göre versin insallah sagliklida kucagini alirsin bu arda cahilligimi mazur Gor yumurta donasyonu je acaba bilgilendirimisin Allaha emanet ol
Canııımmmm heyecann dorukta şimdi çok iyi anlıyorumumarım bugün herkez iyidir...
benim yarın test günüm heyecan fena bastı napıcam bilmiyorum..
bugün sonuç bekleyen arkadaşada hayırlı haberler almasını diliyorum inşallah ..
Hoş geldin Canım... Öncelikle başın sağ olsun, mekanı cennet olsun kayınpederinin... maşallah 7. haftaya gelmişiniz darısı başımızakizlaar nasilsiniz yeni hamislerimiz var mi uzun suredir takip edemiyorum kayonpederim vefat etti memlekete gittim sonra misafir falan baya yogundum nasil gidiyo hamisler bende 7. haftaya girdim bugun burada hamilelik takvimi yapiyorsunuz ya nereden yapiyorsunuz yardimci olur musunuz arrik bende bebisimin takvimini yapip koyayim buraya rabbim hepinizin yardimcisi olsun opuyorum
Canım yaaa görüyor musun kötü olmuş :26: doktoruna sor istersen dayanılmaz ağrıyosa ki diş ağrısı çok kötüdür sanırım parol ve minoset kullanılabiliniyor... Tabi sormadan kullanma sakın... bide karanfili kaynatıp gargara yapıp tükürsen iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun...kızlar çok dişim ağrıyor testede daha 6 gün var.çok dua edin banada geçsin şu
Çok sağol Canımmm Darısı başına inşallaaahhhAksucum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Darısı benle bekleyen herkese yarabbim. İkiz olur inş. Değerleri merak ettim söylersen. Özellikle e2 progesteron ne kadardı canm
Canım lekelenme önemli değil diyorlar kırmızı değilse, tabi demesi kolay insan telaş yapıyor ama iyi düşünmeye çalışHayırlı cumalar arkadaslar ben 7+1 im bugun pazar gecesi lekelenmem oldu progestonu vajinaya kullaniyodum biraktim hergun progestonun ignesini vuruyorum bebek iyi kalbi atiyordoktorum hersey yolunda diyor ama ben korkuyorum dun gece gene tekrarladi ama cok az lutfen yardım edin
Canım ister istemez öyle bir his oluyor, belirtiler pozitif sonuçtan sonra olurmuş aslında hissettiklerimiz ise ilaçlardan diyorlar... bende ara ara kasık batması (az ama) 5. günden sonra ise aynı ama aynı hatta ben bu kadar benzeyemez diyordum daha önceki adet dönemlerimde yaşadıklarımdı, sadece belki tek fark adet öncesi gün boyunca sanki sürüyordu o his, bunda ise ara ara oluyordu, yani gün içerisinde hiçbir şey hissetmediğim anlar oluyordu... pozitif düşünmeye çalış, sevdiğin şeylerle ilgilen ve bol bol dua et Canım... inşallah güzel haberlerini alırız...kızlar dün embriyo transferim yapıldı iki saat hastanede yattım dinlendim ama embriyolar çoktan kayboldu gitti gibi geliyo hiçbişey hissetmiyorum bana tutunduklarını nasıl ve ne zaman hissetmeye başlarım kii( test günüm 24 eylül... zaman geçmek bilmiyoo
kanamam oldu ve dr gittim hemen dr igneye gecti o daha etkili diye ignemide vuruldum...
keseyide gördük ama suan için iyi dedi dr benim transferden sonra 17. günüm kese için erken degilmi benimki nasıl gözüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?