- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.041
hakkımızda hayırlısı... benimki 4. gün embriyosu belkide bebişlerim bugün tutunmaya çalışoyordur inşallah test günü güzel haberler veririz...
ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya
ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya
benimde transferim dün yapıldı cnm bende aynı şeyleri hissediyorum sanki hiç yoklarmış gibi,aynı gün test yapcaz,
Canııımmmm heyecann dorukta şimdi çok iyi anlıyorumRabbimin izni ile yarın kanda da hamileliğini göreceksin... Dualarımız seninle....
Hoş geldin Canım... Öncelikle başın sağ olsun, mekanı cennet olsun kayınpederinin... maşallah 7. haftaya gelmişiniz darısı başımızatakvim yapmayı bilmediğim için yardımcı olamayacağım canım...
Canım yaaa görüyor musun kötü olmuş :26: doktoruna sor istersen dayanılmaz ağrıyosa ki diş ağrısı çok kötüdür sanırım parol ve minoset kullanılabiliniyor... Tabi sormadan kullanma sakın... bide karanfili kaynatıp gargara yapıp tükürsen iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun...
Canımmmmmm Gözün aydııınnnnnn Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin... dün yaşadıklarımı hatırladım, insan cidden şoka giriyor idrak edemiyor İnşallah herkes bu şoku yaşasın
Çok sağol Canımmm Darısı başına inşallaaahhhElvin'cim transferden sonra bana e2 ve progesteron bakılmadı, her merkez bakmıyor bildiğim...
Canım lekelenme önemli değil diyorlar kırmızı değilse, tabi demesi kolay insan telaş yapıyor ama iyi düşünmeye çalışkan sulandırıcı kullanıyor musun? kullanıyorsan doktoruna hatırlat istersen bazılarına böyle zamanlarda kesmelerini söylüyorlarmış... tabi doktoruna sorarak...
Canım ister istemez öyle bir his oluyor, belirtiler pozitif sonuçtan sonra olurmuş aslında hissettiklerimiz ise ilaçlardan diyorlar... bende ara ara kasık batması (az ama) 5. günden sonra ise aynı ama aynı hatta ben bu kadar benzeyemez diyordum daha önceki adet dönemlerimde yaşadıklarımdı, sadece belki tek fark adet öncesi gün boyunca sanki sürüyordu o his, bunda ise ara ara oluyordu, yani gün içerisinde hiçbir şey hissetmediğim anlar oluyordu... pozitif düşünmeye çalış, sevdiğin şeylerle ilgilen ve bol bol dua et Canım... inşallah güzel haberlerini alırız...
Gözün aydın Canım...evet sanki erken gibi ama ne güzellll iştekaçıncı gün embriyosuydu? 5. günse belki görünüyordur... kanaman geçti mi? bende kapsül fitil kullanıyorum ctesi doktora gidince depo iğne varmış onu da yapayım mı diye soracağım... kanama haberleri tedirgin ediyor beni yaaa :18: canım buarada coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun? kanaman olunca kestiler mi? onunla ilgili bir şey dediler mi ?
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 2 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 4 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Cathee------------- 3 Okudu
Kalinkam-----------1 Okudu
Betoka------------- 3 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------2 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 2 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
tesekkur ederim aksucum Rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin. Ben 1yasin okudum cnm
Kizlar yukarida kullanici kontrol paneline tiklsyin.
Gelen sayfads profili duzenle alanina girin.
Orada bebeginizin dogum tarihi diye bir bosluk var oraya dogum tarihini girin.tamamdir
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 2 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 4 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Cathee------------- 3 Okudu
Kalinkam-----------1 Okudu
Betoka------------- 3 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------2 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 2 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
inşallah canım yarın mutlu haberlerle dönerim bazen içimi bi umutsuzluk kaplıyo ya olmadıysa diye ...Canııımmmm heyecann dorukta şimdi çok iyi anlıyorumRabbimin izni ile yarın kanda da hamileliğini göreceksin... Dualarımız seninle....
Hoş geldin Canım... Öncelikle başın sağ olsun, mekanı cennet olsun kayınpederinin... maşallah 7. haftaya gelmişiniz darısı başımızatakvim yapmayı bilmediğim için yardımcı olamayacağım canım...
Canım yaaa görüyor musun kötü olmuş :26: doktoruna sor istersen dayanılmaz ağrıyosa ki diş ağrısı çok kötüdür sanırım parol ve minoset kullanılabiliniyor... Tabi sormadan kullanma sakın... bide karanfili kaynatıp gargara yapıp tükürsen iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun...
Canımmmmmm Gözün aydııınnnnnn Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin... dün yaşadıklarımı hatırladım, insan cidden şoka giriyor idrak edemiyor İnşallah herkes bu şoku yaşasın
Çok sağol Canımmm Darısı başına inşallaaahhhElvin'cim transferden sonra bana e2 ve progesteron bakılmadı, her merkez bakmıyor bildiğim...
Canım lekelenme önemli değil diyorlar kırmızı değilse, tabi demesi kolay insan telaş yapıyor ama iyi düşünmeye çalışkan sulandırıcı kullanıyor musun? kullanıyorsan doktoruna hatırlat istersen bazılarına böyle zamanlarda kesmelerini söylüyorlarmış... tabi doktoruna sorarak...
Canım ister istemez öyle bir his oluyor, belirtiler pozitif sonuçtan sonra olurmuş aslında hissettiklerimiz ise ilaçlardan diyorlar... bende ara ara kasık batması (az ama) 5. günden sonra ise aynı ama aynı hatta ben bu kadar benzeyemez diyordum daha önceki adet dönemlerimde yaşadıklarımdı, sadece belki tek fark adet öncesi gün boyunca sanki sürüyordu o his, bunda ise ara ara oluyordu, yani gün içerisinde hiçbir şey hissetmediğim anlar oluyordu... pozitif düşünmeye çalış, sevdiğin şeylerle ilgilen ve bol bol dua et Canım... inşallah güzel haberlerini alırız...
Gözün aydın Canım...evet sanki erken gibi ama ne güzellll iştekaçıncı gün embriyosuydu? 5. günse belki görünüyordur... kanaman geçti mi? bende kapsül fitil kullanıyorum ctesi doktora gidince depo iğne varmış onu da yapayım mı diye soracağım... kanama haberleri tedirgin ediyor beni yaaa :18: canım buarada coraspin yada kan sulandırıcı iğne kullanıyor muydun? kanaman olunca kestiler mi? onunla ilgili bir şey dediler mi ?
Kizlar yukarida kullanici kontrol paneline tiklsyin.
Gelen sayfads profili duzenle alanina girin.
Orada bebeginizin dogum tarihi diye bir bosluk var oraya dogum tarihini girin.tamamdir
cok güzel olmuş canım.maşallah bebişinecanim tesekkur ederim.soyledigin gibi yaptim ins olmustur
olmadı arkadasım benimki ya formata uygun degil diyor nasıl olacak
cok güzel olmuş canım.maşallah bebişine
canım tekrar dene istersen tarihler arası - olacak.
cok güzel olmuş canım.maşallah bebişine
canım tekrar dene istersen tarihler arası - olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?