2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya

canın sigara isteyince gidicen dişlerini fırçalıycan, sonra ellerini meşgul edecek bir şey bulacaksın; ben örgü örüyorum; başkaaaaa kayısı ve zincir yiyorum ben, sakız da çiğnenebilir... ağzın pek boş kalmayacak. ama kalorili şeyler değil. bir de ilk yapman gereken kendine bir gün belirlemek... ayın 15inden sonra sigara içmiycem diyecesin mesela ve buna kendini hazırlayacaksın. 14ü gece 12den sonra da gerçekten içmeyeceksin. özellikle ilk üç hafta evde sigara içilmeyecek başkası tarafından, balkonda dahi :) ve kesinlikle evde sigara bulunmayacak. tabiii hepsinden önemlisi şu ki, bunca ilaç bunca iğne vs. bi tomar şeyle niçin uğraştığını düşüneceksin. sonra buna değer mi diyeceksin.... zaten ilk haftayı atlatırsan sonrası çok daha kolay geçecek. stresten uzak duracaksın. sigara içen arkadaşlarınla görüşmeyeceksin yada durumu anlatacaksın ve yanında içmemelerini isteyeceksin. özellikle eşinin sana destek olması lazım. çünkü eğer kullanıyorsa kokusunu alıyorsun ve bu seni tetikliyor... kolay olacağını söylemiyorum ama kesinlikle yapabilirsin.....

Ohh yeni hamislerimiz var aramizda... hepinizi tebrik ederim... kucaginiza almakta naip olur ins... negatif alan arkadaslarada allahtan sabir ve umutlarini kesmemelerini diliyorum...

Bizi sorarsanizda... bugun ucuzlerimizin kalp atislarini duyduk.... hayatimda hic unutmayacagim bi andi diyebilirim... fakat doktor tekini aldirmamizi soyledi... cunku ucuz gebelikler cok risk tasiyo dedi... ama ben secemem onlardan birini hele bide kalp atislarini duyduktan sonra... neyse doktor dedi hemen karar verme.. bi dahaki gittigimde kararimi bildiricem... ama kararim simdiden kesin... ben onlarin hic birine kiyamam... =)

benimde transferim dün yapıldı cnm bende aynı şeyleri hissediyorum sanki hiç yoklarmış gibi,aynı gün test yapcaz,

transfer sonrası çok garip bir his gerçekten, ameliyathaneden çıktığın an bir işaret arıyorsun vücudunda ama olmuyor malesef. içinde bir boşluk var gibi sanki.

allah hepimize onları içimizde hissetmeyi nasip etsin

5. gün embriyosuydu.simdilik gecti kanamam benimde fitildi simdi hem iğne hemde fitile yine devam.coraspirin devam onu kesmedi 9 ayda devam etmem gerekiyomus zaten..insan ister istemez tedirgin oluyo arkadasım ne zorluklarla yapıyoruz tutturmaya calısıyoruz...allahım insallah sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirebiliriz...

off sanki herşey herkes üstüme geliyor...neden herkesi ben idare etmek zorunda kalıyorum en güzel günlerimi yaşıycakken stresim dorukta ... eşim beni anlamıyor yanımda olmuyor nede ailem aramızda psikolog falan varmı nasıl davranmam gerektiğine dair bir fikir verebilirmi

canım ben 2 tane daha yasin okudum allahın izniyle..

inşallah canım yarın mutlu haberlerle dönerim bazen içimi bi umutsuzluk kaplıyo ya olmadıysa diye ...
yarın görücez inşallah rabbim yardımcımız olsun.. yarın seninde değerin katlamış olur inşallah canım.. yaptırcaksın deilmi yarın test..

yok canım görünmüyor

08-04-2014 şeklinde yazıyorsun değil mi..bebeğinizin doğum tarihi diyen yere. olacak bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…