- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.061
yok canım görünmüyor
08-04-2014 şeklinde yazıyorsun değil mi..bebeğinizin doğum tarihi diyen yere. olacak bekliyorum :)
ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sen zaten kararını vermişin forumda üçüz gebelik yaşayan doğuran kişilerden de tavsiye al istersen iyi gelecektirOhh yeni hamislerimiz var aramizda... hepinizi tebrik ederim... kucaginiza almakta naip olur ins... negatif alan arkadaslarada allahtan sabir ve umutlarini kesmemelerini diliyorum...
Bizi sorarsanizda... bugun ucuzlerimizin kalp atislarini duyduk.... hayatimda hic unutmayacagim bi andi diyebilirim... fakat doktor tekini aldirmamizi soyledi... cunku ucuz gebelikler cok risk tasiyo dedi... ama ben secemem onlardan birini hele bide kalp atislarini duyduktan sonra... neyse doktor dedi hemen karar verme.. bi dahaki gittigimde kararimi bildiricem... ama kararim simdiden kesin... ben onlarin hic birine kiyamam... =)
Ne güzel anlatmışın canım, önce kararlı olmak çok önemli yoksa zorlanırsam içebilirim gibi bir düşünce olduğu halde engellemek mümkün değil, bu arada biliyorsundur muhtemelen ama tatlandırıcı yasak bu dönem o yüzden tadlandırıcılı şu kutulu sakızlardan uzak durmak lazımcanın sigara isteyince gidicen dişlerini fırçalıycan, sonra ellerini meşgul edecek bir şey bulacaksın; ben örgü örüyorum; başkaaaaa kayısı ve zincir yiyorum ben, sakız da çiğnenebilir... ağzın pek boş kalmayacak. ama kalorili şeyler değil. bir de ilk yapman gereken kendine bir gün belirlemek... ayın 15inden sonra sigara içmiycem diyecesin mesela ve buna kendini hazırlayacaksın. 14ü gece 12den sonra da gerçekten içmeyeceksin. özellikle ilk üç hafta evde sigara içilmeyecek başkası tarafından, balkonda dahi :) ve kesinlikle evde sigara bulunmayacak. tabiii hepsinden önemlisi şu ki, bunca ilaç bunca iğne vs. bi tomar şeyle niçin uğraştığını düşüneceksin. sonra buna değer mi diyeceksin.... zaten ilk haftayı atlatırsan sonrası çok daha kolay geçecek. stresten uzak duracaksın. sigara içen arkadaşlarınla görüşmeyeceksin yada durumu anlatacaksın ve yanında içmemelerini isteyeceksin. özellikle eşinin sana destek olması lazım. çünkü eğer kullanıyorsa kokusunu alıyorsun ve bu seni tetikliyor... kolay olacağını söylemiyorum ama kesinlikle yapabilirsin.....
Canım ne kadar içiyorsun... Yaşadığın suçluluk duygusu stres belki sigaradan da daha kötüdür. Tabi hiç içmesen çok daha iyi ama bu bir bağımlılık kolay değil vücut nikotini istiyor... En azından yakınca sonuna kadar içme bir iki nefes çek sadece ve gözünde bu kadar büyütme yoksa hep aklın sigara da olur... Bide Nikotini atmak için bol su iç Canım...ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya
Keşke yapmasaydın canım yanıltıcı olabiliyor, boş yere belki de kendini üzmene sebep oluyor... Kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah kanda pozitifi görürsün... Alfabenin 13. gün mü ne negatif çıkmıştı değer çok yüksek değilse çıkmaya biliyor...kızlar merhaba. bugün 9. günümdü idrar testi yapan arkadaşlara özenip yaptım. tabi ki tek çizgi çıktıofff ya
Güzel annemizi üzmüşler mioff sanki herşey herkes üstüme geliyor...neden herkesi ben idare etmek zorunda kalıyorum en güzel günlerimi yaşıycakken stresim dorukta ... eşim beni anlamıyor yanımda olmuyor nede ailem aramızda psikolog falan varmı nasıl davranmam gerektiğine dair bir fikir verebilirmi
inşallah canım yarın mutlu haberlerle dönerim bazen içimi bi umutsuzluk kaplıyo ya olmadıysa diye ...
yarın görücez inşallah rabbim yardımcımız olsun.. yarın seninde değerin katlamış olur inşallah canım.. yaptırcaksın deilmi yarın test..
Anlıyorum seni, hani bazı insanlar vardır sigara meselesinde anlayışsız olurlar. Bile bile zarar veriyorsun bebeğine ne biçim insansın sen diye ama gerçekten içen insan için bırakmak çok çok zor oluyor. Ben transfer sonrası her gün olmamakla birlikte günde bir iki nefes çekerek nefsimi körelttim. Sonra Allahın bana bir lutfu 2 hafta önce, ilk olarak sigara kokusundan tiksindim ve şu an yazarken bile sanki burnuma kokusu geliyor. Midem ayağa kalktı şu an inan. Eşim azaltsa da içmeye devam ediyor ama tabii evde değil. Üzerindeki koku bile beni müthiş olumsuz etkiliyor.
Umarım sen de ilk olarak sigaradan tiksinir ve uzaklaşırsın. Kolay gelsin diyorum. İşin zor.
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sen zaten kararını vermişin forumda üçüz gebelik yaşayan doğuran kişilerden de tavsiye al istersen iyi gelecektirBebişlerinle Allah'a emanet olun...
Ne güzel anlatmışın canım, önce kararlı olmak çok önemli yoksa zorlanırsam içebilirim gibi bir düşünce olduğu halde engellemek mümkün değil, bu arada biliyorsundur muhtemelen ama tatlandırıcı yasak bu dönem o yüzden tadlandırıcılı şu kutulu sakızlardan uzak durmak lazım
Canım ne kadar içiyorsun... Yaşadığın suçluluk duygusu stres belki sigaradan da daha kötüdür. Tabi hiç içmesen çok daha iyi ama bu bir bağımlılık kolay değil vücut nikotini istiyor... En azından yakınca sonuna kadar içme bir iki nefes çek sadece ve gözünde bu kadar büyütme yoksa hep aklın sigara da olur... Bide Nikotini atmak için bol su iç Canım...
ben nrmalde çok içerim ama bayağı azalttım sigaranın markasını değiştirdim,belki dediğin gibi stress daha kötü ama drum kesinlikle içmeyeceksin dedisu içiyorum cnm,bide benim beşinci gün embriyosuydu ne zamanda tutunmuştur sence tutunduysa şayet
Ohh yeni hamislerimiz var aramizda... hepinizi tebrik ederim... kucaginiza almakta naip olur ins... negatif alan arkadaslarada allahtan sabir ve umutlarini kesmemelerini diliyorum...
Bizi sorarsanizda... bugun ucuzlerimizin kalp atislarini duyduk.... hayatimda hic unutmayacagim bi andi diyebilirim... fakat doktor tekini aldirmamizi soyledi... cunku ucuz gebelikler cok risk tasiyo dedi... ama ben secemem onlardan birini hele bide kalp atislarini duyduktan sonra... neyse doktor dedi hemen karar verme.. bi dahaki gittigimde kararimi bildiricem... ama kararim simdiden kesin... ben onlarin hic birine kiyamam... =)
off sanki herşey herkes üstüme geliyor...neden herkesi ben idare etmek zorunda kalıyorum en güzel günlerimi yaşıycakken stresim dorukta ... eşim beni anlamıyor yanımda olmuyor nede ailem aramızda psikolog falan varmı nasıl davranmam gerektiğine dair bir fikir verebilirmi
bende senin gibi sigara markası degiştirdim nikotini falan düşük olan ince uzun sigaralardan içmeye basladım ve günde 1 pketten fazla içiyordum simdi ise7 8 tane içiyorum ama dediğin gibi vicdanen cok rahatsızım ama tamamende bırakamıyorum napsak arkadasım biz bu işi..ama içmediğim zamanda daha cok sinirli ve sitresli oluyorum bu bebegime daha zararlı ...allah yardımcımız olsun insallah..Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sen zaten kararını vermişin forumda üçüz gebelik yaşayan doğuran kişilerden de tavsiye al istersen iyi gelecektirBebişlerinle Allah'a emanet olun...
Ne güzel anlatmışın canım, önce kararlı olmak çok önemli yoksa zorlanırsam içebilirim gibi bir düşünce olduğu halde engellemek mümkün değil, bu arada biliyorsundur muhtemelen ama tatlandırıcı yasak bu dönem o yüzden tadlandırıcılı şu kutulu sakızlardan uzak durmak lazım
Canım ne kadar içiyorsun... Yaşadığın suçluluk duygusu stres belki sigaradan da daha kötüdür. Tabi hiç içmesen çok daha iyi ama bu bir bağımlılık kolay değil vücut nikotini istiyor... En azından yakınca sonuna kadar içme bir iki nefes çek sadece ve gözünde bu kadar büyütme yoksa hep aklın sigara da olur... Bide Nikotini atmak için bol su iç Canım...
ben nrmalde çok içerim ama bayağı azalttım sigaranın markasını değiştirdim,belki dediğin gibi stress daha kötü ama drum kesinlikle içmeyeceksin dedisu içiyorum cnm,bide benim beşinci gün embriyosuydu ne zamanda tutunmuştur sence tutunduysa şayet
bende senin gibi sigara markası degiştirdim nikotini falan düşük olan ince uzun sigaralardan içmeye basladım ve günde 1 pketten fazla içiyordum simdi ise7 8 tane içiyorum ama dediğin gibi vicdanen cok rahatsızım ama tamamende bırakamıyorum napsak arkadasım biz bu işi..ama içmediğim zamanda daha cok sinirli ve sitresli oluyorum bu bebegime daha zararlı ...allah yardımcımız olsun insallah..
bilemiyorum cnm sen hamile kalmışsın cnm belki ilerde bulantın olurda tiksinirsin sigaradan inşallah,ama eğer benim tutmazsa kendimi çok suçlu hissedeceğim,
Canım 5. Gün embriyosu ise transferin olduğu gün yada ertesi gün tutunmuştur Allah'ın izni ile bebişlerin... Sigarayı tam içmeme olayını da yapmaya çalış Canim ve bunu bu kadar stres yapma... Güzel haberlerini alıcaz inşallah...
Canim bende crinine kullanıyordum jel o renklerde geliyo merak etmr.bazen kahve de geliyo.
Kirmzi ve pembe gelmedigi surece korkma..bende de cok geldi
Benim cok kanamam oldu ozaman crinone yi biraktim simdi hapini ve haftalik ignesini oluyorum prgestanin.
Kanama olsa farkedersin benimki bildigin kandi kipkirmizi..
canım benim kan degil...kahve akıntı ara ara devam ediyor..bugün adet günüm drda normal dedi ilacların etkisidir dedi..ama insallah bi sorun cıkmaz arkadasım yaaa....
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------2 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 2 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 4 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Cathee------------- 3 Okudu
Kalinkam-----------1 Okudu
Betoka------------- 3 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81-------------
Küçükmucize-------2 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 2 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
bana 1 kere e2 tahlili yapıldı hiç progestan yapılmadı o yüzden bilmiyorum canım o degerleri..bende hep hayırlısı dedim allah ol derse olacak canım...az önce kanamam geldi drdan geldim bak yine hayırlısı dedim nasipse sımsıkı tutunup bizimle birlikte olurlar zaten....
Canım 5. Gün embriyosu ise transferin olduğu gün yada ertesi gün tutunmuştur Allah'ın izni ile bebişlerin... Sigarayı tam içmeme olayını da yapmaya çalış Canim ve bunu bu kadar stres yapma... Güzel haberlerini alıcaz inşallah...
inşallah cnm stress yapmamaya çalışıyorum ama bazen başarılı olamıyorum,nasip artık..
bilemiyorum cnm sen hamile kalmışsın cnm belki ilerde bulantın olurda tiksinirsin sigaradan inşallah,ama eğer benim tutmazsa kendimi çok suçlu hissedeceğim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?