- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.081
hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah pozitif sonuçla gelirsin :)
Canım 4. gün transferi oluyor. Aslında maşallah yumurta sayın gayet güzel eğer kaliteli de bölünüyorsa (mesala benim de 9 u da bölünmeye devam ediyordu ama 5'i çok kaliteliydi 3. gün transferim oldu bi kısmı donduruldu) sende mutlaka sor neden 5. gün değil 4. gün transferi olduğunu, eskiden hiç duymuyoduk ama bu aralar 4. gün transferini çok duyuyorum... Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...kızlar perşembe günü sabah 7 de yumAllahlemim oldu.16 yumurtam toplandı ve 14ünü işleme almışlar.12 döllenmiş ve bugün sabah aradılar 12side bölünmeye devam ediyolarmış.pazartesi sabah 7de transferim olucakmış.dün salı demişlerdi bugün pazartesiye almışlar.şimdi benimki kaçıncı gün embriyosu oluyor kızlar?ve neden öne çekilmiş olabilir?panikledim birden kızlar.
Allah kabul etsin canım eve gidince düzenliycem inşallah... Rabbime bin şükür ben gayet iyiyim değerim katlanmışAksucuğm 3. yasin listesinden 1 tane bana yaz. Daha okursam haber veririm canım. Nasılsın bu arada?
canım çok saol inşallah güzel haberler alırım kanı verdik geldik 16.30 da sonuç alıcaz.. biraz geç ama geç olsun temiz olsun dimi :)
inşallah üzülmem sonuçtan dolayı..ama kendimi iyiyede kötüyede alıştırdım.. kendimi rabbime bıraktım ona sığındım hayırlısını verecektir..İNŞALLAH..
canım çok saol inşallah güzel haberler alırım kanı verdik geldik 16.30 da sonuç alıcaz.. biraz geç ama geç olsun temiz olsun dimi :)
inşallah üzülmem sonuçtan dolayı..ama kendimi iyiyede kötüyede alıştırdım.. kendimi rabbime bıraktım ona sığındım hayırlısını verecektir..İNŞALLAH..
Canım 4. gün transferi oluyor. Aslında maşallah yumurta sayın gayet güzel eğer kaliteli de bölünüyorsa (mesala benim de 9 u da bölünmeye devam ediyordu ama 5'i çok kaliteliydi 3. gün transferim oldu bi kısmı donduruldu) sende mutlaka sor neden 5. gün değil 4. gün transferi olduğunu, eskiden hiç duymuyoduk ama bu aralar 4. gün transferini çok duyuyorum... Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Allah kabul etsin canım eve gidince düzenliycem inşallah... Rabbime bin şükür ben gayet iyiyim değerim katlanmışsen verdin mi kan? İnşallah değerin kat kat artar çok istiyorum bunu bugün dua ederken özellikle sana ve fatoş'a çok ettim... Rabbim yüzünü güldürsün...
Canım İnşallah Rabbimin izni ile güzel haberler verirsin... Allah yardımcın olsun sabırsızlıkla bekliyorum...
cnm ne güzel üçünüde duymuşsun kalplerini... doktorun dediği gibi bebişlerine ve sana zararı olacaksa karar vermen gerekiyo dicem ama çok zor. anatoliadan mı dediler sana bunu.sen oraya başlamıştın sanki yanlış hatırlamıyorsam. çalışmıyosan evde yatarak hamilelik geçirsen 3 ü de dursa ne güzel olur... rabbim yardımcın olsun...üçününde gelişimleri aynı mı. biri mutlaka geriden takip ediyodur ...
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sen zaten kararını vermişin forumda üçüz gebelik yaşayan doğuran kişilerden de tavsiye al istersen iyi gelecektirBebişlerinle Allah'a emanet olun...
Güzel annemizi üzmüşler miCanım bu süreçte ne sıkıntılar yaşıyoruz sanki hamile kalırsak dünya umrumuzda olmayacak sanıyoruz. Ama insanız ve normal yaşamımıza dönmeye başlayınca yeni sorunlara takılıyoruz. Üzüldüğün kendini kötü hissettiğin anda gözlerini kapat ve ilk hamile olduğunu anı düşün... Eminim için rahatlıycak... Bu arada sorunun ne olduğunu biraz açarsan belki yardımcı olabiliriz...
teşekkür ederim ilgin için nedense hayal ettiğim gibi geçmiyor dönemim ikiz bebek bekliyorum çok mutluyum aslında ama çevremdeki insanlar çok anlayışsız bir iş durumum olucak gibi ama şu anda bunu istemiyorum en azından bir kaç yıl daha ama başvurmazsamda hakkım gidicek ailem çok baskı yapıyor çalışmam için eşim ve ailesi çalışmamı istemiyor ne yapıcağımı şaşırdım ve eşimin ilgisizliği beni öldürücek....
Allah kabul etsin canım eve gidince düzenliycem inşallah... Rabbime bin şükür ben gayet iyiyim değerim katlanmışsen verdin mi kan? İnşallah değerin kat kat artar çok istiyorum bunu bugün dua ederken özellikle sana ve fatoş'a çok ettim... Rabbim yüzünü güldürsün...
Yok cnm ben calismiyorum.. suan sadece bebislere yogunlastim... onlardan baska bisey gormuyo gozum... ya aldirmaninda buyuk rsikleri var... cunku bebegin kalbine potasuyum injeckte edecekleri icin obur bebeklerde zarar gorebilir dedi.. yani aldirsamda aldirmasamda gine risk var... bende diyorumki rabbim onlara can verdiyse onlari korumasinida bilir .. o yuzden rabbimin verdigi o kiymetli cana kiyamam ben... =(
Merhaba arkadaslar, negatif sonucu aldığımdan beri sanırım soktayim...garip bi durum tanimlayamiyorum bile...dün Semra hanım (doktorum)aradı. Yumurtalarda bir sorun olabileceğini bu durumda 3. tedavim için uzun protokol önerdiğini söyledi. Aranızda uzun protokolle tup bebek tedavisi gormuş olan var mı? Biraz anlatabilir mısınız farklılıklarını? Biraz araştırdım aslında hastaneden arayıp bilgide verecekler ama ben sabirsizim sanırım biraz...
Pozitif sonuc alan arkadaslar inşallah sağlıklı rahat hamilelikler geçirirsiniz inşallah.
inşallah canım ya içime pozitif doğuyo senin için inan senin kadar merakla bekliyorum sonucu alınca hemen haber ver
ALLAH 'a emanet
ben uzun protokol tedavisi gördüm canım, hatta akşam artık bıktım ilaç içmekten dedim. 25 temmuz itibariyle tedaviye başladık ve 20 eylülde sonucu öğrenicem. kısayı bilmediğim için farklılıklarını bilemiyorum. sadece şunu söyleyebilirim inşallah rahat bi insansındır, kolay sinirlenmeyen ve pozitif düşünebilen.... süreç uzadıkça sabır tükeniyor malesef.... lucrin iğneler ile başladım 20 gün sürdü ve buna ilave diğer ilaçlar oldu zaman zaman. doktorlar değiştikçe ilaçlar ve şekiller de değişiyor o yüzden aslında en iyisi bekleyip merkezinden bilgi alman tatlım.
Canım 4. gün transferi oluyor. Aslında maşallah yumurta sayın gayet güzel eğer kaliteli de bölünüyorsa (mesala benim de 9 u da bölünmeye devam ediyordu ama 5'i çok kaliteliydi 3. gün transferim oldu bi kısmı donduruldu) sende mutlaka sor neden 5. gün değil 4. gün transferi olduğunu, eskiden hiç duymuyoduk ama bu aralar 4. gün transferini çok duyuyorum... Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Canım İnşallah Rabbimin izni ile güzel haberler verirsin... Allah yardımcın olsun sabırsızlıkla bekliyorum...
erken menopoz riskim var ve yumurtaların sayısı az olduğundan ve kaliteleri de bilinemediğinden daha uygun olacağını söyledi doktorum. ve lucrin göbekten vuruluyo, acısı yok sadece süresi sıkıcı :)İnsallah guzel haberler verirsin bize. Lucrin iğne mı? 20 gun boyunca iğne mı( 2 tup bebek tedavisi oldum ve ikiside kısa protokoldu.
Senin neden uzun protokol onerilmisti? Özel degilse yazabilir mısın?
erken menopoz riskim var ve yumurtaların sayısı az olduğundan ve kaliteleri de bilinemediğinden daha uygun olacağını söyledi doktorum. ve lucrin göbekten vuruluyo, acısı yok sadece süresi sıkıcı :)
erken menopoz riskim var ve yumurtaların sayısı az olduğundan ve kaliteleri de bilinemediğinden daha uygun olacağını söyledi doktorum. ve lucrin göbekten vuruluyo, acısı yok sadece süresi sıkıcı :)
arkadasım hamilelik takvimi nasıl yapılıo anlatırmısın..
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun, sen zaten kararını vermişin forumda üçüz gebelik yaşayan doğuran kişilerden de tavsiye al istersen iyi gelecektirBebişlerinle Allah'a emanet olun...
Keşke yapmasaydın canım yanıltıcı olabiliyor, boş yere belki de kendini üzmene sebep oluyor... Kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah kanda pozitifi görürsün... Alfabenin 13. gün mü ne negatif çıkmıştı değer çok yüksek değilse çıkmaya biliyor...
canım 3. gün embiryosuydu. ne bilim 9. günde yapıp pozitifi görenleri okuyunca belki dedim ama olmadı. pazartesi kan vereceğim zaten.dua edin olur mu. hamilelerin duası kabul olur. iki gündürde kasıklarımda ağrı var ne hikmetse. göğüslerimde çok acıyo
Canım senin yaş, fsh, amh kaç? Özellikle amh değeri çok önemli canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?