2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah pozitif sonuçla gelirsin :)

canım çok saol inşallah güzel haberler alırım kanı verdik geldik 16.30 da sonuç alıcaz.. biraz geç ama geç olsun temiz olsun dimi :)
inşallah üzülmem sonuçtan dolayı..ama kendimi iyiyede kötüyede alıştırdım.. kendimi rabbime bıraktım ona sığındım hayırlısını verecektir..İNŞALLAH..

Canım 4. gün transferi oluyor. Aslında maşallah yumurta sayın gayet güzel eğer kaliteli de bölünüyorsa (mesala benim de 9 u da bölünmeye devam ediyordu ama 5'i çok kaliteliydi 3. gün transferim oldu bi kısmı donduruldu) sende mutlaka sor neden 5. gün değil 4. gün transferi olduğunu, eskiden hiç duymuyoduk ama bu aralar 4. gün transferini çok duyuyorum... Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Aksucuğm 3. yasin listesinden 1 tane bana yaz. Daha okursam haber veririm canım. Nasılsın bu arada?
Allah kabul etsin canım eve gidince düzenliycem inşallah... Rabbime bin şükür ben gayet iyiyim değerim katlanmış sen verdin mi kan? İnşallah değerin kat kat artar çok istiyorum bunu bugün dua ederken özellikle sana ve fatoş'a çok ettim... Rabbim yüzünü güldürsün...

Canım İnşallah Rabbimin izni ile güzel haberler verirsin... Allah yardımcın olsun sabırsızlıkla bekliyorum...

inşallah canım ya içime pozitif doğuyo senin için inan senin kadar merakla bekliyorum sonucu alınca hemen haber ver
ALLAH 'a emanet

aksu canım bana 1 yasin ekle okuyunca yazarım güzelim rabbim dualarımızı kabul eylesin hepimizin sonuçları pozitiflerle dolu olur inş

canım sordum aslında kaliteli bölünüyomuş doktorum laboratuar ortamındansa rahimde bölünmeye devam etmesinin daha iyi olacağını düşünmüş.bende pek karşılaşmadım 4. gün embriyosuyla.olumlu sonuç alan var mı acaba?

Yok cnm ben calismiyorum.. suan sadece bebislere yogunlastim... onlardan baska bisey gormuyo gozum... ya aldirmaninda buyuk rsikleri var... cunku bebegin kalbine potasuyum injeckte edecekleri icin obur bebeklerde zarar gorebilir dedi.. yani aldirsamda aldirmasamda gine risk var... bende diyorumki rabbim onlara can verdiyse onlari korumasinida bilir .. o yuzden rabbimin verdigi o kiymetli cana kiyamam ben... =(

Canım maalesef katlanmamış değerim. 33.84 idi gün önce. Şimdi 35.39 çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorum Bebeğim bir türlü tutunamıyor sanırım.
Ama yapabileceğim bir şey yok. Nedense sonucu alınca acaip rahatladım Sanırım kendimi en kötüsüne hazırlayabileceğim için. Bugün konuştum ufaklıkla, bak dedim dünya işte böyle bir şey. Geleceksen bir an önce sımsıkı tutun, gelmeyeceksen de anneyi çok yorma. Karar senin ufaklık dedim, bakalım ne yapacak?
Anlayacağınız çok üzülüp karalar bağlamadım. Tam tersi bir rahatlama var. Allahtan ümit kesilmez ama tabi ki, kimbilir bir mucize verir bize, küçücük minicik bir mucize. Ufaklık sürpriz yapar belki sonra sonra. Hayırlısı artık. Hayırlısı neyse o olsun.
Hepinizi öpüyorum kızlar. Bugün haber alacak olanlar güzel güzel haberler alsın inşallah.

Canım benim, en doğrusuna sen karar vereceksin inşallah. Üçüz doğuran bir sürü kişi var sonuçta. Ve biliyor musun bazı çoğul gebeliklerde bebeklerden sadece biri kendiliğinden gidebiliyor. Seninkiler gitmemiş. Üçü de inatla kalmış annesi. Eşinle birlikte karar verin herşeye. Ama açık söylemek gerekirse ben hiç müdahele taraftarı değilim. Aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum. Çok zor bir karar, Allah yardımcın olsun canım.

Merhaba arkadaslar, negatif sonucu aldığımdan beri sanırım soktayim...garip bi durum tanimlayamiyorum bile...dün Semra hanım (doktorum)aradı. Yumurtalarda bir sorun olabileceğini bu durumda 3. tedavim için uzun protokol önerdiğini söyledi. Aranızda uzun protokolle tup bebek tedavisi gormuş olan var mı? Biraz anlatabilir mısınız farklılıklarını? Biraz araştırdım aslında hastaneden arayıp bilgide verecekler ama ben sabirsizim sanırım biraz...
Pozitif sonuc alan arkadaslar inşallah sağlıklı rahat hamilelikler geçirirsiniz inşallah.

ben uzun protokol tedavisi gördüm canım, hatta akşam artık bıktım ilaç içmekten dedim. 25 temmuz itibariyle tedaviye başladık ve 20 eylülde sonucu öğrenicem. kısayı bilmediğim için farklılıklarını bilemiyorum. sadece şunu söyleyebilirim inşallah rahat bi insansındır, kolay sinirlenmeyen ve pozitif düşünebilen.... süreç uzadıkça sabır tükeniyor malesef.... lucrin iğneler ile başladım 20 gün sürdü ve buna ilave diğer ilaçlar oldu zaman zaman. doktorlar değiştikçe ilaçlar ve şekiller de değişiyor o yüzden aslında en iyisi bekleyip merkezinden bilgi alman tatlım.

İnsallah guzel haberler verirsin bize. Lucrin iğne mı? 20 gun boyunca iğne mı( 2 tup bebek tedavisi oldum ve ikiside kısa protokoldu.
Senin neden uzun protokol onerilmisti? Özel degilse yazabilir mısın?

aksucum değerin yükselmiş demek çok sevindim.. bende sana ve alfabeye bakmak için açtım bilgisayarı.. oske acaba bugün test yapmışmıdır umutlu değildi ama belki yükselmiştir değeri ..

İnsallah guzel haberler verirsin bize. Lucrin iğne mı? 20 gun boyunca iğne mı( 2 tup bebek tedavisi oldum ve ikiside kısa protokoldu.
Senin neden uzun protokol onerilmisti? Özel degilse yazabilir mısın?
erken menopoz riskim var ve yumurtaların sayısı az olduğundan ve kaliteleri de bilinemediğinden daha uygun olacağını söyledi doktorum. ve lucrin göbekten vuruluyo, acısı yok sadece süresi sıkıcı :)

erken menopoz riskim var ve yumurtaların sayısı az olduğundan ve kaliteleri de bilinemediğinden daha uygun olacağını söyledi doktorum. ve lucrin göbekten vuruluyo, acısı yok sadece süresi sıkıcı :)

Benimde yumurta sayım gayet iyi fakat buna rağmen elimizde kalan embriyo sayısı anca 2 oluyor...5. güne kalmıyor. Yumurta kalitesinde sorun olabileceğini düşünmüşler.

Canım senin yaş, fsh, amh kaç? Özellikle amh değeri çok önemli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…